Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Jujummm hepsini okudum ve bana düşen görevi fazla fazla yapıcam kaptanım ama iyice anlamak için soruyorum; yani ben tam olarak 300 gr. versem bile ödevimi yapmış mı oluyorum?

Bu arada -200 gelmen bana göre en az -600 gelmek..Haftasonunun hemen ardından - gelmek her babayiğidin harcı değil kaptancığım

benim istediğim en az 200 gr vermen... ama sen ben 1000 gr verecem dersen durdurmam ver canım

aylardır olmayan şey oluyor çözülüyor bünyem... bozulmasın diye çekiniyorum valla... hafta sonu sabah öğle yedim akşam yemedim korkumdan demekki işe yaramış

Kesinlikle jujummm, tamam söze 200 üstü vericeğim kesinlikle :)

Gamzecim bnm leptopun ekrani kirildi pc nanay yani suan tabletten yaziyorum.kizlara solersin yeni bi pc alana kadar yokum olmadi izinli yazsinlar beni.tablette arizali servise gitmesi lazim kapanip duruyo oyuzden ben bi muddet yokum.eger facemi acik gorursen o ben deilim kuzenime sifremi vericem oyunlarima bakmasi icin.eger taablet duzelirse girerim zirt pirt kapaniyor cunku hadi tatlim opt

dedi dalin..bende hemen sizlerle paylaştım..

hadi yaaaa... izinli sayısı bir kişi daha arttı desene... git gide sayımız azalıyor kalanlar diyetlerine dikkat etsin valla sayı azaldı gözümden kaçmaz artık hiç bişey kolay kolay

haftasonu hem guzel hem buruk gectı jujum babamı yolcu ettı...
evet tartıldım ve haftaya + ıle basladım ama - ye cevırcemm odevımı yerıne getırcem jujum cok kararlıyım....

rabiş canım akşamlarını hafif geçiriyorsun ve akşam kh hiç almıyorsun tamam mı canım.. suyunu ihmal etme sakın yeşil çayınıda bol bol su iç zaten şişiriyo miğdeyi acıkmaya fırsatın kalmıyo

Yaaa bir izinli daha cuma((
haftasonu hem guzel hem buruk gectı jujum babamı yolcu ettı...
evet tartıldım ve haftaya + ıle basladım ama - ye cevırcemm odevımı yerıne getırcem jujum cok kararlıyım....
Hadi bakalım canim spor spor spor

ok jujum aksama taze fasulye pısırdım salata ve yogurtla yıcem uygunmudur? su 2 lt ye az kaldı yesıl cayımıda hemen yapıyorum..

Yaaa bir izinli daha cuma((

Hadi bakalım canim spor spor spor
ipek canım sende durumlar ne alemde nasıl gidiyor bakalım...???

ok jujum aksama taze fasulye pısırdım salata ve yogurtla yıcem uygunmudur? su 2 lt ye az kaldı yesıl cayımıda hemen yapıyorum..
uygundur rabiş... ekmek yeme salatayı da bol tut... bu arada akşam yemeğinden sonra açlıktan ölsende bi lokma bişey yeme... ben faydasını gördüm

ok jujum corbada ıcmıcem sadece yemek yıcem evet bu hafta bende ole dusunuyorum yemekten sonra hıc bısı yemıcem bu hafta guzel sonuclancak ınsallahhh

ok jujum corbada ıcmıcem sadece yemek yıcem evet bu hafta bende ole dusunuyorum yemekten sonra hıc bısı yemıcem bu hafta guzel sonuclancak ınsallahhh
inşallah rabiş... corninin dediği gibi çarşamba ve perşembede maydonos suyumuzu içelim ki ödemimizi atalım bi sen bi ben kaldık kız kilo veremeyen birbirimizi itecez napcaz...

