Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mazeretim var asabiyim ben diyorsun yani jujum:1::1::1:

ama jujum deme öyle dediğim gibi pc yoktu tekbaşına beklenirmi buralar:38::38: hem bak şurda mezun olmama ramak kaldı olurmu hiçççç:34::34:
tmm senin mazereti kabul ettim... omazan bir sen bir ben birde yeni yetme üyemiz otururus...:9:
gözümü korkutamazsınn:9: güzellik uğruna her şeye razıyımm:))
52,5 kiloyum hedefim 45

yok yok korkmasın gözün deeee 45 kiloluk bir beden düşünüyom düyünüyom ortaokul talebeleri geliyo gözüme .. minyon bir tipin varn sanırım

yok yok korkmasın gözün deeee 45 kiloluk bir beden düşünüyom düyünüyom ortaokul talebeleri geliyo gözüme .. minyon bir tipin varn sanırım

boy cücük olunca ancak 45le güzel olabiliyorum :))
benim şimdi çıkmam lazım ilgin için çok teşekkür ederim görüşmek üzere:)

tmm senin mazereti kabul ettim... omazan bir sen bir ben birde yeni yetme üyemiz otururus...:9:

tamam jujum bekleriz tekkeyi:55::55:

buarada yeni gelen arkadaşda hoş gelmiş

bende çıkıyım işleri hallediyim :54::54:

Günaydın:) hoşbuldum teşekkür ederim. ismim Merve Ankara'da yaşıyorum 22 yaşındayım ve grafikerim. şu an evdeyim işten ayrılmamla stresin başlaması bir oldu. tabii bende stresten iştahı açılan biri olarak direkt mutfağa yöneliyorum. boyum 1.55 kilomda en son 52ydi şu günlerde regl sebebiyle biraz daha fazladır tartının pili bitmiş tartılamadım:( 49a kadar inmişken tekrar aldım. geçen yıl 62 kiloydum egzersiz,su ve az yiyerek 13 kilo kadar verdim ama eski motivasyonumu kaybettim hedefim 45 umarım burada sizlerle birlikte verebilirim:)

kızlar pc ye virüs mü ne bulaşmış bende eşimde pek anlamaz bunlardan abim ver götürüp hallediyim dedi işleri çıktı bir türlü getiremedi pcyi dün artık isyan bayrağını çektim sabah erkenden getirdi giremedim haberde veremedim sizler nasılsınız bi geçmişe bakıp geliyorumm

SELAMLARRRR
sabah oğluşun aşısı vardı onu sağlık ocağına götürdüm ordan işe geldik sıpam işe gidelim diye tutturdu ama bi türlü işyerinde de durmadı onu sonunda bakıcıya bırktım ve işe gelebildim uzun süredir sayfamız bu kadar hareketli olmamıştı memnun oldum yaaa
jujum akşam sen yoktun ben bi arkadaş çağırdım o da kendini tanıtmış umarım azimli olur
biricik bu kadar merakda bırakma kendini yaa sen kilo verdiğimi hissediyorum demişsin yaa kesin mezun oluyon sen anlaşılan
zaten az bişey kalmıştı bakalım benim bu akşam sonucum ne çıkacak

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrr değerim 857 çıktı bugünnn çok şükür Allaha sanırım yoluna girdi herşey:16::16:

cuma günü dr gidicem kese de görünürse rahatlıycam..

inşallah Allahımmmmmmm

[TABLE="width: 916"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]***5.Takım 320. Etap***[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]80,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]61,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD])[/TD]
[TD]İzne Ayrıldı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]63,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD])[/TD]
[TD]İzne Ayrıldı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]60,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD])[/TD]
[TD]İzne Ayrıldı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]77,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD])[/TD]
[TD]İzne Ayrıldı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]69,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD])[/TD]
[TD]İzne Ayrıldı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çok sevindim cnm:16::16::16::16:
sağlıkla dogur bebişini....

juju ya adımın yanında izinli yazısını görunce bı tuhaf oldum;(

Son düzenleme:
kızlar günaydın........

dünü hiç sormayın sadece nefes alıyordum diğer butun hayatı organlarım durmustu desem sanırım ne kadar yoruldugumu anlarsınız....
misafirler saat 00.15 de gittiler. yanı şahnurcum senın dedgiğin saatte daha tatlı falan yenecektı :27::27::27:

ay neyse atlattık.çok şükür. Allah yardımcım oldu yoksa halim kötüydü.
sağolsun eşim çok yardım etti.

bu arada ben rabişe mesaj atamadım. kardesıme söyluyorum o atıyor(dokunmatıkten ötürü) ama o kadar yogundum kı hep aklımdaydı ama kaldı. bugun ilk işim ona ulasmak olacak. ya da dırek ararım .

dün pantolon belımde durmuyordu süreklı yukarı cekıstırıyordum .çocuklar ceker ya aynı onun gibi......dün tartılmak aklıma hıc gelmedı ya tartılsam kesin 1 kg asagı cıkardım. o kadar enerji kaybıyla.

jujum;

rabişin kotası dolmus yarın yenılenıyormuş.
almanyadan da ablası gelmiş günleri çok yogun gecıyormuş.
yarın gırerım dedi.
bende her ıhtımale karsı bugun kılonu mesaj at dedim......

