- Konu Sahibi Cherry Mom
- #96.341
kestircem canım daha da mısa kestircem oğlancık olacam
ben boya sürmedim henüz saçıma kına yakıyorum arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gamze cim kadayıf dolmasını dün ilk defa denedim açıkcası nasıl olacağını da merak ediyordum fena olmamış canım becermişim isteyene tarif verilir :)Kızlar merhabaaçok yoğunum bu aralar..misafirlerim var yatılıya..anne baba
alevi merakımdan geldim ama ben galiba sizinde ne yaptığınız bilmek istiyorum
ayyy geçmişi okumaktan alamıyorum kendimi..hepsini öğrenicem..meraklı melahat
![]()
öncelikle tuğbacığım geçmiş olsun, ellerine sağlık olsun ve ikramını allah kabul etsin..
Şahnur kadayıf dolmasımı dedin
Juju sen öyle sann, nasıl güzel inceliyorsun varyaa..çok farksız gelmen saçından dolayı bence...saçın uzun olsaydı daha ince görüğnürdünevet evet bende kolonu daha net gördüm bu sefer
mezunum yaa, nasıl çemkiriyorum
bu arada en önemli şey alevimm çok sevindimmm..ayyy seninki şimdiden hiper valainşaallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı ve hayırlı uzunnn mutlu ve sağlık ömürler versin bitanemm
ne biçim gelindir hep pc başında demesin diye annemin yanında çok girmiyorum arkadaşlar, fırsat buldukça kaçarım![]()
kestircem canım daha da mısa kestircem oğlancık olacam
kızlarr iftardan önce tartıldım sonuç hiç beklemediğim bişey çıktı bu kadarını söyleyeyim sizi de biraz merakta bırakıp çatlatayım yarına kadar yarın en son bildirimi ben yapacam ona göreee
sizde meraklanın biraz bakimmmm
ya şahnur söle hadı.. kımı çatlatacan kı benden başka kımse gelmez yarına kadar hadi söle1 kg az mı cıktın yoksa.
![]()
corni cim söylemeyecem sen de merak et biraz yaw valla ben kendim inanamadım çıkan sonuca tartıya çıkıp çıkıp indimgözlerim aynen böyle oldu
ama süleeee şahnurrrrr
yok valla yarın söyleyecem tamam son değil sabah ilk bildirimi ben yapacağım ama keşke dün 2 tane kadayıf sarmayı yemeseydim sonuç ne olurdu düşünemiyom bile keşke yemeseydim de derece yapsaydım diyeyim :) sadece![]()
vuuuuvvvv şahnur çok sevindim yarın erkenden bildiri yap çatlarım valla bu arada kadayıf dolmada 2 ye çıktı![]()
Yanlislikla yarim gonderdim cevabimi pardon sahnur abla.acelem oldgu icin aciklama yapamadm ilk girdgimde ama smdi aciklama yapmak icin geri girdim siteye.nitekim sende acklma istemissin :) ustte yazdklarim gibi bicok sey ust uste geldi ve gun resmen yetmiyor dugunden cikip cenazeye gder oldum resmen hic giremedim bu hafta ve ben gelip size her dk su oldu bu oldu demekten skldm o yuzden izin almam daha iyi olur dye dusundum tesekkr ederim.bu arada kilon icinde tebrk ederim
şahnur tebrik ederim cnm
ben bu hafta nasıl bu kadar verdim hiç anlamadım o kadar yememe rağmen ama çok hareketli bi haftaydı o yüzden herhalde jujuyla cornide gelse çok merak ediyorum![]()