Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

[TABLE="width: 764"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 207"]toplight[/TD]
[TD="class: xl24, width: 20"]([/TD]
[TD="class: xl27, width: 103, align: right"]71,20[/TD]
[TD="class: xl27, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl28, width: 103, align: right"]69,90[/TD]
[TD="class: xl28, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl29, width: 109, align: right"]1,30[/TD]
[TD="class: xl25, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl25, width: 41"]%[/TD]
[TD="class: xl26, width: 107, align: right"]1,83[/TD]
[TD="class: xl24, width: 20"])[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ŞAHNURCUM SENDE BUKADARCIK VERSEN YETER AMA FAZLASINA DA YOK DEMEM

jujum ben bugunden baslayim bskalim sporlari kaydetmeye hanimlar dun spor yapanlar yazarsa sevinirim neyi ne kadar zaman yapti:)
toplight canim bence seninde bi detox yapman lazim o gelenler insanin sinirini bozuyor bozuncada gitmiyor :26:
Sebnem yeni arkadasimiz canim moreli bozulunca yada sinirlenince yemege saldiran tek canli insan normakdr bizim dogamizdada uzulunce yemekten soguma varken zamanla uzuntuyu unutmak icin yol aramis ve en kolay yeme egilimini bulup yapismisiz bundan sonra uxuldigunde siniendiginde baska birsey yap mesela cik disari uzun bi yuruyus yap yada illa yemekse aklindaki yesil sert bir elma ye ve ustune su ic :) cozutmak yok :

ıpekyol super gitmis canim bitti sanirim detoxun
ben dün spor namına bişi yapmadım valla.. Koşu bandıma çıktım yürürmüyüm diye ama çalışmadı meret.. Atcam kurtulucam yeni aletime yer açıcam...
jujum bu arada eliptigin hayirli olsun benim ki hala gel.edi teshir urununude almak istemiyorum :26: Simdilik bantla idare ediyorum sabahta saat 06:30 da kalktim spor yapiyim diye sonra tuttum aksam yemegini yaptim :9: Boylece aksam kalan zamanda daha cok yaparim attik
akşamada bir mazeret bulmazsın umarım sporunu yaparsın eriğim
[sıze=2]belirli bir programım yok :17:
Mesela dün evı temızledım ondan bır sey yapmadım cok yoruldum cunku
ama eliptik bisiklet var
egzersizler yapabılırım. :)
bir de callanetics indirmeyi dusunuyorum.
Bugun 25 dk eliptik
20 dk egzersiz yapıcam akşam[/sıze]

evet eliptik bisikletme ilgili fikirlerini duymak isterim

ben dün spor namına bişi yapmadım valla.. Koşu bandıma çıktım yürürmüyüm diye ama çalışmadı meret.. Atcam kurtulucam yeni aletime yer açıcam...

2 yıl zaman kaybettım demıstım ya aslında 2 yılın ilk 5 ayı filan bısıkletle baya güzel kılo vermıstım o dönem saglıklıda vermstim ama acelecılıgımden kaybettım..

geri aldım hepsını hareket etmedım bır daha bısıkletım kılerde öylece tozlandı daha dün cıkardım

elıptık benımkı ayaktada yapılabılıyordu malesef bozulunca sadece oturarak yapabılıyorum
asırı yapmak erıtmek yerıne sısırıyor bu yuzden haftada 4 gun 20 25 dk yapmak daha ıyı egzersız veya dansla devamını getırıyordum.
guzel bır basen erıtıcı :)
ben bırde cok ucuza almıstım 199 tlye nerden aldıgımı soylemıyım ne olur ne olmaz ama ucuz bır marketten almıstım..

yanı 25 dksı zaten kosu bandıda gecırılen 1 saate esıt cunku cok yorucu
bence ıyı seçim :)

2 yıl zaman kaybettım demıstım ya aslında 2 yılın ilk 5 ayı filan bısıkletle baya güzel kılo vermıstım o dönem saglıklıda vermstim ama acelecılıgımden kaybettım..

