- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.921
hıh beni kendin mi sandın sen.... tartıldım ve -200 geldim
gamze aç mı kalırsın açlık grevine mi girersin... sabah spor akşak spor mu yaharsın bilmem ama yukarıda verdiğim ödev kilonu bulmadan gözüme gözükme... ben %0,30 altında kalıp da sarı kart yemeye niyetli değilim sonrasında verilen ceza sizi değil beni bağlayacak onun için ne yap et ver aldığının
benim istediğim en az 200 gr vermen... ama sen ben 1000 gr verecem dersen durdurmam ver canımJujummm hepsini okudum ve bana düşen görevi fazla fazla yapıcam kaptanım ama iyice anlamak için soruyorum; yani ben tam olarak 300 gr. versem bile ödevimi yapmış mı oluyorum?
Bu arada -200 gelmen bana göre en az -600 gelmek..Haftasonunun hemen ardından - gelmek her babayiğidin harcı değil kaptancığım
benim istediğim en az 200 gr vermen... ama sen ben 1000 gr verecem dersen durdurmam ver canım
aylardır olmayan şey oluyor çözülüyor bünyem... bozulmasın diye çekiniyorum valla... hafta sonu sabah öğle yedim akşam yemedim korkumdan demekki işe yaramış
günaydın canım nasıl geçti hafta sonun???
Bugün tartıldın mı?
hadi yaaaa... izinli sayısı bir kişi daha arttı desene... git gide sayımız azalıyor kalanlar diyetlerine dikkat etsin valla sayı azaldı gözümden kaçmaz artık hiç bişey kolay kolayGamzecim bnm leptopun ekrani kirildi pc nanay yani suan tabletten yaziyorum.kizlara solersin yeni bi pc alana kadar yokum olmadi izinli yazsinlar beni.tablette arizali servise gitmesi lazim kapanip duruyo oyuzden ben bi muddet yokum.eger facemi acik gorursen o ben deilim kuzenime sifremi vericem oyunlarima bakmasi icin.eger taablet duzelirse girerim zirt pirt kapaniyor cunku hadi tatlim opt
dedi dalin..bende hemen sizlerle paylaştım..
haftasonu hem guzel hem buruk gectı jujum babamı yolcu ettı...
evet tartıldım ve haftaya + ıle basladım ama - ye cevırcemm odevımı yerıne getırcem jujum cok kararlıyım....
Yaaa bir izinli daha cumaGamzecim bnm leptopun ekrani kirildi pc nanay yani suan tabletten yaziyorum.kizlara solersin yeni bi pc alana kadar yokum olmadi izinli yazsinlar beni.tablette arizali servise gitmesi lazim kapanip duruyo oyuzden ben bi muddet yokum.eger facemi acik gorursen o ben deilim kuzenime sifremi vericem oyunlarima bakmasi icin.eger taablet duzelirse girerim zirt pirt kapaniyor cunku hadi tatlim opt
Hadi bakalım canim spor spor sporhaftasonu hem guzel hem buruk gectı jujum babamı yolcu ettı...
evet tartıldım ve haftaya + ıle basladım ama - ye cevırcemm odevımı yerıne getırcem jujum cok kararlıyım....
hadi yaaaa... izinli sayısı bir kişi daha arttı desene... git gide sayımız azalıyor kalanlar diyetlerine dikkat etsin valla sayı azaldı gözümden kaçmaz artık hiç bişey kolay kolay
rabiş canım akşamlarını hafif geçiriyorsun ve akşam kh hiç almıyorsun tamam mı canım.. suyunu ihmal etme sakın yeşil çayınıda bol bol su iç zaten şişiriyo miğdeyi acıkmaya fırsatın kalmıyo
ipek canım sende durumlar ne alemde nasıl gidiyor bakalım...???Yaaa bir izinli daha cuma((
Hadi bakalım canim spor spor spor
uygundur rabiş... ekmek yeme salatayı da bol tut... bu arada akşam yemeğinden sonra açlıktan ölsende bi lokma bişey yeme... ben faydasını gördümok jujum aksama taze fasulye pısırdım salata ve yogurtla yıcem uygunmudur? su 2 lt ye az kaldı yesıl cayımıda hemen yapıyorum..
ipek canım sende durumlar ne alemde nasıl gidiyor bakalım...???
uygundur rabiş... ekmek yeme salatayı da bol tut... bu arada akşam yemeğinden sonra açlıktan ölsende bi lokma bişey yeme... ben faydasını gördüm
inşallah rabiş... corninin dediği gibi çarşamba ve perşembede maydonos suyumuzu içelim ki ödemimizi atalım bi sen bi ben kaldık kız kilo veremeyen birbirimizi itecez napcaz...ok jujum corbada ıcmıcem sadece yemek yıcem evet bu hafta bende ole dusunuyorum yemekten sonra hıc bısı yemıcem bu hafta guzel sonuclancak ınsallahhh
inşallah rabiş... corninin dediği gibi çarşamba ve perşembede maydonos suyumuzu içelim ki ödemimizi atalım bi sen bi ben kaldık kız kilo veremeyen birbirimizi itecez napcaz...
ben şimdi çıkıyorum ayakkabı bakcam ordan da eve geçecem.. bugün spor yapamayacağım akşam düğüne gideceğiz vaktim olmayabilir
merhaba bayanlar
cornicim geçenlerde dukanla ilgli bir link paylaşmıştın. ben alana kadarf sayfalar ilerlemiş bulamam şimdi. bizim grupta bengi diye bir arkadaşımız yapıyor. rica etsem yazar mısın bizim gruba... öpüyorum canım..
