Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar merhabaa :16: çok yoğunum bu aralar..misafirlerim var yatılıya..anne baba :16: alevi merakımdan geldim ama ben galiba sizinde ne yaptığınız bilmek istiyorum :1::1::1: ayyy geçmişi okumaktan alamıyorum kendimi..hepsini öğrenicem..meraklı melahat :1:

öncelikle tuğbacığım geçmiş olsun, ellerine sağlık olsun ve ikramını allah kabul etsin..

Şahnur kadayıf dolmasımı dedin :27::27:

Juju sen öyle sann, nasıl güzel inceliyorsun varyaa..çok farksız gelmen saçından dolayı bence...saçın uzun olsaydı daha ince görüğnürdün :27: evet evet bende kolonu daha net gördüm bu sefer :33: mezunum yaa, nasıl çemkiriyorum :27:

bu arada en önemli şey alevimm çok sevindimmm..ayyy seninki şimdiden hiper vala :27: inşaallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı ve hayırlı uzunnn mutlu ve sağlık ömürler versin bitanemm :34:

ne biçim gelindir hep pc başında demesin diye annemin yanında çok girmiyorum arkadaşlar, fırsat buldukça kaçarım :27:
gamze cim kadayıf dolmasını dün ilk defa denedim açıkcası nasıl olacağını da merak ediyordum fena olmamış canım becermişim isteyene tarif verilir :):32::32::32:
kaynananlar var anlaşılan kolay gelsin ramazanda kalabalık sofrayla iftar açmak çok güzel olur yaaa

kestircem canım daha da mısa kestircem oğlancık olacam
ben boya sürmedim henüz saçıma kına yakıyorum arada

vayyy jujum demek daha önce hiç boya sürmedin yaa ne güzel bende size söylemedim ama imaj değiştirdim saçlarımı kısa kestirdim ama bu halimle hiç fotom yok bi ara çektirip koyayım herkes şimdiye kadar neden kestirmedin diyorlar

Son düzenleme:
kızlarr iftardan önce tartıldım sonuç hiç beklemediğim bişey çıktı bu kadarını söyleyeyim sizi de biraz merakta bırakıp çatlatayım yarına kadar yarın en son bildirimi ben yapacam ona göreee
sizde meraklanın biraz bakimmmm

kızlarr iftardan önce tartıldım sonuç hiç beklemediğim bişey çıktı bu kadarını söyleyeyim sizi de biraz merakta bırakıp çatlatayım yarına kadar yarın en son bildirimi ben yapacam ona göreee
sizde meraklanın biraz bakimmmm

ya şahnur söle hadı.. kımı çatlatacan kı benden başka kımse gelmez yarına kadar hadi söle:27::27::27::27: 1 kg az mı cıktın yoksa.:52:

ya şahnur söle hadı.. kımı çatlatacan kı benden başka kımse gelmez yarına kadar hadi söle:27::27::27::27: 1 kg az mı cıktın yoksa.:52:

corni cim söylemeyecem sen de merak et biraz yaw valla ben kendim inanamadım çıkan sonuca tartıya çıkıp çıkıp indim:53::53::53::53::53: gözlerim aynen böyle oldu

yok valla yarın söyleyecem tamam son değil sabah ilk bildirimi ben yapacağım ama keşke dün 2 tane kadayıf sarmayı yemeseydim sonuç ne olurdu düşünemiyom bile keşke yemeseydim de derece yapsaydım diyeyim :) sadece:37::37::37::37::36::36::36::36:

vuuuuvvvv şahnur çok sevindim yarın erkenden bildiri yap çatlarım valla bu arada kadayıf dolmada 2 ye çıktı :33::33::33:

vuuuuvvvv şahnur çok sevindim yarın erkenden bildiri yap çatlarım valla bu arada kadayıf dolmada 2 ye çıktı :33::33::33:

valla korkudan 2 tane yediğimi söyleyememiştim hatta kadayıf dolma yediğimi bile zor söylemiştim :17::17::17:
ama küçük küçük 2 tane idi fazla büyük değildi ilk defa yapınca biraz acemice olmuştu da neyse şimdi hedefim bayrama kadar verebildiğim kadar kilo vermek bakalım ne olacak hedefim becerebilirsem bayrama kadar en az 1-1,5 kg daha vermek tatilde 1 kg alırsam iyi olur sen ne yaptın biriciğim sende tartılmışsındır iftardan önce malum diğer arkadaşlar regli idi

***5.Takım 320. Etap***

*JUJU* ( 80,00 /
biricikoglumertug ( 61,70 /
cornella ( 63,60 / ) izinli
busramnmn ( 60,30/ )
rabyas ( 77,30 / )
toplight ( 69,20 / ) izinli

5.TAKIM ORTALAMASI (%0,52 )

listeyi hazırladım arkadaşlar sabah doldurmaya başlayabilirsiniz

***5.Takım 320. Etap***

*JUJU* ( 80,00 /
busramnmn ( 60,30/ )
rabyas ( 77,30 / 77.00 /0.30 /%0.38)
toplight ( 69,20 / ) izinli

5.TAKIM ORTALAMASI (%0,52 )

listeyi hazırladım arkadaşlar sabah doldurmaya başlayabilirsiniz

evet kızlar oncelıkle gıremedıgım ıcın uzgunum gereklı acıklamayı tubiş yapmıs sagolsun... yarın mısafırlerım gıdıyo:14::14: ozledım hepınızı gorusuruz yarınnnnnn...

