Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallahhh canmm :16::16:

canım benim kuzen yaptı baya bi verdi şuanda da almadı geri kilolarını ben sadece sabahları kornfleks yiyorum kahvaltı olarakk

oh be azcık ıcım rahatladı tamam hemen yarın baslıyım ben o zaman :)))

Sebnem ben bu soruns cevap vermistim galiba :26: su 6 haftalik programi diyorsun bende cok iatedim denemek ama yapamadim bi turlu malum benimde tek sikayetim basenler ama sadece beslenme ile olur mu hilmem ben mari ye basladim belki o etki eder slim in 6 yapamiyorum cocuk planlarim agir sporlarin onune geciyor :(

gercekten mı :16:
ben baktım göremedım.. bakım ben yapımm basenlerı erıtıyor mu gorelım ben jıllıan yapcam o da agır gelır gercı

öğrenmek için sana fırsat:9: şahnur ilgilenir sanırım... şayut uygun değilim derse kilolarınızı perşembe günü almam gerekecek

hımmmmm aslında senin yaşın henüz küçük böyle şeylere gerek varmı bilmem ama çok istiyorsan yap benim bu konuda bi bilgim yok özel olarak basen erittiğini felan bişi diyemeyeceğim.

tamam yınede ılgılendıgın ıcın cok sagol meltem abla :48:
ben bı yapayım okulda acılacak sabahları okula kahvaltı goturemem ama muslıyı kap ıle muhafaza edebılrmm ondan bırazda ıstıyorum.

Başın sağolsun ablam. :(

Ben de bugün sabah Mis yoğurtun homojenik yoğurdunu aldım 500 gram güç içinde onu yedim. Yanında da bol bol limonlu su. Arada da yağsız salata ile devam ettim. Gayet iyi gidiyorum gibi midem de küçüldü daha çabuk doyuyorum artık. :)

canim kacirmayasiniz diye ne yedigimi ictigimi hepsini yazdim :9: :9::9:
gozun aydin bu arada bisiklet icin.Valla bizim tr de kosu bandimiz vardi ama simdi ne halde bilmiyorum.Esim spora bu kadar sardigimi gorunce tr ye donersek sana eliptik alalim mi dedi ben de sok oldum.:53::53::53:
bu arada bana verilen gorevi yerine getirmis bulunuyorum:51::51:

Henuz bitmedi canim ya tatile gitmeden once 75 idim.Ama kisa surede cozum icin isveci oneririm

yok canim daha var.Bugun 6.gun bitti.13 gun surecek

canım benim 13 gün baya uzunmuş ben yapabilir miyim ki :26:

sebnemcim menulerini yazarken tarih atar mısın? canım ::12:

hımm tamam pekala :44:

canım benim 13 gün baya uzunmuş ben yapabilir miyim ki :26:

merhaba ben sok dıyet hep denedım demıstım ve bsarısız oldum demıstım
bana soran olmadı ama kızmayın lutfen :16:
isvec dıyetı benı en kotu yapan dıyettı en kotu sonuclar doğuran hastanelık ettıren. tek onu aynen harfı harfıne yapmıstım. sonrada bır guzel gerı aldım. yapmayın derım. nacızane :1:
ama sız bılırsınız elbettee :)

arkadaşlarım ablalarım yarın gıremeyebılırım ılk dershane gunum.. ama ne ypar ne eder ugrarım..
yarın kı menumu sımdıden yazayım
ayran ası benı dahada sısırdı neden bılmıorum regl oldugumdandır muhakkak sanırım kılom bu hafta gram oynar. sıstım baya sancım var su an.
müsliyi aldım

05.09.2013 perşembe
menum

sabah
müsli+1 yesıl elma
şekersız çay

ara
1 salkım uzum

öğle
hy1k
ne varsa 1er kasık artık gırersem onu netlestırır tekrar duzenlerım menumu

akşam
müsli+1 yeşil elma

hımm tamam pekala :44:

merhaba ben sok dıyet hep denedım demıstım ve bsarısız oldum demıstım
bana soran olmadı ama kızmayın lutfen :16:
isvec dıyetı benı en kotu yapan dıyettı en kotu sonuclar doğuran hastanelık ettıren. tek onu aynen harfı harfıne yapmıstım. sonrada bır guzel gerı aldım. yapmayın derım. nacızane :1:
ama sız bılırsınız elbettee :)

