Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

MENÜM

SABAH 1 dilim ekmek menemen peynir domates salatalık

ÖĞLE dondurma

ARA 1 şeftali kiraz

AKŞAM 1 tabak semizotu salata 2 kaşık yoğurt

SU içmeye çalışıyorum

SPOR 1 saat yürüyüş 180 squat

juju hallettım.......amma karışıkmış......ark ı geldı gecen haftaki kilosu 66,2 dedi...bende 7. takıma gittim baktım son hafta 66,2 olarak bildirmiş.......
böyle durumlarta topiklere gitme corni... direk sonuç listelerinin yazıldığı topiğe bak kayıtlara o liste geçiyor çünkü... belki o doğru bildirdi ama listeye yanlış eklendi bilemem ala liste geçerli olan

çünkü söyledıgı kilo ıle lıstedekı cok farklı.....kafam karıştı :44::44::44: neyse sonunda halloldu

bende diyorum bu kız benüm menüyü görmedi mi... meğer görmüş ben cevabı görememişim...

hımmmmmmmmmmmm şimdi corni sabah kahvaltı yapmadım sadece onu yedim bi kerem o sayılmas

sonracıma öğlen bence z yedim tırtıkladım hastaneye gidecem diye

sonracıma bir haftadır ilk defa bu akşam kh yedim oda 3 kaşık valla saymam ben bunu kaçamaktan.. millet kaçamaklarında neleri götürüyo...

bu arada kiraz saplarını toplarım tamam... babam mısır da ekmiş ama büyümediler daha püsküllerinide söyledim atmasın

her şeye muhalefet bır öğrencım var anacım ben napim.....sen mılletı napcan.....ıyı tmm bak kaçamak yaparsan abartma

merhaba kızlarr..
kilo veren herkesi tebrik ederim..
juju kilo vermeye başladın tebrik ederim seni çok..tabi koçununda hakkını vermeli harikasınız

herkesi tebrik ederimm kilo alan arkadaşlarımda haftaya vericekler inş.

menüm:

kahvaltı.
1 haşlama yumurta
1 dl ekmek
salatalık
peynir-zeytin

öğle.
1 dl ekmek
2 domates

akşam.
tavuklu patlıcan yemeği
2 bardak ayran
1/2 dl ekmek

suyumu içiyorum
1 saat yürüdüm..

birazdan kiraz yiyebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…