Geri aldım hepsını hareket etmedım bır daha bısıkletım kılerde öylece tozlandı daha dün cıkardım

elıptık benımkı ayaktada yapılabılıyordu malesef bozulunca sadece oturarak yapabılıyorum
asırı yapmak erıtmek yerıne sısırıyor bu yuzden haftada 4 gun 20 25 dk yapmak daha ıyı egzersız veya dansla devamını getırıyordum.
Guzel bır basen erıtıcı :)
ben bırde cok ucuza almıstım 199 tlye nerden aldıgımı soylemıyım ne olur ne olmaz ama ucuz bır marketten almıstım..

Yanı 25 dksı zaten kosu bandıda gecırılen 1 saate esıt cunku cok yorucu
bence ıyı seçim :)

bende yorumlardan öyle okudum 1 saat koşu bandı yerine 30 dk eliptik diyor herkes ve daha fazla kas çalıştırıyormuş...

Ama ben ucuz bişey düşünmüyorum bu tür aletleri uzun soluklu kullanacağım için iyisi olsun istiyorum... Malum eşime koşu bandını aldırdım ama 10 yıl sonra yenisini aldırmaya ikna edebildim

Yok meltemcim aksam yurudum bantta da sabahta slim in 6 yapcaktim isin dogrusu flashi bulamadim evde :9: bugun indircem laptopa aksam yuruyus + mari yada slim var hangisini canim cekerse . Aa ben bugun tartilmadim yarin sabah yazarim ne durumdayim bakalim :26:

bende yorumlardan öyle okudum 1 saat koşu bandı yerine 30 dk eliptik diyor herkes ve daha fazla kas çalıştırıyormuş...

Ama ben ucuz bişey düşünmüyorum bu tür aletleri uzun soluklu kullanacağım için iyisi olsun istiyorum... Malum eşime koşu bandını aldırdım ama 10 yıl sonra yenisini aldırmaya ikna edebildim

evet daha fazla kas calıstırdıgından 30 dkdan fazlası şişiriyor buda bayanlarda tabıkı hos durmuyor :1:

aslına bakarsanız ben bısıklet dusunmuyordum. alablcek durumum yoktu cunku hep 500 tl den baslıor.
ama daha sonra bı markette gordum ve alabıldım.
bısıklet kosu bandı dıye bır secımımde yoktu. yanı öylesıne alınmıs bırseydı bu kadar ıyı oldugunu bılmıyordum. ama dedıgınız gıbı kalıtelı olması daha ıyı.
ben Allah izin verirde kazanırsam unıversıteyı zaten goturemıycem oralara :))) evım olursada dedıgınız gıbı kalıtelısınden dusunuyorum.. bu arada sıze nasıl hıtab etmelıyım :26:

tamam pekı cok haklısın :(((

desteginiz için çok sagolunn bir daha olmiycak emin olabılırsınız :17: bir de adınız neydı
canım şahnur diyebilirsin bana

aman şahnur bendeki eski liste editlemedim seni unutmuşum olmaz mı seninde vermen lazım :52:

evet söyle bakalım spor olarak ne yapıyorsun her gün
yapma jujum yaa bende sevinmiştim benim kilo vermeme gerek yok diye :)
Jujum ben bugunden baslayim bskalim sporlari kaydetmeye hanimlar dun spor yapanlar yazarsa sevinirim neyi ne kadar zaman yapti:)
Toplight canim bence seninde bi detox yapman lazim o gelenler insanin sinirini bozuyor bozuncada gitmiyor :26:
Sebnem yeni arkadasimiz canim moreli bozulunca yada sinirlenince yemege saldiran tek canli insan normakdr bizim dogamizdada uzulunce yemekten soguma varken zamanla uzuntuyu unutmak icin yol aramis ve en kolay yeme egilimini bulup yapismisiz bundan sonra uxuldigunde siniendiginde baska birsey yap mesela cik disari uzun bi yuruyus yap yada illa yemekse aklindaki yesil sert bir elma ye ve ustune su ic :) cozutmak yok :

Ipekyol super gitmis canim bitti sanirim detoxun
eriğim evet benimde detoks yapmam lazımda dün uzun bir aradan sonra işe başlayınca akşam kendimi çok yorgun hissettim resmen yattım koltuğa

