Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tugba piskopata baglandin galiba bi mesaji beskere yazma kiz anladik madem herkes tirsti yapalim bunu :9:

Canim sahnurum ben okliyorum sen ne dersin ?

Bide yakamozcum senin hedef neydi listeye almamisim suan tam 92, 3 sun degil mi

:)) lafı ağzımdan aldın:)
Ya da Tuğçe günlük 5 mesaj zorunluluğunu kapatmamın kestirme yolunu bulmuştur:)

Beni ancak sahnur durdurur yani diger kaptan oturanbogamiz izinli bebisiyle donecek insallah :16:

Saka bi yana guzel sahaen ben kapi kapi dolasip rezil olacagima disimi sikar az yerim

sahnur duyma sen bunu boşver başka yere bak okuma hatta ne gerek var işkenceye :D

Tugba piskopata baglandin galiba bi mesaji beskere yazma kiz anladik madem herkes tirsti yapalim bunu :9:

Canim sahnurum ben okliyorum sen ne dersin ?

Bide yakamozcum senin hedef neydi listeye almamisim suan tam 92, 3 sun degil mi

Beni ancak sahnur durdurur yani diger kaptan oturanbogamiz izinli bebisiyle donecek insallah :16:

Saka bi yana guzel sahaen ben kapi kapi dolasip rezil olacagima disimi sikar az yerim

valla tamam açıkcası bana çok rencide edici gelmemişti ama bizim çaylaklar acaip tırsttı:27::27::27::27::27: tamam hakkaten kilo alan bütün takımlara gidip kendini rezil edecek :36::36::36::36::36::52::52::52::52::52::52:

Kahvalti:

1 patates(hipoglisemi sebebiyle her gun ackarnina yiyorum.sekerin ani oynamalarini onlemesi icin)

Kk kadar peynir
1/2 dilim beyaz ekmek( bu gunluk:(
1dilim salatalik,1 dilim domates

Ara:
1 elma

Ogle:
2 kepce yesil mercimek corbasi
1 dilim ekmek
1 armut
Kucuk salkim uzum

Ara;
Yoğurt
1 salkım üzüm

Akşam: 1 kase yoğurt çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
2 ızgara et.

Ve. :(((( 1 kıymalı börek öhöhöhöhöööö

Su: 2 l
2 bardak lahana suyu
1 bardak bitki çayı( yesil çay,kiraz sapı,rezene,kimyon)tarçın ve zencefille
25 dk spor( e.saraç,twister ve kalça hareketleri)

O borege kadar hersey guzeldi yedigin boregin calorisini hesaplayip ywrine spor yapiyorsun ve yatana kadar sadece 1 bardak sut icebilirsin baska birsey yok :47:

Kahvalti:

1 patates(hipoglisemi sebebiyle her gun ackarnina yiyorum.sekerin ani oynamalarini onlemesi icin)

Kk kadar peynir
1/2 dilim beyaz ekmek( bu gunluk:(
1dilim salatalik,1 dilim domates

Ara:
1 elma

Ogle:
2 kepce yesil mercimek corbasi
1 dilim ekmek
1 armut
Kucuk salkim uzum

Ara;
Yoğurt
1 salkım üzüm

Akşam: 1 kase yoğurt çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
2 ızgara et.

Ve. :(((( 1 kıymalı börek öhöhöhöhöööö

Su: 2 l
2 bardak lahana suyu
1 bardak bitki çayı( yesil çay,kiraz sapı,rezene,kimyon)tarçın ve zencefille
25 dk spor( e.saraç,twister ve kalça hareketleri)

ya ben gidiyom direk öbür takımlara bakıyom börek yiyolar diye dalga geçiyom sen napıyon :(
Ne anlamı kaldı o sporun offfff yemicektin yaaaa :( Daha birinci olcaz yaaaa

:)) lafı ağzımdan aldın:)
Ya da Tuğçe günlük 5 mesaj zorunluluğunu kapatmamın kestirme yolunu bulmuştur:)

Tugbanin adi tugcemiymis :26: yok canim onun cene kapanmiyo benim gibi hic mesaj sorunu yasamiycaz zaten inceden ben konusuyodum sadece simdi bide o geldi :1:

valla tamam açıkcası bana çok rencide edici gelmemişti ama bizim çaylaklar acaip tırsttı:27::27::27::27::27: tamam hakkaten kilo alan bütün takımlara gidip kendini rezil edecek :36::36::36::36::36::52::52::52::52::52::52:

çaylak demek vaay bee bu çok ağır oldu dermişim :D
ya yapmayın bak beni ölüm orucuna sokarsınız :) Günah banada :D

Özür dilerimmmm.boğazımı tutamadımm.o kadar güzel koktu kiiii:(((

Haa iste sorun orda baskiyor kaskati kural koy demiyorum ama 1/4 unu yeseydin nefsin korelecekti yenilmek yok helede ilk gunlerde lutfen telafisi belli popoisini kaldir ve spor yap ama sbartili degil sanirim oglen zorlanmissin en iyi spor aksam ve sabah yapilandir

Özür dilerimmmm.boğazımı tutamadımm.o kadar güzel koktu kiiii:(((

valla akşam bende çocuklara sütlaç yaptım ki sütlü tatlı çok zararlı sayılmaz sadece tadına baktım çay kaşığı ile şekeri olmuş mu diye onun dışında hiç yemedim koksa da yeme olur mu zargar
ya da öğlen falan ye akşam yememeye çalış bundan sonra ilk gün için gayet güzelll

Benim adım TUĞBA :)

Müdür olunca insan böyle bütün gün takılıyo nette :D

valla sizdeki müdürler iyi imiş :) tüm gün nette
şaka bir yana tugba cım iyi ki geldin takımı eriğimle beraber canlandırdın tabii diğer arkadaşlar da alınmasın özellikle zargar seninde katılımın çok iyi
bu arada akşam oldu çıkma vakti geldi ben çıkıyorum iyi akşamlarrr

valla akşam bende çocuklara sütlaç yaptım ki sütlü tatlı çok zararlı sayılmaz sadece tadına baktım çay kaşığı ile şekeri olmuş mu diye onun dışında hiç yemedim koksa da yeme olur mu zargar
ya da öğlen falan ye akşam yememeye çalış bundan sonra ilk gün için gayet güzelll

Bende kocama cikolatali muhallebi yaptim ve beni cezbetmesin diye ayni zamanda ocaga sirke koyup kaynattim sirkenin kokusu cikolata kokusunu bastirdigi icin hic caniniz istemiyor :1:

O zaman bu caylaklarin canini okuyalim kizlar kural kabul edildi kilo veremeyen ve alan rezil ediliyor kabul edilmistir. Demokrasi aramayin burda yok zamaninda demokratik olalim dedik takim saldi gitti sıkı yonetim var :47:

valla sizdeki müdürler iyi imiş :) tüm gün nette
şaka bir yana tugba cım iyi ki geldin takımı eriğimle beraber canlandırdın tabii diğer arkadaşlar da alınmasın özellikle zargar seninde katılımın çok iyi
bu arada akşam oldu çıkma vakti geldi ben çıkıyorum iyi akşamlarrr

Amaç diyet yapmak kilo vermek :) Bu sebepten aklımdan hiç çıkarmamam lazım. Bundan hep yazıyorum :D

Back
X