kızlarrrr herkes gezmede bakıyorum hafta sonu sessiziz... sıkıntı yok gezin tozun hareket edin...
corni ben yarın tartılmak istiyorum gelirsen gör diye yazdım sonra bana söylemeden neden tartıldın deme... hafta sonu kilo aldıysam hafta içini ona göre sıkı tutacağım
in cin top oynuyor resmen.. hadi takımın yarısı izinde eee geri kalan yarısı nerede???
corni nerede ??? kotası dolacaktı acaba ondan mı gelmedi... ama bi haber verseydi keşke ...
cnm yemek tarıflerı sayfasını mı diyorsun:44::44::44::44:
jujum geldimmaslında haber verecektim ama dedim nasıl olsa haftasonu kimseler yoktur takım da......cumartesı sevgılı kocacım kotayı tamamen doldurdu....pazar gunu de almadık...bugun sabah gittim aldım ama dışarda bıraz işlerım vardı.onları hallettım geldim......
gamzecım sınırsıza gececegız inş
jujucum tartılma desem de çıktın şu tartıyaayrıca ufak bır noktaya değinelim: sen haftaya _ ile baslasanda yedıklerıne dikkat etmek zorundasın çıkmasan da
evet sende kilo düşmeye başladı bunun sebebı ya kh ı azaltmamız ya da akşaları hafif yemenden kaynaklıneyse ne kilolar gıdıyor mu gidiyor....haticeye değil neticeye bakalım biz
yokluğum da ne yaptın bilmiyorum ama bugünkü menunu yazmanı istiyorum......öğlen ne yedıgın cok öenmli akşam yemegın için!
düğüne de gıdecekmişsin....yerınde oturma kalk bol bol döktür(spor spordur)
Bebebğimmmmmmmmm hoş geldinnnnevet acayip boştu buralar haftasonu ama iyi oldu herkes stres attı ve kürkçü dükkanına geri döndü
hoşbulduk cnm.....aynen valla gidecek neremız var başka kk da:)
bende saçlarımı kıptırdım bugunkoyun yunu gıbı olmaya başladılardı
aaaaaa resim isterizzzz
Kızlar ben annemdeyim hafta sonu acele geldim haber veremedim Bi kaç gün daha kalıcam biraz az gelebilirim idare edin artık bu arada kaçamağın dibine vurdum diyete başladığımdan beri ilk kez bu kadar abartılı yedim babam sağ olsun ye diye tutturdu  haftaya 1 300 artıyla başlıyorum sıkı tutucam artık hepiniz öpüldünüz
kızlar kural başladı ve işliyor bu hafta yırttık ve %30 un üstünde bildirim yaptık ... ama bitmedi daha bu hafta da %30 u geçmemiz lazım bunun içinde herkesin en az vermesi gereken kiloyu hesapladım aşağıdadır... sakın ha bana aşağıdaki rakamların altında kilo vererek gelmeyin.. alt limitiniz bu istediğiniz kadar üstüne çıkabilirsiniz
[TABLE="width: 764"]
[TR]
[TD]*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]82,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]82,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]0,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,36[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]62,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,10[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]0,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,32[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]77,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]77,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,39[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]64,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]64,10[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,31[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]63,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]62,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]61,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]61,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,33[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]78,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]78,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,38[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]69,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]68,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,43[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]76,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]76,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,39[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Simuzer[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]66,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]65,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.TAKIM ORTALAMASI [/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]0,35[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ödeviniz bu bukadarını yapabilirsiniz değilmi.:115:
in cin top oynuyor resmen.. hadi takımın yarısı izinde eee geri kalan yarısı nerede???
corni nerede ??? kotası dolacaktı acaba ondan mı gelmedi... ama bi haber verseydi keşke ...
Gamzecim bnm leptopun ekrani kirildi pc nanay yani suan tabletten yaziyorum.kizlara solersin yeni bi pc alana kadar yokum olmadi izinli yazsinlar beni.tablette arizali servise gitmesi lazim kapanip duruyo oyuzden ben bi muddet yokum.eger facemi acik gorursen o ben deilim kuzenime sifremi vericem oyunlarima bakmasi icin.eger taablet duzelirse girerim zirt pirt kapaniyor cunku hadi tatlim opt
hoşbulduk cnm.....aynen valla gidecek neremız var başka kk da:)
bende saçlarımı kıptırdım bugunkoyun yunu gıbı olmaya başladılardı
ay ne resmi.çok kötü olmuskoltukta otururken saçlarımı kökünden kesse ne güzel olur dıyordum..yazın taşıyamıyorum bu kafayı......bayağı kestırdım dışarda bır sıcak var anlatamam o nem i.....fön falan cektırmedım o yüzden.....
canm sıkma canını veririz. bende + dayım
inşallahh verecem o 200 grmı artık 63 ten böö geldi
koçsuz kaldımm
güle güle kullan canımm
bugün hiç keyfim yok reglım ve belim bacaklarım kopuyor.. haftayada + 800 le başladım inşallah regldan kaynaklıdır.
aslında hafta sonu çok abartmadım ama dün komşudan gelen süt talısını göçürdümm. bu günde 2 tane baklavaa. moralim bozuk sürekli canım tatlı istiyor koçumda yokk
yazın bende sevmiyorum uzun saçıı ama el mahkum yüz tombalak ve saçta dalgalı olunca en kısa küt oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?