Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:42::42::42::42:

BENDE SENİNKİNİ MERAK ETTİMMMM ne kadarr
canım sabah itibari ile 900 gr vermiştim bakalım yarına ne kadar daha gider merakla bende onu bekliyorum

Yagmur demedim camur demedkm 40 dk dur yuruyorum hemide dondum :2:
Sabah (09:00)
1, 5 dlm tam tahilli ekmek
1 dilim az yagli peynir
1 adet salata lik
1 fincan kahve

Ogle (12:00)
1 yk pilav
1 kepce cacik
5 yk susuz kurufasulye

Ama birazdan iki parca bittwr cikolata ve kahve keyfi yapacagim cok usuduk kizlarla keyf zamank ama sinirin disjna cikmak yok iki parca sadece 50 calori
yemeeeeeee:47::47::47::47: yarın istersen 4 tane bitter ye ama yarın cuma tartıldıktan sonra kendine ödül verebilirsin

Kaslarım ağrıyorr.hele popom.sanki 10 tane iğne olmuşum gibii
eee uzun süre spor yapmıyorsan bu normal

Akşama mantarlı makarna yanına da köfte yaptımmm.nolur kızlar 1 tabak yememe engel oluuunnnm

eğer canım çok istiyorsa şimdi hemen 1 tabak ye 2 saat fark var demiştin akşam yemek saatinde de sadece köfte ye bu akşam kızlar ne kadar az yerseniz o kadar iyi yarınn tartı günü istiyorsanız yarın öğlene kendinizi ödüllendirebilirsiniz ona göreee:27::27::27::27:

canım sabah itibari ile 900 gr vermiştim bakalım yarına ne kadar daha gider merakla bende onu bekliyorum

yemeeeeeee:47::47::47::47: yarın istersen 4 tane bitter ye ama yarın cuma tartıldıktan sonra kendine ödül verebilirsin

eğer canım çok istiyorsa şimdi hemen 1 tabak ye 2 saat fark var demiştin akşam yemek saatinde de sadece köfte ye bu akşam kızlar ne kadar az yerseniz o kadar iyi yarınn tartı günü istiyorsanız yarın öğlene kendinizi ödüllendirebilirsiniz ona göreee:27::27::27::27:

Ahaa bogazumda kaldi:18: tamda bi parcasini yiyecektim neyse kahveyi tek basina iciyim. Dort gibide mandalin yerim artik :)

Bu aksam misafirlikteyim ama onlara uauttugumu bu yuzden midemin iyi olmadigini soyleyip accik yiycem cok uc kagitciyim :52:

Ahaa bogazumda kaldi:18: tamda bi parcasini yiyecektim neyse kahveyi tek basina iciyim. Dort gibide mandalin yerim artik :)

Bu aksam misafirlikteyim ama onlara uauttugumu bu yuzden midemin iyi olmadigini soyleyip accik yiycem cok uc kagitciyim :52:

evet orda da sakın yeme bol bol çay iç eğer yemek sonrası gideceksen akşam yemek yeme ordaki ikramlardan çok az ye
mümkünse perşembe akşamları arkadaşlar yemek işini 6-7 den sonraya bırakmayın ve de bişey yemeyin

kızlar ara olarak 1 mandalin yedim :)

offf hava çok sıkıcı yaaaaaaaaaaa

Bugün perşembe pazarı var iş çıkışı pazara gidicem :)

kızlar akşam oldu çıkış zamanı bu akşam herkes az yesin yarın güzel kilolarla gelin bize 11 den önce de bildirimleriniz yapın
görüşmek üzereee

4 yk makarna 4 kofte yogurt yada salata yoyebilirsin
2 köfte , 4 k şık makarna yedim
Iyi iyi vucudunun tembel noktalari çalışıyor
Hantallasmışım iyiceeee

evet arkadaslar yarı a kadar sabredelim accık

mecbur . Iyi yöntem aslında .diyetteyim dedinmî battın

Yagmur demedim camur demedkm 40 dk dur yuruyorum hemide dondum :2:
Sabah (09:00)
1, 5 dlm tam tahilli ekmek
1 dilim az yagli peynir
1 adet salata lik
1 fincan kahve

Ogle (12:00)
1 yk pilav
1 kepce cacik
5 yk susuz kurufasulye

Ama birazdan iki parca bittwr cikolata ve kahve keyfi yapacagim cok usuduk kizlarla keyf zamank ama sinirin disjna cikmak yok iki parca sadece 50 calori
cikoataya kadar iyiii

Kizlar cogunlukla telden girdigim icin bazen sacma sapan yaziyorum siz Türkçeye cevirin bi zahmet :9: birde spor ayakkabi getirdim bugun ise topuklularla yurunmuyor arada sporlari giyiyorum
Ben de sporla r H t oluyorum.esim sabah soruyor eve dönerken kapıdamıydın orta sahada mı.futbolcu gibi giyinmişin

vavvv bugünün erken tamamladım yupppieeee :))

sabah 07.20
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
şekersiz çay

ara 10.00
1 bardak yeşil çay
2 adet form püsküüt :)

