- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.641
Kizlar doger takimlarda gezdim basarili ve basarisiz takimlari gezdim kiyaslama acik paylasim ve ceza varsa basarida var kendilerini ifsa ediyorlar sabitler ve kg alanlar herkese bir hedef belirleniyotr. Basarisizlar malum kimsenin ugradigi yok arada bi cee deyip cikiyorlarvalla demokrasi bitti kurallar belli kabul etmeyen kendi bilir Sahnurcum eksigim varsa duzelt;
1. Herkes hergun bes msj yazacak
2. Bu bes paylasim bos degil dolu dolu olacak yorum yapacak
3. Kilo bildirimini persembeden cuma sabah 11:00 e kadar herkes yaomis olacak bahane fark etmeksiniz iki kez ust uste bildirim yapmayan takimdan cikarilacak
4. Haftalik kg veremeyen yada alan paylasim spor su ve menu listesini takip edecek menuleri yorumlayacak (degisik bir cezayada acigiz)
5. Ben bunlari yapamam diyenler varsa simdi soylesin yeni kan arayisina gectik sıki yonetim var
Aa ceza varda odul yok mu var . Kendi takimimizda birinci sececegiz uc kez birinci olanada bu huzellik yapalim (fikri olan )
bugünki möenü
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara 1 elma
öğle
1 kase yoğurt
tavuk ızgara
buhrda sebze(kabak patates 4-5 kaşık)
ara
1 avuç fındık
1 mandalina
akşam
1/2 pide
1/2 ayran bardak
spor
45 dk yürüyüş
su 2 lt
bugünki menüm
sende yapmışsın yürüyüşü aslında benim menüde akşam pide olmamalıydı ama çockları parka götürdüm orda işin kolayına kaçtım eşimde olmayınca pide ile geçiştirdim ama işin kötüsü bu menüyü yazdıktan sonra 2 çay kaşığı nutella yedim:26:26: onu ne yapcazOo gayet sağlıklısporda yapilmis bende yazauim menumu . Bu arada kimseler ugramamis
27/09/13 cuma
Sabah (09:00)
2 dilim tost ekmegine yapilmis tost
Ara (11:00)
Bir kupa sekersiz kahve
Öğle (12:30)
1 kepçe yoğurt çorbası
5 yk etli patates yemegi
1 dilim ekmek
Ara (16:00)
2 avuc cig fındık
Aksam (19:00)
1 dilim vienetta dondurma
Su:1 lt (havalar serinledi suyu azalttim biran once cogaltmaliyim
Spor:30 dk yürüyüş tempolu
iyi geceler arkadaşlar be 8. takımdan geliyorum
bu haftaki kilo bildirimim
Nice15( 62,0 / 62.8/ 0,8 / % -1,29 )
anlaşıldıpı üzere bu hafta 800 gr aldım
nasılmı aldımgenelde dışardan yedim o yüzden aldım
takım arkadaşlarımdan ve sizlerden özür diliyorum
:26::26::26::26::26::26::26:
sende yapmışsın yürüyüşü aslında benim menüde akşam pide olmamalıydı ama çockları parka götürdüm orda işin kolayına kaçtım eşimde olmayınca pide ile geçiştirdim ama işin kötüsü bu menüyü yazdıktan sonra 2 çay kaşığı nutella yedim:26:26: onu ne yapcaz
öğlrn keşke patatesle ekmek yemeseyin bi de akşam sadece vienetta olmamış meyve yok mesela senin menüde ama spor gayet güzel yapılmış akşam keşke biraz da yemek yeseymişsin
günaydınlarrr
eriğim takımı gene sen açmışsın hadi bakalım az kalorili bir gün olsun sabah sabah kahvaltıyı yaptım şimdi ev işi var ama gözümde büyüyo
merhaba arkadaşlar
kurallar çok güzel olmuş ve kesinlikle yeni yüzler şart. kendimle ilgilide bu hafta kilo veremezsem takımdan ayrılacağımm .çünkü kendime yararım olmadığı gibi takımı - lere düşürüyorummm .buna kesinlikle hakım yok .yarın görüşürüz. herkese iyi geceler
Gunaydin sultanlarrrrBirsencim olay sadece kg alip vermek degil sadece paylasim eksikliği yani bi brliktelik yok ortak birsey yok herkesin sosyal yasantisi var tabi ki burasi degil hayat ama suan bizim takim sanki ailesinin zorla yazdirdigi bi kusra gidenler gibi arada bi ugrayip vicdan rahatlatiyor cogumuz
Gunaydin sultanlarrrr
Haklisin canim. Ama sayimizda cok az ve calisan agirlikta. onceden cok kalabaliktik ve sayfalar su gibi akiyodu ben yetisebilmek icin sayfalarca okuyodum :)))) ve kalabalik olunca muzik paylasan -gunun sozu vb bir suru paylasim oluyodu. ama simdi kendi adima bence sayi artinca paylasimda ister istemez artacak.servisteyim yazdigimi okuyamiyorum hatam varsa afola :)
Ama senin spor olmadan olaz onerin uzerine cozum buldum :))))
Hafta sonunu kisaca ozetliyorum kızlar sağlıklı beslenildi bol hareketliydi mutfak alisverisi temizlik yemek utu derken bana ait oldugunu sandigim bir pazarimda elimden ucup gittiarada siradada ugradim kimsecikler yoktu maymuncugumun gece ucteki ziyareti ve birsenin aksamki ziyareti disinda. Sebnemde ugramaz oldu :26: sevda nerelerdesinnnnnn
Bu arada yeni kan bulmakta masallah rakip takimlar kus ucurtmuyor surekli takip ettigim halde yeni birini bulamadik hayirlisi artik
Günaydın herkese merak ettim dogrusu birsencim nasil bir cozum buldun spora mi yazildin yoksa :26:ne yaptin bilmiyorum ama buyuk bi adim atyigin kesin
günaydınlarr koşturmaca ile gecen bir haftasonundan msonra merhabalar
birsen cim bende merak ettim çözümün ne acaba
dün sabah erkenden kalktım yürüyüşe gidecektim tam giyindim kapıdan çıkacam benim küçük sıpa kalktı annee diye yaygarayı basınca kaldı sporum bugün kısmen dukan gibi bu hafta protein ağırlıklıbeslenmeye çalışacağım bakalım nasıl olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?