Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ne zor ya..perde tül.. Beyaz eşya.. Mobilya...herseyde öyle pahalı ki.. O kadar çok sorun var ki.. Sadece is satın almakla bitmiyor ki.. Offf çok yoruldum bunaldım.. Yüzüm yalancılaktan gülsemde icim acıyor.. Çok yoruyorlar beni..

RAPOR
26 Ağustos Pazartesi

Sabah08:40
40 gr suzme peynir
40 gr beyaz peynir

Ara10:00
Sekeriz çay

Öğlen13:00
100 gr haslanmis derisiz tavuk göğüs

Aksam
Yok

Ara 22
Yarım nar

Bugun tartıldim annemin tartısı ile 60 kilo görünüyorum..

aaa sevda selbestsin demedik ki sadece listeye eklemiyorum. hem sen güzel spor yapıyordun eliptik artı yürüyüşlere ne oldu ayrıca menünüde paylaşmıyorsun hayırdır bak slm verdin borçlu çıktın.
bence sendeki sporla senin 6 lı rakamları görmen zor değil menülerini ve kaçamaklarınıda yazarsan olacak bu iş ben güveniyorum sana :13:

27 agustos salı

açılış: 1 su bardağı light süt

sabah(09:30)
1 ince dilim kaşar peyniri(162cal miş inanamadım)
1/2 domates 1/2 salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kupa kahve

öğle(12:30)
1 ince dilim karpuz
100gr(2kk kadar) beyaz peynir
2dilim ekmek
biraz domates salatalık

Ara(17:00)
125gr light yoğurt
2 adet erik

akşam(19:30)
200gr ızgara tavuk yağsız gögüs etinden hazırladım
yagsız salata bol bol

su: 2,5lt 1 fincan bitki çayı 2 fincan limonlu ılık su
spor: 1 saat yürüyüş

bu günüde bitirdik Allaha şükür

[TABLE="class: outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]juju
[/TD]
[TD]biricikoglumertug
[/TD]
[TD]bengi_arwen
[/TD]
[TD]sevda_m
[/TD]
[TD]dagyolu
[/TD]
[TD]erigim
[/TD]
[TD]sumelody
[/TD]
[TD]sura260511
[/TD]
[TD]maymunarmut
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22/08/2013
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]akşama kadar yayan ev arama :)
[/TD]
[TD]50dk eliptik
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23/08/2013
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]30dk yürüyüş
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24/08/2013
[/TD]
[TD]1 saat yürüyüş
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]30dk yürüyüş
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]40dk yürüyüş
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25/08/2013
[/TD]
[TD]1 saat yürüyüş
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]30dk yürüyüş
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]2 koltuk takımı
2 halı silmek
11:00-15:00 arası dip köşe temizlik

[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26/08/2013
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 saatlik koşuşturmaca :)
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]1 saat yürüyüş
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[TD]x
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27/08/2013
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 saat yürüyüş
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28/08/2013
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım kolay gelsin. sabrını ve motivasyonu yüksek tut.

oo çok az değilmi hem okadar koşturma içindesin enerjiye ihtiyacın var bence

tam dityetisyenlerin hazırladığı listeler gibi olmuş eriğim. maşallah diyorumm

bana gelince
sabah 1 puaça

ara:yok

öğle: 1 tabak börülce yemeği-2 dilim ekmek - 1 dilim helva

ara: 8 fındık

akşamm 1 tabak makarna-1 bardak ayran bugün olmadıııııı biliyorum çokkkkkkkkkk karbonhidrat ağırlıklı

Slm birsencim eehadi ama sahalara bekliyoruz ben menunde sadece sabah kalvaltisinin disarda gecistirildigini fark ettim canim bende evde yapamiyorum ama besvdk erken kalkkip cantama atiyorum boyle denemelisin bence en azindan sandvich yap evden gotur evet benim liste diyetisyenlik salilari is yeribdede kahvalti menusu var

Canim kolay gelsin cok zor hele ki sen sehirler arasi kosturuyorsun benim evim anneme on dk mesafede oldugu halde kafayi yemistim allah yardimcinolaun ama cok az besleniyirsun neredeyse 1000 cal felan aliyorsun ki dahada az olabilir dikkat etmelisin kendibe daha dugun var en buyuk stres

günaydın arkadaşlar

kesinlikle haklısın eriğim bahane sıralayarak kendimi haklı gösterebilirim ama kendimi kandırırım .. öğle yemeğini de arkadaş da yedim onun için ev yemeği. okullar açılana kadar öğle araları dışardan .ama senin dediğin gibi çözüm bulmalıyım .evden hazırlamalıyım.

