Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canzicim tşk ederim hayatım...bijocum sanada geçmiş olsun hayatım...o ağrı nedir bilirim bende de fıtık var ama ben ameliyat olmadım onunla yaşamaya alıştım ben...bazen yürüyüş yaparken yeter dio bende ona yeter diom öle anlaşıos gidio işte....doktordan şimdi geldik....3 doktor toplandı yine kızım için...bir doktor daha gerekliydi ama olmadığı için yarın çok erken saatte gelmemi istediler...ultrasonla bakmaya çalışacaklarmış..ama aralarında kararsız kaldılar...o yüzden yarın ki doktorun olması gerektiğine karar verildi...kızımı çok sewdiler onunla baya ilgilenmelerine sewindim...kızım bu hastalığın başından beri çok şanslı nerdeyse...hep en iyi doktorlara denk geldi...ben sigorta hastanelerinde iyi doktora denk gelmedim hiç ondan böle diyorum...normalde çıkart ayakkabını die bağırırlar bilirsiniz belki...kızımın doktoru ayakkabısını bile kendisi çıkardı altına eli değmesine rağmen iğrenmedi...çok akıllı kızsın sen die onu sakinleştirerek muayene etti...yani özetle yarın sabahın köründe hastanede olmam gerekecek ve o doktoru bulucaz... bütün doktorlarla beraber muayene olacak...kas altı hemotomi mi bişi dedi valla tıp dilinden çakmıorum...o olduğu sürece bacağının geçmeyeceği ve kas kaybı yaşıyacağını söledi...iyice anlayabilmek için yarın sanırım ultarasonla bacak incelenecek...ona göre hergün gelip gidebilir miyim die sordular bende mecburuz dedim...ona göre fizik tedavi uygulanacak sanırım...özetle böle arkadaşlar....

yarın kilo bildirimine katılamayabilirim...yinede daha erken kalkıp yazabilirsem yazarım

12 ye kadar gelemezsem kilomu 102 die geçsinler...kalliste ablam bilio bütün durumu...düzeltmeler yapılcaktı...başlangıç kilom 110 die geçilsin...

yemek yapıcam şimdi ayaklarım şişti ayakta durmaktan....rapor veriim hemen...belki bi daha gelemem...

sabah kalkar kalkmaz 2 bardak oda sıcaklığında su...
yarım saat sonra yani 9:00 da 1 kase sütlü nesfit
ara -----11:30 da bitkisel çay...
12:00de 45 dk tempolu yürüyüş...
öğle---13:00 da 1 domates-5 ızgara köfte-yarım dilim ekmek
ara---16:00 da 3 bisküvi
17:00---nescafe
akşam---18:30 da 1 tabak yağsız ıspanaklı yumurta ----1 kase yoğurt--1 dilim ekmek

ara--20:00 de 3 top dondurma

3 litre suyumu içtim bu zmna kdr...dvm da ederim herhalde...

hoşçakalın...hepinizi öpüyorum....

he bide geçen hafta kilom 102,6 dan yazılsın...cumartesi 102,6 çıkıodum...dün sabah tartıldım 102 çıktı...daha bugün tartılmadım...yarın sabaha yetişemezsem 102 die geçilebilir...

selam kızlar,
ben de sporumu yaptım mehalimle telefonda konuşurken ,ohh insan sporunu yapınca çok rahatlıyor. alkisalkisalkis
hemen bugün yediklerimi yazayım canzi ve reyhan ablam a...

sabah : 2 dilim kepek ekmeği,salatalık domates ,peynir,1 tatlı kaşığı reçel

ara: 1 küçük tabak kepekli makarnalı salata

öğlen: 1 tabak kuru fasulye,1 dilim kepekli ekmek, 2 kaşık yoğurt,1 bardak çamlıca light gazoz

akşam:(yemedim henüz) 1 tabak ıspanak,bir kase yoğurt,1 dilim ekmek

ara: 1 meyve

gece: meyveli light yoğurt veya süt (henüz karar vermedim)

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende kilo vermek istiyorum ama nerden başlıyacağımı bilmiyorum kiloda vermem gerekiyore güzel olmak için değil benim amacım sağlıkla ilğili olduğu için acil kilo vermeye ihtiyacım var 2 ay önce dietisyene gittim ama şuan gidemiyorum ozaman 14 kilo kadar verdim 2 aydada 2 kilo aldım tekrar başlama lazım ama desteğe ihtiyacım var bana yardımcı olurmusunuz

iyi akşamlar bayanlar, akşam giremem heralde (sanki her akşam giriyorum :roflol: ) bugün bizim nişan yıldönümümüzz kaydirigubbakcemile3 daha 4 sene olduğu için hala kutluyoruz :roflol:

şimdiden bugünün raporunu vereyim;
sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, 1 yumurta, 6-7 zeytin
ara: 2 ceviz içi, 10 kuru üzüm
öğlen: köri soslu ve soğanlı yarım tavuk göğsü (süper bir yemek oluyor kızkardeşim öğretmişti)
ara: 1 bardak tatlandırıcılı kakaolu süt
akşam: yemicem

az sonra da erik ve çilek yicem biraz. daha 1 litre su içtim, 2 yaparım heralde. sarmısağımı yuttum, slim çayı içtim 2 kupa hımm bu kadar. reglime 3 gün var yarın pek bi kayıp beklemiyorum ama olsun fazla cıkmayayım da -tatlicadiarzu-

