- Konu Sahibi Cherry Mom
- #98.941
kendi kendime konusuyorum .deli sanicaklar beni.iyisimi gideyim.byeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım bir an once gećer acısı gecse yeter :)Biz güçlü kadınlarız boş ver kendisi kaybeder...
Aşk acısını unutmak için 3 alışveriş 1 kuaföre gitmek oldu bitti bu kadar giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
Hiç umrunuzda olmasın. Boşunada üzmeyin kendinizi ileride bu halinize bakıp güleceksiniz emin olun.
Çok geçmiş olsun canım.boş ver.sana layık değilmiş demekki
Herkesin aynı saatlerde bildirim yapması biraz zor gibipuanlamani guzel dusundum diye dusunuyorum,amaa her kesin farkli zamanlarda menu bildirimi yapmasi benim psikolojimi alt ust eder,her kes ayni zamanda yapsa neyse de,birisi aksam,birisi sabah,birisi iki menunu ard arda,dunku,bugunku diye.iste o biktira bilir.yani kesinlikle yorar.ama listeyi bi deftere yazicam,tarihle.her cuma kimin kac defa devamsizligi var soyliycem.tabi puan da harika olurdu ama zor.
ic acici degil,goz oksamiyor malesef.aksam sandvic ekmegi haa11ekim cuma
Sabah
1 simit
5 zeytin
2 dilim peynir
Oglen
Ceyrek ekmek icine peynir salam.
Aksam
1 sandavic ekmegi icine peynir salam
20 dk egzersiz
1 litre su
Kizlar bugunku menum cok kötü biliyorum![]()
alisveris yapmadim memlekete gidicem diye
Erigim Ben de onu dusunuyordum 30 dk kosu bandi 5,5 le, 15 dk da jimnastik mi yapsam acaba?ama manti yemistimm,bide cevizli sucuk
Aklima bir fikir geldiiiiii
Kimin kac puan aldiginin listesini yapamasak da her kes bir menunu yorumladiktan sonra 10 uzerinde puan VERSIN.birisi yuk seek puanlarla motive olurken,digeri dusuk puanlarla toparlansin
puanlamani guzel dusundum diye dusunuyorum,amaa her kesin farkli zamanlarda menu bildirimi yapmasi benim psikolojimi alt ust eder,her kes ayni zamanda yapsa neyse de,birisi aksam,birisi sabah,birisi iki menunu ard arda,dunku,bugunku diye.iste o biktira bilir.yani kesinlikle yorar.ama listeyi bi deftere yazicam,tarihle.her cuma kimin kac defa devamsizligi var soyliycem.tabi puan da harika olurdu ama zor.
Kendimizce yapacagimiz ufak tefek seyler icindemi oylama yapmak gerek?canım kuralları oylamadan kabul etmiyoruz. ama iyi fikir yani neyin kaç puan ettiği neyin kaç puan götürdüğününde belirlenmesi lazım örneğin:
su: 1 puan(2 lt den az değilse)
bitki çayı:1 puan
protein:1 puan
sebze:2 puan
süt grubu:2 puan
spor:2 puan( en az 30dk)
karbonhidrat:1 puan
kocaman kaçamak:-5
miniş kaçamaklar:-2
kendimizce derken burda bi takımız ve çoğunluğun kabul ettiğini uygulayacağız mesela puan herkes puan verirse olmaz ortalık karışır puanları toplayıp ortalama almamız gerekecek vs. bunun için 2 kişi yeter ve puanlama dediğim gibi bi listesi olmalı ki adil olsunKendimizce yapacagimiz ufak tefek seyler icindemi oylama yapmak gerek?
Erigim bugun spor yapmadim,kulagim hafif hafif agriyor hâla.moralimi bozuyor![]()
Maymun[/COLOR]: en düzensiz menü -en az spor- en az sebze- en az katılım ve en çok kg verme :26: bi sırrın var mı bilmiyorum ama bunu bizimle paylaşma zamanın geldi. Seni daha çok aramızda görmek istiyoruz turizm sezonu bitti diye sevinmiştim ama sende eve dönem pek bir şey değiştirmedi. O gidenlerin peşine ağlanmayacak onların inadına çıtır olunacak
maymuncum ayrıca tebrik ederim. Kızlar sizleride her ne kadar süper olmasakta iyiyiz ama süper olabiliriz fazla başarı göz çıkarmaz![]()
Aklima bir fikir geldiiiiii
Kimin kac puan aldiginin listesini yapamasak da her kes bir menunu yorumladiktan sonra 10 uzerinde puan VERSIN.birisi yuk seek puanlarla motive olurken,digeri dusuk puanlarla toparlansin