öğle
1 kepçe brokoli çorba
1,5 kadın köfte ( işte artıkın sabırlıyımmm )
1,5 kaşık patetes püre
yarım dilim kepek ekmeği
yarım bardak ayran

ara 16.00
2 şekerli türk kahvesi
20 adet fındık fıstık

akşam
1 porsiyon yağsız tavuk biber soğan ızgara
2 dilim beyaz ekmek

bide kaçamak oldu çalışanlarımızdan birinin bebesi olmuş çikolata dağıtıyodu bana verdi ama küçük yani, minnak :D

sabah 07.20
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
şekersiz çay

ara 10.00
1 bardak yeşil çay

öğle
1 kepçe brokoli çorba
1,5 kaşık patetes püre
yarım dilim kepek ekmeği
yarım bardak ayran

ara 16.00
2 şekerli türk kahvesi
20 adet fındık fıstık

akşam
2 dilim beyaz ekmek

bide kaçamak oldu çalışanlarımızdan birinin bebesi olmuş çikolata dağıtıyodu bana verdi ama küçük yani, minnak :D
su 3 lt. şimdikte yürüyüşe çıkcam 1 saat bye bye :*

sabah 07.20
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
şekersiz çay

ara 10.00
1 bardak yeşil çay

öğle
1 kepçe brokoli çorba
1,5 kaşık patetes püre
yarım dilim kepek ekmeği
yarım bardak ayran

ara 16.00
2 şekerli türk kahvesi
20 adet fındık fıstık

akşam
2 dilim beyaz ekmek

su 3 lt. şimdikte yürüyüşe çıkcam 1 saat bye bye :*

2 kahve biraz sanki çok gibi.zira insulin sentezini artırıyor ve insulin de yag depoluyor.

1 haşlanmış patates
1 dilim çavdar ekmegi
kk kadar peynir
Domates salatalık yedim kahvaltıda

1 bardak lahana kürü
1. 5 l su şimdiye kadar

Arada da 1 elma 10 gibi

Öğle:
2 kepçe mercimek çorbası
1.5 dilim çavdar ekmeği
5 ceviz içi
1 bardak kefir

Akşam:
4 kaşık makarna
2 köfte
1/3 dilim çavdar

Su:2 l
1 kupa çay( yeşil çay,kiraz sapı,rezene,kimyon.)tarçınlı zencefilli
2 kupa lahana suyu kürü

Spor:azzzz sonraa İNŞAALLAH

bugünkü listem ve aynı zamanda ilk listem olur ya Allah bismillah :D

sabah:
2 yk menemen
3 zeytin
kibrit kutusundan daha az peynir
2 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı bal
1 bardak çay

ara öğün:
2 kepekli bisküvi
1 fincan yeşil çay

öğle:
1 porsiyon buğlama balık
1 dilim kepek ekmek

ara öğün:
1 bardak çay
1 tane kepekli bisküvi
1 tane tuzlu kurabiye (bunu ne diye yediysem)
yarım saat sonra:
1 adet armut

akşam:
bi porsiyon haşlanmış tavuk ve patates
yağsız salata

işte tüm yediğim bu :)

Nivea q 10 etkilimi sizce.feçen yıl aldım öylece duruyor .dıştan yapılana pek itimad etmem nedense.reklama kandım aldım
ben kullanmadım ama bu kremler sadece destekleyici nitelikte hatta kremden çok sürerken yaptıgın masaj daha etkili. sradan bi krem sürüp masaj yapsan benzer etkiler görürsün bence. ama dediğim gibi kullanmadım benimki sadece fikir :)

bugünkü listem ve aynı zamanda ilk listem olur ya Allah bismillah :D

sabah:
2 yk menemen
3 zeytin
kibrit kutusundan daha az peynir
2 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı bal
1 bardak çay

ara öğün:
2 kepekli bisküvi
1 fincan yeşil çay

öğle:
1 porsiyon buğlama balık
1 dilim kepek ekmek

ara öğün:
1 bardak çay
1 tane kepekli bisküvi
1 tane tuzlu kurabiye (bunu ne diye yediysem)
yarım saat sonra:
1 adet armut

akşam:
bi porsiyon haşlanmış tavuk ve patates
yağsız salata

işte tüm yediğim bu :)

Bence qayet güzellll.su spor felan nerde

Bence qayet güzellll.su spor felan nerde

su 0,5 litrelik şişelerde 5-6 tane içtim spor yapamadım. ben kendimi amanda aman ne az yedim diye mutlu mesut koştur koştur gelip yazmıştım ama senin listeni görünce utandım valla :D
aman ben yeni başladım dimi zamanla alışır bünyem bende daha az yerim dimi dimi dimi :D :D

su 0,5 litrelik şişelerde 5-6 tane içtim spor yapamadım. ben kendimi amanda aman ne az yedim diye mutlu mesut koştur koştur gelip yazmıştım ama senin listeni görünce utandım valla :D
aman ben yeni başladım dimi zamanla alışır bünyem bende daha az yerim dimi dimi dimi :D :D

:)ben senden bir gün önce basladım cnm.ama hep beraber basarıcaz İNŞAALLAH.zayıflama topikleri Nisan ,mayısdan erken bir işe yaramaz genelde.bu mevsimde böyle topik bulmuşken MAŞAALLAH ,ne yapıp etmeli,o listeye girmeli arkadas

sabah 07.20
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
şekersiz çay

ara 10.00
1 bardak yeşil çay

öğle
1 kepçe brokoli çorba
1,5 kaşık patetes püre
yarım dilim kepek ekmeği
yarım bardak ayran

ara 16.00
2 şekerli türk kahvesi
20 adet fındık fıstık

akşam
2 dilim beyaz ekmek

spor yok:47::47: ayrıca öğlen ki patatesin yanında ekmeğin ne işi var neyse ki yarım dilimle kurtulmuşsun. mümkün olduğu kadarda beyaz ekmekten kaç

Back
X