Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlarrrrrrrrrrrrrr değerim 857 çıktı bugünnn çok şükür Allaha sanırım yoluna girdi herşey:16::16:

cuma günü dr gidicem kese de görünürse rahatlıycam..

inşallah Allahımmmmmmm

kızlarrrrrrrrrrrrrr değerim 857 çıktı bugünnn çok şükür Allaha sanırım yoluna girdi herşey:16::16:

cuma günü dr gidicem kese de görünürse rahatlıycam..

inşallah Allahımmmmmmm

canım ben sana söylemiştim bak dediğim çıktı gelsin de sıpa poposunu ısıralım onun
şaka bi tarafa çok sevindim canım gözün aydınnn

canım ben sana söylemiştim bak dediğim çıktı gelsin de sıpa poposunu ısıralım onun
şaka bi tarafa çok sevindim canım gözün aydınnn

çok teşekkür ederimmmmmmmmm şahnurr...

depar attı bizimkisi :)))))

üzdü şaşırttı sıpa :))

yaa kızlarr nerdesiniz diye soramıyacağım corni misafir hazırlama telaşında ,
jujumda uğramamış hiç diğerleri zaten hiç yok gelmiyorlar artık bizi beğenmiyorlarmı neee:37::37::37::37:

cornicim canım sanırım misafirleri ağırlamışsındır geçmiş olsun
kaptanım jujum sende ihmal ettin burayı yaa bugün gerçi bir sen bir de ben dik bebeğimizde geldi alevle tam olduk ama sende ihmal ettin bu akşam tartıldım gene sonuç fena değil bakalım 2 gündür wc ye çıkamamama rağmen gayet iyi umarım yarın akşama kadar da öyle gider izin öncesi son tartı yüzümü güldürür hadi bakaım millet nerelerdesiniz yahuuuuu

Merhaba 5. takıma katılmam mümkün müdür?:)

merhabalar hoşgeldinn öncelikle kendinden biraz bahsedermisin şu anda takım biraz rölantide hem ramazan hem de bazı arkadaşlarımız izinde haftaya 2 kişi daha izne ayrılacak takımda yeni kana ihtiyacımız var ama süreklilik şart düzenli giriş yapabilecekmisin? bu arada benim şimdi çıkmam lazım yarın takım kaptanı juju gelir sabah sen akşamdan kendinden bahsedersen biraz iyi olur yarın sohbete devam ederiz deneme süreci sonrasında takıma alınırsın canım ben çıkacam ama senin ilk ödevin şimdi kendinden bahsetmek yarın görüşmek üzere
haa bu aralar takımdaki sessizliğe bakma motivasyonu aslında yüksek olan bir takımdır burası bu arada bende kaptan yardımcısıyım

günaydın canlarımmmmmmmmm....

büşrayı
rabişi
biriciği
asim miiii kesim miii ne yapmam lazım acaba... bir kere bile mi girmez insan ya haber bile vermediler...

bu arada dün acıcık yoğundum akşamda davetteydim o nedenlen giremedim malsefffffffffff

takıma kabul edılmısım oyle yazdılar ama daha sonra ne yapmam gerektıgı ıle ılgılı kımse bılgı vermeyınce bende cıktım
takıma kabul edilmen yeterliydi zaten.. özellikle bişey yapmana gerek yok.. konuya katılıyorsun yazmaya başlayorsun olaylar kendiliğinden gelişiyor... zaten bir takıma kabul edilmişsin o nedenle ben takıma çağrımı iptal ediyorum..

kızlar pc ye virüs mü ne bulaşmış bende eşimde pek anlamaz bunlardan abim ver götürüp hallediyim dedi işleri çıktı bir türlü getiremedi pcyi dün artık isyan bayrağını çektim sabah erkenden getirdi giremedim haberde veremedim sizler nasılsınız bi geçmişe bakıp geliyorumm

merhabalar hoşgeldinn öncelikle kendinden biraz bahsedermisin şu anda takım biraz rölantide hem ramazan hem de bazı arkadaşlarımız izinde haftaya 2 kişi daha izne ayrılacak takımda yeni kana ihtiyacımız var ama süreklilik şart düzenli giriş yapabilecekmisin? bu arada benim şimdi çıkmam lazım yarın takım kaptanı juju gelir sabah sen akşamdan kendinden bahsedersen biraz iyi olur yarın sohbete devam ederiz deneme süreci sonrasında takıma alınırsın canım ben çıkacam ama senin ilk ödevin şimdi kendinden bahsetmek yarın görüşmek üzere
haa bu aralar takımdaki sessizliğe bakma motivasyonu aslında yüksek olan bir takımdır burası bu arada bende kaptan yardımcısıyım

