Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende bugünlük menümü yazayım kızlar
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
domates,salatalık
2 bardak şekersiz çay
ince 1 dilim kaşar peyniri

ara
1 avuç ceviz,fındık
1 bardak reyhan şerbeti(az şekerli)

akşam

1 tabak nohut yemeği(7 yemek kaşığı)
salatlık turşusu
1 dilim kepek ekmeği

1.5 litre su
30 dk yürüyüş

ben acıkmadıkça bir şeyler yemiyorum o yüzden 2 ana öğün yetiyor bana

Menün güzel canım . ama öğün atlamak iyi değil bence :)

Kızlar bayram öncesi atak yapmamız lazım, zaten bayramda et yemekten içiniz dışınıza çıkcak :) her gittiğiniz yerde burnunuza dayıcaklar , çok yedim bugün desende yok bizimki gibi değildir , yemezsen darılırım falan filan illa yedircekler :)
Türk milleti çok paylaşımcıdır malum :)

Çenem düştü akşam akşam :) öpüyorum hepinizi kocaman
seviyom sizi :)

cok cok korkuyorum bundan muhtemelen tam aksine tiksinirim gibi geliyor :)

sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim kepek ekmek
domates salatalık

ara:
1 bardak yeşil çay
1 tane diyet bisküvi

öglen:
1 parça haşlanmış tavuk
1 dilim kepek ekmek

ara:
1 fincan rezene çayı

akşam:
1 porsiyon patlıcan yemeği
1 dilim kepek ekmek
1 bardak kayısı suyu

ayrıca 30 dk tempolü yürüyüş ve 20 dk egzersiz
2 litrede su içtim

sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim kepek ekmek
domates salatalık

ara:
1 bardak yeşil çay
1 tane diyet bisküvi

öglen:
1 parça haşlanmış tavuk
1 dilim kepek ekmek

ara:
1 fincan rezene çayı

akşam:
1 porsiyon patlıcan yemeği
1 dilim kepek ekmek
1 bardak kayısı suyu

ayrıca 30 dk tempolü yürüyüş ve 20 dk egzersiz
2 litrede su içtim

Güzel canımmm.böyle menüler bize daha çoook birincilik nasip edecek İNŞAALLAH

Kızlar bayram öncesi atak yapmamız lazım, zaten bayramda et yemekten içiniz dışınıza çıkcak :) her gittiğiniz yerde burnunuza dayıcaklar , çok yedim bugün desende yok bizimki gibi değildir , yemezsen darılırım falan filan illa yedircekler :)
Türk milleti çok paylaşımcıdır malum :)

neyse uzattım :) Bu hafta acayip sıkmam lazım ki kendime bayramlık ciciler alıp ödüllendireyim :)
Ayrıca şişkinliğim gitse millet sen kilomu verdin dese yeter artar daha büyük ödül olur mu :)

Bu arada haftaya 7 ile 10 arası adet olmama gerekiyor acayip şişim patlamak üzereyim bu hafta ondan pek ibre oynamadı sanırım :)

Çenem düştü akşam akşam :) öpüyorum hepinizi kocaman
seviyom sizi :)

İNŞAALLAH güzel kilolar verip güzel ciciler alırsın kendine canım.kaç bedensin ki ben 70 e ulaşsam da 38 bedenim.kotta 29.ama son zamanlar kotları giyersen şöyle bi ses çıkıyor benden ııııııııııı ıh!

sabah 08:00
domates 1 adet
peynir 2 dilim
ekmek 1 dilim

ara yok

öğle 12:00
1 kase çorba
1 kepçe çorba
3 yk patates yemeği

ara 15:00
1 tane börek

akşam 19:00
4 köfte
1 domates

annemlerle 2 avuç çiğdem çitledim :)

su:2,5 lt
spor yok bugün :(
şimdi bitki çayımı içiyorum doğadan form çay karışık :)

Bugün acık ödüllendirdim kendimi :)

Ayrıca 1.lik için bütün takımı tebrik ederim :) YUPPPİİİİ ÇOK MUTLUYUM.. HIRSLI OLMAK BÖYLE BİŞİY İŞTE :)
BUNDAN SONRA AŞAĞISI BİZİ KURTARMAZ HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

