Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ebyarcığım ,ikisinin de takibini ben yapıcam.İNŞAALLAH.tek yapmanız gereken ok demek ve de jüri seçmek .jürinin 10 üzerinden menülere puan vermesi.gerisi benim işim

Esracım beni de sevgilim terketti hic iyi degilim ama guclu durmaya calisiyorum.toparla kendini

Biz güçlü kadınlarız boş ver kendisi kaybeder...
Aşk acısını unutmak için 3 alışveriş 1 kuaföre gitmek oldu bitti bu kadar giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
Hiç umrunuzda olmasın. Boşunada üzmeyin kendinizi ileride bu halinize bakıp güleceksiniz emin olun.

Basıma iş açtım yaa.kulak temizleme çubuğuyla kulağımı karıştırıyordum,birden elimi çektim bidaha tutayım derken elim sert değdi derine girdi kanadııı,ağrıdan ölüyordum ,şimdi hafif hafif sızlıyor,hafif tutuldu kulağım ucaktaki gibi.saat de geç:(((eşim doktor arkadaşlarını arıyor,birisini bulur diye.

Puanlama olmaz
Takimdan uzaklastirma olmaz
Evet bi liste yapilabilir ama daha kolay yolu herkes paylastigi yaziyo no verecek

Baslik kismina 1: menu ve tarihi yazacak ilk isi bu olacak
gonullu var mi bu haftanin anizine basliycam kimden baslasam oo piti piti karemala sepeti. Seni sectim elsia bakalim bu hafta ne yapmis:47:

Basıma iş açtım yaa.kulak temizleme çubuğuyla kulağımı karıştırıyordum,birden elimi çektim bidaha tutayım derken elim sert değdi derine girdi kanadııı,ağrıdan ölüyordum ,şimdi hafif hafif sızlıyor,hafif tutuldu kulağım ucaktaki gibi.saat de geç:(((eşim doktor arkadaşlarını arıyor,birisini bulur diye.

Gecmis olsun canim dikkat etmek gerek oste :43:

Kızlar bir teklifim var!!!!
Yarışmacı listesini bir deftere yazıcaö önce sonra günlük menü paylaşımımı kendim takip edicem.kim kaç gündür paylaşmıyor falan hepsini bildircem size.
+ bir teklifim daha var.hadi aramızdan menü yorumlama jürileri seçelim ve 10 üzerinden puanlayalım menuleri.5 jürimiz olsun.bakalım haftalık en çok oy alan kim olucak.onları da takip ederim ben.ama aylık en az puan toplayan 1 haftalık uzaklaştırma alsın.zira bu şekilde menün kötu ,karsıdakı ok.bunla bitiyor.nasıl?
zargar canım güzel öneri ttutum ben onu ama ne zaman başlanacak bayram haftası ben ankara dışında olacağımdan ne kadar girebilirim bilmiyorum bayramda sanırım fazla paylaşım olmaz bayramdan sonra başlayalım

kız allah cezanı vermesin umarım bayram önü bişeyin yoktur geçmiş olsun

biz yarın yola çıkacağız kayınvalde de ne kadar girebilirim bilmiyorum bakalım az önce oğlanı dr a götürdüm yüzünde agzama gibi bişeyler var cildi çok kuru olduğundanmış ilaç verdi bi de sürekli nemlendirici kullanın dedi nasıl kullanacaksak sıpa hiç sevmiyo krem sürmeyi

:72::72: 13 uncu takimla3.lugu paylastik an itibariyle:nazar:

Iyi oldugumuz icin degil diger takimlar bizden kotu oldugu icin .

300gr uzeri verenler bir ogunde kendilerini odullendirsin abartmafan

Digerleri odul filsn yok:47:

Biraz gecmise baktim aksam yayinliycam

Zargar senin tek sorunun spor yavastan artmali yoksa 4*4 luk hersey

Erigim Ben de onu dusunuyordum 30 dk kosu bandi 5,5 le, 15 dk da jimnastik mi yapsam acaba?ama manti yemistimm,bide cevizli sucuk

kahvalti;
1 krep
1dilim cavdar
kk kadar peynir
zeytin

ogle;
1 dilim cavdar
3kasik patatesli tavuk cigeri
1kase yogurt

ara;
1parca tavuk gogusu
2tane taze hurma

aksam;
1 kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek

su;2.5 l
spor; birazdan INSAALLAH
yesil cAY canim istemiyor,ama basimin agrisini gecirir belki kulagima cubuk girdiginde bebek gibi o kadar agladim ki basim agriyor.esim dedi ki oh olsun sana ,defalarca kulagini pamukla temizle demistim dedi.bir musibet bin nasihatdan iyidir:27::37:

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim dikkat etmek gerek oste :43:

zargar canım güzel öneri ttutum ben onu ama ne zaman başlanacak bayram haftası ben ankara dışında olacağımdan ne kadar girebilirim bilmiyorum bayramda sanırım fazla paylaşım olmaz bayramdan sonra başlayalım

kız allah cezanı vermesin umarım bayram önü bişeyin yoktur geçmiş olsun

biz yarın yola çıkacağız kayınvalde de ne kadar girebilirim bilmiyorum bakalım az önce oğlanı dr a götürdüm yüzünde agzama gibi bişeyler var cildi çok kuru olduğundanmış ilaç verdi bi de sürekli nemlendirici kullanın dedi nasıl kullanacaksak sıpa hiç sevmiyo krem sürmeyi
sagolun kizlar.simdi daha iyi ELHAMDULILLAH.

zaten gecen hafta horreeeyy odulll,kazandiiik,falan filan bu hale geldik.1 haftadir kendimizi odullendiriyoruz.:19::19::19::19:

puanlamani guzel dusundum diye dusunuyorum,amaa her kesin farkli zamanlarda menu bildirimi yapmasi benim psikolojimi alt ust eder,her kes ayni zamanda yapsa neyse de,birisi aksam,birisi sabah,birisi iki menunu ard arda,dunku,bugunku diye.iste o biktira bilir.yani kesinlikle yorar.ama listeyi bi deftere yazicam,tarihle.her cuma kimin kac defa devamsizligi var soyliycem.tabi puan da harika olurdu ama zor.

Back
X