Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canim yaa bu davet 3 kisilik ben esim ve kizim :51: kucuk kalibimda yok ki kucuk bi pasta yapayim.Koca pasta olacak.Bakalim artik

erigim sen toplamda kac kilo verdin

Canim subatta dusuk yaptim martta diyete basladim 10kg verdim haxiranda biraktim saldim yani taki bayramda yeniden 58 den 60 i gorene dek yeniden basladim bskalim ama artik son kglar zOr gidiyor yontem degistirdim bende belki isevyarar hamilelikten once bi bes daha versem super olcak

Canim kahvalti tapmak istediginde yap illa sabah aksam degil yani bi insani zorlayarak diyet olmaz ben canimin istedigi ogunu ayirirdim kendime yada sadece iki gunde bir sabah musli yerdim ve faydasini gordum sabah kahcaltimi istiyorsun kahvalti yap oglen musli ye . Yada aksam yemek mi istiyorsun aksam yemek ye sabah oglen mualu te kaliplastirirsan basarisizlik tada cozutmak geliyo arkasinsan gozu donuyor insanin bi sure sonra

yarında aynı ıstek olursa dedıgını uygulayım barı :)
ama sıfır tatlı ıstegı super bısey bu

Herkese merhaba sonunda geri dönebildim şu iki haftada öldüm öldüm dirildim bir dershaneye başla bir şehir dışına çık neyse özledim buraları :16: İzin filanda alamadım her şey öyle apar topar oldu ki :14: Dün kilo bildiriminde bulunamadım ne yazık ki eve döndüğümüzde saat gece 11'di zaten direk uyuyakaldım.İki haftadır spor filan hiç bir şeyde yok umarım kilo almamışımdır onu ümit ediyorum :32:

Bu sırada yeni arkadaşlar gelmiş sanırım ben yokken hepiniz hoşgeldiniz :16:

hoşbuldukk somelody yaş kaçtı 16 yasında dedıklerı sen mısın canım :16:
bende 18 de ondan merak edıyorum

bugün 07.09.2013 cumartesi

sabah
müsli ve lght sut

ara orta boy seftalı

öğle
4 kucuk ıclı köfte ve yogurt

ara
4 kasık yogurtlu makarna

aksam
müsli ve lıght süt

jıllıan 3/30
müsli 3/42
2,5 lıtre su
:nazar:

6 eylül 2013 cuma
sabah: 1 dilim ekmek,1 yumurta
domates ,salatalık,3 zeytin

ara:1 şeftali

öğle: 3 kaşık makarna,1 bardak ayran

ara: 1 tane elma

akşam: 1 tabak taze fasulye ,1 dilim ekmek
salata, 1 bardak ayran

su:2 litreye yakın,spor: yarım saat yürüyüş

7 eylül 2013 cumartesi

sabah: 1 dilim ekmek,4 zeyrin,1 k.k peynir

ara:yarım elma

öğle: közlenmiş 1 patlıcan 1 kırmızı biber,
3 kaşık yoğurt

ara: 15 tane üzüm

akşam: 1 tane incik ızgara,közlenmiş 1 kırmızı biber,
1 domates,1salatalık ,3 yeşil biber,1.5 bardak ayran

su:1.5 litre,spoer :45 dakika yürüyüş

.

günaydın arkadaşlar
:19: yıne kımse yok..
bende bugun gıremıycem bıldırmek ıstedım bugun okul alısverısı fılan var aksam gırerım belkı
görüşürüüüzz:16:

merhaba herkese
ben cok kotuyum cok kotu bır gun gecırdım ne bulduysam yedım hep agladım
anlatmak ısterdım ama kımsede yok anlatmymde zaten.. sankı anlattıkca cogalıyor..
önce meltem abladan herkesten özür dilerim.. hıc bozmıycaktım.. ama bozma gozuyle bakmadım ben olaya mesela yıne sporumu yapıcam bırazdan.. gruptan cıkma meraklısıda degılımm.. ama meltem abla kılo alan bırını takıma almıycagını söylmıstı eger bu takım ıcın problem teskıl edecekse benı cıkarın
:14:

günaydınlarrr

haftasonu koşturmadan takıma hiç giremedim sizler boş bırakmamışsınız kızlar saolun

(30 Ağustos-6 Eylül )

TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ TAKIM : 14.TAKIM % 1,57
İKİNCİ TAKIM : 9.TAKIM% 1,41
ÜÇÜNCÜ TAKIM : 12.TAKIM% 1,37

BİREYSEL DERECELERİ
BİRİNCİ : buzdanadam % 5,80
İKİNCİ : Thebeyin % 3,79
ÜÇÜNCÜ : efsax % 3,58

Anacim bu hafta herkesin bol bol kilo veresi tutmus.Dereceye girermiyim diye heveslenmistim.Nasip degilmis.Yarin diyette 10.gunum ama kilom takildi kaldi.Ne yapsam vazmi gecsem bilemedim.tavsiyeniz var midir?
Birde yarin kizimin dogum gunu pasta yapacam tabikiiiii :27:
ipekyol cum canım ben de senin dereceye gireceğini düşünmüştüm ama millet abarmış yanii anlamadım nasıl bu kiloları vermişler
bu arada kıznın doğum günü kutlu olsunnn

Herkese merhaba sonunda geri dönebildim şu iki haftada öldüm öldüm dirildim bir dershaneye başla bir şehir dışına çık neyse özledim buraları :16: İzin filanda alamadım her şey öyle apar topar oldu ki :14: Dün kilo bildiriminde bulunamadım ne yazık ki eve döndüğümüzde saat gece 11'di zaten direk uyuyakaldım.İki haftadır spor filan hiç bir şeyde yok umarım kilo almamışımdır onu ümit ediyorum :32:

seni merak etmiştik bi daha bizi habersiz bırakma

merhaba herkese
ben cok kotuyum cok kotu bır gun gecırdım ne bulduysam yedım hep agladım
anlatmak ısterdım ama kımsede yok anlatmymde zaten.. sankı anlattıkca cogalıyor..
önce meltem abladan herkesten özür dilerim.. hıc bozmıycaktım.. ama bozma gozuyle bakmadım ben olaya mesela yıne sporumu yapıcam bırazdan.. gruptan cıkma meraklısıda degılımm.. ama meltem abla kılo alan bırını takıma almıycagını söylmıstı eger bu takım ıcın problem teskıl edecekse benı cıkarın
:14:

canım hayırdır neden kötüsün bu kadar çabuk bozma moralini hadi bakayım anlattıkça rahatlarsın ne oldu neden canın sıkkın

haftasonu benimde çok parlak değildi bakalım hafta içi ne olacak hiç tartılmadığım için sonuç ne bilmiyorum

meltemim jujum ne yaptın aklım hep sendeydi kuzum yaaa

sevdam seninde menü çok inceleyemedim ama fena görünmüyo

eriğim canım senin diyetin yanına yazdığın tahıl vs ben anlamadım onu canım be yaaa

saol canim ama istedigim sonucu alamadim

valla sahnurcum baska sansi olmayinca insanin mecburen dayaniyor :23:

juju markasi vs ne bi yaziver hatta mumkunse resim eklede bi gorelim ya belli mi olur belki bizde aliriz.Ozelliklerini falanda yazarsin

yok gulum ya baska cozumum kelin ilaci olsa kendi basina surer misali

http://www.hepsiburada.com/liste/dynamic-950-eliptik-kondisyon-bisikleti/productDetails.aspx?productId=spor1dybs950&categoryId=407474&wt_gl=cpc.nelk.spor.dinamik&gclid=CMDHoc3cvbkCFcZd3godCC4AYQ

canım ben bunu aldım geçen hafta ama ben aldığımda fiyat 609 tl idi yükselmiş şimdi....

evet malesef cuma bildiriminde yoktun canım zaten pek nadir görür oldum seni bu daha ne kadar sürecek sorabilirmiyim

şahnur canım mesaj attın ama ben sessize aldığım için çoookkk geç farkettim malesef...

neysem tüp bebek tedavisine başlayacağız öncelikle bizden bazı tahliller istedi doktor onları yaptırıp adetimin ikinci günü gideceğim bu cuma değil ondan sonraki cumaya denk gelecek oda sanırım ozaman başlayacak serüvenimiz.....hayırlısı bakalım...

neira buralardaysan ses et bana canım....

