Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar.........bugun haftasonu...buralarda yeller eser artık......benım de kota doldu dolacak son anlarını yaşıyor eşim nefret ediyor zaten kk dan.....net gıtse dıye gözünün ıcıne bakıyor.......süreklı tehtıt edıyor benı..o net bır bıtsın almayacağım bir daha diyorne istiyor benım kk mdan anlamış değilim

zaten yavru aslanı da dağlara kamp yapmaya gönderdik....kirazları fazla yiyip de cırcır olmasa bari

gunaydın canlarr

dogru ıpekcım sende pkoluydun dımı paylasalım deneyımlerımızı canımmm...

CANIM GÜNAYDIN, NASILSIN RABİŞİMM

Cornim yaaaa sınırsız yapsanıza şunu, sensiz bir kk düşünülemez hayatım...eşin de bunu iyice anlasın artık

Senin yavru kurt dağlarda bakalım ne olucakk offf varyaaa keyif onda şu ann onun yerinde olmak isterdim, dağlar benim işim anamm

gunaydın canlarr

dogru ıpekcım sende pkoluydun dımı paylasalım deneyımlerımızı canımmm...
merhaba canim sevinirim..Sen neler yaptin simdiye kadar diyet seruveninde.ne zaman basladin .Iyi sonuc aldigin uygulamalar var mi
dağlarda fazla dolanma alimallah kurtlar neyim kapar,karışmam sonra...

günaydın cnm.....evet ipek de pkoluymus .ikiniz güzel bir ikili olup ne yapmanız gerektıgını konusabilirsiniz
evet ya tecrubeler isimizi kolaylastirir
daglar kizi juju juju juju

ay ne guzel olurdu ya simdi serin havada piknikte olmak istedim ailmle birlikte

dağlarda fazla dolanma alimallah kurtlar neyim kapar,karışmam sonra...

günaydın cnm.....evet ipek de pkoluymus .ikiniz güzel bir ikili olup ne yapmanız gerektıgını konusabilirsiniz

sabah babamı aradım kahvaltıya geliyoruz dedim... babam dışarı bahçeye bir sfra kurmuş vay vay vay vay......... herşeyi bahçe ürünü ne ararsan var mükellef bir kahvaltı .... sonrasında ben o kiraz dalı senin bu kiraz dalı benim. o kara dut senin bu kara dut benim o erik senin bu erik benim o çilek senin bu çilek benim dolandım durdum... hiiiiiiç gelesim yoktu oğlanda bayıldı zaten ama kocam gece işe gideceği için dönmek zorunda kaldım. oğlan orda kaldı kuzeniyle birlikte pazartesi ablam getirecek ikisinide...

gelirken nane getirdim birde dere otu(yağları eritiyomuş annem yiyo) ikisinide ekdim evdeki saksıma artık benimde kendi nanem ve dereotum olcak kes kes ye mis gibi... pazarda küçücük bir demetini 1 tl ye almıştım dereotunun ne pahalı demiştim...

semizotu topladım ... annemim morullarından ve hali hazırda büyümüş dereotlarından kestim... kiraz ve erik getirdim...

benden bu kadarrrrrrrrrrrrrrr siz ne yaptınız

cok sukur gamzem ıyım sen nasılsınn???
canım 3 ay oldu sanrım baslayalı tarıhı tam hatırlamıyorum hayatım boyıunca hıc zayıf olmadım ama ole asırı kıloluda olmadım cok sukur unıversıte yıllarımda akupunktur yaptırmıstım cok guzel sonuc aldımm onun harıcınde extra bısı yapmadım yedıklerıme dıkkat edıyorum ama bu aralar bı duzensızlık var. pazartesıden ıtıbaren sıkı uygulamaya gecıcem ıns bakalım bu hafta guzel kılo verırsem bole devam etcem yok yıne 100 200 gr verırsem dıyetısyen arastırmasına gırcem.. sen neler yaptınn???

jujummmmmmm super bı gun gecırmısın yaaaa cok ozendımmmm

merhaba bayanlar

cornicim geçenlerde dukanla ilgli bir link paylaşmıştın. ben alana kadarf sayfalar ilerlemiş bulamam şimdi. bizim grupta bengi diye bir arkadaşımız yapıyor. rica etsem yazar mısın bizim gruba... öpüyorum canım..

daha yeni sayilirsin o zaman canim ben gebelik tedavi sureci ve gebelikte aldigim kilolardan kurtulmaya calisiyorum hala.gerci gebelik kilolari bitti cok sukur ama bu tedavi surecinde aldiklarim duruyor.Ben gecen mayisa kadar emzirdigim icin oyle suh diyetler yapmadim sadece kalori sayarak devam ettim ve spor yaptim.Genelde leslie 3 veya 4 mile yapiyorum.Tr de misirdayken disari cikip yuruyordum.burda pek oyle bir sansim yok.gecen cumadan itibaren insulun direnci icin ilac kullanmaya basladim.Diyet seruvenim boyunca zannediyorum benim gibi bir yol izleyen haftada 1 kilo veya ona yakin verirken ben 300 en fazla 400 gr verebiliyordum hatta bazen veremiyordum.Simdi duzene giriyor gibi canim.Bizim gibi insanlarin sporu hayatindan asla cikarmamasi lazim

merhaba arkadaşlarr

dün misafirlerim vardıı yemekli. baya bi meşguldüm.bugün mayışmakla meşgulüm
benim koçum nerdeee ortalıklarda gözükmüyorr.inşallah kuzusu iyileşmiştir. hepinize iyi tatiller

juju hallettım.......amma karışıkmış......ark ı geldı gecen haftaki kilosu 66,2 dedi...bende 7. takıma gittim baktım son hafta 66,2 olarak bildirmiş.......

