- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #96.901
Günaydııııııııııııınlaaaar.
Dün hiç aşmadan 2 günlük lapa diyetini bitirmeyi başardım. Çoook mutluyum.
Bugün tartılmadım ama kendimi çok hafif hissediyorum. Kesinlikle kilo verdim. Yarın sabah tartılacağım bakalım.
Sabah kahvaltısı olarak nestle nesfitin meyveli mısır gevreği ve 500 gram yoğurt yiyorum.
Yoğurdu eskiden yağlı yerdim ama artık Danone'nin yağsız yoğurdunu yemeye başladım. Diyet döneminde %3'ten fazla yağ oranı olan şeyleri tüketmeyin diyordu bir diyetisyen bende ona uyacağım. :)
Danone'nin diyet yoğurdunda %1 yağ oranı var.
AYY HEMDE NASIL İŞTAHIMI AÇTINNNAyy benimde ev kahvaltisi yapasim varkocacigim iki hafta izinsiz calisiyor hafta sonu kahvaltilarida yalan oldu ; (
Birsen gel canim sekersi acik csyim var lor peynirim domates salataligim vig bademim varpek istah aciciyim demi
güle güle kullan canımRAPOR
28 Ağustos Çarşamba
Sabah
1 has yumurta
40 gr suzme peynir
5 zeytin
Domates
Ekmeğin topuzu ( anne zoru)
Öğlen
Yarım pilic çevirme
3 çatal bulgur pilavı
Aksam
Yarım kasa ezogelin corbasi
Yarım tabak taze fasulye
2 kasık yogurt
Ara
Salkım uzum
3 erik
Kızlar mobilyaları aldık, beyaz eşyaları aldık. Bugun beyaz eşyalar icin servis gelecek..
Günaydııııııııııııınlaaaar.
Dün hiç aşmadan 2 günlük lapa diyetini bitirmeyi başardım. Çoook mutluyum.
Bugün tartılmadım ama kendimi çok hafif hissediyorum. Kesinlikle kilo verdim. Yarın sabah tartılacağım bakalım.
Sabah kahvaltısı olarak nestle nesfitin meyveli mısır gevreği ve 500 gram yoğurt yiyorum.
Yoğurdu eskiden yağlı yerdim ama artık Danone'nin yağsız yoğurdunu yemeye başladım. Diyet döneminde %3'ten fazla yağ oranı olan şeyleri tüketmeyin diyordu bir diyetisyen bende ona uyacağım. :)
Danone'nin diyet yoğurdunda %1 yağ oranı var.
RAPOR
28 Ağustos Çarşamba
Sabah
1 has yumurta
40 gr suzme peynir
5 zeytin
Domates
Ekmeğin topuzu ( anne zoru)
Öğlen
Yarım pilic çevirme
3 çatal bulgur pilavı
Aksam
Yarım kasa ezogelin corbasi
Yarım tabak taze fasulye
2 kasık yogurt
Ara
Salkım uzum
3 erik
Kızlar mobilyaları aldık, beyaz eşyaları aldık. Bugun beyaz eşyalar icin servis gelecek..
kızlar şu liste hazırlama işini halletmemiz lazım... yarın burada olamayacağım ve listeyi kim ekleyecek onun telaşındayım... diğer takım kaptanlarından da rica ettim ama onların yardımına gerek kalmadan halledebilirsek içim rahatlayacak...
bildirimlerinizi bu akşam yapabilirmiziniz mesela .. bizim takım listesini bu akşamdan eklerim böylelikle içim rahat giderim
***5.Takım 324. Etap***
*JUJU* ( 83,40 / )
biricikoglumertug ( 61,20 / ) Geçen hafta bildirim yapmadığından kilosu ikiye bölündü
bengi-arwen ( 60,40 / )
maymunarmut ( 80,70 / ) İzne ayrıldı
Sevda_M ( 72,10 / )
erigim ( 59,80 / )
Sumelody ( 50,50 / )
birsen-deniz ( 63,00 / ) 317. etapta izne ayrıldı kilosu 7'ye bölündü
5.TAKIM ORTALAMASI ( )
biricik geçen hafta bildirim yapmadığından verdiği kilosu ikiye bölünecek
birsen izin dönüşü yaptığından kilosu ayrı kaldığı etap sayısı olan 7 ye bölünecek
maymun izin aldı şayet gelir kilo bildirirse listeye eklersiniz kilosunu ama yine izinli yazarsınız şayet gelmezse kilo bildirmeden izinli yazılacak...