biricik ve sevda ikinizide ayıplıyorum ne demek kilo aldım neden kilo alıyormuşsunuz bakalım... hele biricik anam sona geldin gitmeyeyim diye mi direniyorsun sen söyle bakimmmm.... sevda noldu sizin yürüyüşler hııı... benim eliptik bugün geliyor artık akşamları senle eliptik yaparıs...

bu hafta bizim takımı ipek kurtarmış sağolsun verdiği süper kilo ile hepimizin açığını kapatmış ... eee haftaya kurtarıcı mı arayacağız yoksa herkes kendi üstüne düşen kiloyu mu verecek

ben , bengi, erigim bizler neden sabit geldik bakalım demekki yeterli özveriyi gösterememişiz....

sumelody canım sen neredeyse hiç uğramaz oldun ki bu da hiç hoş değil düzenli katılım bekliyorum senden de ...

bugündün itibaren yoklamam mı almam gerekiyor ne yapayım siz söyleyin...

günaydınlarrr

haftasonu koşturmadan takıma hiç giremedim sizler boş bırakmamışsınız kızlar saolun

ipekyol cum canım ben de senin dereceye gireceğini düşünmüştüm ama millet abarmış yanii anlamadım nasıl bu kiloları vermişler
bu arada kıznın doğum günü kutlu olsunnn

seni merak etmiştik bi daha bizi habersiz bırakma

canım hayırdır neden kötüsün bu kadar çabuk bozma moralini hadi bakayım anlattıkça rahatlarsın ne oldu neden canın sıkkın

haftasonu benimde çok parlak değildi bakalım hafta içi ne olacak hiç tartılmadığım için sonuç ne bilmiyorum

meltemim jujum ne yaptın aklım hep sendeydi kuzum yaaa

sevdam seninde menü çok inceleyemedim ama fena görünmüyo

eriğim canım senin diyetin yanına yazdığın tahıl vs ben anlamadım onu canım be yaaa

merhaba şahnur ablcm ya sozlume rezıl oldum 30 magazaya gırdık bı pantolon bulamadım:((

Gunaydin kizlar ben geldim

Meltemcim evet bu duraklamaya bi care gerek bu hafta boyle olmamali
Sahnurcum bu yeni diyet formullu bisi :9:
Sebnem gecen hafta sonuda syni olay olmustu canim morelini bozan ne var ne seni yemeye yonlendiryor once bunu bi anlat sanirim once bunu cozmeliyiz ders stresimi yojsa ozel yasantindaki kisi yada kisiler mi

Vee ben dun berbattim bugunde uykusuz ve aksiyim endeksiyon kaomisim hastanelerde surundum dun gece 6 da uyuyup sekizde kalkip ise geldim eve gitmek ve uyumak istiyorum :(

geçen hafta neler olmuş neler bitmiş bi göz attım geldim...

evetttttttttttt nasılsınız bakalım nasıl gidiyor.. ben hep kışın daha güzel kilo verdiğime inanırım yani benim kilo verme mevsimim geliyor....

Gunaydin kizlar ben geldim

Meltemcim evet bu duraklamaya bi care gerek bu hafta boyle olmamali
Sahnurcum bu yeni diyet formullu bisi :9:
Sebnem gecen hafta sonuda syni olay olmustu canim morelini bozan ne var ne seni yemeye yonlendiryor once bunu bi anlat sanirim once bunu cozmeliyiz ders stresimi yojsa ozel yasantindaki kisi yada kisiler mi

Vee ben dun berbattim bugunde uykusuz ve aksiyim endeksiyon kaomisim hastanelerde surundum dun gece 6 da uyuyup sekizde kalkip ise geldim eve gitmek ve uyumak istiyorum :(

evet ozel anlamda yasanan sıkıntılar cok duygusalım sanırım her seyı takıyorum o da yemeye yonlendırıyor benı..
coook gecmısolsun :(

herkese selamlar....