Canim onerin icin sagol ben cok kacamak yapan biri degilim zaten ve metamida biliyorum sok diyettede diretir :9: keza hergun cikolata yiyen bi insandim diyetteyken bile ve ben bi gun kirkgun yemiycem diye yemin ettim haftada yarim kg duzenli verirken kirk gun gr oynamadi tarti kirk gunun sonunda cikolatayla bulusmam vardi hic unutmam 23 nisandi :9: yedim ve tat almadim yani baydi beni resmen kusmak uzereydim sonra o ciko sevdam bitti yiyorum arada bir ama oyle hergun degil isin ozu kirk gun metam inatlasti kirk gun sonunda kg vermeye basladi yani kati kuralli bir diyet zaten yapamiyorum ayran detoxunda bile aksam kanat yedim ben :9: ama ayran detoxu gercekten cok saglikli tabi sutekli degil yilda iki kez ideal diye düşünüyorum tum Detox lar oyle aslinda . Bu arada baska bir sitede 10 kg vermistim gecmisi okumam gerek son 5 kg

Canim onerin icin sagol ben cok kacamak yapan biri degilim zaten ve metamida biliyorum sok diyettede diretir :9: keza hergun cikolata yiyen bi insandim diyetteyken bile ve ben bi gun kirkgun yemiycem diye yemin ettim haftada yarim kg duzenli verirken kirk gun gr oynamadi tarti kirk gunun sonunda cikolatayla bulusmam vardi hic unutmam 23 nisandi :9: yedim ve tat almadim yani baydi beni resmen kusmak uzereydim sonra o ciko sevdam bitti yiyorum arada bir ama oyle hergun degil isin ozu kirk gun metam inatlasti kirk gun sonunda kg vermeye basladi yani kati kuralli bir diyet zaten yapamiyorum ayran detoxunda bile aksam kanat yedim ben :9: ama ayran detoxu gercekten cok saglikli tabi sutekli degil yilda iki kez ideal diye düşünüyorum tum Detox lar oyle aslinda . Bu arada baska bir sitede 10 kg vermistim gecmisi okumam gerek son 5 kg

aynen yanı bende ısvecte herkes 10 kılo verdı ben 4 bırakıncada 8 olarak aldım
gecmısı okuman mı gerek anlamadım ama :16:
en saglıklısı her seyden yemek az yemek bu cok dogru
ve uzmanlar dıyor zaten asırı derecede cıkolata ıstıyorsanız vucut ıstıyor demekmıs :)

Gecmis olsun canim bende subatta dusuk yaptim ve dusmeseydi belki dogum hazirliginda belki kucagimdaydi :14: kismeti o kadarmis demek ki rabbim tez zamanda yenisini versin isteyen herkese:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
aminn hayirlisiyla ins
günaydınlar kızlar morwlim çok bozuk o yüzden detoksa falan başlayamadım gecen hafta 2 defa ziyarete gittiğim yakın bir arkadaşı kaybettiğimiz haberini aldık bugün cenaze işlemleri falan var uğrayamayabilirim kendinize iyi bakın
basin saolsun canim.
Kizlar sin bes kg kaldi bunu vermem gerek diyet listesi oneriniz var mi 54-53 ile hamis lalmaliyim

yazacaktim ama sonrasinda bol bol muhabbeti gecmis

Baslangic kilom:78.5
1.gunden sonra:77.9
2.gunden sonra:77.1
3.gunden sonra:76.6
4.gunden sonra:76.5
5.gunden sonra:76.5
6.gunden sonra:75.8
1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker(yarim tatli kasigi kullandim)
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates(ispanagim olmadigi icin 3 domates ve 1 biberle sote yaptim)
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata(biftek yerine et sote yaptim)

ayrica 3 mile leslie yaptim ve 2.5 lt su

2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker(yine yarim tatli kasigi)
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt(salam yerine dunden kalan et soteyi yedim 3 kasik ve 150 gr yogurt,1 armut)
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve(biftek yerine et haslama 200 gr)
bugunun extrasi 0.5 elma

3 mile leslie ve 2.5 lt su

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek(kizarmis ekmek yerine kizimdan kalan ceyrek tost)
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve(oglen toplantim vardi 150 gr yogurt)
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata(disarda olgumuz icin 4 kasik corba,4 kasik lahana salatasi,1 elma,1 portakal)

2 mile leslie ve 2lt su

4. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir(esimin hazirladigi menemeni yedim)
Akşam: 2 dilim portakal, 100 gram yoğurt(170 gr yogurt,1 dilim kizarmis ekmek,1 havuc)
bugun gun boyu temizlik yaptim.Hali kanepe perde vs.Aksama ancak bitti temizlik o nedenle spor yapmaya vakitte kalmadi ihtiyacta.Su ancak 1,5 lt olmustur 2 ye tamamlamaya calisiyorum

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)(soganli kiyma kavurdum 150 gr,1 salatalik)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli(balik izgara 230 gr,lahana salatasi,birazda kuru tarhana)

3 mile leslie ve 2,5 lt su

6. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata(tavugum olmadigi icin soganli kiyma 150 gr,100 gr yogurt ve lahana)

