Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy benimde ev kahvaltisi yapasim var kocacigim iki hafta izinsiz calisiyor hafta sonu kahvaltilarida yalan oldu ; (
Birsen gel canim sekersi acik csyim var lor peynirim domates salataligim vig bademim var pek istah aciciyim demi

RAPOR
28 Ağustos Çarşamba

Sabah
1 has yumurta
40 gr suzme peynir
5 zeytin
Domates
Ekmeğin topuzu ( anne zoru)

Öğlen
Yarım pilic çevirme
3 çatal bulgur pilavı

Aksam
Yarım kasa ezogelin corbasi
Yarım tabak taze fasulye
2 kasık yogurt

Ara
Salkım uzum
3 erik

Kızlar mobilyaları aldık, beyaz eşyaları aldık. Bugun beyaz eşyalar icin servis gelecek..

JUJU kusura bakma ben yaparım listyi demek isterdim. Evde işde olsam güzel güzel yapardım kimseyede bırakmadım.. Ama biliyorsun.. Dizede cepten yazıyorum zaten.. Annemin tartısı ile tartilacagim digital degil ama idare ederiz.. Sabah haber veririm.. İyi tatiller sana..

Günaydııııııııııııınlaaaar.

Dün hiç aşmadan 2 günlük lapa diyetini bitirmeyi başardım. Çoook mutluyum.

Bugün tartılmadım ama kendimi çok hafif hissediyorum. Kesinlikle kilo verdim. Yarın sabah tartılacağım bakalım.

Sabah kahvaltısı olarak nestle nesfitin meyveli mısır gevreği ve 500 gram yoğurt yiyorum.

Yoğurdu eskiden yağlı yerdim ama artık Danone'nin yağsız yoğurdunu yemeye başladım. Diyet döneminde %3'ten fazla yağ oranı olan şeyleri tüketmeyin diyordu bir diyetisyen bende ona uyacağım. :)

Danone'nin diyet yoğurdunda %1 yağ oranı var.

Canim gunaydin ve hosgeldin . Lapa uygulamiasin nasil biraey oldugunu bilmedigimden yorum yapamayacagim ama nesfitin bir karbonhidrat deposu oldugunu biliyorsun sanirim duzenli bir kahvaltiyi deneyebilirsin zira istedigin kg ulasinca yine gozun gormek istemeyecek nesfit vs gibi yiyecekleri ve eski beslenme aliskanligina doneceksin yasin kucuk bence dyzenli bir beslenmeyi ve sporu hayatina sokmalisin

Ayy benimde ev kahvaltisi yapasim var kocacigim iki hafta izinsiz calisiyor hafta sonu kahvaltilarida yalan oldu ; (
Birsen gel canim sekersi acik csyim var lor peynirim domates salataligim vig bademim var pek istah aciciyim demi
AYY HEMDE NASIL İŞTAHIMI AÇTINNN
güle güle kullan canım

tebrikler canımm lapa diyetini ben yapamam

Allah kolaylik versin canim cogu gitmis azi kalmis insallah carcabuk biter mutlu yuvanda dinlenir keyif yaparsin

kızlar şu liste hazırlama işini halletmemiz lazım... yarın burada olamayacağım ve listeyi kim ekleyecek onun telaşındayım... diğer takım kaptanlarından da rica ettim ama onların yardımına gerek kalmadan halledebilirsek içim rahatlayacak...

bildirimlerinizi bu akşam yapabilirmiziniz mesela .. bizim takım listesini bu akşamdan eklerim böylelikle içim rahat giderim

***5.Takım 324. Etap***
*JUJU* ( 83,40 / )
biricikoglumertug ( 61,20 / ) Geçen hafta bildirim yapmadığından kilosu ikiye bölündü
bengi-arwen ( 60,40 / )
maymunarmut ( 80,70 / ) İzne ayrıldı
Sevda_M ( 72,10 / )
erigim ( 59,80 / )
Sumelody ( 50,50 / )
birsen-deniz ( 63,00 / ) 317. etapta izne ayrıldı kilosu 7'ye bölündü
5.TAKIM ORTALAMASI ( )

biricik geçen hafta bildirim yapmadığından verdiği kilosu ikiye bölünecek

birsen izin dönüşü yaptığından kilosu ayrı kaldığı etap sayısı olan 7 ye bölünecek

maymun izin aldı şayet gelir kilo bildirirse listeye eklersiniz kilosunu ama yine izinli yazarsınız şayet gelmezse kilo bildirmeden izinli yazılacak...

herkesin yüzdesi toplanıp 8 e bölünecek ve genel yüzde bulunacak.

maymun kilo bildirse de bildirmese de yüzde 8 e yani toplam kişi sayımıza bölünecek

Son düzenleme:

JUJUM BEN SABAH TARTILDIM 66,3/66,1/0,2 200 gram gitmiş

allah sifa versin canim.

***5.Takım 324. Etap***
*JUJU* ( 83,40 / 83,20 / 0,20 / 0,24 )
biricikoglumertug ( 61,20 / ) Geçen hafta bildirim yapmadığından kilosu ikiye bölündü
bengi-arwen ( 60,40 / )
Sevda_M ( 72,10 / )
erigim ( 59,80 / 59,60 / 0,20 / 0,33 )
Sumelody ( 50,50 / )
birsen-deniz ( 63,00 / 66,10 / -0,44 / % -0,70 ) 317. etapta izne ayrıldı kilosu 7'ye bölündü
5.TAKIM ORTALAMASI ( )

beni unuttun canim galiba.ben yapabilirim demistim ama hayirlisi.kacinci etapta ayrildigimi bulayim

***5.Takım 324. Etap***
*JUJU* ( 83,40 / 83,20 / 0,20 / % 0,24 )
bengi-arwen ( 60,40 / )
Sevda_M ( 72,10 / )
erigim ( 59,80 / 59,60 / 0,20 / % 0,33 )
Sumelody ( 50,50 / )
birsen-deniz ( 63,00 / 66,10 / -0,44 / % -0,70 ) 317. etapta izne ayrıldı kilosu 7'ye bölündü
ipekyol51 ( 75,00 / 78,50 / -0,58 / % -0,78 ) 318. Etapta izne ayrıldı kilosu 6'ye bölündü
5.TAKIM ORTALAMASI ( )

seni de ekleyince takım yüzdesi 9 a bölünecek ozaman

saol tatlim hesaplamalaya geldim ama yapmissin

1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker(yarim tatli kasigi kullandim)
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates(ispanagim olmadigi icin 3 domates ve 1 biberle sote yaptim)
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata(biftek yerine et sote yaptim)

ayrica 3 mile leslie yaptim ve 2.5 lt suyu tamamlayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…