Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım gecen hafta söylenmişti bşildirim 11 diye o yüzden listeyi hazırlayıp 8. takıma göndereyim diyorum canım çünkü katı kurallar olacağı gecen hafta söylendi

***5.TAKIM*** 328.ETAP
biricikoglumertug (/60,80 / 0.00/ 0.00/ % 0.00)bildirimde bulunmadi
Sevda_M (71.20/70.4 / 0.80 / % 1.12 )
erigim ( 59,4/ 60, 7/ 1.3/ %-2, 19)
birsen-deniz (65.70 / 66, 6 /0,90 %-1, 36)
ipekyol51 ( /76.1 / 00.00/ 0.00 / % 0.00 )bildirimde bulunmadi
toplight ( 70,50/ 70,90 / -0,40 /- % 0,57 )
yrmbraralk ( 76.00/76.00 / 0.00/% 0.00 )kilosu sabit
maymunarmut ( 79, 90/ 79.30/0.60 /%0.75 )

5. takım ortalaması % - 0.28

Son düzenleyen: Moderatör:
***5.TAKIM*** 328.ETAP
biricikoglumertug (/60,80 /60,8 /0 / %0 ) bildirimde bulunmadı
Sevda_M (71.20/70.4 / 0.80 / % 1.12 )
erigim ( 59,4/ 60, 7/ 1.3/ %-2, 19)
birsen-deniz (65.70 / 66, 6 /0,90 %-1, 37)
ipekyol51 ( 76.1 /76,1 /0 / % 0 )bildirimde bulunmadı
toplight ( 70,50/ 70,90 / -0,40 /- % 0,57 )
yrmbraralk ( 76.00/76.00 / 0.00/% 0.00 )kilosu sabit
maymunarmut ( 79, 90/ 79.30/0.60 /%0.75 )

5. takım ortalaması - %0,28

eriğim canım listenin son hali bu bu bak istersen sonra 8. takıma gönderelim
sende aynısını yapmışsın 8. takıma götürüyorum

Son düzenleme:

Gotur canim oyalandik bilerek saat onbirbucuk oldu evet gecen hafta mazeret vardi bu hafta oda yok insallah kotu birsey yoktur

Gotur canim oyalandik bilerek saat onbirbucuk oldu evet gecen hafta mazeret vardi bu hafta oda yok insallah kotu birsey yoktur

ipekyolun hasta olduğunu biliyoruz ama biricik bu hafta uğrayacağına söz vermişti güya evine geçecekti hiç uğramadı gene artık yapacak bişey kalmadı maalesef

sanırım takım olarak gene sarı kart mı aldık paylaşım alanına ilk ben ekledim artık biricikle ipekyol u beklemedim çünkü artık saat 12 oldu perşembeden de bildirim yapabilirsiniz demiştik bugün cuma takımda inler ve cinler top oynuyor eriğim bir sen bi deben varız bu böyle gitmez yaaa

Malesef boyle gitmez kararlar alıyoruz uygulanmıyor kimseye zorla birsey yaptiramayiz ama bi yolunda bulmak gerek kalakaldim morelimde bozuldu paylasim zorunlulugu getirdik ama malesef yeterli degil

merhaba hanımlar ben 13. takım dan fndkkrdu

Söze nasıl başlasam bilemiyorum şimdi buraya yazış sebebim takımıma verdiğim sözü yerine getiremem hedef kilomu 55 olarak belirlemiştim buna dair sözde vermiştim fakat ben hedef kiloma ucundan bile yaklaşamadım çünkü ben kendimi kontrol etmekten çok aciz biriyim istikrarlı bi şekilde haftayı tamamlasaydım 55tende az olabilirdim biliyorum ama sözümü tutmaktansa midemle bayram ettik :18:

Şimdi sizler bana ne deseniz yeridir çünkü hakkettim

Sizlerin karşısında takımıma söz veriyorum bu hafta yaptığım hatayı bir daha yapmıcam

