Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yazdim canim onay bekliyorum nasil oluyor liste felan mi veriyor biraz anlatsana :)
geçmiş yazılarına bi bak istersen... Hafta hafta liste yayınlıyor o blogda değişik alternatifler oluyor listesinde ve katı kurallar yok... Kişilerin bilgilerini felan da alıyor ona göre de yönlendiriyor ama dediğim gibi daha öncesinde kayıt olarak devam etmemiştim hep kaçırdım o dönemlerini bu ilk olacak benim içinde

GÖRDÜM SENİN MESAJI ERİĞİM

Son düzenleme:

geçmiş yazılarına bi bak istersen... Hafta hafta liste yayınlıyor o blogda değişik alternatifler oluyor listesinde ve katı kurallar yok... Kişilerin bilgilerini felan da alıyor ona göre de yönlendiriyor ama dediğim gibi daha öncesinde kayıt olarak devam etmemiştim hep kaçırdım o dönemlerini bu ilk olacak benim içinde

GÖRDÜM SENİN MESAJI ERİĞİM

Tamam canim aksam ayeintili bakarim bloguna

kızlar mevsimlerden roma yeniden kilo verme serüvenine başlıyor ne dersiniz bizde katılalım mı onlara...

http://mevsimlerdenroma.blogspot.com/

bende bi katılayım bakimm olmazsa gecen sen dediğinde bakmıştım ama detaylı incelememiştim
eliptiğin de hayırlı olsun bu arada bakalım güzel haberlerde gelr inş tüp bebekten

bende bi katılayım bakimm olmazsa gecen sen dediğinde bakmıştım ama detaylı incelememiştim
eliptiğin de hayırlı olsun bu arada bakalım güzel haberlerde gelr inş tüp bebekten
sağol canım bakalım hayırlısı .. henüz ilaç tedavisine başlanmamışken asılayım şu kilo işine

merhaba arkadaşlar

hafta sonu izmir derken bugün anasınıf ve 1.sınıflar için hoşgeldin etkinliği ile koşturmaca dizlerim ağrıyoooo

menümü bugün yazmak istemiyorum çünki çokk kötüüüü :47::47::47::47:

jujum eliptik bisikletin ve tedavin hayırlı olsun umarım isteğine en kısa zamanda kavuşursunn :16::16::16::16:

şahnur canım mesaj attın ama ben sessize aldığım için çoookkk geç farkettim malesef...

neysem tüp bebek tedavisine başlayacağız öncelikle bizden bazı tahliller istedi doktor onları yaptırıp adetimin ikinci günü gideceğim bu cuma değil ondan sonraki cumaya denk gelecek oda sanırım ozaman başlayacak serüvenimiz.....hayırlısı bakalım...

neira buralardaysan ses et bana canım....

biricik ve sevda ikinizide ayıplıyorum ne demek kilo aldım neden kilo alıyormuşsunuz bakalım... hele biricik anam sona geldin gitmeyeyim diye mi direniyorsun sen söyle bakimmmm.... sevda noldu sizin yürüyüşler hııı... benim eliptik bugün geliyor artık akşamları senle eliptik yaparıs...

bu hafta bizim takımı ipek kurtarmış sağolsun verdiği süper kilo ile hepimizin açığını kapatmış ... eee haftaya kurtarıcı mı arayacağız yoksa herkes kendi üstüne düşen kiloyu mu verecek

ben , bengi, erigim bizler neden sabit geldik bakalım demekki yeterli özveriyi gösterememişiz....

sumelody canım sen neredeyse hiç uğramaz oldun ki bu da hiç hoş değil düzenli katılım bekliyorum senden de ...

bugündün itibaren yoklamam mı almam gerekiyor ne yapayım siz söyleyin...

valla haklısın jujum bu aralar hiç dikkat edemiyorum bi rahatlık oldu bende ama evime geldim bugünden itibaren düzenli paylaşım yapıcam ve bitiricem artık bu diyet işini:34::34:

bu arada eliptiğin hayırlı olsun inş bebişinde olur sağlıkla jujum

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

hafta sonu izmir derken bugün anasınıf ve 1.sınıflar için hoşgeldin etkinliği ile koşturmaca dizlerim ağrıyoooo

menümü bugün yazmak istemiyorum çünki çokk kötüüüü :47::47::47::47:

Jujum eliptik bisikletin ve tedavin hayırlı olsun umarım isteğine en kısa zamanda kavuşursunn :16::16::16::16:

valla haklısın jujum bu aralar hiç dikkat edemiyorum bi rahatlık oldu bende ama evime geldim bugünden itibaren düzenli paylaşım yapıcam ve bitiricem artık bu diyet işini:34::34:

Bu arada eliptiğin hayırlı olsun inş bebişinde olur sağlıkla jujum

kizlar gunaydin nasilsiniz bakim :16: Benim hastalik hala devam ediyor off :(

sağolun kızlar eliptiğim geldi ama kurulumu olmadı henüz kısmetse bugün kurulur ve bende çıkarım tepesine....

Bu arada sanada günaydın eriğim... :34:

Kizlar yardimmmm

Neden gitmiyo kglar ya neden nn durdu :26: su uc gunluk protein diyetini mi yapsam uff cok sikildim :( yardim lutfennn

Bu arada begen butonuda geri gelmis

ben gellddiiiimmmmmmmmmm:54::54::54::54::54:

herkese gunaydın canlar nasılsınızzzzz????? hepınızı cokkk ozledımmm:16::16:

yenı gelen bırsuru arkadasımız olmus hepnız hosgeldınız kızlarrrr dogru yerdesınızzzz:46::46:

cok guzel bı tatıl gecırdımmm yorularak gerı dondum sımdı ısler benı beklerrrr malum tasınma ıslerı falan hayırlısıyla bı tasınsaydık sagsalımm:18::18:

sızde ne var ne yok kızlarrr???

bu arada sadece 900 grla gerı dondum kızlar coook dıkkat ettım ama 75.5 kg yum...

