Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah dalinim çok sağol canım..
inan nagatifi almak zordu...bu da daha zormuş ne olduğu belli değil..
bir gün seviniyorum bir gün üzülüyorum..inşallah Allahım sevincimizi yarıda koymaz ilk kez hamile kalabildim inşallah devam eder sağlıklıca.

dış gebelikte çok ağrı olurmuş bende yok..hem tüp bebekte oran çok düşükmüş direk rahme yerleştirildiği için..
perşembe yada cumaya ultrason randevusu alıcam çok korkuyorum..
inşallah herşey yolundadır..

Korkmaniza gerek yok..ben adetimin gecmesinden bir gun sonra tahlil yaptirdim ve degerim 220 cikti iki gunn sonra tekrarladik 500 lerde idi...ccok sukur simdi saglikli bi minnosum var...kendinizi uzmeyin guzel haberler alirsiniz insallah :)

bir gün seviniyorum bir gün üzülüyorum..inşallah Allahım sevincimizi yarıda koymaz ilk kez hamile kalabildim inşallah devam eder sağlıklıca.

dış gebelikte çok ağrı olurmuş bende yok..hem tüp bebekte oran çok düşükmüş direk rahme yerleştirildiği için..

alevcım kendını harab ettın.

bak ben 4 gunu kendıme zehır ettım.
beynım de tümör var dıye.
butun belırtıler vardı. ama temız cıktı çok şükür. sende bekle bakalım. degerın yukselmıs bak. üzülme :16:

bebegım bak ınan bu geldı aklıma tup bebekte dıs gebelık nasıl olurkı dedım dırek rahme yerlestırıyolarlar embrıyoyu tekrardan tuplere cıkcak halı yokya dedım.nrmal gebelık tuplerde olusur 3 gun ıcınde rahme ıner rahımde yuvalanmıs bı bebek nasıl cıksın yukarı tıbben mumkunmukı yuıkardan asagı ıner asadn yukarı cıkmazkı nrmal gebelıkte tuplerde dollenen yumurta rahme ınemez ve orda yuvalanır dıs gebelık budur hem tuplerdekı kucucuk kucucuk kılların yonu asagı dogrudur dollenmıs ymurtayı asagı gru ındırmek ıcın yukarı dogru deıl.korkma canıms enınkı dıs gebelık falan deıl gayet saglıklı bı gebelık.doktorun halt etmıs senın aklını bulandırmıs.deger artısı cok olunca ılla ds gebelıkmıymıs ee bunun cogul gebelıgı var uzulme kuzum.ben ınanmıyorum dıs gebelık olduguna ama sen ıcım rahat deıl dıyosan gıt bı ultrasona gır hatta bugun gıt durma ıcınrahatlasın :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: dualarım senınle canım allah hevesınızı yarıda bırakmaz ınsallah.

butun belırtıler vardı. ama temız cıktı çok şükür. sende bekle bakalım. degerın yukselmıs bak. üzülme :16:

su doktorları anlamıyorum cornı deger 2-3 e katlamamıs olsaydı asıl sıkıntı burdaydı.ozaman belkı suphelenebılırdı.bu konularda okadar cok arastırma yaptımkı kıtap yazayım desem yazarım.bır arkadasım hamıle kaldı degerı 20 ıdı 3 gun sorna 23 doktor ona bebegın gelısmesı yok deger katlanmıyor yadaa bos gebelık gecırıyosun dedı olede oldu bos gebelıkmıs kese var ama bebek olusmamıs.degerı ne guzel katlanmıs ılla ınsanın aklını bulandıracaklar.

canım sağlıklı gebeliklerde değer 2 günde 2 kata yakın artmalı
bende öyle olmadı ya artmadı yada fırladı
doktorlarda tabi her ihtimali düşündükleri için dış gebelik olabilir dediler.
cornim ilk kez hamiş oldum oda tüp bebek
insan çok hassas oluyo ve korkuyor..
Allah hayırlısını versin gerçektende zor yaaa
ama dünden daha iyiyim değerin artmamasındansa çok artması iyidir.
bizimkisi arap atı gibi galiba:9::9:

bebegım bak ınan bu geldı aklıma tup bebekte dıs gebelık nasıl olurkı dedım dırek rahme yerlestırıyolarlar embrıyoyu tekrardan tuplere cıkcak halı yokya dedım.nrmal gebelık tuplerde olusur 3 gun ıcınde rahme ıner rahımde yuvalanmıs bı bebek nasıl cıksın yukarı tıbben mumkunmukı yuıkardan asagı ıner asadn yukarı cıkmazkı nrmal gebelıkte tuplerde dollenen yumurta rahme ınemez ve orda yuvalanır dıs gebelık budur hem tuplerdekı kucucuk kucucuk kılların yonu asagı dogrudur dollenmıs ymurtayı asagı gru ındırmek ıcın yukarı dogru deıl.korkma canıms enınkı dıs gebelık falan deıl gayet saglıklı bı gebelık.doktorun halt etmıs senın aklını bulandırmıs.deger artısı cok olunca ılla ds gebelıkmıymıs ee bunun cogul gebelıgı var uzulme kuzum.ben ınanmıyorum dıs gebelık olduguna ama sen ıcım rahat deıl dıyosan gıt bı ultrasona gır hatta bugun gıt durma ıcınrahatlasın :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: dualarım senınle canım allah hevesınızı yarıda bırakmaz ınsallah.

