Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugünkü listem: biraz vasat kusura bakmayın yarına toparlıcam

sabah:
1 elma
1 fincan yeşil çay

1 saat sonra
1 dilim tam buğday ekmeği
3 yemek kaşıgı kadar yağsız omlet
1 kk kadar peynir

ara öğün: işte burdan sonra batırıyorum
1 avuç dolusu patlamış mısır yedim çok pişmanım Allahım

öğlen:
2 yemek kaşığı kadar makarna (1 dilim ekmek yerine geçiyormuş bu)

ara:
çay

akşam
yarım porsiyondan biraz fazla çiğköfte yedim yemeyeydim iyiydi ama yedim

2,5 lt su var şimdiye kadar
30 dk egzersiz (basen, karın ve bel ağırlıklı)

sabah:
1 elma
1 fincan yeşil çay

1 saat sonra
1 kk kadar peynir

öğlen:

ara:
çay

akşam

Misir disinda cok fazla fiyasko yok yaa

ya evet siz onlarsınız ya şok oldum çok sevindim anlatamam yazdıklarınızdan yola çıktım evet siz onlarsınız türkan ve hümeyra böyle tevafuk olurmu inanın öyle sevindim ki kelimeler kifayetsiz düşünüyordum ki keşke bu kızların bende bir tlf olsaydı aşkolsun insan bir hatırlatmazmı sizler nickinizi değiştirmişsiniz o zaman bana çok faydalı oldunuz dualardasınız
türkancığım rahatsızlığından dolayı gitmiştin nasıl oldun
hümeyracım evlenmişsin Allah hayırlı etsin yine aynı şekilde menu paylaşiyorsun dedim bu kesin hümeyra
toplightcıgım msj alındı canım menulerimi düzeltecem sanada iyi haftasonular
Canim benim,ALLAH RAZI OLSUN.ben asıl ikimizi de anmana şok oldumm

rabişim kız nereye geldim diyorsun dimi eski takımdan nerdeyse kimse kalmadı sen gelene kadar şekerim ama bu hafta 1. olduk biliyormusun tatlım hoşgeldin çok özledik seni ne yaptın zor oldu mu taşınma işi herşey düzene girdi mi tatlım geçmişi ne kadar okudun bilmiyom ama jujuya transfer yapıldı perşembe gün bakalım güzel haberlerini bekliyoruz şimdilik benden bu kadar var mı senden değişik haberler kilo almamışsındır bu koşturmaca da dimi

valla sahnurum bende cok ozledım sızı ama yaprak dokumu olmus... yenı gelen arkadaslar hosgelmısler... jujuya transfer yapıldı demek ayyy ınsallah mutlu haberlerını alırız yaa... ee dıgerlerı nerde??? ılk kez tasınma tecrubesı yasadım sahnur zormus yaaa ama hersey duzene gırdı sukur.. kılo almadım canım yanı 77 yım +400 um var sadece:) bırıncılıgınızı gonulden kutluyorum canımmm daım olsun ınsallahh :)

Canim benim,ALLAH RAZI OLSUN.ben asıl ikimizi de anmana şok oldumm
sendende ya siz bana çok yardımcı oldunuz nasıl unuturum iyisin çok şükür hastalığınızda dolayı ayrılmıştın sanırsam şimdi iyisin çok şükür ne var ne yok çalışıyormusun

sabah10 30 gibi

yarım kete
lor peynir
1 yumurta

Ara 1 çay bardaği meyve suyu

Akşam

1 kase çorba
3 kaşik tavuk yemeği
3 kaşik bulgur pilavı
Yarım karnıyarık ve salata

1.5 litre su 30dk e.bisiklet

sabah10 30 gibi

yarım kete
lor peynir
1 yumurta

Akşam

1 kase çorba
3 kaşik tavuk yemeği
3 kaşik bulgur pilavı

öğlenin acısını akşam çıkarmışsın sanki ufaktan ;) ve bence öğün atlama doktor bize öyle söyledi en azından

sabah:
1 elma
1 fincan yeşil çay

1 saat sonra
1 kk kadar peynir

öğlen:

ara:
çay

akşam

menun güzel canım yarım porsiyondan kastın nedir bilemedim ama 1 çiğ köfte 35 cal yanılmıyorsam ona göre sen kendi hesabını yap :9: ayrıca aradaki 1 avuç patlamış mısır için o kadarda üzülme 1 su bardağı patlamış mısırda 1 dilim ekmek ediyor lakin yağsız ve tuzsuz ise ki ben hiçte yağsız tuzsuz olduğunu sanmıyorum 1 dilim ekmekte yağ ve tuzu sayabilirsin. ne güzel sporunu yapmışsın

sabah10 30 gibi

yarım kete
lor peynir
1 yumurta

Akşam

1 kase çorba
3 kaşik tavuk yemeği
3 kaşik bulgur pilavı

hafta sonlarının en kötü yanı evdeysen eğer öğünler karışıyor yani en azından benim için öyle evet akşam biraz fazla olmuş ya o pilav yada karnıyarık fazla bence bu durumda karnıyarık zira yağ ve patlıcan folik asit deposu olan bulgurdan daha faydalı değildir ki pilav yenecekse kesinlikle bulgur pilavı olmalı :16: bu arada sende sporunu yapmışssın tebrik ederim. :46:

menun güzel canım yarım porsiyondan kastın nedir bilemedim ama 1 çiğ köfte 35 cal yanılmıyorsam ona göre sen kendi hesabını yap :9: ayrıca aradaki 1 avuç patlamış mısır için o kadarda üzülme 1 su bardağı patlamış mısırda 1 dilim ekmek ediyor lakin yağsız ve tuzsuz ise ki ben hiçte yağsız tuzsuz olduğunu sanmıyorum 1 dilim ekmekte yağ ve tuzu sayabilirsin. ne güzel sporunu yapmışsın

fazla bi şey almamışım ozaman ya 125 kaloricikmiş çiğ köftenin ederide :D

salmak yok kızlar bu haftada birincilik bizim ve unutmakta yok bayram sonrasıda muhteşem döneceğiz diğer takımlar bayramda aldıkları kiloları vermeye çalışırken biz o hafta bayramda kilo almadan dönerek fark atmalıyız taktik budur oyuncular hazır mı ? misal ben bayramda malum et obur beslenileceğinden kısa süreli protein diyetine başlayacağım sizlerde deneyebilirsiniz. sahnurdan tiyo alırız bu konuda çünkü ben hiç tek tip diyet yapmadım :52:

salmak yok kızlar bu haftada birincilik bizim ve unutmakta yok bayram sonrasıda muhteşem döneceğiz diğer takımlar bayramda aldıkları kiloları vermeye çalışırken biz o hafta bayramda kilo almadan dönerek fark atmalıyız taktik budur oyuncular hazır mı ? misal ben bayramda malum et obur beslenileceğinden kısa süreli protein diyetine başlayacağım sizlerde deneyebilirsiniz. sahnurdan tiyo alırız bu konuda çünkü ben hiç tek tip diyet yapmadım :52:
kesinlikle... zaten bize doktorumuzda öyle dedi. bayramda et yiyin ama baklavanın şerbetine parmak bile bandırmayın dedi :D

sabah(09:00)

1 hastane tostu (sandvıch ekmeğine yapılmış yani)

Öğle(12:00)

5 adet tavuk kanat derilerini çıkarttım :16:
1/2 kepçe mercimek çorbası
1 porsiyon salata yağsız

Ara(16:00)

1 mandalina

Akşam(19:00)

2 dilim ekmek
3 yk menemen
2 şekersiz çay

su:2 lt
bitkiçayı yok :(