Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yagmur demedim camur demedkm 40 dk dur yuruyorum hemide dondum :2:
Sabah (09:00)
1, 5 dlm tam tahilli ekmek
1 dilim az yagli peynir
1 adet salata lik
1 fincan kahve

Ogle (12:00)
1 yk pilav
1 kepce cacik
5 yk susuz kurufasulye

Ama birazdan iki parca bittwr cikolata ve kahve keyfi yapacagim cok usuduk kizlarla keyf zamank ama sinirin disjna cikmak yok iki parca sadece 50 calori

internette kalori hesaplama diye bişey vardı benimgünlük almam gereken kalori 1739 kaloriymiş :P bizim okulda yediğimiz yemek tek başına 1200 kaloridiğeröğünler aç dolaşmam gerek amaninn :18:

Herseyden az az yersen sorun olmaz telegonuna kalorimatik indirebilirsin ama fazlada kaloriye bagli kalma kendi kengeni kendin kur

Kizlar cogunlukla telden girdigim icin bazen sacma sapan yaziyorum siz Türkçeye cevirin bi zahmet :9: birde spor ayakkabi getirdim bugun ise topuklularla yurunmuyor arada sporlari giyiyorum

Kizlar cogunlukla telden girdigim icin bazen sacma sapan yaziyorum siz Türkçeye cevirin bi zahmet :9: birde spor ayakkabi getirdim bugun ise topuklularla yurunmuyor arada sporlari giyiyorum

Anlıyoz biz seni eriğim :) evet topuklular insanı mahvediyor , kadın olmak zor beyaaa :D

Evet ya kalori hesabıyla yaşanmaz. İnsanın iştahı kaçar onu hesaplıyayım derken :D

Bizim ortaklardan biri iyle ben isim geregi zaten biliyorum neyin icinde ne var ne kac kalori dunyayi yeyip geliyo odama bi hesaplasana ne yemisim diye dunyayi yemissinizdir yine diyorum :37: kafaya cok takincada bisverincede olmuto denge kurmak aliskanlik haline getirmek gerek

Her sitede bile farkli yaziyor uc asagi bes yukari kendinizi ayarlayin insanda acgozluluk yapiyo bakiyo cal az tamamlamaya calisiyo

evet bide işin o kısmı var. aaa ne kadar az acık daha yiyeyim diyerek büyük hatalar yapılabilir :)
yada kaçamaklara sebep olur. Ben bulaşmayayım daha iyi :)

evet bide işin o kısmı var. aaa ne kadar az acık daha yiyeyim diyerek büyük hatalar yapılabilir :)
yada kaçamaklara sebep olur. Ben bulaşmayayım daha iyi :)

Bulasma bosver uff cok kasvetli hava var uyumak istiyorum ben su kahve keyfini yapiyim bari

Back
X