- Konu Sahibi Cherry Mom
- #97.741
4 yasinda 1 oglum var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 70 kiloyum.7 kilo fazlam var.63 cok iyi benimcin.yakisiyor.cok zayif guzel olmuyorum.yuzume et yakisiyor:)ama ideal kilomdayken
Merhaba , aramızda 3 kilo varmış . ama ben garantici olmak için 55 kilo olmak istiyorum. Aslında 58- 60 benim için iyi ama 55 daha süper olur :)
Sende yenisin demek tugbacigim.basarilar dilerim canim![]()
işte takıma aranan taze kanlar gelmeye başladıCumartesi tartıldığımda 73,7 idim bugün sabah aç karnına tartıldım Tam NET 73,00 Kiloyum.
Kendimden bahsedeyim, Hafta içi 8-6 çalışıyorum. Sürekli masa başındayım. Hareket yok tahmin ettiğiniz gibi. Su içme alışkanlığı kazanmaya çalışıyorum :) 86 doğumluyum. 3 yıllık evliyim. Kocam abur cubur , kola , baklava hastasıdır. Bu konuda çok hırslıyım hep direnişteyim. O kola içiyorsa ben portakal suyu :) Haftasonları malum ev temizliği, alışveriş, 2-3 çeşit yemek yapar dolaba koyarım. Hafta içi pratik oluyo. Gezmeyi seven bir aileyiz. Ama kocacım tuvalete bile arabayla gidecek durumda :) Pek yürüyüş yok. Ama çok kararlıyım. Hemen yürüyüşlere başlıyorum.
Bu arada çok kararlı bir tipim. Umarım bu gruplarda birinciliği alırız. Sadece bunun için bile kilo verebilirim :) hahahahha
Destek çok önemli , motivasyon, hız kesmememiz lazım. Daha aklıma bişiy gelmiyor :)
bende 1 paketi 3 günde içiyorum maalesefKızlar bu arada günde 1 paket sigara içiyom yaaaiçen varmı başka aranızda
bu hafta daha yeni sayılırsınız ama sporla ve yediklerimize dikkat ederek birinci olmaya çalışacağızKızlar yaptığınız özel bişiy varmı. Bak birinci olmamız lazım :)
Arkadaşlar bu takımda kaç kişi var şimdi? Ne kadar kilo vermemiz lazım birinci olmak için?
Evet 70 kiloyum.7 kilo fazlam var.63 cok iyi benimcin.yakisiyor.cok zayif guzel olmuyorum.yuzume et yakisiyor:)ama ideal kilomdayken
valla benim içinde verimli bir öğle tatili idi 30 dk sı hafif koşarak 30 dk tempolu bir yürüyüş yemek olarak da avuç içi kadar göğüs eti tavuğun ızgara, 1 ayran ve 3 kaşık yağsız salataEvet yarim saat bahcede tur atildi oldukca hareketli ve tempoluydu :![]()
allahım dedim yanlış topiğe mi girdim... Birden tanıyamadım bizim takımı..
Selam yeni gelen arkadaşlar... Ben oturanboğa... :87: Takımımıza hoş geldiniz... Adım meltem burada olmasamda bu takımın bir üyesiyim bende
bende zayıflamak istiyorum
bugün 60 kiloyu gördüm kan beynime sıçradı
evlendiğim de 53 kiloydum ve o kiloya gelmek için çok çabalamıştım
ama yine 60ı gördüm:84::84:
şimdilik 55 kilo olmak benim için yeterli böyle giderse iyice şişeceğim çünkü![]()
iyi olmuş valla ohh mis gibi yeni arkadaşlarla canlanmış topik.. Iyi olmuş...valla benim içinde verimli bir öğle tatili idi 30 dk sı hafif koşarak 30 dk tempolu bir yürüyüş yemek olarak da avuç içi kadar göğüs eti tavuğun ızgara, 1 ayran ve 3 kaşık yağsız salata
kendimi tebrik ettim hoşuma gitti
jujum bakk sen 1 gün girmezsen böyle olur saolsun birsen ve eriğim sayesinde yeni arkadaşlar geldiler katılımları iyi olursa bizim niyetimiz bu hafta listeye sokmak ve daha önceki yazışmaları okuduysan eğer ipek ve sevdadan ses çıkmazsa onları da izne ayırmak artık üzerimizdeki ölüğ toprağını atıyoruz
Hisgeldin tam yerine geldin :)
allahım dedim yanlış topiğe mi girdim... Birden tanıyamadım bizim takımı..
Selam yeni gelen arkadaşlar... Ben oturanboğa... :87: Takımımıza hoş geldiniz... Adım meltem burada olmasamda bu takımın bir üyesiyim bende
hoşbuldum
umarım burası bana iyi gelirçok moralim bozuk şu an da çünkü :84:
nasıl da aldım 7 kiloyu
bende zayıflamak istiyorum
bugün 60 kiloyu gördüm kan beynime sıçradı
evlendiğim de 53 kiloydum ve o kiloya gelmek için çok çabalamıştım
ama yine 60ı gördüm:84::84:
şimdilik 55 kilo olmak benim için yeterli böyle giderse iyice şişeceğim çünkü![]()