Günaydın:) hoşbuldum teşekkür ederim. ismim Merve Ankara'da yaşıyorum 22 yaşındayım ve grafikerim. şu an evdeyim işten ayrılmamla stresin başlaması bir oldu. tabii bende stresten iştahı açılan biri olarak direkt mutfağa yöneliyorum. boyum 1.55 kilomda en son 52ydi şu günlerde regl sebebiyle biraz daha fazladır tartının pili bitmiş tartılamadım:( 49a kadar inmişken tekrar aldım. geçen yıl 62 kiloydum egzersiz,su ve az yiyerek 13 kilo kadar verdim ama eski motivasyonumu kaybettim hedefim 45 umarım burada sizlerle birlikte verebilirim:)

[TABLE="width: 916"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]***5.Takım 320. Etap***[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]80,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]61,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD])[/TD]
[TD]İzne Ayrıldı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]63,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD])[/TD]
[TD]İzne Ayrıldı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]60,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD])[/TD]
[TD]İzne Ayrıldı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]77,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD])[/TD]
[TD]İzne Ayrıldı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]69,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD])[/TD]
[TD]İzne Ayrıldı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Günaydın:) hoşbuldum teşekkür ederim. ismim Merve Ankara'da yaşıyorum 22 yaşındayım ve grafikerim. şu an evdeyim işten ayrılmamla stresin başlaması bir oldu. tabii bende stresten iştahı açılan biri olarak direkt mutfağa yöneliyorum. boyum 1.55 kilomda en son 52ydi şu günlerde regl sebebiyle biraz daha fazladır tartının pili bitmiş tartılamadım:( 49a kadar inmişken tekrar aldım. geçen yıl 62 kiloydum egzersiz,su ve az yiyerek 13 kilo kadar verdim ama eski motivasyonumu kaybettim hedefim 45 umarım burada sizlerle birlikte verebilirim:)
hoşgeldin canım... öncelikle bilmeni isterim ki takımda kala kala kimse kalmadı herkes izinde ama ben takıma girecek olan kişinin düzenli paylaşım yapmasından yanayım... bir gün girip birgün uğramayacaksan baştan bu işe hiç girişmeyelim...

şayet yok ben gerekli ilgi ve özeni gösteririm diyorsan takıma hoş geldin ... yada yok arkadaş ben böyle sayıca az bir yerde motivasyon sağlayamam diyorsan da üyesayısı fazla olan başka bir takımı da tercih edebilirsin burda şuanda bir sen bir ben olcaz

alev çok sevindim canım inş herşey yolunda gitmeye devam eder hayırlı haberlerini bekliyoruz :16::16::16:

corni sonuçların temiz çıkmış çok sevindim artık sende sıkıntı etme kendine cnm

bu arada benim için çoookkk yoğun bi hafta oldu çok misafir ağırladım iftarlarda kaçamaklar biraz fazla oldu ama sahurla dengelemeye çalıştım hep ve çok ama çok hareketliydim kilo verdiğimi hissediyorum iftardan önce tartılıcaz bakalım durum ne

doktorada gittim kan tahlili istedi kansızlıktanmış bayılma ve göz kararmalarım kan ilacı verdi onu kullanmaya başladım şimdi

hoşgeldin canım... öncelikle bilmeni isterim ki takımda kala kala kimse kalmadı herkes izinde ama ben takıma girecek olan kişinin düzenli paylaşım yapmasından yanayım... bir gün girip birgün uğramayacaksan baştan bu işe hiç girişmeyelim...

şayet yok ben gerekli ilgi ve özeni gösteririm diyorsan takıma hoş geldin ... yada yok arkadaş ben böyle sayıca az bir yerde motivasyon sağlayamam diyorsan da üyesayısı fazla olan başka bir takımı da tercih edebilirsin burda şuanda bir sen bir ben olcaz

hoşbuldum çok teşekkürler:) üye sayısı hiç önemli değil ben gereken ilgiyi göstereceğime inanıyorum düzenli olarak girmemle ilgili de herhangi bi sorun yok 5. takıma kabul edildim mi o halde:)

hoşbuldum çok teşekkürler:) üye sayısı hiç önemli değil ben gereken ilgiyi göstereceğime inanıyorum düzenli olarak girmemle ilgili de herhangi bi sorun yok 5. takıma kabul edildim mi o halde:)

kendim kaşındım diyorsun yani....:9: tamam bilgilerini not edeyim ozaman... şuanda kaç kilosun ve tam olarak hedef kilon ne???

jujum neden herkes izinli
çünkü tepem attı:63:

kaç gündür senden rabişden büşradan haber yok sinirlendim bende herkese izin verdim tekkede tek başıma oturucaktım...:19:

kendim kaşındım diyorsun yani....:9: tamam bilgilerini not edeyim ozaman... şuanda kaç kilosun ve tam olarak hedef kilon ne???

çünkü tepem attı:63:

kaç gündür senden rabişden büşradan haber yok sinirlendim bende herkese izin verdim tekkede tek başıma oturucaktım...:19:

mazeretim var asabiyim ben diyorsun yani jujum:1::1::1:

ama jujum deme öyle dediğim gibi pc yoktu tekbaşına beklenirmi buralar:38::38: hem bak şurda mezun olmama ramak kaldı olurmu hiçççç:34::34:

Back
X