şahnur canım mesaj attın ama ben sessize aldığım için çoookkk geç farkettim malesef...

neysem tüp bebek tedavisine başlayacağız öncelikle bizden bazı tahliller istedi doktor onları yaptırıp adetimin ikinci günü gideceğim bu cuma değil ondan sonraki cumaya denk gelecek oda sanırım ozaman başlayacak serüvenimiz.....hayırlısı bakalım...

neira buralardaysan ses et bana canım....

biricik ve sevda ikinizide ayıplıyorum ne demek kilo aldım neden kilo alıyormuşsunuz bakalım... hele biricik anam sona geldin gitmeyeyim diye mi direniyorsun sen söyle bakimmmm.... sevda noldu sizin yürüyüşler hııı... benim eliptik bugün geliyor artık akşamları senle eliptik yaparıs...

bu hafta bizim takımı ipek kurtarmış sağolsun verdiği süper kilo ile hepimizin açığını kapatmış ... eee haftaya kurtarıcı mı arayacağız yoksa herkes kendi üstüne düşen kiloyu mu verecek

ben , bengi, erigim bizler neden sabit geldik bakalım demekki yeterli özveriyi gösterememişiz....

sumelody canım sen neredeyse hiç uğramaz oldun ki bu da hiç hoş değil düzenli katılım bekliyorum senden de ...

bugündün itibaren yoklamam mı almam gerekiyor ne yapayım siz söyleyin...

geçen hafta neler olmuş neler bitmiş bi göz attım geldim...

evetttttttttttt nasılsınız bakalım nasıl gidiyor.. ben hep kışın daha güzel kilo verdiğime inanırım yani benim kilo verme mevsimim geliyor....

kızlar mevsimlerden roma yeniden kilo verme serüvenine başlıyor ne dersiniz bizde katılalım mı onlara...

http://mevsimlerdenroma.blogspot.com/

ayıpla valla jujm hakediyorum ben ayıplanmayı ben bile kendimi şiddetle kınıyorum... şu düğün ve çarşamba akşamı gelmemiz yürüyüşü de aksattı ama bu hafta yeni bir hafta ve mevsimlerden roma ...eliptiğin hayırlı olsun tatlım umarım memnun kalırsın ve senle beraber bu kış sezonu durmayacağız eliptikler sağolsun...bence de en güzel kış sezonu kilo vereliyor....

he bu arada bu beğenler nereye gitmiş ....yoksa sadece bendemi görünmüyor...

.

evet ozel anlamda yasanan sıkıntılar cok duygusalım sanırım her seyı takıyorum o da yemeye yonlendırıyor benı..
coook gecmısolsun :(

Tesekkur ederim canim. Aslinda madem pantolanlar olmadi faha da hirslanmsn lazimdi boyle depresif olursan olmaz ama bi haftanin ugrasini bi gunde harciyorsun veealisilmis bi bozma moduba girersin senin yerinde olsam isi saglam tutar olmayan pantolana girerdim sozlumun yaninda niye rezil oluyum

herkese selamlar....

ayıpla valla jujm hakediyorum ben ayıplanmayı ben bile kendimi şiddetle kınıyorum... şu düğün ve çarşamba akşamı gelmemiz yürüyüşü de aksattı ama bu hafta yeni bir hafta ve mevsimlerden roma ...eliptiğin hayırlı olsun tatlım umarım memnun kalırsın ve senle beraber bu kış sezonu durmayacağız eliptikler sağolsun...bence de en güzel kış sezonu kilo vereliyor....

he bu arada bu beğenler nereye gitmiş ....yoksa sadece bendemi görünmüyor...

.
mevsimlerden romaya bende yazdım katılmak istiyorum diye.. nasıl olsa doktor kadın sağlıklı kilo verdiriyo...

Nasil olxak girdim eklentite ama aciknadi
eriğim mevsimlerden romayı takip ederim ben sürekli bloğun sahibi doktor ve sağlıklı kilo verdiriyor hiç katılmamıştım sadece takip etmiştim nasıl katılınıyor bende tam çözemedim ama o son yazısının aldında yorum bölümüne bende katılmak istiyorum diye yazdım bakalım

mevsimlerden romaya bende yazdım katılmak istiyorum diye.. nasıl olsa doktor kadın sağlıklı kilo verdiriyo...

eriğim mevsimlerden romayı takip ederim ben sürekli bloğun sahibi doktor ve sağlıklı kilo verdiriyor hiç katılmamıştım sadece takip etmiştim nasıl katılınıyor bende tam çözemedim ama o son yazısının aldında yorum bölümüne bende katılmak istiyorum diye yazdım bakalım

Anladim canim sen bi ogren biz pesine gelelim :16: bu arada hayirli olsun bebis icin ilk adim atilmis kisa zamanda guzel sonuclanir insallah meltemcim

Back
X