- Konu Sahibi Cherry Mom
- #98.921
Ebyarcığım ,ikisinin de takibini ben yapıcam.İNŞAALLAH.tek yapmanız gereken ok demek ve de jüri seçmek .jürinin 10 üzerinden menülere puan vermesi.gerisi benim işim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nefis kötü bişiyde birde insan bi lokma aldımı kendini kaybediyor. Durduramıyoruz ki kendimizi :)
Esracım beni de sevgilim terketti hic iyi degilim ama guclu durmaya calisiyorum.toparla kendini
Esracım beni de sevgilim terketti hic iyi degilim ama guclu durmaya calisiyorum.toparla kendini
Basıma iş açtım yaa.kulak temizleme çubuğuyla kulağımı karıştırıyordum,birden elimi çektim bidaha tutayım derken elim sert değdi derine girdi kanadııı,ağrıdan ölüyordum ,şimdi hafif hafif sızlıyor,hafif tutuldu kulağım ucaktaki gibi.saat de geç((eşim doktor arkadaşlarını arıyor,birisini bulur diye.
zargar canım güzel öneri ttutum ben onu ama ne zaman başlanacak bayram haftası ben ankara dışında olacağımdan ne kadar girebilirim bilmiyorum bayramda sanırım fazla paylaşım olmaz bayramdan sonra başlayalımKızlar bir teklifim var!!!!
Yarışmacı listesini bir deftere yazıcaö önce sonra günlük menü paylaşımımı kendim takip edicem.kim kaç gündür paylaşmıyor falan hepsini bildircem size.
+ bir teklifim daha var.hadi aramızdan menü yorumlama jürileri seçelim ve 10 üzerinden puanlayalım menuleri.5 jürimiz olsun.bakalım haftalık en çok oy alan kim olucak.onları da takip ederim ben.ama aylık en az puan toplayan 1 haftalık uzaklaştırma alsın.zira bu şekilde menün kötu ,karsıdakı ok.bunla bitiyor.nasıl?
Basıma iş açtım yaa.kulak temizleme çubuğuyla kulağımı karıştırıyordum,birden elimi çektim bidaha tutayım derken elim sert değdi derine girdi kanadııı,ağrıdan ölüyordum ,şimdi hafif hafif sızlıyor,hafif tutuldu kulağım ucaktaki gibi.saat de geç((eşim doktor arkadaşlarını arıyor,birisini bulur diye.
13 uncu takimla3.lugu paylastik an itibariyle
Iyi oldugumuz icin degil diger takimlar bizden kotu oldugu icin .
300gr uzeri verenler bir ogunde kendilerini odullendirsin abartmafan
Digerleri odul filsn yok
Biraz gecmise baktim aksam yayinliycam
Zargar senin tek sorunun spor yavastan artmali yoksa 4*4 luk hersey
Gecmis olsun canim dikkat etmek gerek oste![]()
sagolun kizlar.simdi daha iyi ELHAMDULILLAH.zargar canım güzel öneri ttutum ben onu ama ne zaman başlanacak bayram haftası ben ankara dışında olacağımdan ne kadar girebilirim bilmiyorum bayramda sanırım fazla paylaşım olmaz bayramdan sonra başlayalım
kız allah cezanı vermesin umarım bayram önü bişeyin yoktur geçmiş olsun
biz yarın yola çıkacağız kayınvalde de ne kadar girebilirim bilmiyorum bakalım az önce oğlanı dr a götürdüm yüzünde agzama gibi bişeyler var cildi çok kuru olduğundanmış ilaç verdi bi de sürekli nemlendirici kullanın dedi nasıl kullanacaksak sıpa hiç sevmiyo krem sürmeyi
zaten gecen hafta horreeeyy odulll,kazandiiik,falan filan bu hale geldik.1 haftadir kendimizi odullendiriyoruz.13 uncu takimla3.lugu paylastik an itibariyle
Iyi oldugumuz icin degil diger takimlar bizden kotu oldugu icin .
300gr uzeri verenler bir ogunde kendilerini odullendirsin abartmafan
Digerleri odul filsn yok
Biraz gecmise baktim aksam yayinliycam
Zargar senin tek sorunun spor yavastan artmali yoksa 4*4 luk hersey