Canim aslinda karisik bi durum yok, izah edeyim hemen:
7.takima ilk basladigimda kilo bildirim gunu degildi ve ben 67.5 kiloydum.cuma gunu yani 31 mayista 1 kilo verdim ve 66.5 olarak kilo bildirdim fakat deneme haftam oldugu icin listede yer almadim.sonraki hafta 7 mayista 66.2 olarak bildirimde bulundum.zaten ogunde sizin takima gectim.14 haziranda ben hastanede oldugum icin arkadasa rica ettim.ve 66.0 olarak bildirimde bulundum.suanda da 66 yim.
Yani deneme suremle birlikte 2 hafta 7.takimda durdum ve 2 .haftanin sonunda 5.takima gectim

31 mayis:66.5
7 haziran:66.2
14 haziran:66.0

Anlasilmatan bi durum olursa seve seve aciklarim canim.

kızlarrrr herkes gezmede bakıyorum hafta sonu sessiziz... sıkıntı yok gezin tozun hareket edin...

corni ben yarın tartılmak istiyorum gelirsen gör diye yazdım sonra bana söylemeden neden tartıldın deme... hafta sonu kilo aldıysam hafta içini ona göre sıkı tutacağım

Bende tartilcam yarin:))))) hafta sonunun faturasini gormem lazim:))))))
Turkce olimpiyat kapanis prog izliyorum harikaaaa harikaa

Izmirdekine bizim okulda katildi ama ben gitmedim.

herkese iiyi geceler

Kızlar ben annemdeyim hafta sonu acele geldim haber veremedim Bi kaç gün daha kalıcam biraz az gelebilirim idare edin artık bu arada kaçamağın dibine vurdum diyete başladığımdan beri ilk kez bu kadar abartılı yedim babam sağ olsun ye diye tutturdu 😊 haftaya 1 300 artıyla başlıyorum sıkı tutucam artık hepiniz öpüldünüz

kızlar kural başladı ve işliyor bu hafta yırttık ve %30 un üstünde bildirim yaptık ... ama bitmedi daha bu hafta da %30 u geçmemiz lazım bunun içinde herkesin en az vermesi gereken kiloyu hesapladım aşağıdadır... sakın ha bana aşağıdaki rakamların altında kilo vererek gelmeyin.. alt limitiniz bu istediğiniz kadar üstüne çıkabilirsiniz

[TABLE="width: 764"]
[TR]
[TD]*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]82,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]82,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]0,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,36[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]62,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,10[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]0,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,32[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]77,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]77,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,39[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]64,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]64,10[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,31[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]63,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]62,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]61,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]61,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,33[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]78,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]78,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,38[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]69,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]68,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,43[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]76,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]76,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,39[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Simuzer[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]66,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]65,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.TAKIM ORTALAMASI [/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]0,35[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ödeviniz bu bukadarını yapabilirsiniz değilmi.:115:

in cin top oynuyor resmen.. hadi takımın yarısı izinde eee geri kalan yarısı nerede???

corni nerede ??? kotası dolacaktı acaba ondan mı gelmedi... ama bi haber verseydi keşke ...

Canım merhabalar, ben iyiym şükürler olsun amaa diyetim hiç iyi değil di haftasonu :26: kürkçü dükkanına geri döndüm anlaşılan

Rabişim çok pis temizliğe başladım

Turkce olimpiyat kapanis prog izliyorum harikaaaa harikaa

Süperdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın canım nasıl geçti hafta sonun???

Bugün tartıldın mı?

Jujummm günaydın kaptanımm, orman havası seni şişirmiş olabilirr, sakın tartılmaa..moralin bozulabilirrr sadece tavsiye, asla koçun ve sana karışmak değil amacım

Acayip temizliğe ihtiyacım varr kızlar ve şu an start vermiş bulunuyorum...İnşaallah evimi de temizleyince tam olucak...kk açık kalıcak ve ara ara bakıcağımm..sizleri çok seviyorummmmmmmmm

hıh beni kendin mi sandın sen.... tartıldım ve -200 geldim

gamze aç mı kalırsın açlık grevine mi girersin... sabah spor akşak spor mu yaharsın bilmem ama yukarıda verdiğim ödev kilonu bulmadan gözüme gözükme... ben %0,30 altında kalıp da sarı kart yemeye niyetli değilim sonrasında verilen ceza sizi değil beni bağlayacak onun için ne yap et ver aldığının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…