Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar saat 15:00 ne yiceniz ara olarak ben 1 elma yicem :)
Bu arada gene çok su içtim kesin2.5 lt vardır belki 3 :)
Siz ne almedesiniz :?

Kızlar saat 15:00 ne yiceniz ara olarak ben 1 elma yicem :)
Bu arada gene çok su içtim kesin2.5 lt vardır belki 3 :)
Siz ne almedesiniz :?

ben 9 lu çay koydum şimdi öğlen doğadan ın varmış onu aldım onu deneyeceğim
öğleyin çok az yiyince az önce 10 adet badem ve 1 armut yedim

akşama da fırında balık yapacağım salata ve balık olacak sizler ne yapacaksınız bakayım akşama

o nasıl oluyo benim kronik bir kabızlık sorunum var da

Rectuma yerleştiriyorsun,10,15 dk ya şiddetli tuvalet isteği geliyor.alişkanlık yapmamak lazım ama.kronik kabızlık sorunun varsa sana bişey öneririm,eşimde de var,ona doktoru bir tavsiyede bulundu çok iyi.gün kurusu kaysını suda beklet akşamdan,2 tanesini yarım bardak suya.sabah kayısıları ye,suyunu iç

Rectuma yerleştiriyorsun,10,15 dk ya şiddetli tuvalet isteği geliyor.alişkanlık yapmamak lazım ama.kronik kabızlık sorunun varsa sana bişey öneririm,eşimde de var,ona doktoru bir tavsiyede bulundu çok iyi.gün kurusu kaysını suda beklet akşamdan,2 tanesini yarım bardak suya.sabah kayısıları ye,suyunu iç

bunu bir hafta yapınca 2. hafta işe yaramıyor bende gliserin fitil mi var?
hani bebekler kabız olduğunda verilen ondan mı?

Kizlar cuma sabah tartilalim cuma sabah giremem isim var diyen persembeden bildirsin bu hafta yeni uye cok kar kardir bi gundn . Kiz tugba ne yiycez deyip durma laynnn senin yuzunden acikiyom aklima ne yesem sorusu geldi simdi :27: oysa daha acikmamistim ufff :35: elma var onu yeyim bari

Saraçoğlu kabızlığa karşı pırasanın kalıcı yöntem olduğunu yazmış kitabında.hangi öğün olusa olsun yemeğe 1 bardak su içerek başlamalı ,bitirdikten sonra 2 barsak su içmeli.en az 2 saat hiç bişey yenmemeli.ve de cennet meyvesi( kaki veya Trabzon hurması) mükemmel çözüm diye yazmış

Kizlar dogal yollardan vazgecmeyin saracoglu pirasa cok super aa bide ilik sut iki kayisi sabah aksam yap kesin cozum hergun yapmayin diareye cevirmesin :9:

Kizlar cuma sabah tartilalim cuma sabah giremem isim var diyen persembeden bildirsin bu hafta yeni uye cok kar kardir bi gundn . Kiz tugba ne yiycez deyip durma laynnn senin yuzunden acikiyom aklima ne yesem sorusu geldi simdi :27: oysa daha acikmamistim ufff :35: elma var onu yeyim bari

Hahahahahahahah :) bastım kahkahayı valla :)
Taam bida demem ne yicez diye :) Bende elma yicem :)

Bu arada öbür takımların sayfalarına baktım. Döner börek götürüyolar :)
Kesin birinci olcaz :) boğazınızı tutun bak ona göre

Hahahahahahahah :) bastım kahkahayı valla :)
Taam bida demem ne yicez diye :) Bende elma yicem :)

Bu arada öbür takımların sayfalarına baktım. Döner börek götürüyolar :)
Kesin birinci olcaz :) boğazınızı tutun bak ona göre

:1: he bende cok gezerim diger takimlari bakalim ne zaman yakalanip zopa yiycem hele birinci olanlarin nerdeyse tum sayfalarini okudum.

Sahnur su rencide isini bizdemi yapsak duger takimlarda oldugu gibi

:1: he bende cok gezerim diger takimlari bakalim ne zaman yakalanip zopa yiycem hele birinci olanlarin nerdeyse tum sayfalarini okudum.

Çok zevkli oluyo ama yaramaz çocuk gibi :)
Rencide işi ne ya?

Kızlar kefir deneyen varmı? Kilo verdiyomuş ????

Kizlar kefirin yararlari ve zararlari var kullanacaginiz herseyi iyi arastirin evet bakteri yogunlugu sagliyor vs ama o bakteri yogunlugu zararda veriyor

Misal yesilcay folik asit etkisini olduruyor onun icin belli sure beyaz ictim cunkubebek icin folik kullanmak gerek ne kullanacaksaniz araatirin

olabilir neden olmasın ama bana çok da caydırıcı gelmiyor açıkcası
tugba cım ceza alan üye bütün takımlara gidip tek tek neden ceza aldığını neden kilo aldığını sebebleriyle yazıyor canım böylece rencide oluyor kendi kendine :)

Back
X