- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #97.101
Aa canim ben onu gormedim
oyle mi demis ne zaman demis ilk hafta bildirim yoktu normalde :26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa canim ben onu gormedimoyle mi demis ne zaman demis ilk hafta bildirim yoktu normalde :26:
CANIM DAYIoğlunun kalp krizi geçirdiğini öğrendim o yüzden telaşım biraz çoktu sana linki atamadım kusura bakma allahtan şimdi iyi haberini aldıkda rahatladım biraz meltemde saolsun açıklamış sana nasıl yapılacağını neyse yarın görüşürüz
Aa canim ben onu gormedimoyle mi demis ne zaman demis ilk hafta bildirim yoktu normalde :26:
saol canim ama istedigim sonucu alamadimvavvvvvvvvvvvvvvvvvv süpersin ipekyok gün be gün erimişsin valla.
valla sahnurcum baska sansi olmayinca insanin mecburen dayaniyoripekyol valla çok güzel verdin sen isveçle ama ben bu kadar uzun diyete katı hele dayanamam gibi geliyor,
juju markasi vs ne bi yaziver hatta mumkunse resim eklede bi gorelim ya belli mi olur belki bizde aliriz.Ozelliklerini falanda yazarsin
şahnurcum ben eliptik aldım bir haftaya elime geçer sanırım basenlere iyi geldiği söyleniyor ama bakalım
Ipekcim varsa ornek son 5 icin liste alabilirim ama isvec zor be kuzum giptaylaokudumhem ben iste oldugum icinde isveci tamamen yapamam cozuturum
![]()
Sebnemcim bildirim yarin sen yeni uyesin haftaya yapcan ilk bildirimini ama guzel gidiyosun da simiti ara yspma canim gerci oglende az yemissin ama baska zaman simit ara olmamali kendisi 4 dilim ekmek ediyor![]()
sevda cım gayet güzel hadi bakalım düğünde aldığın kilolar geri gidecek mi? senin kilo bildirimini bekliyorum5 eylül perşembe
sabah:1 dilim ekmek,1.5 k.k peynir
3 zeytin,1 domates
ara:ince bir dilim kavun
öğle:1 tane biber dolması üzerine 2 kaşık yoğurt,salata
ara:1 elma
akşam :öğlen ki gibi
su:içtim ama ne kadar bilmiyorum
spor:yarım saat eliptik,100 mekik
.
gamzem kız özlettin kendini nasıl gidiyor iş hayatı işe başladın bizi unuttunSelam kızlarrrnasılsınız?
Diyet nasıl gidiyor?
Ben epey uzak kaldım buralardan ama şunu çok iyi biliyorum artık..Kilo vericem diyorsan ve motive olmam gerekiyor diyorsan buradan uzak kalmayacaksın
Yarınki listeyi ben de merak ediyorum, bakalım kim neler yapmışkarneler nasıl
![]()
tamam canım ekliyorum listeye eğer son dakika da değişiklik olur sa onu da düzeltirizkizlar yarin saat farkindan dolayi yetisemezsem kilom 75.9 ama yetisirsem yeni kilomu yazarim tabi ins azalmistir
sıkma birsen canını biraz dikkatle toparlarsın benceGunaydin arkadaslar kilom 66.00 morolim -1000 bugun kurralar var buyuk ihtimalle giremem. haftasonu izmirdeyiz aksamlari girmeye calisacam
Gunaydin kizlar malesef 59, 6ipekcim seni bildirim yapana kadar 75, 9 kabul ediyorum bu arada tebriklrr
kızlar somelody den kaç gündür haber yok ben mi yanlış hatırlıyorum sizinde dikkatinizi çekti mi?
geriye sevda ve bengi kaldı şura dan da ses yok