- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.901
gunaydın canlarr
dogru ıpekcım sende pkoluydun dımı paylasalım deneyımlerımızı canımmm...
günaydın kızlar.........bugun haftasonu...buralarda yeller eser artık......benım de kota doldu dolacak son anlarını yaşıyoreşim nefret ediyor zaten kk dan.....net gıtse dıye gözünün ıcıne bakıyor.......süreklı tehtıt edıyor benı..o net bır bıtsın almayacağım bir daha diyor ne istiyor benım kk mdan anlamış değilim
zaten yavru aslanı da dağlara kamp yapmaya gönderdik....kirazları fazla yiyip de cırcır olmasa bari
merhaba canim sevinirim..Sen neler yaptin simdiye kadar diyet seruveninde.ne zaman basladin .Iyi sonuc aldigin uygulamalar var migunaydın canlarr
dogru ıpekcım sende pkoluydun dımı paylasalım deneyımlerımızı canımmm...
evet ya tecrubeler isimizi kolaylastirirdağlarda fazla dolanma alimallah kurtlar neyim kapar,karışmam sonra...
günaydın cnm.....evet ipek de pkoluymus .ikiniz güzel bir ikili olup ne yapmanız gerektıgını konusabilirsiniz
günaydın kızlar.........bugun haftasonu...buralarda yeller eser artık......benım de kota doldu dolacak son anlarını yaşıyoreşim nefret ediyor zaten kk dan.....net gıtse dıye gözünün ıcıne bakıyor.......süreklı tehtıt edıyor benı..o net bır bıtsın almayacağım bir daha diyor ne istiyor benım kk mdan anlamış değilim
zaten yavru aslanı da dağlara kamp yapmaya gönderdik....kirazları fazla yiyip de cırcır olmasa bari
CANIM GÜNAYDIN, NASILSIN RABİŞİMM
Cornim yaaaa sınırsız yapsanıza şunu, sensiz bir kk düşünülemez hayatım...eşin de bunu iyice anlasın artık
Senin yavru kurt dağlarda bakalım ne olucakkofff varyaaa keyif onda şu ann onun yerinde olmak isterdim, dağlar benim işim anamm
dağlarda fazla dolanma alimallah kurtlar neyim kapar,karışmam sonra...
günaydın cnm.....evet ipek de pkoluymus .ikiniz güzel bir ikili olup ne yapmanız gerektıgını konusabilirsiniz
Cornim yaaaa sınırsız yapsanıza şunu, sensiz bir kk düşünülemez hayatım...eşin de bunu iyice anlasın artık
Senin yavru kurt dağlarda bakalım ne olucakkofff varyaaa keyif onda şu ann onun yerinde olmak isterdim, dağlar benim işim anamm
sabah babamı aradım kahvaltıya geliyoruz dedim... babam dışarı bahçeye bir sfra kurmuş vay vay vay vay.........merhaba canim sevinirim..Sen neler yaptin simdiye kadar diyet seruveninde.ne zaman basladin .Iyi sonuc aldigin uygulamalar var mi
evet ya tecrubeler isimizi kolaylastirir
daglar kizi juju juju juju
ay ne guzel olurdu ya simdi serin havada piknikte olmak istedim ailmle birlikte
cok sukur gamzem ıyım sen nasılsınn???
canım 3 ay oldu sanrım baslayalı tarıhı tam hatırlamıyorum hayatım boyıunca hıc zayıf olmadım ama ole asırı kıloluda olmadım cok sukur unıversıte yıllarımda akupunktur yaptırmıstım cok guzel sonuc aldımm onun harıcınde extra bısı yapmadım yedıklerıme dıkkat edıyorum ama bu aralar bı duzensızlık var. pazartesıden ıtıbaren sıkı uygulamaya gecıcem ıns bakalım bu hafta guzel kılo verırsem bole devam etcem yok yıne 100 200 gr verırsem dıyetısyen arastırmasına gırcem.. sen neler yaptınn???merhaba canim sevinirim..Sen neler yaptin simdiye kadar diyet seruveninde.ne zaman basladin .Iyi sonuc aldigin uygulamalar var mi
evet ya tecrubeler isimizi kolaylastirir
daglar kizi juju juju juju
ay ne guzel olurdu ya simdi serin havada piknikte olmak istedim ailmle birlikte
sabah babamı aradım kahvaltıya geliyoruz dedim... babam dışarı bahçeye bir sfra kurmuş vay vay vay vay.........herşeyi bahçe ürünü ne ararsan var mükellef bir kahvaltı .... sonrasında ben o kiraz dalı senin bu kiraz dalı benim. o kara dut senin bu kara dut benim o erik senin bu erik benim o çilek senin bu çilek benim dolandım durdum... hiiiiiiç gelesim yoktu oğlanda bayıldı zaten ama kocam gece işe gideceği için dönmek zorunda kaldım. oğlan orda kaldı kuzeniyle birlikte pazartesi ablam getirecek ikisinide...
gelirken nane getirdim birde dere otu(yağları eritiyomuş annem yiyo) ikisinide ekdim evdeki saksıma artık benimde kendi nanem ve dereotum olcak kes kes ye mis gibi... pazarda küçücük bir demetini 1 tl ye almıştım dereotunun ne pahalı demiştim...