Son düzenleme:
kizlar yardimmmm

neden gitmiyo kglar ya neden nn durdu :26: Su uc gunluk protein diyetini mi yapsam uff cok sikildim :( yardim lutfennn

bu arada begen butonuda geri gelmis
saf protein diyeti yapabilirsin cumaya kadar etkisini kesin görürsün

Herkese gunaydın canlar nasılsınızzzzz????? Hepınızı cokkk ozledımmm:16::16:

Yenı gelen bırsuru arkadasımız olmus hepnız hosgeldınız kızlarrrr dogru yerdesınızzzz:46::46:

Cok guzel bı tatıl gecırdımmm yorularak gerı dondum sımdı ısler benı beklerrrr malum tasınma ıslerı falan hayırlısıyla bı tasınsaydık sagsalımm:18::18:

Sızde ne var ne yok kızlarrr???

Bu arada sadece 900 grla gerı dondum kızlar coook dıkkat ettım ama 75.5 kg yum...
hoş geldin rabişşş,,, valla büyük baraşı +900 la gelmen allahtan fazla almamışsın

kızlar selam işlerin yoğunluğundan uğrayamadım

Kizlar gunaydin nasilsiniz bakim :16: benim hastalik hala devam ediyor off :(
geçmiş olsun canım

özlettin kendinii

yenı gelen bırsuru arkadasımız olmus hepnız hosgeldınız kızlarrrr dogru yerdesınızzzz:46::46:

cok guzel bı tatıl gecırdımmm yorularak gerı dondum sımdı ısler benı beklerrrr malum tasınma ıslerı falan hayırlısıyla bı tasınsaydık sagsalımm:18::18:

bu arada sadece 900 grla gerı dondum kızlar coook dıkkat ettım ama 75.5 kg yum...

hoşgeldin canım valla çok büyük başarı ben 4 kg ile geri dönmüştüm tebriklerrrr

canımm bende yazın rahatla rahatla derken 3 kilo aldımmm :1:

canım çok geçmiş olsun

Kizlar yardimmmm

Neden gitmiyo kglar ya neden nn durdu :26: su uc gunluk protein diyetini mi yapsam uff cok sikildim :( yardim lutfennn

Bu arada begen butonuda geri gelmis
canım sakın moralini bozmaaa bende izne ayrılmadan önce vermem durmuştu sonra saldım 3 kilo aldımmm acukk sabır etmek gerekiyomuşş :1:

canım hoşgeldin sefalar getirdinn :16:

geçmiş olsun canım..,

sağolun kızlar eliptiğim geldi ama kurulumu olmadı henüz kısmetse bugün kurulur ve bende çıkarım tepesine....

Bu arada sanada günaydın eriğim... :34:

jujum eliptiğin hayırlı olsun ....inşallah tedavinde de herşey istediğin gibi olur ...güzel haberlerini duymak istiyoruz tatlım...

rabiş sen de hoşgeldin canım ...

.

selam kızlar.... buralar çok sessiz olmaya başladı dimi... yapmayın böle gelin gidin olurmu ben buralardayım ama bakıyorum kimseler olmayınca benimde yazasım gelmiyor....

bugün ayrıca bi sinir vaziyetteydim ilk defa pttkitap sitesinden sipariş verdim ve bir kargo nasıl 10 gün geçer de teslim edilmez anlamış oldum... orayı ara burayı ara mail at şikayet et sonuç sıfır bu hafta teslim edilir diyor başka bişey demiyor offff offf siz siz olun ptt kitap tan bişey almayın

kızlar selam işlerin yoğunluğundan uğrayamadım

geçmiş olsun canım

özlettin kendinii

hoşgeldin canım valla çok büyük başarı ben 4 kg ile geri dönmüştüm tebriklerrrr
hosbulduk sahnurcummmmm tesekkur ederımmmm:16::16:
canımm bende yazın rahatla rahatla derken 3 kilo aldımmm :1:

canım çok geçmiş olsun

canım sakın moralini bozmaaa bende izne ayrılmadan önce vermem durmuştu sonra saldım 3 kilo aldımmm acukk sabır etmek gerekiyomuşş :1:

canım hoşgeldin sefalar getirdinn :16:
hosbulduk bırsenımmmmmm:16::16:

geçmiş olsun canım..,

jujum eliptiğin hayırlı olsun ....inşallah tedavinde de herşey istediğin gibi olur ...güzel haberlerini duymak istiyoruz tatlım...

rabiş sen de hoşgeldin canım ...

.

hosbulduk sevdammmmm:16::16::16:

hoşbulduuuuk:)
herkese merhabalar :)
bugun dershanedeydım gun boyuders calıstım ugrayamadım sıteye
nasılsınız?..
ben kotuyum.. tartıldım bu sabah toplamda 1 kg verıp sonunda 77 olmustum fakat tekrar 77.50 cıktım. cumaya kadarbende saf proteın yapmayı dusunuyorum. aslında proteın e sebze yapıcaktım ama o cok etkılı degıl cumada snrada müslilihayata devam :)

bu arada gercekten takıımımızda sohbet pek olmuyor ama herkesın ben dahıl ıslerı cıkıp duruyor.. bırde bısey sorabılır mıyı kurallar dahılınde gunuk 5 mesaj mecburıydı.ben gıremedıgımde bıldırıyorum zatende bu su an gecerlı bır kural degıl mı

Back
X