Evet canım accık ödüllendirmişin.börek vaar,spor yok.hey yavrum hey

Canlarım,sakın bir an olsun boşta bulunup diyeti bozmayın,bu hafta ne kadar mutlu oldugumuzu düşününnnn.......akşam görüşürüz İNŞAALLAH.bugun annemlere gidicem ama tehlikeli sözcük olan diyetteyimi kullanmıycam.canımistemiyor veya çok yedim patlıyorum daha iyii

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar:9:

Ahaa sabah sabah sok oldum biri bize tursu demis :47: yillanmislikla sarabi bagdastirsaydiniz iyiydi be tursu :27: tursu ne layyynnnn :35:

Allahim ne kadarda mutluyum yine cumartesiyi kitlwdiler bize calis erik calis :(

Ama menumu yazip kahvaltima geceyim :16:

Sabah (09:00)
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalik
1 fincan kahve

Ogle (12:00)
1 kepce yogurt corbasi
5 yk makarna

Ara (16:00)
1 ceviz
1 mandalina

Aksam (19:00)
1 kepce tarhana corbasi
2 kucuk patlican dolmasi
(yarim patlican iki kasik pilav eder)

Bitki cayim yok kizlar kayisi vardi onu ictim
Su: 3 lt
Spor: camasir makinasinin hortumu atinca ve yeni yikattigim hali ialaninca gece gece hali sildim o anranalin yetti :17:

Vee odulumu bu sabah yiyecegim tost :19: hic kusura bakmayin dun hepiniz odul vermisiniz ben sabah odullendiriyorum ki gun ocinde telafi edebileyim :56:

herkese günaydın :)
dün birinci biz olmuşuz herkes kendini ödüllendirmiş ve ben hepsini daha yeni öğrendim :(
hepinizi tebrik ederim kızlar daha nice birinciliklere inşallahhhhh :D

ya evet siz onlarsınız ya şok oldum çok sevindim anlatamam yazdıklarınızdan yola çıktım evet siz onlarsınız türkan ve hümeyra böyle tevafuk olurmu inanın öyle sevindim ki kelimeler kifayetsiz düşünüyordum ki keşke bu kızların bende bir tlf olsaydı aşkolsun insan bir hatırlatmazmı sizler nickinizi değiştirmişsiniz o zaman bana çok faydalı oldunuz dualardasınız
türkancığım rahatsızlığından dolayı gitmiştin nasıl oldun
hümeyracım evlenmişsin Allah hayırlı etsin yine aynı şekilde menu paylaşiyorsun dedim bu kesin hümeyra
toplightcıgım msj alındı canım menulerimi düzeltecem sanada iyi haftasonular

millet ailesiyle haftasonu yaşasın oh ne ala bende yanlız
bizim bir gün tatilimiz var oda cuma kendi işyerleri olduğu için öyle ayarlamışlar

bende bugun çok uyudum ya 10.30 gibi kalkıp hemen tartıldım çünkü dün pil almıştım toplight cım size bildirdiğim gibi 66.0 çıktım
ve kahvaltımda şöyle

1 yumurta
biraz lor penir
yarım kete biliyorum taşlanacam ama bugun daha karbonhidrat yok neyse kimsecikler yok burda herkese kolay gelsin

millet ailesiyle haftasonu yaşasın oh ne ala bende yanlız
bizim bir gün tatilimiz var oda cuma kendi işyerleri olduğu için öyle ayarlamışlar

bende bugun çok uyudum ya 10.30 gibi kalkıp hemen tartıldım çünkü dün pil almıştım toplight cım size bildirdiğim gibi 66.0 çıktım
ve kahvaltımda şöyle

1 yumurta
biraz lor penir
yarım kete biliyorum taşlanacam ama bugun daha karbonhidrat yok neyse kimsecikler yok burda herkese kolay gelsin

ohh mis gibi kete afiyet bal şeker olsun dağyolu :D

Bugün bizim takımın havası yok neden böyle, hani hergün hep beraber olacaktık ???

selam millet kendinizi haftasonu diye salıvermeyin haftaya da tuygba nın dediği gibi bayram öncesi dikkat etmemiz lazım neyse oğlanı dersaneye götürmem lazım kendinize iyi bakınn

Back
X