corni cim canın çıkmış güzelim yaaa neyse geçmiş olsun atlattın artık 1 sene gelmez :)
bende de bugün bi uyku varki sormayın gşitsin halbuki sabah oğlabnı aşıya götürecem diye 8,30 a kadar uyudum ama nedense hala uykum var bi de biraz koşturdum sanırım şimdi susadığımı hissediyorum
siz neler yapıyorsunuz
rabiş hayırsız insan kotam bitecek diye söyler yahuu
jujum sen neler yedin dün davette söyle bakimmmm

iyide burda sabırla bekleyen benim sadece... ve sabrım tükenmek üzre.. cumadan cumaya gelip bildirimle olmuyor bu işler ...
haklısın şekerim sana katılıyorumm,
offf bende acıktımm tartı günü diye sahurda çorba salata yedim açımmm aççç

bende susadım valla bugün koşturmaca çok olunca

kızlar bu arada bugün itibari ile iş sağlığı güvenliği sertifikası almak için kursa başladım şu an bi taraftan iş yapıyorum pc de bi taraftan dersi takip etmeye çalışıyorum bi taraftan da size laf yetiştirmeye çalışıyom düşünün halimii
bi taraftanda susuyorum bu arada iftara ne yemeğiniz varr
eşim tutturmuş akşama lahmacun yaptırsam nasıl olur diye sizce nasıl fikir malum zaten tartılacaz da iftardan önce çorba üzerine lahmacun :27::27::27::27::27: izin çıkar mıı

haa bu arada dün bir hainlik yaptım dayanamadım dün akşam eşime kadayıf dolma yapmıştım ondan yedim valla :27::27::27::27::27:

Son düzenleme:
haklısın şekerim sana katılıyorumm,

bende susadım valla bugün koşturmaca çok olunca

kızlar bu arada bugün itibari ile iş sağlığı güvenliği sertifikası almak için kursa başladım şu an bi taraftan iş yapıyorum pc de bi taraftan dersi takip etmeye çalışıyorum bi taraftan da size laf yetiştirmeye çalışıyom düşünün halimii
bi taraftanda susuyorum bu arada iftara ne yemeğiniz varr
eşim tutturmuş akşama lahmacun yaptırsam nasıl olur diye sizce nasıl fikir malum zaten tartılacaz da iftardan önce çorba üzerine lahmacun :27::27::27::27::27: izin çıkar mıı

haa bu arada dün bir hainlik yaptım dayanamadım dün akşam eşime kadayıf dolma yapmıştım ondan yedim valla :27::27::27::27::27:

bence çorba ve 1 lahmacun gayet iyi olur zaten lahmacun çok kalorili değil ama kadayıf dolma :20::20:olmamış kalori bombası o hemide tartıdan 1 gün önce

benim menüde etli kuru fasulye pilav çorba cacık var benim eşimde dün tatlı alıyım dedi yok dedim yarın al dayanamam yerim diye bugün o yüzden pilav falan yemiyicem

bence çorba ve 1 lahmacun gayet iyi olur zaten lahmacun çok kalorili değil ama kadayıf dolma :20::20:olmamış kalori bombası o hemide tartıdan 1 gün önce

benim menüde etli kuru fasulye pilav çorba cacık var benim eşimde dün tatlı alıyım dedi yok dedim yarın al dayanamam yerim diye bugün o yüzden pilav falan yemiyicem

valla biricik haklısın ama eşime yapmıştım normalde yemeyecektim ama canım çok isteyince tadına baktım onun yerine yemeği çok az yedim 1 kepçe çorba 2 kaşık körili tavuk ızgara 1 kaşık pilav meyve de yemedim öyle olunca abartı olmaz diye düşündüm sahurda da 1 dilim ekmek ile 1 yumurta yedim sadece aslında nesfit yiyecektim ballı bademli ama eşim yumurtayı hazırlamış hadi dedim gözüm açılmıyordu uykudan onu yedim yattım mutfağı bile sabah topladım acaip uyku modundayım yaa ben 2 gündür ne olcak bilmiyorum
haa bu arada oruc moruc dinlemedim 2 gündür 30-40 dk çok tempolu olmasa da yürüyüş yaptım

jujum kuaförde ne yapcan boya mı kesim mi?

Kızlar merhabaa :16: çok yoğunum bu aralar..misafirlerim var yatılıya..anne baba :16: alevi merakımdan geldim ama ben galiba sizinde ne yaptığınız bilmek istiyorum :1::1::1: ayyy geçmişi okumaktan alamıyorum kendimi..hepsini öğrenicem..meraklı melahat :1:

öncelikle tuğbacığım geçmiş olsun, ellerine sağlık olsun ve ikramını allah kabul etsin..

Şahnur kadayıf dolmasımı dedin :27::27:

Juju sen öyle sann, nasıl güzel inceliyorsun varyaa..çok farksız gelmen saçından dolayı bence...saçın uzun olsaydı daha ince görüğnürdün :27: evet evet bende kolonu daha net gördüm bu sefer :33: mezunum yaa, nasıl çemkiriyorum :27:

bu arada en önemli şey alevimm çok sevindimmm..ayyy seninki şimdiden hiper vala :27: inşaallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı ve hayırlı uzunnn mutlu ve sağlık ömürler versin bitanemm :34:

ne biçim gelindir hep pc başında demesin diye annemin yanında çok girmiyorum arkadaşlar, fırsat buldukça kaçarım :27:

Back
X