GÜNAYDINLARRR

***5.Takım 320. Etap***

*JUJU* ( 80,00 /
busramnmn ( 60,30/ 60,00/ 0,30 /%0,50 )izinli
rabyas ( 77,30 / 77.00 /0.30 /%0.39)
toplight ( 69,20 / 67,7 / 1,50 / %2,17 ) izinli

5.TAKIM ORTALAMASI (% )

Son düzenleme:
günaydınlarrr
arkadaşlar kendim için bir ilk başardım yaa ilk defa bu kadar fazla kilo verebildim sanırım ramazanın etkisi keşke cuma ve ptesi diş yüzünden oruç tutmamış olmasaydım belki daha fazla da olacaktı dün akşam inanamadım tartıya çıkınca resmen kafayı yedim yaa darısı sizin başınıza bu arada hedefim haftaya kadar en az 66 ları görmek ve tatilde son bildirdiğim yani 67 li rakamlarla takıma geri dönmek çok bi iştaha geldim kızlar yaa inanamazsınız

juju corni biricik nerelerdesinizzzz
rabişş hadi senin mazeretin belli büşra hiç bi açıklama yapmadan çok yoğunum demişsin ve gitmişsin bize bir açıklama borçlu olduğunu düşünüyorum seni izinli olarak yazdım zaten

Yanlislikla yarim gonderdim cevabimi pardon sahnur abla.acelem oldgu icin aciklama yapamadm ilk girdgimde ama smdi aciklama yapmak icin geri girdim siteye.nitekim sende acklma istemissin :) ustte yazdklarim gibi bicok sey ust uste geldi ve gun resmen yetmiyor dugunden cikip cenazeye gder oldum resmen hic giremedim bu hafta ve ben gelip size her dk su oldu bu oldu demekten skldm o yuzden izin almam daha iyi olur dye dusundum tesekkr ederim.bu arada kilon icinde tebrk ederim

***5.Takım 320. Etap***

*JUJU* ( 80,00 /
biricikoglumertug ( 61,70 / 60,70 / 1,00 / % 1,62 )
busramnmn ( 60,30/ 60,00/ 0,30 /%0,50 )izinli
rabyas ( 77,30 / 77.00 /0.30 /%0.39)
toplight ( 69,20 / 67,7 / 1,50 / %2,17 ) izinli

5.TAKIM ORTALAMASI (% )

Son düzenleme:
Yanlislikla yarim gonderdim cevabimi pardon sahnur abla.acelem oldgu icin aciklama yapamadm ilk girdgimde ama smdi aciklama yapmak icin geri girdim siteye.nitekim sende acklma istemissin :) ustte yazdklarim gibi bicok sey ust uste geldi ve gun resmen yetmiyor dugunden cikip cenazeye gder oldum resmen hic giremedim bu hafta ve ben gelip size her dk su oldu bu oldu demekten skldm o yuzden izin almam daha iyi olur dye dusundum tesekkr ederim.bu arada kilon icinde tebrk ederim

büşracım başın saolsun hayırlı olsun hepsi üstüste gelmiş ama senden her dakika şu oldu bu oldu diye bir şey istemiyoruz ki sana ulaşabileceğimiz bir numara bi adres yok mesela rabişte uğrayamadı ama corniye cepten ulaştı yada corni ona cepten ulaştı sonuçta ne olduğunu öğrendik sen gecen cuma bildirimi yaparken arkadaşlar çok yoğun olacağım giremeyebilirim merak etmeyin deseydin sorun yoktu adanaya gidiyorum kilom bu dedin bi daha sesin soluğun çıkmadı geçmişi okudun mu bilmiyorum zaten haftaya corni ve bende izne ayrılıyoruz ve takımda jujudan başka nerdeyse kimse kalmıyordu biricikle rabiş inş gelecekler herkesin özendiği bir takımın şimdi bu hale gelmesi çok üzüyor bizi güzelim benim derdim de o ,
sen izne gitmeyecekmiydin antalyaya erkek arkadaşın ameliyat olmayacakmıydı onları ne yaptın? bu arada kilo içinde teşekkür ederim canım senin daha önce dediğin gibi kabızlık bu hafta çözülünce sonuç iyi oldu

şahnur tebrik ederim cnm :nazar::nazar:

ben bu hafta nasıl bu kadar verdim hiç anlamadım o kadar yememe rağmen ama çok hareketli bi haftaydı o yüzden herhalde jujuyla cornide gelse çok merak ediyorum:27::27:

şahnur tebrik ederim cnm :nazar::nazar:

ben bu hafta nasıl bu kadar verdim hiç anlamadım o kadar yememe rağmen ama çok hareketli bi haftaydı o yüzden herhalde jujuyla cornide gelse çok merak ediyorum:27::27:

teşekkür ederim canım ama sende baksana sessiz sedasız verdin bacım 1 kiloyu ben 1,5 verdim diye akşamdan beri heyecan yaptım yaaa alışkın değilim hele son 1-1,5 aydır doğru dürüst kilo veremeyince pek bi sevindirik oldum bu arada sen mezunsun kesin biricik yaaa bi daha ki sefere valla bence ikisi de vermişti bakarsın bu hafta eğer yeni takımlar abarmazsa dereceye bile gireriz ne dersin :27::27::27::27:

Back
X