Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla adana acıbademle görüşücem bu hafta kısmet olursa ilk görüşmeye gitmek istiyorum

bende gitmem bi yerlere ama hamiş olur öyle takip ederim sizi

hoşgeldin... şok diyetlere son.. Burada sabırla sağlıklı kilo vereceğiz inşallah...

bende tüp bebeği denicem tuttu tuttu yok tutmadı bırakıcam

birsen canım okul başladı sende hareketlenmişsindir ne güzel işte motivasyonunu kazanıcaksın yeniden

evettt hosbulduk ınsaallah yarabbımmm :16:

arkadaşlar en küçük ben miyim aranızda..
birde bısey sormak ıstıyorum cok olmazsa:9:
sımdı bu cumaya kadar benım deneme haftam degıl mı lıstede yer almıycam sımdılık ? öyle mi?
yok senden küçük somelady var grupta o yanlış hatırlamıyorsam 16 yaşındaydı
evet canım deneme haftası bu arada sana ne diye hitap edelim nickin çok karışık geldi bana
cok tesekkur ederım aslında kasık degıl o kepce diyebılırız ama orta boy kepce :D:D

iyi ama kaşık kepçe tanımını iyi yapalım biz kaşık deyince yemek kaşığı anlıyoruz :)

jujum hadi bakalım hayırlısı olsun

MERHABA ARKADAŞLARRR

okul kayıt dönemi ya çok yoğundum.şimdi rahatladım. bu hafta kayıt çarşamba toplantı cuma kura çekimlerii vb.. baya bi yoğunum..
maşallah güzel kaynatmışsınınz.. eriğim keşke servis benim kapının önünden geçseeeee. sabahın yedisindee yollara virann oluyorum. :43::43::43::43:

İpekyol teşekkür ederim kayınvaldemle iyiyiz zaten günlük 3-4 saat göreceğiz birbirimizi :52::52:. akşam 6:30 da evdeyim oda erken yatıyo zaten

kızlar yaaaaaaa kendime çeki düzen vermeliyim motivasyonum yerlerde bunu yazarken de canım kokoreç istedii :52::52::52:

Alwmsin birsen kokorec nerden aklina geldi :) yer degiselim erken kalkmayida yurumeyide cok severim liseye kadar ekimden hic bi is gelmezdi niye cunku sokaklarda olan ben fatura yatir markete git copleri at futbol oyna vs evde mutfak islerini hamarat hamarat yapan ablamdi galiba çocukluktan kslma bi sevsa benimkisi ve cok mutsuzum sporu artiririm ama acik havada yurumek baska artik kocamida alip aksam cikarim :9: kizlar bura baya baya kalabalik artik menulerimizi duzgunce yazarak mitiveye katju saglayabiliriz :34:

Nicikini digru yazdim sanirim :9: hosgeldin canim evet sendeb kucuk varda bu aralar pek ortalarda ok yigun galiba gelir oda . Ayrica tam iki kasikla doyulur mu diyecektim ki meger iki kepceymis ortalama 12 yk mi ediyor

yok senden küçük somelady var grupta o yanlış hatırlamıyorsam 16 yaşındaydı
evet canım deneme haftası bu arada sana ne diye hitap edelim nickin çok karışık geldi bana

şebnem ben nıkım 21 aralık aslında :D

iyi ama kaşık kepçe tanımını iyi yapalım biz kaşık deyince yemek kaşığı anlıyoruz :)

jujum hadi bakalım hayırlısı olsun

tamam bundan sonra dıkkat ederm:)))

Nicikini digru yazdim sanirim :9: hosgeldin canim evet sendeb kucuk varda bu aralar pek ortalarda ok yigun galiba gelir oda . Ayrica tam iki kasikla doyulur mu diyecektim ki meger iki kepceymis ortalama 12 yk mi ediyor

12 yemek kasıgı cok fazla.. ya sanırım 4.5 yemek kasıgı edıyor bızım kepce :)))

Rapor 2 eylul

Sabah (09:00)
2 dilim etimek light
40 gr lor peyniri
Domates
Salatalik
5 adet cig badem
5 adet cig findik
1 kupa kahve şekersiz