[TABLE="width: 764"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 207"]toplight[/TD]
[TD="class: xl24, width: 20"]([/TD]
[TD="class: xl27, width: 103, align: right"]71,20[/TD]
[TD="class: xl27, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl28, width: 103, align: right"]69,90[/TD]
[TD="class: xl28, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl29, width: 109, align: right"]1,30[/TD]
[TD="class: xl25, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl25, width: 41"]%[/TD]
[TD="class: xl26, width: 107, align: right"]1,83[/TD]
[TD="class: xl24, width: 20"])[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ŞAHNURCUM SENDE BUKADARCIK VERSEN YETER AMA FAZLASINA DA YOK DEMEM

tamam jujum inşallah verebilirim

anamm ben 300 gr diye düşünürken sen 1,3 kg yazmışsın bacım yaaa ne yapacağım benn

Son düzenleme:

eriğim evet benimde detoks yapmam lazımda dün uzun bir aradan sonra işe başlayınca akşam kendimi çok yorgun hissettim resmen yattım koltuğa

anamm ben 300 gr diye düşünürken sen 1,3 kg yazmışsın bacım yaaa ne yapacağım benn

peki saygıdan Şahnur abla desem :16:

arkadaşlar size bir şey danışabılır mıyım?

benım basen problemlı
kuru yıyceklerın
( kuru üzüm , kuru incir, kuru erik , kuru elma vs vs)
tuzsuz yemişlerin
(badem,fındık,antep fıstıgı, yer fıstıgı)
yulafın yulaf ezmesının
basen eritmede faydalı oldugunu bunlarla hazırlanan menulerın kısa zamanda basen erıtebılecegını okumustum.
şimdi bır yonteme rastladım
bu ve bu gıbı malzemelerle hazırlanan müsli ile basen eritilebiliyomus
sabah aksam bol ıcerıklı müsli ve öğlende serbest yemekten oluşuyor.
sizce yapmalı mıyım.. saglıklıda.. tatlı ıhtıyacıda olmaz. kı bu benım en buyuk problemım?
2 gun ayran ası detoksu yapcam. ondan sonra buna mı gecmelıyım.. kısa vadede degıl 6 haftada sonuc verıyormus.

Ayran detoxunu onerebilirim bi ara 64 de takilmistim iki gunluk bi detox ve ben oyle kolay kolay inanmazdim yapana kadar ya cok hizli geri gelir yada denildigi gibi iki kg gitmez derdim ve 1, 6 kg gitti iki gunde kilosu yuksek olanlarda dahada cok gidiyor eb guzeli geri gelmiyor tabi diyete devam . Tartiya cikinca sok oldum bir aydir beninle inatlasan 64 gitmisti 70 kg alti ayda bir ustu ayda iki kere yapabiliyor 15 gun ara ile yanilmiyorsam boyleydi

Ayran detoxunu onerebilirim bi ara 64 de takilmistim iki gunluk bi detox ve ben oyle kolay kolay inanmazdim yapana kadar ya cok hizli geri gelir yada denildigi gibi iki kg gitmez derdim ve 1, 6 kg gitti iki gunde kilosu yuksek olanlarda dahada cok gidiyor eb guzeli geri gelmiyor tabi diyete devam . Tartiya cikinca sok oldum bir aydir beninle inatlasan 64 gitmisti 70 kg alti ayda bir ustu ayda iki kere yapabiliyor 15 gun ara ile yanilmiyorsam boyleydi

ayran detoksunu bi inceleyeyim öğlen yemeği olarak yoğurt ve yulaf ezmesi yedim ama arkadaş ev almış 1 küçük dilim de baklava yedim :(

Selam hanımlaaar.

Dün akşam eğlencemiz vardı birazcık içki içtim. Bugünde onu dengelemek için sadece bol bol limonlu su ve akşama doğru da yoğurt yemeyi düşünüyorum.

Böyle eğlence günlerinin ertesi günleri için önerileriniz varsa duymak isterim. :)

Back
X