Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

🌺🌻🌹🍀🌷🌸💐🍁💐🌸🌷🍀🌹🌻🌺🌼🌺🌻🌹

Evet 70 kiloyum.7 kilo fazlam var.63 cok iyi benimcin.yakisiyor.cok zayif guzel olmuyorum.yuzume et yakisiyor:)ama ideal kilomdayken

Merhaba , aramızda 3 kilo varmış . ama ben garantici olmak için 55 kilo olmak istiyorum. Aslında 58- 60 benim için iyi ama 55 daha süper olur :)

Sende yenisin demek tugbacigim.basarilar dilerim canim:8:

Aynen canım yeniyim :) Taze geldik buraya :) Valla bayramlık ne alcaz ne giycez onu düşünüyom. Gene sinirlerim bozulcak bişiy bulamıcam offfff.....

Ayrıca ben tartıyı buzdolabının yanına koydum. Böylece dolabı açmadan tartıyla göz göze geliyom :) Geri gidiyom hahahahahah

Arkadaşlar bu takımda kaç kişi var şimdi? Ne kadar kilo vermemiz lazım birinci olmak için?

Cumartesi tartıldığımda 73,7 idim bugün sabah aç karnına tartıldım Tam NET 73,00 Kiloyum.

Kendimden bahsedeyim, Hafta içi 8-6 çalışıyorum. Sürekli masa başındayım. Hareket yok tahmin ettiğiniz gibi. Su içme alışkanlığı kazanmaya çalışıyorum :) 86 doğumluyum. 3 yıllık evliyim. Kocam abur cubur , kola , baklava hastasıdır. Bu konuda çok hırslıyım hep direnişteyim. O kola içiyorsa ben portakal suyu :) Haftasonları malum ev temizliği, alışveriş, 2-3 çeşit yemek yapar dolaba koyarım. Hafta içi pratik oluyo. Gezmeyi seven bir aileyiz. Ama kocacım tuvalete bile arabayla gidecek durumda :) Pek yürüyüş yok. Ama çok kararlıyım. Hemen yürüyüşlere başlıyorum.

Bu arada çok kararlı bir tipim. Umarım bu gruplarda birinciliği alırız. Sadece bunun için bile kilo verebilirim :) hahahahha
Destek çok önemli , motivasyon, hız kesmememiz lazım. Daha aklıma bişiy gelmiyor :)
işte takıma aranan taze kanlar gelmeye başladı
Kızlar bu arada günde 1 paket sigara içiyom yaaa :( içen varmı başka aranızda
bende 1 paketi 3 günde içiyorum maalesef

Kızlar yaptığınız özel bişiy varmı. Bak birinci olmamız lazım :)
bu hafta daha yeni sayılırsınız ama sporla ve yediklerimize dikkat ederek birinci olmaya çalışacağız

Arkadaşlar bu takımda kaç kişi var şimdi? Ne kadar kilo vermemiz lazım birinci olmak için?

şimdi şöyle bir durum var eskiden bu takım 15 kişilik çok talebi olan bir takımda ama hamile kalan bi arkadaşımız var mezun olan arkadaşlarımız oldu takım kan kaybetti ve maalesef bi süre bizde böyle yerlerde süründük artık hareket zamanı liderliği ele alabilmek için elimizden ne gelirse yapmamız lazım

allahım dedim yanlış topiğe mi girdim... Birden tanıyamadım bizim takımı..

Selam yeni gelen arkadaşlar... Ben oturanboğa... :87: Takımımıza hoş geldiniz... Adım meltem burada olmasamda bu takımın bir üyesiyim bende

Evet 70 kiloyum.7 kilo fazlam var.63 cok iyi benimcin.yakisiyor.cok zayif guzel olmuyorum.yuzume et yakisiyor:)ama ideal kilomdayken

sende tekrar hoşgeldin sana kısaca ne diyebiliriz zargarpur biraz uzun geldi de bana şahnur diyebilirsiniz bu arada
tuğba takımımız şu anda şöyle
5. takım listesi
Sevda_M 70.4 / )
erigim ( 60, 7/ )
birsen-deniz (66, 6 /)
ipekyol51 ( 76.1 )
toplight ( 70,90 / )
yrmbraralk ( 76.00/)
maymunarmut ( 79.30/)
Esrasi (68/ hedef .... kilo aday üye)
Zargarpur (70/ hedef 63 kilo aday üye)
tuğba-serdar (73/ hedef 55 kilo aday üye)

esra hedef kilonu belirtmemişsin canım ben mi atladım bilmiyorum

bende zayıflamak istiyorum
bugün 60 kiloyu gördüm kan beynime sıçradı
evlendiğim de 53 kiloydum ve o kiloya gelmek için çok çabalamıştım :(
ama yine 60ı gördüm:84::84:
şimdilik 55 kilo olmak benim için yeterli böyle giderse iyice şişeceğim çünkü :14:

Evet yarim saat bahcede tur atildi oldukca hareketli ve tempoluydu ::8::8:
valla benim içinde verimli bir öğle tatili idi 30 dk sı hafif koşarak 30 dk tempolu bir yürüyüş yemek olarak da avuç içi kadar göğüs eti tavuğun ızgara, 1 ayran ve 3 kaşık yağsız salata
kendimi tebrik ettim hoşuma gitti

Selam yeni gelen arkadaşlar... Ben oturanboğa... :87: Takımımıza hoş geldiniz... Adım meltem burada olmasamda bu takımın bir üyesiyim bende

jujum bakk sen 1 gün girmezsen böyle olur saolsun birsen ve eriğim sayesinde yeni arkadaşlar geldiler katılımları iyi olursa bizim niyetimiz bu hafta listeye sokmak ve daha önceki yazışmaları okuduysan eğer ipek ve sevdadan ses çıkmazsa onları da izne ayırmak artık üzerimizdeki ölüğ toprağını atıyoruz

:10:
şimdilik 55 kilo olmak benim için yeterli böyle giderse iyice şişeceğim çünkü :14:

Hisgeldin tam yerine geldin :)

valla benim içinde verimli bir öğle tatili idi 30 dk sı hafif koşarak 30 dk tempolu bir yürüyüş yemek olarak da avuç içi kadar göğüs eti tavuğun ızgara, 1 ayran ve 3 kaşık yağsız salata
kendimi tebrik ettim hoşuma gitti

jujum bakk sen 1 gün girmezsen böyle olur saolsun birsen ve eriğim sayesinde yeni arkadaşlar geldiler katılımları iyi olursa bizim niyetimiz bu hafta listeye sokmak ve daha önceki yazışmaları okuduysan eğer ipek ve sevdadan ses çıkmazsa onları da izne ayırmak artık üzerimizdeki ölüğ toprağını atıyoruz
iyi olmuş valla ohh mis gibi yeni arkadaşlarla canlanmış topik.. Iyi olmuş...

Ee meltemcim ne denistik ya bu deve gudulecek yada bu diyardan gidilecek : gercektende simdi takim ruhu ve simdibirincilik zamani herkes elinfen gelenin fazlasini yapacak iste taze kan iste azim

hoşgeldin ebyar kaç yaşındasın? kaç yıllık evlisin? çocuk var mı biraz bahsedermisin kendinden katılımın haftasonuna kadar iyi olursa takıma girersin ona göre:27::27::27:

Back
X