Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5. takım listesi
Sevda_M 70.4 / )
erigim ( 60, 7/ )
birsen-deniz (66, 6 /)
ipekyol51 ( 76.1 )
toplight ( 70,90 / )
yrmbraralk ( 76.00/)
maymunarmut ( 79.30/)
Esrasi (68/ hedef .... kilo aday üye)
Zargarpur (70/ hedef 63 kilo aday üye)
tuğba-serdar (73/ hedef 55 kilo aday üye)
Ebyar (60/ hedef 55 kilo aday uye)

Canim simdi sinirlerini bozmak degil azim zamani suan tam kac kg sin ve hedef kilon kac
evet şu an en çok ihtiyacım olan şey birilerinin beni motive etmesi
60 kiloyum hedefim şu an için 55

hoşgeldin ebyar kaç yaşındasın? kaç yıllık evlisin? çocuk var mı biraz bahsedermisin kendinden katılımın haftasonuna kadar iyi olursa takıma girersin ona göre:27::27::27:
yaklaşık 3,5 aylık evliyim 23 yaşındayım
1.65 boyunda şu an tam 60 kiloyum :(
elimden geldiğince burayı aksatmamaya çalışırım

Son düzenleme:
allahım dedim yanlış topiğe mi girdim... Birden tanıyamadım bizim takımı..

Selam yeni gelen arkadaşlar... Ben oturanboğa... :87: Takımımıza hoş geldiniz... Adım meltem burada olmasamda bu takımın bir üyesiyim bende

Merhaba :)
Hoşbulduk Bizde yeni üyeyiz :) Yeni iyidir ya :D

sende tekrar hoşgeldin sana kısaca ne diyebiliriz zargarpur biraz uzun geldi de bana şahnur diyebilirsiniz bu arada
tuğba takımımız şu anda şöyle
5. takım listesi
Sevda_M 70.4 / )
erigim ( 60, 7/ )
birsen-deniz (66, 6 /)
ipekyol51 ( 76.1 )
toplight ( 70,90 / )
yrmbraralk ( 76.00/)
maymunarmut ( 79.30/)
Esrasi (68/ hedef .... kilo aday üye)
Zargarpur (70/ hedef 63 kilo aday üye)
tuğba-serdar (73/ hedef 55 kilo aday üye)

esra hedef kilonu belirtmemişsin canım ben mi atladım bilmiyorum

anladım canım yani 7 asil üye 3 tanede fasulyeden biz varız :)
Sayı az değil mi ya. Kaç kişi olmamız lazım.

merhaba :)
hoşbulduk bizde yeni üyeyiz :) yeni iyidir ya :d
bende takım kaptanı.. Tabi artık adım kaldı kendim şu anda tüp bebek tedavisi gördüğümden bir aydır uzağım... şuanda takım kaptanları eriğim ve şahnur..

Takım olarak kilo vermenin hazzını yaşamak gibisi yok... Kendin gibi insanlarla bir arada bulunmak motivasyonu artırıcıdır bu nedenle burada bulunduğunuz zamanı iyi değerlendirin.... Beyninizde kendinizi şartlandırın ve hem motive olun hem motive edin

Ee meltemcim ne denistik ya bu deve gudulecek yada bu diyardan gidilecek : gercektende simdi takim ruhu ve simdibirincilik zamani herkes elinfen gelenin fazlasini yapacak iste taze kan iste azim

Valla ya birinci olmazsak çatlarım bak :)
Topluca bir adaya koysunlar bizi :) birinci oluruz valla hahahahahhaha

Sahnur super bi ogle gecirmissin . Valla verimli gunler bizi bekliyor . Ne dersin ugraslarimizin meyvelerini mi aliyoruz ne :13:

valla benim içinde verimli bir öğle tatili idi 30 dk sı hafif koşarak 30 dk tempolu bir yürüyüş yemek olarak da avuç içi kadar göğüs eti tavuğun ızgara, 1 ayran ve 3 kaşık yağsız salata
kendimi tebrik ettim hoşuma gitti

jujum bakk sen 1 gün girmezsen böyle olur saolsun birsen ve eriğim sayesinde yeni arkadaşlar geldiler katılımları iyi olursa bizim niyetimiz bu hafta listeye sokmak ve daha önceki yazışmaları okuduysan eğer ipek ve sevdadan ses çıkmazsa onları da izne ayırmak artık üzerimizdeki ölüğ toprağını atıyoruz

Herşey bizim elimizde ne kadar aktif olursa beyin o kadar endeksli olur kızlar. Benimde çenem düştü herşeye maydonoz oluyom :D

evet şu an en çok ihtiyacım olan şey birilerinin beni motive etmesi
60 kiloyum hedefim şu an için 55

yaklaşık 3,5 aylık evliyim 23 yaşındayım
1.65 boyunda şu an tam 60 kiloyum :(
elimden geldiğince burayı aksatmamaya çalışırım
sen merak etme düzenli olarak burayı takip edersen ve azimli olursan gitmeyecek şey değil o 5 kilo bu arada sen o 7 kg yu 3,5 ayda mı aldın? eğer öyleyse senin vermen çok daha kolay olur dengeli bir beslenme sayesinde

anladım canım yani 7 asil üye 3 tanede fasulyeden biz varız :)
Sayı az değil mi ya. Kaç kişi olmamız lazım.

canım şu an doğru düzgün devam etmeyen arkadaşlarımız var eğer yeterli katılım olmazsa onları da izne ayıracağız takımın canlanmaya ihtiyacı var fasülye lafı hoşuma gitti ebrar da geldi 4 fasülye üyemiz oldu takıma ivme kazandırmak için öncelikle çok fazla olmaması iyi iyi bir ivme yakalarsak daha sonra artırabiliriz normalda takımlar 12 kişi olmalı 15 e kadar diğer takımların onayı ile çıkılabiliyor bize çok üye değil azimli ve istekli üye lazım anlayacağın