Aybeb cabim iglende disarda yiyeceksen hafif izgara tarzi tercih etmelisin. Mesela ben bugun gec kaldim hazirlayamadim ama onun yerine bi simit alsam 270 cal pogaca daha fazla bende halk ekmegin 50 gr lik sampiyin ejmegini aldim icinde uzum ceviz zerdacal zencefil var daha besleyici ve 182 cal cok zordurumlarda tercih edebilirsin . MMaraton basladi artik

selam kızlar ... sabah iş yerinde kahvaltı faslından sonra şimdi ihaleye gireceğim. 12 gibi anca çıkarım.. umarım iyisinizdir.. tartıda gördüğüm rakamlan beni memnun ediyor sevinçliyim yani süper süper süper...

Gunaydin herkese
Meltemcim kolay gelsin umarim alirsin ihaleyi .
Ben tartida 59, 7 olmusum aman ne buyuk basari ustune birde grip oldum bugun sevgili kocam yilda bi kez hasta olur oda yaza denk geldi ve banada bulasti uff hastayken kendimi hic sevmiuorum elim kolum kalkmiyor sabahta uyansmadom kosusturmacayla ise geldim hic calisasim yok umarim sizin motivasyonunuz yuksektir.

Bu arada sumelody nerelerde hic gorunmuyor sevdacim seninde guzel sporlarini bekliyorum

100 gr eksidesin yani... cumaya şinin şurasında ne kaldıki .. acıcık daha kasman gerecek kendini en azından -200 olmanı istiyorum

bu arada evet sumelody ortalarda yok bende meraklandım şimdi

bu ayı bi geçirelim daha verimli bi kaptan olucam bende.. Yediklerinizi irdelicem spora ağırlık verdiricem.. Ama sen sporunu da yapıyorsun ne güzel...

Yapiyorum ama cok degil onceden ikiser saatti simdi bi rahavet var sporda az ama haftaya daha siki olcak hersey

Merhabalar takım kaptanımız JUJU'nun daveti ile bende aranızda katıldım arkadaşlar.

Başlangıç kilom 54.1
Hedef kilom 48

Şuan reglim o yüzden baya bir şişkinlik var bu sabah tartıldığım kilomu yazdım size. Yarın bitiyor reglim sanırım cuma gününe kilo vermiş olurum. :)

Kilo bildirimlerini cuma günü sabah yapıyoruz değil mi?

YILDIZLAR BAZEN GORUNMEZLER , DOSTLARDA BAZEN YILDIZLARA BENZERLER GORUNMESELERDE ONLAR HEP YERLERINDEDIR...
selam kızlar....

tatlım kolay gelsin....

havalardanmıdır yoksa regl oldum ondanmıdır bilmiyorum eliptik yaparken sıkılmaya başladım ama yürüyüşlerim tamamdır..bu hafta da geçsin de menülerimi öyle paylaşayım bu hafta çok yoğun geçiyor...cumartesi yeğenimin düğünü var birde çocukların okul işleri derken koşturmaca işte fırsat bulamıyorum...

27 ağustos salı: 1 saatlik hızlı tempo yürüyüş....

jujum kolay gelsin balım herşey gönlüne göre olsun.. belli bir direnme döneminden sonra şeytanın bacağını kırdın artık ....

eriğim çok geçmiş olsun canım...kocişin hastayken uzak dur ondan bence tatlım spor olarak bu hafta sadece yürüyüş olcak sanırım regl olduğum için eliptiğe çıkasım yok hiç sıcakta olmuyo valla...

aramıza ve takımımıza hoşgeldin canım...emin ol takımımızı çok seviceksin...kilo bildirimleri cuma günü 11 e kadar yapılıyor...

.

aramıza hoş geldin....

reglinin son günündeysen ödem felan kalmamıştır sende yani tartıldığında aldığın sonuç senin kilon şişlik felan değil baştan söyleyeyim...

kilo bildirimleri cuma günleri evet ama bu cuma deneme süresinde olacağın için senin kilo bildirimlerine dahil olma dönemin haftaya cuma başlayacak..

biraz kendinden ve kilo serüveninden bahsedermisin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…