semizotu topladım ... annemim morullarından ve hali hazırda büyümüş dereotlarından kestim... kiraz ve erik getirdim...
benden bu kadarrrrrrrrrrrrrrr siz ne yaptınız
canım 3 ay oldu sanrım baslayalı tarıhı tam hatırlamıyorum hayatım boyıunca hıc zayıf olmadım ama ole asırı kıloluda olmadım cok sukur unıversıte yıllarımda akupunktur yaptırmıstım cok guzel sonuc aldımm onun harıcınde extra bısı yapmadım yedıklerıme dıkkat edıyorum ama bu aralar bı duzensızlık var. pazartesıden ıtıbaren sıkı uygulamaya gecıcem ıns bakalım bu hafta guzel kılo verırsem bole devam etcem yok yıne 100 200 gr verırsem dıyetısyen arastırmasına gırcem.. sen neler yaptınn???
juju hallettım.......amma karışıkmış......ark ı geldı gecen haftaki kilosu 66,2 dedi...bende 7. takıma gittim baktım son hafta 66,2 olarak bildirmiş.......
Bende tartilcam yarin:))))) hafta sonunun faturasini gormem lazim:))))))kızlarrrr herkes gezmede bakıyorum hafta sonu sessiziz... sıkıntı yok gezin tozun hareket edin...
corni ben yarın tartılmak istiyorum gelirsen gör diye yazdım sonra bana söylemeden neden tartıldın deme... hafta sonu kilo aldıysam hafta içini ona göre sıkı tutacağım
Turkce olimpiyat kapanis prog izliyorum harikaaaa harikaa
313. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-865.html#post30814824
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
289.etapta izne ayrılanlar bu etapta diskalifiye olmuştur. İşlem her etap güncellenecektir..
Üyeleriniz izinden döndüğünde veya yeni üye aldığınızda lütfen öncelikle Diskalifiye Listesi topiğini kontrol etmeyi alışkanlık haline getiriniz.
3. TAKIM
Yagmur199 adlı üyenin 57 olan hedef kilosu, bildiriminiz üzerine 55 olarak revize edilmiştir. Bilginize.
4. TAKIM
Bilgi girişini zorlaştırmamak adına üyelerinizin nickini tam olarak yazmaya özen gösterin, lütfen.
Listenizde görünen "eftelya" aslında "eftelya-blue", öyle değil mi?
8. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.
9. TAKIM
okyanus86 adlı üye için "3.kez bildirimde bulunmadı" notunu düşmüşsünüz.
Kurallara göre; bu durumda olan üyenin özel bir durum yoksa diskalifiye edilmesi gerekir. Özel bir durum varsa eğer; paylaşmanızı rica ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 313. Etap birincisi 4. Takımdan.cimcimesude arkadaşımızdır. Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaşmasını rica ediyoruz.
PERFORMANS UYGULAMASI
313. ve 316. etap aralığında ortalaması %0,30 un altında olan takımlar:
2. Takım Ortalaması : -0,34% (313.Etap)
6. Takım Ortalaması : -0,06% (313.Etap)
10. Takım Ortalaması : 0,10% (313.Etap)
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların bugün ve gelecekteki üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
6. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
7. Takım : 2 Ceza Puanı (292. ve 311. etap değerlendirme raporu) -takım kapandığından geçerliği kalmamıştır.-
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
günaydın canım nasıl geçti hafta sonun???herkese kocaman gunaydın canlarrrrr guzel bı haftaya merhaba dıyelımmmm
gamzem nasilsin
cok sukur gamzem ıyım sen nasılsınn???
canım 3 ay oldu sanrım baslayalı tarıhı tam hatırlamıyorum hayatım boyıunca hıc zayıf olmadım ama ole asırı kıloluda olmadım cok sukur unıversıte yıllarımda akupunktur yaptırmıstım cok guzel sonuc aldımm onun harıcınde extra bısı yapmadım yedıklerıme dıkkat edıyorum ama bu aralar bı duzensızlık var. pazartesıden ıtıbaren sıkı uygulamaya gecıcem ıns bakalım bu hafta guzel kılo verırsem bole devam etcem yok yıne 100 200 gr verırsem dıyetısyen arastırmasına gırcem.. sen neler yaptınn???
jujummmmmmm super bı gun gecırmısın yaaaa cok ozendımmmm
Turkce olimpiyat kapanis prog izliyorum harikaaaa harikaa
günaydın canım nasıl geçti hafta sonun???
Bugün tartıldın mı?
hıh beni kendin mi sandın sen.... tartıldım ve -200 geldim
Canım merhabalar, ben iyiym şükürler olsun amaa diyetim hiç iyi değil di haftasonu :26: kürkçü dükkanına geri döndüm anlaşılan
Rabişim çok pis temizliğe başladım
Süperdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Jujummm günaydın kaptanımm, orman havası seni şişirmiş olabilirr, sakın tartılmaa..moralin bozulabilirrrsadece tavsiye, asla koçun ve sana karışmak değil amacım
Acayip temizliğe ihtiyacım varr kızlar ve şu an start vermiş bulunuyorum...İnşaallah evimi de temizleyince tam olucak...kk açık kalıcak ve ara ara bakıcağımm..sizleri çok seviyorummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?