- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #98.141
Yok,anlaşıldı ,benim mesajlar gözükmüyor
Canim biz senin mesajlara cvp veriyoruzda acaba sende bizimkilrr mi gorunmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok,anlaşıldı ,benim mesajlar gözükmüyor
internette kalori hesaplama diye bişey vardı benimgünlük almam gereken kalori 1739 kaloriymişbizim okulda yediğimiz yemek tek başına 1200 kaloridiğeröğünler aç dolaşmam gerek amaninn :18:
tavsiyelerinizi dikkate alıyorum. sağolun :)Herseyden az az yersen sorun olmaz telegonuna kalorimatik indirebilirsin ama fazlada kaloriye bagli kalma kendi kengeni kendin kur
Canim biz senin mesajlara cvp veriyoruzda acaba sende bizimkilrr mi gorunmuyor
Kizlar cogunlukla telden girdigim icin bazen sacma sapan yaziyorum siz Türkçeye cevirin bi zahmetbirde spor ayakkabi getirdim bugun ise topuklularla yurunmuyor arada sporlari giyiyorum
Herseyden az az yersen sorun olmaz telegonuna kalorimatik indirebilirsin ama fazlada kaloriye bagli kalma kendi kengeni kendin kur
Ben bir ara yaptım aldatıyor sanki insani.fittingodan yaptım.Evet ya kalori hesabıyla yaşanmaz. İnsanın iştahı kaçar onu hesaplıyayım derken![]()
Ben bir ara yaptım aldatıyor sanki insani.fittingodan yaptım.
Ama kendi aranızda sohbet ediyorsunuz .
Evet ya kalori hesabıyla yaşanmaz. İnsanın iştahı kaçar onu hesaplıyayım derken![]()
Ben bir ara yaptım aldatıyor sanki insani.fittingodan yaptım.
Her sitede bile farkli yaziyor uc asagi bes yukari kendinizi ayarlayin insanda acgozluluk yapiyo bakiyo cal az tamamlamaya calisiyo
evet bide işin o kısmı var. aaa ne kadar az acık daha yiyeyim diyerek büyük hatalar yapılabilir :)
yada kaçamaklara sebep olur. Ben bulaşmayayım daha iyi :)
Akşama mantarlı makarna yanına da köfte yaptımmm.nolur kızlar 1 tabak yememe engel oluuunnnm
Kaslarım ağrıyorr.hele popom.sanki 10 tane iğne olmuşum gibii