Umarim en kisa surede hedefine ulasirsin

evet şahnur sarı kart aldık... Durum hiç iç açıcı değil üzüldüm
jujum kaptan olarak senin önerilerin ne olabilir bize bir fikir versene canım
yaa katı yaptırımlar olacak ya da bu takımı kapatıp gideceğiz böyle olmuyor ki

Malesef boyle gitmez kararlar alıyoruz uygulanmıyor kimseye zorla birsey yaptiramayiz ama bi yolunda bulmak gerek kalakaldim morelimde bozuldu paylasim zorunlulugu getirdik ama malesef yeterli degil
sana sonuna kadar katılıyorum eriğim

valla ne güzel takım olarak paylaşımda bulunup cezalar alabiliyorsunuz keşke bizim takımda da böyle paylaşımlar olsa :18::18::18::18:

Ben geleli bur ay oldu ve ne ben takima nede takim bana birseyler katti hep motive etmeye calistim ama umudum kalmadi boyle olmaz bi heves giriyorum paylasim cok az kimsenin saati birviribe uymuyor evet ama böyle de olmuyor bildirim bile yapilmadi bu hafta saka gibi ben tablolar yaptim ugrastim hemde evde esim burak su laptopu dedigi halde zaman ayirdim is yerinde keza oyle ama yetmiyor ve benim sevkimde kiriliyor

canım kesinlikle katılıyorum sen takımın en şanssız döneminde geldin elinden geleni yapmaya çalıştın en fazla emeği son 1 ayda sen sarfettin ama maalesef bi türlü canlanma olmadı
kaptanım jujum takıma yeni kan için 1-2 kişiyi listeye alayımmı yeterli paylaşımları olmayanları da takımdan çıakarayım mı ne dersin?

malesef boyle gitmez kararlar alıyoruz uygulanmıyor kimseye zorla birsey yaptiramayiz ama bi yolunda bulmak gerek kalakaldim morelimde bozuldu paylasim zorunlulugu getirdik ama malesef yeterli degil

canım karara uymayan kural ihlali yapan varsa çıkarırız olur biter..

Ben takip edemiyorum o nedenle bişey diyemeyeceğim ama siz buralardasınız zaten gelmiyorsa bi kişi çıkarın gitsin yeni elemanlar alın ki takım canlansın şenlensin

Evet jujudan yanit gerek. Gercekten galiba benim sanssizligim enerjim gitti

aynı şeyi söylemişiz... şahnur siz sürekli burada olduğunuzdan siz karar verin gelmiyorsa bir kişi şayet ya çıkarıldı deyin ya izinli deyin listeden çıkarın .... Yeni üye alımı yapın ki yeni kan yeni heyecan gelsin...

Bu hafta biriciği izinli diye ayırın bence bayadır girmiyor çünkü listeyi yenileyin süre dolmadan

evet jujudan yanit gerek. Gercekten galiba benim sanssizligim enerjim gitti

eriğim şöyle düşün aldığın yada verdiğin her kilo senin için ... Biraz bireysel ve bencil davranma vakti gelmiş demektir başkalarına faydam dokunsun yada başkalarından feyz alayım devirlerini bir müddet kenara bırakıp kendine odaklan... Günler kısalıyor ben en güzel kiloyu kışın veririm hep .. Elimden geldiğince buralarda olmaya çalışacağım bende sizleri motive etmek için

o zaman senin dediğin gibi biriciği hemen paylaşımda izinli olarak gösterip listeden çıkarıyorum tamam jujum

biriciği izinli olarak gösterdim bakalım ne zaman gelecek
paylaşımdaki listeyi düzeltrek

Gercekten hedefleri olan taze kan arayisina gecebiliriz birde sebnem bizde yasi kucuk zaten o bize yeter bence yeni alacagimiz kisilerin kucuk olmamasi gerek cunku daha oncede gelip giden yasi kucuk biri vardi cabuk vazgeciyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…