herkesin yüzdesi toplanıp 8 e bölünecek ve genel yüzde bulunacak.
maymun kilo bildirse de bildirmese de yüzde 8 e yani toplam kişi sayımıza bölünecek
Gunaydin kizlar
Ahh birsenim sagolda ben su yatamayan manyaklardanim yattikca hastaligim artiyo sanki ama yarin izinliyim yatcam oyle onikilere kadar bu arada kizlar kg bildirimimi bugun yapsam sakincasi olur mu yarin sabah kalkmayim 59.6 ydim bu sabah ama olmaz derseniz sabah kocisime soylerim kaldursin beni tartilip geri yatarim
Gunaydin kizlar
Ahh birsenim sagolda ben su yatamayan manyaklardanim yattikca hastaligim artiyo sanki ama yarin izinliyim yatcam oyle onikilere kadar bu arada kizlar kg bildirimimi bugun yapsam sakincasi olur mu yarin sabah kalkmayim 59.6 ydim bu sabah ama olmaz derseniz sabah kocisime soylerim kaldursin beni tartilip geri yatarim
kızlar şu liste hazırlama işini halletmemiz lazım... yarın burada olamayacağım ve listeyi kim ekleyecek onun telaşındayım... diğer takım kaptanlarından da rica ettim ama onların yardımına gerek kalmadan halledebilirsek içim rahatlayacak...
bildirimlerinizi bu akşam yapabilirmiziniz mesela .. bizim takım listesini bu akşamdan eklerim böylelikle içim rahat giderim
***5.Takım 324. Etap***
*JUJU* ( 83,40 / )
biricikoglumertug ( 61,20 / ) Geçen hafta bildirim yapmadığından kilosu ikiye bölündü
bengi-arwen ( 60,40 / )
Sevda_M ( 72,10 / )
erigim ( 59,80 / )
Sumelody ( 50,50 / )
birsen-deniz ( 63,00 / ) 317. etapta izne ayrıldı kilosu 7'ye bölündü
5.TAKIM ORTALAMASI ( )
biricik geçen hafta bildirim yapmadığından verdiği kilosu ikiye bölünecek
birsen izin dönüşü yaptığından kilosu ayrı kaldığı etap sayısı olan 7 ye bölünecek
maymun izin aldı şayet gelir kilo bildirirse listeye eklersiniz kilosunu ama yine izinli yazarsınız şayet gelmezse kilo bildirmeden izinli yazılacak...
herkesin yüzdesi toplanıp 8 e bölünecek ve genel yüzde bulunacak.
maymun kilo bildirse de bildirmese de yüzde 8 e yani toplam kişi sayımıza bölünecek
canım sen dönüşüde ekleyelim mi kaç kilosun şimdiallah sifa versin canim.
canım sen dönüşüde ekleyelim mi kaç kilosun şimdi
yok anam görmedim.. Telaşımdan ne ettiğimi biliyormuyum ki... Tmm sen hallet sıkışırsan diğer kaptanlardan yardım alırsınbeni unuttun canim galiba.ben yapabilirim demistim ama hayirlisi.kacinci etapta ayrildigimi bulayim
***5.Takım 324. Etap***
*JUJU* ( 83,40 / 83,20 / 0,20 / % 0,24 )
bengi-arwen ( 60,40 / )
Sevda_M ( 72,10 / )
erigim ( 59,80 / 59,60 / 0,20 / % 0,33 )
Sumelody ( 50,50 / )
birsen-deniz ( 63,00 / 66,10 / -0,44 / % -0,70 ) 317. etapta izne ayrıldı kilosu 7'ye bölündü
ipekyol51 ( 75,00 / 78,50 / -0,58 / % -0,78 ) 318. Etapta izne ayrıldı kilosu 6'ye bölündü
5.TAKIM ORTALAMASI ( )
seni de ekleyince takım yüzdesi 9 a bölünecek ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?