tüp bebekte dış gebelik ihtimali %2 imiş çok az yani:44:
doktorum beni her ihtimale hazırlamaya çalışıyo sanırım.. oda haklı..değerim düzgün artmadı
yada bir ihtimal daha geliyor aklıma burdaki polikliniğin makinesi bozuk:1::1:

değer 1000 olmadan ultrasonda bişey görünmezmiş dalinim.
o yüzden b kaç gün daha beklemeliyim şimdi boşuna gitmiş olurum..
perşembe yada cuma gidicem inş...

kızlarrrrrrr

7.gün 68
9.gün 114
11.gün 137 :(
12 gün 506

24 saat geçti üzerinden kafam karıştı..sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kaç gündür :(

2 dotorla görüştüm biri değer artışının olması iyi bişey dedi erken ultrasona gir dedi..

diğeri dış gebelik olabilir değer fırlamış dedi erken ultrasona gir erken bilinsin herşey sonlandırılasın dedi.. :(((

ne düşüneceğimi şaşırdım salak gibiyim...

yarın tekrarlıycam testi..
değerinin yükselmesi iyiye işaret değilmi arkadaş bu doktorlarıda anlamıyorum ben neden bir durum hakkında iki farklı görüş belirtilir ve hasta muallakta kalıp asıl gerçeği öğrenene kadar kendini yemesi sağlanırki...

aysunaycım inş hayırlı sonuçlanıcak sende bu üzüldüğün sıkıldığın dönemleri ilerle gülerek anlatacaksın ... bak dalinde açıklamış sana bir çok şeyi kasma kendini ...

kızlar hepinize merhaba

cuma zayıflama yarısmasına katılmak ısteyenlere yazdım ve benı bu gruba yonlendırdıler ne yapmam gerekıyor
hımmm kim yönlendirdi acaba merak ettim... hoş geldin canım ben takım kaptanı kendinden bahsedermisin biraz

dualarımız seninle aysunay valla kendiminmiş gibi merak içerisindeyim ne oldu kaç çıktı diye aklım sende...

canım sağlıklı gebeliklerde değer 2 günde 2 kata yakın artmalı
bende öyle olmadı ya artmadı yada fırladı
doktorlarda tabi her ihtimali düşündükleri için dış gebelik olabilir dediler.
cornim ilk kez hamiş oldum oda tüp bebek
insan çok hassas oluyo ve korkuyor..
Allah hayırlısını versin gerçektende zor yaaa
ama dünden daha iyiyim değerin artmamasındansa çok artması iyidir.
bizimkisi arap atı gibi galiba:9::9:

tüp bebekte dış gebelik ihtimali %2 imiş çok az yani:44:
doktorum beni her ihtimale hazırlamaya çalışıyo sanırım.. oda haklı..değerim düzgün artmadı
yada bir ihtimal daha geliyor aklıma burdaki polikliniğin makinesi bozuk:1::1:

değer 1000 olmadan ultrasonda bişey görünmezmiş dalinim.
o yüzden b kaç gün daha beklemeliyim şimdi boşuna gitmiş olurum..
perşembe yada cuma gidicem inş...

bebek gorunmesede kesesı gorunur canım.kese tuplerdemı rahımdemı o gorunur bebegı gormek ıcınd aha cok erken tabıkı.2 kattan fazla artan gebelık saglıksızsa ben nasıl dogurdum saglıklı bı sekılde.bnmkıde 3-4 katlanıyordu
hıc can sıkmaya gerek yok.tekıl gebelıkler ıcın 2 kat artması laızm ortalama ama cogul gebelıkler ıcın ole deıl 2 tane bebek var 2 ser kattan 4 kat eder :1: allah hayırlısını versın canım ama ben ınanıyorumkı saglıklı bı gebelık ınsallah oledır dıger ıhtımalı dusunmek ıstemedıgımden belkıde :nazar::nazar:

değerinin yükselmesi iyiye işaret değilmi arkadaş bu doktorlarıda anlamıyorum ben neden bir durum hakkında iki farklı görüş belirtilir ve hasta muallakta kalıp asıl gerçeği öğrenene kadar kendini yemesi sağlanırki...

aysunaycım inş hayırlı sonuçlanıcak sende bu üzüldüğün sıkıldığın dönemleri ilerle gülerek anlatacaksın ... bak dalinde açıklamış sana bir çok şeyi kasma kendini ...

hımmm kim yönlendirdi acaba merak ettim... hoş geldin canım ben takım kaptanı kendinden bahsedermisin biraz

dualarımız seninle aysunay valla kendiminmiş gibi merak içerisindeyim ne oldu kaç çıktı diye aklım sende...