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende kilo vermek istiyorum ama nerden başlıyacağımı bilmiyorum kiloda vermem gerekiyore güzel olmak için değil benim amacım sağlıkla ilğili olduğu için acil kilo vermeye ihtiyacım var 2 ay önce dietisyene gittim ama şuan gidemiyorum ozaman 14 kilo kadar verdim 2 aydada 2 kilo aldım tekrar başlama lazım ama desteğe ihtiyacım var bana yardımcı olurmusunuz

hoşgeldin inşallah istediğğin kiloya en kısa süredfe ulaşırsın . biz ve arkadaşlarım sana destek alacağımıza eminim a.s.
iyi akşamlar bayanlar, akşam giremem heralde (sanki her akşam giriyorum :roflol: ) bugün bizim nişan yıldönümümüzz kaydirigubbakcemile3 daha 4 sene olduğu için hala kutluyoruz :roflol:

-

:nazar: aman aman nisan dönümüymüş kutlu olsun şekerim hep mutlu ol emi

hoşgeldin inşallah istediğğin kiloya en kısa süredfe ulaşırsın . biz ve arkadaşlarım sana destek alacağımıza eminim a.s.

:nazar: aman aman nisan dönümüymüş kutlu olsun şekerim hep mutlu ol emi
tşk ederim aranıza aldığınız için eminim burda sizlerle beraber istediğim kiloya ulaşıcam ben yeni olduğum için tam olarak bilmiyorum hergün yediklerimizi içtiklerimizi rapormu ediyoruz ben yarın başlıyacam diete

Canım arkadaşlarım ilter arkadaşımızda listede olamyacak ama kilo verme maratonunda bizlerle olmak istiyor hepimiz ona destek olacağız bundan eminim.

ılte canım bizler hayata dair herşeyi paylaşıyoruz burda. yediklerimizi yazıyoruz .birbirimizi eleştirip eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz buyur sende istediğin zaman başla:))

hoşgeldin ilter ciğim,sen zaten bu işi biliyorsun,vermişsin kilo...
inşallah geri kalan kilonu da burda hepimizin desteğiyle verirsin canım.hoşgeldin

5.TAKIM **105.ETAP SONUÇLARI***

canzi3445 ( 81.1 / )
reyhanxx54 ( 74.2 / )( Geri dönmek üzere ayrıldızenan25 ( 72.0 / )
cedric ( 98.8 )
chocolategirl ( 82.5 / )
bijoux ( 71.1 / )
sportie ( 57.5 / )
xTABU ( 98.5 / 98.5 / 0.0 / 0.00% )--Tabuda bir değişiklik yapılacak ancak aklım ermedi. tartısında çıkan bir sorun nedeniyle bunu kallisle konuşurum telefonda buna dokunmayın ok:))
siyahbeyazgunler ( 55.9 / )
mersa ( 89.0 / )
Kalliste ( 73.6 / )

5:TAKIM TOPLAM KıLO:( 854.2 / )

iyi geceler takımcığım dün sabahtan beri uğrayamadım inşallah kötü haberler yoktur dedim ama x tabunun kızını okudum şimdi ona çok üzüldüm biraz daha okiyim tekim nasıl olsa kimsecikler yok..

selam canlarim..
bir felaket yagmur yagiyorki hic sormayin. doluda karisik.. üstelik firtinada var. offfff cok kasvetli..fisfisfis
cikolatam yediklerin ideal. cözdün bu isi masallah.. yürüyüs bandindada yürüyormusun ? gerci havalar cok güzel acik havada yürümek daha zevkli.
bijom nisan gününüz kutlu olsun canim benim..
iltercakir hosgeldin canim

hosbuldum mehalim tamam canim ben izne ayrildim.
biraz böyle takilayim bakalim bana nasil etki edecek.
sen nasilsin neler yaptin? yarin okul varmi? biz tatildeyizde günleri karistirdim .:)

merhaba nurhayat. cayimizda var kahvemizde ayip ediyorsun :)
hosgeldin mersa.. haklisin tabunun kizina cok üzüldük hepimiz. ama gececek insallah hayirlisiyla buda bir tecrübe olacak demek.

saat 3 te randevum var devlet hastanesinde...netten biraz baktım fizik tedavi konularına ...1 saat kadar sürmesi gerekirmiş bir fizik tedavinin...devlet hastanesinde o kuyruklarda sanmıyorum o kdr ilgileneceklerini...yine tahminim...çocuğun genel durumuna bakıp bugün git su gün gel dencek gibi...çünkü ben randevuyu netten aldım...eğer öle bişi olursa özel kliniğe gitmek zorunda kalıcam...çünkü doktor daha fazla beklenmemesi gerektiğini o bölgede kireçlenme başladığını söledi...yani sen git 1 ay sonra gel durumu olamaz..hemen başlanması gerekiyor....ayrıntıları gelince yazarım canlarım....bugün kü raporuda akşam öğünler bitince veririm artık...

canım çok üzüldüm ya inşallah kısa zamanda hayırlısıyla atlatırsınız sanada arka arkaya geldi ama en önemlisi çocuğunun sağlığı tabiki kendini çok üzmemeye çalış diycem ama çocuk deyince akan sular duruyor o hastane yollarını çok iyi bilirim .moralini yüksek tutmaya çalış kendinede iyi bak canım seni çok öpüyorum.bebişinide .

Back
X