ben şimdi çıkıyorum ayakkabı bakcam ordan da eve geçecem.. bugün spor yapamayacağım akşam düğüne gideceğiz vaktim olmayabilir

aynen jujummmm ıcelım ne varsa atalım fazlalıklarıı.... dıkkat et kendıneee dugunde oynarsın spor yapmıs olursunn

cnm yemek tarıflerı sayfasını mı diyorsun:44::44::44::44:

in cin top oynuyor resmen.. hadi takımın yarısı izinde eee geri kalan yarısı nerede???

corni nerede ??? kotası dolacaktı acaba ondan mı gelmedi... ama bi haber verseydi keşke ...

jujum geldimm aslında haber verecektim ama dedim nasıl olsa haftasonu kimseler yoktur takım da......cumartesı sevgılı kocacım kotayı tamamen doldurdu....pazar gunu de almadık...bugun sabah gittim aldım ama dışarda bıraz işlerım vardı.onları hallettım geldim......

gamzecım sınırsıza gececegız inş

jujucum tartılma desem de çıktın şu tartıya ayrıca ufak bır noktaya değinelim: sen haftaya _ ile baslasanda yedıklerıne dikkat etmek zorundasın çıkmasan da
evet sende kilo düşmeye başladı bunun sebebı ya kh ı azaltmamız ya da akşaları hafif yemenden kaynaklı neyse ne kilolar gıdıyor mu gidiyor....haticeye değil neticeye bakalım biz

yokluğum da ne yaptın bilmiyorum ama bugünkü menunu yazmanı istiyorum......öğlen ne yedıgın cok öenmli akşam yemegın için!
düğüne de gıdecekmişsin....yerınde oturma kalk bol bol döktür(spor spordur)

Bebebğimmmmmmmmm hoş geldinnnn evet acayip boştu buralar haftasonu ama iyi oldu herkes stres attı ve kürkçü dükkanına geri döndü

Bebebğimmmmmmmmm hoş geldinnnn evet acayip boştu buralar haftasonu ama iyi oldu herkes stres attı ve kürkçü dükkanına geri döndü

hoşbulduk cnm.....aynen valla gidecek neremız var başka kk da:)

bende saçlarımı kıptırdım bugun koyun yunu gıbı olmaya başladılardı

aaaaaa resim isterizzzz

ay ne resmi.çok kötü olmus koltukta otururken saçlarımı kökünden kesse ne güzel olur dıyordum..yazın taşıyamıyorum bu kafayı......bayağı kestırdım dışarda bır sıcak var anlatamam o nem i.....fön falan cektırmedım o yüzden.....

canm sıkma canını veririz. bende + dayım

inşallahh verecem o 200 grmı artık 63 ten böö geldi

in cin top oynuyor resmen.. hadi takımın yarısı izinde eee geri kalan yarısı nerede???

corni nerede ??? kotası dolacaktı acaba ondan mı gelmedi... ama bi haber verseydi keşke ...

koçsuz kaldımm

hoşbulduk cnm.....aynen valla gidecek neremız var başka kk da:)

bende saçlarımı kıptırdım bugun koyun yunu gıbı olmaya başladılardı

güle güle kullan canımm

bugün hiç keyfim yok reglım ve belim bacaklarım kopuyor.. haftayada + 800 le başladım inşallah regldan kaynaklıdır.

aslında hafta sonu çok abartmadım ama dün komşudan gelen süt talısını göçürdümm. bu günde 2 tane baklavaa. moralim bozuk sürekli canım tatlı istiyor koçumda yokk

yazın bende sevmiyorum uzun saçıı ama el mahkum yüz tombalak ve saçta dalgalı olunca en kısa küt oluyo

yazın bende sevmiyorum uzun saçıı ama el mahkum yüz tombalak ve saçta dalgalı olunca en kısa küt oluyo

birsocum üzülme...yeni koç ayarlarız dicem ama herkes izne gitti.....takımımız azalıyor:26::26::26:

olmadı şimdi ki koçlara birer kişi daha veririz.....

dilek de gelemicekmiş birkaç gün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…