Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar kefirin yararlari ve zararlari var kullanacaginiz herseyi iyi arastirin evet bakteri yogunlugu sagliyor vs ama o bakteri yogunlugu zararda veriyor

Misal yesilcay folik asit etkisini olduruyor onun icin belli sure beyaz ictim cunkubebek icin folik kullanmak gerek ne kullanacaksaniz araatirin

Hadi ya bilmiyordum valla

olabilir neden olmasın ama bana çok da caydırıcı gelmiyor açıkcası
tugba cım ceza alan üye bütün takımlara gidip tek tek neden ceza aldığını neden kilo aldığını sebebleriyle yazıyor canım böylece rencide oluyor kendi kendine :)

offf çok ağırmış bu ya :( Meydan dayağı gibi bişiy :)

Bence caydirici cunku her takima kopyalamak zorubda mesaji ve zaten usengeclik yaptigi icin kilo almistir bide bu kulfetle uğraşıyorum deyip belki akli basina gelir baksana tugba simdiden meydan dayagina benzetti :9:

ayyy bende bilmiyordummmmmmmmmmmmmmm ama çok güzel böle olması caydırıcı olması açısından hem yemeyiz hemde veririz kilolarımızı rezil olmaktansa :52::52::52::52::52::52::52:

Bence caydirici cunku her takima kopyalamak zorubda mesaji ve zaten usengeclik yaptigi icin kilo almistir bide bu kulfetle uğraşıyorum deyip belki akli basina gelir baksana tugba simdiden meydan dayagina benzetti :9:

Onur meselesi hatta kan davasına döner bu iş :D
işin yoksa yardır en çok kiloyu vermek için ondan sonra onurunu temizle :D

ayyy bende bilmiyordummmmmmmmmmmmmmm ama çok güzel böle olması caydırıcı olması açısından hem yemeyiz hemde veririz kilolarımızı rezil olmaktansa :52::52::52::52::52::52::52:

o rezillik kısmı çok fena zaten. Biri gelip burda öyle bişiy yazsa ben dalga geçerim :D
Allah korusun kimseyi düşürmesin :)

Bu havada kapkara gün bitmedi ya resmen ....

sık dişini tubacım az kaldı akşamıda atlattık mı saat 7 den sonra bişey yemiyecez ben eve gidince hemen arısütü polen 1 kaşık atıyorum azıma yarım saat sonra yiyecem yemeğimi sanada tavsiye ederim yanlız yazdığın yazılarda gördüğüm akdarıyla sigara içiyorsun ve bebek düşünüyorsun lütfen acil oalrak bırak o sigarayı o küçüçük yavrucağa bunu yapmaya hakkın yok :34::34::34:

Tugba piskopata baglandin galiba bi mesaji beskere yazma kiz anladik madem herkes tirsti yapalim bunu :9:

Canim sahnurum ben okliyorum sen ne dersin ?

Bide yakamozcum senin hedef neydi listeye almamisim suan tam 92, 3 sun degil mi

Tugba piskopata baglandin galiba bi mesaji beskere yazma kiz anladik madem herkes tirsti yapalim bunu :9:

Canim sahnurum ben okliyorum sen ne dersin ?

Bide yakamozcum senin hedef neydi listeye almamisim suan tam 92, 3 sun degil mi

Elim ayağım karıştı bak. Sende yapalım diyorsun :)
Biri eriğimi durdursun :D

yaaa bu grup ne kadar da güzelmiş, her an dikkatteyim sanki :D çok eğlenceli :)))

Elim ayağım karıştı bak. Sende yapalım diyorsun :)
Biri eriğimi durdursun :D

Beni ancak sahnur durdurur yani diger kaptan oturanbogamiz izinli bebisiyle donecek insallah :16:

Saka bi yana guzel sahaen ben kapi kapi dolasip rezil olacagima disimi sikar az yerim

Kahvalti:

1 patates(hipoglisemi sebebiyle her gun ackarnina yiyorum.sekerin ani oynamalarini onlemesi icin)

Kk kadar peynir
1/2 dilim beyaz ekmek( bu gunluk:(
1dilim salatalik,1 dilim domates

Ara:
1 elma

Ogle:
2 kepce yesil mercimek corbasi
1 dilim ekmek
1 armut
Kucuk salkim uzum

Ara;
Yoğurt
1 salkım üzüm

Akşam: 1 kase yoğurt çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
2 ızgara et.

Ve. :(((( 1 kıymalı börek öhöhöhöhöööö

Su: 2 l
2 bardak lahana suyu
1 bardak bitki çayı( yesil çay,kiraz sapı,rezene,kimyon)tarçın ve zencefille
25 dk spor( e.saraç,twister ve kalça hareketleri)

Beni ancak sahnur durdurur yani diger kaptan oturanbogamiz izinli bebisiyle donecek insallah :16:

Saka bi yana guzel sahaen ben kapi kapi dolasip rezil olacagima disimi sikar az yerim

Aynen ya rezil olacağıma boğazıma kelepçe takarım gram yemem :D
Git artık millete ben bir öküzüm dalga geçin benimle demek yani :D

Back
X