Öğle (12:30)
1 kepce mercimek çorbası
100gr tavuk eti haslanmis
Salata

Ara (16:00)
1 orta boy seftali
1 bardak ayran
5 cig findik

Aksam (19:30)
2 adet kucuk tavuk but
2 yemek kasigi pilav
1 kucuk kase corba

Ara (21:00)
1 kupa kahve

Su:2 lt
Spor: 2, 5 km (30dk 5, 5 hizda) bant yürüyüşü

of arkadaşlar canım coooook sıkkın :5:

bır sey oldu cok uzuldum.. ben uzuldummu yemeklere sararım dıyetı fena halde bozdum...
bır daha olmıycak.. cok pısmanım cunku... hıc ama hıc degmıyor bu uzuntuye.. bugun bana ders olsun... yapıcam başarcam .. cuma gunune kadar tam gaz yapıcam dıyetı.. 2 gun detoks yapıcam.. ayran ası detoksu. belkı bılenlerınız vardır. saglıklı bselenmeye ıyı bır adım olacak ınsallah benım ıcın. ödemlerımı atmam gerek.:50:

MERHABA ARKADAŞLARRR

okul kayıt dönemi ya çok yoğundum.şimdi rahatladım. bu hafta kayıt çarşamba toplantı cuma kura çekimlerii vb.. baya bi yoğunum..
maşallah güzel kaynatmışsınınz.. eriğim keşke servis benim kapının önünden geçseeeee. sabahın yedisindee yollara virann oluyorum. :43::43::43::43:

İpekyol teşekkür ederim kayınvaldemle iyiyiz zaten günlük 3-4 saat göreceğiz birbirimizi :52::52:. akşam 6:30 da evdeyim oda erken yatıyo zaten

kızlar yaaaaaaa kendime çeki düzen vermeliyim motivasyonum yerlerde bunu yazarken de canım kokoreç istedii :52::52::52:
canimmmm eylul geldi toparlanma zamani

bır sey oldu cok uzuldum.. ben uzuldummu yemeklere sararım dıyetı fena halde bozdum...
bır daha olmıycak.. cok pısmanım cunku... hıc ama hıc degmıyor bu uzuntuye.. bugun bana ders olsun... yapıcam başarcam .. cuma gunune kadar tam gaz yapıcam dıyetı.. 2 gun detoks yapıcam.. ayran ası detoksu. belkı bılenlerınız vardır. saglıklı bselenmeye ıyı bır adım olacak ınsallah benım ıcın. ödemlerımı atmam gerek.:50:

kendini uzupte yemeye yoneltmeye degmez hicbisey tatlim

Baslangic kilom:78.5
1.gunden sonra:77.9
2.gunden sonra:77.1
3.gunden sonra:76.6
4.gunden sonra:76.5
1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker(yarim tatli kasigi kullandim)
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates(ispanagim olmadigi icin 3 domates ve 1 biberle sote yaptim)
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata(biftek yerine et sote yaptim)

ayrica 3 mile leslie yaptim ve 2.5 lt su

2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker(yine yarim tatli kasigi)
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt(salam yerine dunden kalan et soteyi yedim 3 kasik ve 150 gr yogurt,1 armut)
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve(biftek yerine et haslama 200 gr)
bugunun extrasi 0.5 elma

3 mile leslie ve 2.5 lt su

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek(kizarmis ekmek yerine kizimdan kalan ceyrek tost)
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve(oglen toplantim vardi 150 gr yogurt)
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata(disarda olgumuz icin 4 kasik corba,4 kasik lahana salatasi,1 elma,1 portakal)

2 mile leslie ve 2lt su

4. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir(esimin hazirladigi menemeni yedim)
Akşam: 2 dilim portakal, 100 gram yoğurt(170 gr yogurt,1 dilim kizarmis ekmek,1 havuc)
bugun gun boyu temizlik yaptim.Hali kanepe perde vs.Aksama ancak bitti temizlik o nedenle spor yapmaya vakitte kalmadi ihtiyacta.Su ancak 1,5 lt olmustur 2 ye tamamlamaya calisiyorum