3 mile leslie ve 2 lt su

7. gün
Sabah: Şekersiz çay( kizimla kahvalti yaptik 3 sigara boregi(bu olmadi)20 gr peynir,1 domates,1 salatalik,4 yesil zeytin)
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve(hicbirsey)
Akşam: Hiçbir şey(2 kasik kisirla karistirilmis salata,120 gr yogurt)

bugun listeye pek uyamadim ne yazik ki.Helede sigara boregi cok kotu oldu.Ama ins sporla telafi olmustur.
3 mile leslie,2 lt su

günaydınlarrr
kızlar başsağlığı dilekleriniz için çok saolun dün çok kötüydüm bugün toparladım biraz ama sabah kalktığımda gözlerim açılmıyordu ağlamaktan şişmişti resmen buzla kompres yapıp biraz indirdim hayat devam ediyor sonuçta

bezdi seni öptük canım çabuk dön aramıza

başınız sağolsun şahnurcum ... ölüm bu kime ne zaman vuracağı belli olmuyor işte

hayırdır canım ne soracaktın???

Kızlar bu arada bu cumada aranızda olamayacağım tüp bebek görüşmesi için adanaya gideceğim. Liste sizin ellerinizi öpecek yine
canım allahtan bir mani çıkmazsa ben burdayım ama sizden ricam öğlen 12 ye kadar yazarmısınız kilolarınızı öğleden sonra çünkü cenaze evine gidecek gibi görünüyorum da

belkı okumussunuzdur müsli kullanmaya baslıycamda basenlerı erıtıyormus. bol zengın ıcerıklı bır yıyecek yulaf ezmesı fılanda var ıcında badem kuru ıncır vs. sabah aksam o yenecek. öğlende serbest..
cuma gunu baslamayı dusunuyordum.
ben atlamışım şebnem yaa benimde tek sorun basenler nasıl olacak sen bunu daha detaylı bi anlat bakımm bacımm

öğrenmek için sana fırsat:9: şahnur ilgilenir sanırım... şayut uygun değilim derse kilolarınızı perşembe günü almam gerekecek

hımmmmm aslında senin yaşın henüz küçük böyle şeylere gerek varmı bilmem ama çok istiyorsan yap benim bu konuda bi bilgim yok özel olarak basen erittiğini felan bişi diyemeyeceğim.

jujum sana şimdiden cuma için bol şans diliyorum güzel haberlerle gelirsin inşallah canım yaaa

bi,rsen sende kuzen yapmış dedin biliyorsan sende yazabilirsin canım benim

ipekyol valla çok güzel verdin sen isveçle ama ben bu kadar uzun diyete katı hele dayanamam gibi geliyor,

eriğim ben sana yardımcı olurum beraber hazırlasırz eğer öğrenmek istersen canım liste nasıl hazırlanıyor diye
bu arada ben menülerimi ptesiden itibaren düzenli paylaşacağım şu an kendimde o gücü hissetmiyorum da

benden haberler bu kadar bakalım sabahleyin tartıya çıktım jujum senin istediğin kadar değil ama gene de biraz gitmiş hoşuma gitti açıkcası sonuç benim bakalım sana beğendirebilecem mi sonucu hadi bakalım kızlar sizlerde asılın biraz ipekyol güzel kilo verdi bu hafta bemnimki de hiç yoktan iyidir dereceye girip şu 1. notamızı sildirelim gecen haftaki güveniyorum size sıkın dişinizi bugünn

şahnurcum gelmeyeni bildirim yapmadı olarak geçersin hiç kendini sıkıntıya sokma...

ve lütfen herkes kilo bildirimini erkenden yapsın....

şahnurcum ben eliptik aldım bir haftaya elime geçer sanırım basenlere iyi geldiği söyleniyor ama bakalım

yapamam öyle isveç diyeti felan

ben dört gözle eliptiğimi bekliyorum.... içimden bir ses o geldiğinde yeniden kilo verme hızım artacak diyor

şahnurcum gelmeyeni bildirim yapmadı olarak geçersin hiç kendini sıkıntıya sokma...

ve lütfen herkes kilo bildirimini erkenden yapsın....

şahnurcum ben eliptik aldım bir haftaya elime geçer sanırım basenlere iyi geldiği söyleniyor ama bakalım

hadi gözün aydın valla ben koşu bandını aldırdım şu an evde süs olarak bekliyor sıpalardan eve gidince kendime ayıracak fırsat bulamıyorum bi de eliptik dersem koca kişisi kafayı yer o yüzden bişey diyemiyorum adama accık bi asılayım şu diyete kış geldiğinde 61-62 lerde olmak istiyorum o yüzden vermem lazım kiloları tatilde aldıklarım gitmeye başladı inşşallah devamı da gelecek

Back
X