ben yonlendırdım ama :26:

canım benim misafir olarak geldim yazdıklarını okudum sen tüp bebek falan mı yaptırdın ? tüp bebeklerde degerler yüksek cıkıyorya o bakımdan sordum

kızlarrrrrrr

7.gün 68
9.gün 114
11.gün 137 :(
12 gün 506

24 saat geçti üzerinden kafam karıştı..sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kaç gündür :(

2 dotorla görüştüm biri değer artışının olması iyi bişey dedi erken ultrasona gir dedi..

diğeri dış gebelik olabilir değer fırlamış dedi erken ultrasona gir erken bilinsin herşey sonlandırılasın dedi.. :(((

ne düşüneceğimi şaşırdım salak gibiyim...

yarın tekrarlıycam testi..

anamm bende aysunayy yazmadı neden yazmadı derken meğer yazmışda ben görmemişim canım ne güzel artmış işte değerin yaa sıkma canını bence iyi bu ne güzel ya artmasaydı o daha kötü değil mi? canım benim hayırlısı ile bugünler de gececek gelecek olan sıpa seni biraz üzerek geliyor ama biz gelince onun poposunu ısırıp annesini üzdüğü için kızarız ona:27::27::27:

çok sağolun kızlar şahnur inşallah canımmmm..artık yarını bekliycem:54:

şimdi iğne olmaya gidiyorum cısss yaptırıp geleyim:1:

öpüyorum hepinizi:54:

evet canım nazlı tüpüş bebek bendeki:9:
canım benim cok sevindim adına :16: inşallah sen hamilesin ay cok duygulandım şimdi allahım tamamına erdirsin insallah :) sen en kısa zamanda hemen ultrasona gir benim komsum 3. tüp bebek yaptırdı hepsinde negatif sonuc senin kacıncı denemen ?

iyi etmişin... umarım azimli biridir

kızlar bence ben acayıp hırs yapıyorum bu zayıflamayı ama tek sorun etrafımda benı teşvik edicek birilerinin olmaması kendımden bahsedıyım sıze 26 yasındayım 1,5 yasında bır kızım var ıstanbul atasehırde oturuyorum özel bır fırmada muhasebecıyım 2,5 yıllık evlıyım ve zayıflamak ıstıyorum

evlenmeden önce 65 kıloydum doguma 90 ile gittim 77 ile cıktım suan 78-79 kıloyum ve vermem gereken 14 kılom var

kızlar bence ben acayıp hırs yapıyorum bu zayıflamayı ama tek sorun etrafımda benı teşvik edicek birilerinin olmaması kendımden bahsedıyım sıze 26 yasındayım 1,5 yasında bır kızım var ıstanbul atasehırde oturuyorum özel bır fırmada muhasebecıyım 2,5 yıllık evlıyım ve zayıflamak ıstıyorum

evlenmeden önce 65 kıloydum doguma 90 ile gittim 77 ile cıktım suan 78-79 kıloyum ve vermem gereken 14 kılom var
öncelikle bişeyi netleştireyim.... 27 sinde 14 takıma yazmışsın katılmak için orda ne gibi bir sorun oldu takıma giremedin öğrenebilirmiyim...

canım benim cok sevindim adına :16: inşallah sen hamilesin ay cok duygulandım şimdi allahım tamamına erdirsin insallah :) sen en kısa zamanda hemen ultrasona gir benim komsum 3. tüp bebek yaptırdı hepsinde negatif sonuc senin kacıncı denemen ?

canım çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim..
aslında benim 2. denemem ama ben 1. yi saymıyorum:47:
tüp bebek merkezimiydi ticarethanemi belli değildi..

aslında 2. ama ben 1. sayarım:1::1:

inşallah arkadaşında bir an evvel pozitifi görür.gerçektende yıpratıcı bir süreç..

corni ne yaptın canım islim kebabında kararlımısın hala? başka bi alternatifin var mı?
alev cim canım inşallah güzel haberler gelecek canım yaa
kızlar alevin haberiyle topik accık canlanmış ama gene ses soluk yok yaa nerdesiniz

corni ne yaptın canım islim kebabında kararlımısın hala? başka bi alternatifin var mı?
alev cim canım inşallah güzel haberler gelecek canım yaa
kızlar alevin haberiyle topik accık canlanmış ama gene ses soluk yok yaa nerdesiniz

mutfagı temızledım şimdi. dolapları falan sildim. buzdolabını temızledım. açan falan olur rezıl olmayım dedim.:1::1::1:

bu kadar temızlıkten sonra kızartma ıle tekrar batacak bende şöyle düşündüm....

küçük tüpüm var. balkona gazete sererım üzerıne de tupu koyarım. patlıcanları da eşimin önune koyarım. kızartsın dursun balkonda.

bende diğer işlerimi hallederim.:56:

zaten kızartması hallolduktan sonra pek bir şey kalmıyor gerıye. 3 kg patlıcan alacagım. artık yettıgı kadar. bir suru çeşit var.

Back
X