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)(soganli kiyma kavurdum 150 gr,1 salatalik)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli(balik izgara 230 gr,lahana salatasi,birazda kuru tarhana)

3 mile leslie ve 2,5 lt su

Günaydın millet bende bu aralar yoğunum evdede değilim telden yazıyorum bende bu aralar yemeği abartıyorum ama sonrasında dikkat ediyorum ama şahnurcum en çok senin kilon şaşırttı beni ne yaptın bacım sen yine 7 li rakamlara dönüş yapmışsın kızlar spora da diyetede ara verince tekrar başlamak zor oluyooo😡😡

bende ramazanda spora ara verdim şimdi hiççç yapasım yokk

evettt hosbulduk ınsaallah yarabbımmm :16:
dün sormayı unuttum sanırım hedef kilon ne onu da bildirirmisin bana...
ayyy hemde nasıl güzel olurduu :56::56::56::56::56:

evet jujum valla hareketlendik yemek aklıma gelmiyoo ama boş kaldım mı tamam

boş bırakmamak lazım ozaman seni... hadiiii biraz gayret içimizde o sabır ve irade var

Alwmsin birsen kokorec nerden aklina geldi :) yer degiselim erken kalkmayida yurumeyide cok severim liseye kadar ekimden hic bi is gelmezdi niye cunku sokaklarda olan ben fatura yatir markete git copleri at futbol oyna vs evde mutfak islerini hamarat hamarat yapan ablamdi galiba çocukluktan kslma bi sevsa benimkisi ve cok mutsuzum sporu artiririm ama acik havada yurumek baska artik kocamida alip aksam cikarim :9: kizlar bura baya baya kalabalik artik menulerimizi duzgunce yazarak mitiveye katju saglayabiliriz :34:
evet haklısın birden bire hareketlendi ortam.. artık bazı şeyleri düzene sokmamız lazım ... mesela spor kaydına yeniden başlayabilirsin sen ...

ooooooooooo olmadı ama ilk günden sen böyle ataklara girersen olmaz ki... birdaha yeme krizine gireceğinde burayı düşün çünkü kilo alan birisini takıma ekleyemem ben amacımız vermek almak değil...

kuzum ben kaçırdım sanırım sen ne ettin de 4 günde 2 kilo verdin anam .. valla işlerin yoğunluğundan ne yediğine ne içtiğine bakmamıştım.. ayıp bana :17:
günaydın takımın müdavimi :54:
Günaydın millet bende bu aralar yoğunum evdede değilim telden yazıyorum bende bu aralar yemeği abartıyorum ama sonrasında dikkat ediyorum ama şahnurcum en çok senin kilon şaşırttı beni ne yaptın bacım sen yine 7 li rakamlara dönüş yapmışsın kızlar spora da diyetede ara verince tekrar başlamak zor oluyooo

ah biricikkk evet haftalardır ortalarda yoksun güzelim daha ne kadar sürecek bu böyle...

bu aradaaaaaaaaaaaaa eşimi eliptik bisiklet almaya ikna ettimmmmmmm:52::52::52::52::52: onca dil döktüm sürekli bana ne zaman zayıflayacaksın deyip duracağına sende bişeylere elini at yardım et dedim... oda bana dedi ki yardım ediyorum ya sana yeme diyorum daha napim dedi:53: .. dedim bana yeme diyeceğine hareketlenmemi sağla ya benimle sahile yürüyüşe gel yada koşu bandım bozuldu yeni bir alet almama onay ver yoksa ben kilo veremem dedim... senden az yiyorum ama hareketsizlikten alıyorum dedim ... her neysem sonunda tamam al hayatım dedi ben de havalara uçtummm oleyyyyyyyyyyy artıkın benimde bir eliptiğim olcekkkkkkkkkk

kızlar yüzde %30 barajını aşmamız için üzerimize düşen görevleriniz aşağıda... herkes sadece bukadar verse yeter bana ama bundan fazla da verebilirsiniz... cumaya kadar asılın ve şu değerlerin üstünde kilolarla karşıma gelmeyin ....