Valla ya birinci olmazsak çatlarım bak :)
Topluca bir adaya koysunlar bizi :) birinci oluruz valla hahahahahhaha
olacaz tugba sen merak etme bu istek ve azimle başka çaresi yok

Sahnur super bi ogle gecirmissin . Valla verimli gunler bizi bekliyor . Ne dersin ugraslarimizin meyvelerini mi aliyoruz ne :13:
evet canım kaç gündür bi moda girememiştim yeni arkadaşların gelişi de iyi oldu bende tam moduna giridm bundan sonra menüler düzenli paylaşılıyor kaçamak yapınca menü de paylaşmak istemiyordum

Herşey bizim elimizde ne kadar aktif olursa beyin o kadar endeksli olur kızlar. Benimde çenem düştü herşeye maydonoz oluyom :D

düşsün çenen canım bu güzel bişey
hareket ve motivasyon olur

sen merak etme düzenli olarak burayı takip edersen ve azimli olursan gitmeyecek şey değil o 5 kilo bu arada sen o 7 kg yu 3,5 ayda mı aldın? eğer öyleyse senin vermen çok daha kolay olur dengeli bir beslenme sayesinde

canım şu an doğru düzgün devam etmeyen arkadaşlarımız var eğer yeterli katılım olmazsa onları da izne ayıracağız takımın canlanmaya ihtiyacı var fasülye lafı hoşuma gitti ebrar da geldi 4 fasülye üyemiz oldu takıma ivme kazandırmak için öncelikle çok fazla olmaması iyi iyi bir ivme yakalarsak daha sonra artırabiliriz normalda takımlar 12 kişi olmalı 15 e kadar diğer takımların onayı ile çıkılabiliyor bize çok üye değil azimli ve istekli üye lazım anlayacağın

son 2 ay içerisinde aldım
kesinlikle kilo verme konusun da azimliyimdir çünkü daha önce 69 kilodan 53e kadar düştüm
eşim aşırı derece de kilo takıntısı olan bir insan her fırsatta laf sokuyor bu da beni kilo vermek konusunda kamçılıyor açıkçası

arkadaşlar benim haftanın 2 günü yüksek lisans derslerim var o yüzden şehir dışında oluyorum ve nete giremiyorum lütfen beni hemen elemeyin
çarşamba perşembe nete giremeyebilirim

bende takım kaptanı.. Tabi artık adım kaldı kendim şu anda tüp bebek tedavisi gördüğümden bir aydır uzağım... şuanda takım kaptanları eriğim ve şahnur..

Takım olarak kilo vermenin hazzını yaşamak gibisi yok... Kendin gibi insanlarla bir arada bulunmak motivasyonu artırıcıdır bu nedenle burada bulunduğunuz zamanı iyi değerlendirin.... Beyninizde kendinizi şartlandırın ve hem motive olun hem motive edin

Hayırlısı olsun kaptanım :) Bende hamile kalmayı çok istiyorum zaten ondan kilo vermeye çalışıyorum. İnşallah güzel haberler alırız.
Rabbim bizede bebek kokusunu evlat sevgisini tattırır inşallah :)

arkadaşlar benim haftanın 2 günü yüksek lisans derslerim var o yüzden şehir dışında oluyorum ve nete giremiyorum lütfen beni hemen elemeyin
çarşamba perşembe nete giremeyebilirim

Persembe sabahtan cuma sabah onbire kadar kilo bildirimini yapman sart bunu yaparsan sorun olmaz diger gunlerde de zaten burda olacaksin cuma sabah onbire kadar unutma cunku bizlerde hesap yapip paylasim yapiyotuz

Persembe sabahtan cuma sabah onbire kadar kilo bildirimini yapman sart bunu yaparsan sorun olmaz diger gunlerde de zaten burda olacaksin cuma sabah onbire kadar unutma cunku bizlerde hesap yapip paylasim yapiyotuz

tamam buna dikkat ederim :)

Hayırlısı olsun kaptanım :) Bende hamile kalmayı çok istiyorum zaten ondan kilo vermeye çalışıyorum. İnşallah güzel haberler alırız.
Rabbim bizede bebek kokusunu evlat sevgisini tattırır inşallah :)

Ayyy amin bizimde gobislerimiz bebek olsun . Ben subatta dusukk yaptim yasagim bitti ama dortduncu denememiz olacak bu ay ya senin

Anlaşıldı :) O zaman herkes ya kilo vercek ya bu diyardan gitcek hahahha :) Potansiyeli aşağıya çekmesin kimse :)

Olmaliyiz insallah bu arada sizler diyete yeni basladiniz degil mi buda bir avantaj ilk kilolar cok hizli gider

Ay gitsin bu kilolar . Hakketen giycek bişiy bulamıyorum yaa. Varya evde birsürü hurç ay zayıflayınca giyerim diye kıyafet tıkılı duruyo.
Şişko olunca kıyafet çeşidi olmuyo malum. Çok fena psikolojim ondan bu kadar yazıyom :)

Ayyy amin bizimde gobislerimiz bebek olsun . Ben subatta dusukk yaptim yasagim bitti ama dortduncu denememiz olacak bu ay ya senin

Bende geçen sene mayısta 3 aylık gebeliği sonlandırdılar. Kürtaj oldum yani bebeğin kalbi hiç atmadı gelişmemişte zaten. Kötü bir duygu. Bakalım tedaviye başlıcam bende 8 ekimde patalojiden sonuçlar çıkcak. Sonrada proföre gitcem özele. Bakalım ne dicek. Hakkımızda hayırlısı.

Back
X