- Konu Sahibi Cherry Mom
- #9.681
canzicim tşk ederim hayatım...bijocum sanada geçmiş olsun hayatım...o ağrı nedir bilirim bende de fıtık var ama ben ameliyat olmadım onunla yaşamaya alıştım ben...bazen yürüyüş yaparken yeter dio bende ona yeter diom öle anlaşıos gidio işte....doktordan şimdi geldik....3 doktor toplandı yine kızım için...bir doktor daha gerekliydi ama olmadığı için yarın çok erken saatte gelmemi istediler...ultrasonla bakmaya çalışacaklarmış..ama aralarında kararsız kaldılar...o yüzden yarın ki doktorun olması gerektiğine karar verildi...kızımı çok sewdiler onunla baya ilgilenmelerine sewindim...kızım bu hastalığın başından beri çok şanslı nerdeyse...hep en iyi doktorlara denk geldi...ben sigorta hastanelerinde iyi doktora denk gelmedim hiç ondan böle diyorum...normalde çıkart ayakkabını die bağırırlar bilirsiniz belki...kızımın doktoru ayakkabısını bile kendisi çıkardı altına eli değmesine rağmen iğrenmedi...çok akıllı kızsın sen die onu sakinleştirerek muayene etti...yani özetle yarın sabahın köründe hastanede olmam gerekecek ve o doktoru bulucaz... bütün doktorlarla beraber muayene olacak...kas altı hemotomi mi bişi dedi valla tıp dilinden çakmıorum...o olduğu sürece bacağının geçmeyeceği ve kas kaybı yaşıyacağını söledi...iyice anlayabilmek için yarın sanırım ultarasonla bacak incelenecek...ona göre hergün gelip gidebilir miyim die sordular bende mecburuz dedim...ona göre fizik tedavi uygulanacak sanırım...özetle böle arkadaşlar....
yarın kilo bildirimine katılamayabilirim...yinede daha erken kalkıp yazabilirsem yazarım
12 ye kadar gelemezsem kilomu 102 die geçsinler...kalliste ablam bilio bütün durumu...düzeltmeler yapılcaktı...başlangıç kilom 110 die geçilsin...
yemek yapıcam şimdi ayaklarım şişti ayakta durmaktan....rapor veriim hemen...belki bi daha gelemem...
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak oda sıcaklığında su...
yarım saat sonra yani 9:00 da 1 kase sütlü nesfit
ara -----11:30 da bitkisel çay...
12:00de 45 dk tempolu yürüyüş...
öğle---13:00 da 1 domates-5 ızgara köfte-yarım dilim ekmek
ara---16:00 da 3 bisküvi
17:00---nescafe
akşam---18:30 da 1 tabak yağsız ıspanaklı yumurta ----1 kase yoğurt--1 dilim ekmek
ara--20:00 de 3 top dondurma
3 litre suyumu içtim bu zmna kdr...dvm da ederim herhalde...
hoşçakalın...hepinizi öpüyorum....
yarın kilo bildirimine katılamayabilirim...yinede daha erken kalkıp yazabilirsem yazarım
12 ye kadar gelemezsem kilomu 102 die geçsinler...kalliste ablam bilio bütün durumu...düzeltmeler yapılcaktı...başlangıç kilom 110 die geçilsin...
yemek yapıcam şimdi ayaklarım şişti ayakta durmaktan....rapor veriim hemen...belki bi daha gelemem...
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak oda sıcaklığında su...
yarım saat sonra yani 9:00 da 1 kase sütlü nesfit
ara -----11:30 da bitkisel çay...
12:00de 45 dk tempolu yürüyüş...
öğle---13:00 da 1 domates-5 ızgara köfte-yarım dilim ekmek
ara---16:00 da 3 bisküvi
17:00---nescafe
akşam---18:30 da 1 tabak yağsız ıspanaklı yumurta ----1 kase yoğurt--1 dilim ekmek
ara--20:00 de 3 top dondurma
3 litre suyumu içtim bu zmna kdr...dvm da ederim herhalde...
hoşçakalın...hepinizi öpüyorum....