***5.Takım 325. Etap***
*JUJU* ( 83,20 / 82,90 / 0,30 / % 0,36 )
biricikoglumertug ( 60,80 / 60,60 / 0,20 / % 0,33 )
bengi-arwen ( 60,00 / 59,80 / 0,20 / % 0,33 )
Sevda_M ( 72,40 / 72,10 / 0,30 / % 0,41 )
erigim ( 59,60 / 59,40 / 0,20 / % 0,34 )
Sumelody ( 50,00 / 49,80 / 0,20 / % 0,40 )
birsen-deniz ( 66,10 / 65,90 / 0,20 / % 0,30 )
ipekyol51 ( 78,50 / 78,20 / 0,30 / % 0,38 )
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,32 )

Son düzenleme:
günaydınlarrr

şebnem cim bak bu olmadı jujunun da dediği gibi ilk günden bozmak olmaz hadi bakalım topla kendini

evet haklısın eriğim menülerimizi düzenli olarak paylaşalım anım katılıyorum sana

Baslangic kilom:78.5
1.gunden sonra:77.9
2.gunden sonra:77.1
3.gunden sonra:76.6
4.gunden sonra:76.5

ipekyol bacım maşallah sana ne güzel yaa aldığın kiloları verdin darısı benim başıma benim de acilen bişeyler yapmam lazım

Günaydın millet bende bu aralar yoğunum evdede değilim telden yazıyorum bende bu aralar yemeği abartıyorum ama sonrasında dikkat ediyorum ama şahnurcum en çok senin kilon şaşırttı beni ne yaptın bacım sen yine 7 li rakamlara dönüş yapmışsın kızlar spora da diyetede ara verince tekrar başlamak zor oluyooo

biriciğim sorma yaa canım çok sıkkın yeniden 7 li rakamlara geri dönmek hiç güzel değil yaaa bir an önce tyoparlamam lazım kendimi

boş bırakmamak lazım ozaman seni... hadiiii biraz gayret içimizde o sabır ve irade var

evet haklısın birden bire hareketlendi ortam.. artık bazı şeyleri düzene sokmamız lazım ... mesela spor kaydına yeniden başlayabilirsin sen ...

ooooooooooo olmadı ama ilk günden sen böyle ataklara girersen olmaz ki... birdaha yeme krizine gireceğinde burayı düşün çünkü kilo alan birisini takıma ekleyemem ben amacımız vermek almak değil...

kuzum ben kaçırdım sanırım sen ne ettin de 4 günde 2 kilo verdin anam .. valla işlerin yoğunluğundan ne yediğine ne içtiğine bakmamıştım.. ayıp bana :17:

günaydın takımın müdavimi :54:

ah biricikkk evet haftalardır ortalarda yoksun güzelim daha ne kadar sürecek bu böyle...

bu aradaaaaaaaaaaaaa eşimi eliptik bisiklet almaya ikna ettimmmmmmm:52::52::52::52::52: onca dil döktüm sürekli bana ne zaman zayıflayacaksın deyip duracağına sende bişeylere elini at yardım et dedim... oda bana dedi ki yardım ediyorum ya sana yeme diyorum daha napim dedi:53: .. dedim bana yeme diyeceğine hareketlenmemi sağla ya benimle sahile yürüyüşe gel yada koşu bandım bozuldu yeni bir alet almama onay ver yoksa ben kilo veremem dedim... senden az yiyorum ama hareketsizlikten alıyorum dedim ... her neysem sonunda tamam al hayatım dedi ben de havalara uçtummm oleyyyyyyyyyyy artıkın benimde bir eliptiğim olcekkkkkkkkkk

kızlar yüzde %30 barajını aşmamız için üzerimize düşen görevleriniz aşağıda... herkes sadece bukadar verse yeter bana ama bundan fazla da verebilirsiniz... cumaya kadar asılın ve şu değerlerin üstünde kilolarla karşıma gelmeyin ....

***5.Takım 325. Etap***
*JUJU* ( 83,20 / 82,90 / 0,30 / % 0,36 )
biricikoglumertug ( 60,80 / 60,60 / 0,20 / % 0,33 )
bengi-arwen ( 60,00 / 59,80 / 0,20 / % 0,33 )
Sevda_M ( 72,40 / 72,10 / 0,30 / % 0,41 )
erigim ( 59,60 / 59,40 / 0,20 / % 0,34 )
Sumelody ( 50,00 / 49,80 / 0,20 / % 0,40 )
birsen-deniz ( 66,10 / 65,90 / 0,20 / % 0,30 )
ipekyol51 ( 78,50 / 78,20 / 0,30 / % 0,38 )
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,32 )

jujum gözün aydın hadi bakalım eşinden onay çıkmış bu arada listede beni unutmuşun benim kilo vermeme gerek yok mu yoksam

tamam pekı cok haklısın :(((

günaydın :16:

günaydınn :16:

merhaba :)
hedef kilom 65
tamam özür dilerim ya bır daha olmayacak zaten ondan çok üzüldümm..

günaydınlarrr

şebnem cim bak bu olmadı jujunun da dediği gibi ilk günden bozmak olmaz hadi bakalım topla kendini

desteginiz için çok sagolunn bir daha olmiycak emin olabılırsınız :17: bir de adınız neydı

Son düzenleme:
günaydınlarrr

evet haklısın eriğim menülerimizi düzenli olarak paylaşalım anım katılıyorum sana

ipekyol bacım maşallah sana ne güzel yaa aldığın kiloları verdin darısı benim başıma benim de acilen bişeyler yapmam lazım

biriciğim sorma yaa canım çok sıkkın yeniden 7 li rakamlara geri dönmek hiç güzel değil yaaa bir an önce tyoparlamam lazım kendimi

jujum gözün aydın hadi bakalım eşinden onay çıkmış bu arada listede beni unutmuşun benim kilo vermeme gerek yok mu yoksam
aman şahnur bendeki eski liste editlemedim seni unutmuşum olmaz mı seninde vermen lazım :52:
[sıze=2]tamam pekı cok haklısın :((([/sıze]

[sıze=2]merhaba :)
hedef kilom 65
tamam özür dilerim ya bır daha olmayacak sazet ondan çok üzüldümm..[/sıze]

evet söyle bakalım spor olarak ne yapıyorsun her gün

Jujum ben bugunden baslayim bskalim sporlari kaydetmeye hanimlar dun spor yapanlar yazarsa sevinirim neyi ne kadar zaman yapti:)
Toplight canim bence seninde bi detox yapman lazim o gelenler insanin sinirini bozuyor bozuncada gitmiyor :26:
Sebnem yeni arkadasimiz canim moreli bozulunca yada sinirlenince yemege saldiran tek canli insan normakdr bizim dogamizdada uzulunce yemekten soguma varken zamanla uzuntuyu unutmak icin yol aramis ve en kolay yeme egilimini bulup yapismisiz bundan sonra uxuldigunde siniendiginde baska birsey yap mesela cik disari uzun bi yuruyus yap yada illa yemekse aklindaki yesil sert bir elma ye ve ustune su ic :) cozutmak yok :

Ipekyol super gitmis canim bitti sanirim detoxun

jujum bu arada eliptigin hayirli olsun benim ki hala gel.edi teshir urununude almak istemiyorum :26: simdilik bantla idare ediyorum sabahta saat 06:30 da kalktim spor yapiyim diye sonra tuttum aksam yemegini yaptim :9: boylece aksam kalan zamanda daha cok yaparim attik

aman şahnur bendeki eski liste editlemedim seni unutmuşum olmaz mı seninde vermen lazım :52:

evet söyle bakalım spor olarak ne yapıyorsun her gün

belirli bir programım yok :17:
mesela dün evı temızledım ondan bır sey yapmadım cok yoruldum cunku
ama eliptik bisiklet var
egzersizler yapabılırım. :)
bir de callanetics indirmeyi dusunuyorum.
bugun 25 dk eliptik
20 dk egzersiz yapıcam akşam

Back
X