Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz güçlü kadınlarız boş ver kendisi kaybeder...
Aşk acısını unutmak için 3 alışveriş 1 kuaföre gitmek oldu bitti bu kadar giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
Hiç umrunuzda olmasın. Boşunada üzmeyin kendinizi ileride bu halinize bakıp güleceksiniz emin olun.
Umarım bir an once gećer acısı gecse yeter :)
Çok geçmiş olsun canım.boş ver.sana layık değilmiş demekki

Tesekkur ederim kizlar yanimda oldugunuz icin

11ekim cuma
Sabah
1 simit
5 zeytin
2 dilim peynir

Oglen
Ceyrek ekmek icine peynir salam.

Aksam
1 sandavic ekmegi icine peynir salam

20 dk egzersiz
1 litre su
Kizlar bugunku menum cok kötü biliyorum :(
alisveris yapmadim memlekete gidicem diye

puanlamani guzel dusundum diye dusunuyorum,amaa her kesin farkli zamanlarda menu bildirimi yapmasi benim psikolojimi alt ust eder,her kes ayni zamanda yapsa neyse de,birisi aksam,birisi sabah,birisi iki menunu ard arda,dunku,bugunku diye.iste o biktira bilir.yani kesinlikle yorar.ama listeyi bi deftere yazicam,tarihle.her cuma kimin kac defa devamsizligi var soyliycem.tabi puan da harika olurdu ama zor.
Herkesin aynı saatlerde bildirim yapması biraz zor gibi :(

11ekim cuma
Sabah
1 simit
5 zeytin
2 dilim peynir

Oglen
Ceyrek ekmek icine peynir salam.

Aksam
1 sandavic ekmegi icine peynir salam

20 dk egzersiz
1 litre su
Kizlar bugunku menum cok kötü biliyorum :(
alisveris yapmadim memlekete gidicem diye
ic acici degil,goz oksamiyor malesef.aksam sandvic ekmegi haa $image.webpyani bunu.diyette hem de:46:

Son düzenleme:
Aklima bir fikir geldiiiiii
Kimin kac puan aldiginin listesini yapamasak da her kes bir menunu yorumladiktan sonra 10 uzerinde puan VERSIN.birisi yuk seek puanlarla motive olurken,digeri dusuk puanlarla toparlansin

Maymuncugum menune 10 uzerinden 4
2 puan oglen,3puan aksam icin kesiyorum( salata,yogurt,meyve hicbirsi yok)1 puan da yesil cayin olmadigi icin

Son düzenleme:
Erigim Ben de onu dusunuyordum 30 dk kosu bandi 5,5 le, 15 dk da jimnastik mi yapsam acaba?ama manti yemistimm,bide cevizli sucuk

canım ben hafta içide demiştim sporu artırmalısın diye çünkü vücut alışıp yaptığını spor olarak saymıyor maalesef :( evet koşu bandı güzel terletiyor ama uygun ayakkabı seç ki ayak sağlığın bozulmasın. evde olduğun için vaktin var canım sporun en iyisi sabah yada akşam yapılan çünkü yatarken yapılan spor uykuda da bazal meta hızını artırırken sabah yapılanda tüm gün etkili oluyor netten bakarsan spordan önce ve sonra yenilmesi ve içilmesi gerekenler diye ip uçları alabilirsin bazen spordan sonrasıda etkiler. Şahsen ben senden 200gr cık beklemiyordum beni hayal kırıklığına uğrattın :43:

Aklima bir fikir geldiiiiii
Kimin kac puan aldiginin listesini yapamasak da her kes bir menunu yorumladiktan sonra 10 uzerinde puan VERSIN.birisi yuk seek puanlarla motive olurken,digeri dusuk puanlarla toparlansin

canım kuralları oylamadan kabul etmiyoruz. ama iyi fikir yani neyin kaç puan ettiği neyin kaç puan götürdüğününde belirlenmesi lazım örneğin:

su: 1 puan(2 lt den az değilse)
bitki çayı:1 puan
protein:1 puan
sebze:2 puan
süt grubu:2 puan
spor:2 puan( en az 30dk)
karbonhidrat:1 puan

kocaman kaçamak:-5
miniş kaçamaklar:-2

puanlamani guzel dusundum diye dusunuyorum,amaa her kesin farkli zamanlarda menu bildirimi yapmasi benim psikolojimi alt ust eder,her kes ayni zamanda yapsa neyse de,birisi aksam,birisi sabah,birisi iki menunu ard arda,dunku,bugunku diye.iste o biktira bilir.yani kesinlikle yorar.ama listeyi bi deftere yazicam,tarihle.her cuma kimin kac defa devamsizligi var soyliycem.tabi puan da harika olurdu ama zor.

maalesef herkes aynı saatlerde paylaşım yapamaz iş ev okul çocuk bunların hepsine zor yetişiyoruz nasıl olcakta aynı anda girilecek akşamdan öğlene kadar vakti var menü paylaşımının zaten sende defterine öğleden sonrasında not alır paylaşırsın . ben şu işimi bi bitiriyim de bakacağım bu hafta neler yapılacak

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kuralları oylamadan kabul etmiyoruz. ama iyi fikir yani neyin kaç puan ettiği neyin kaç puan götürdüğününde belirlenmesi lazım örneğin:

su: 1 puan(2 lt den az değilse)
bitki çayı:1 puan
protein:1 puan
sebze:2 puan
süt grubu:2 puan
spor:2 puan( en az 30dk)
karbonhidrat:1 puan

kocaman kaçamak:-5
miniş kaçamaklar:-2
Kendimizce yapacagimiz ufak tefek seyler icindemi oylama yapmak gerek?

elsie: birincilikten sonraki ilk üç-dört gün başarılı menü paylaşımları-spor-su-bitki çayı ve paylaşım varken ki kaçamak bile yokken son günler ortalardan kaybolmuş durumda. Paylaşımı artırarak kg vermeyi sürdürebilir tabi öncelikle bu hafta neden bildirim yapmadığını açıklaması ve gerekçesinin kabul edilir ciddiyette olması gerek . Aksi halde paylaşım yetersizliğinden takımdan ayrılacaktır.

zargar: paylaşım -takımı ayakta dutma piskolojisi- kendinden önceki mesajlara cevap verme konusunda aşırı derecede yeterli. fakat sporu artırmalı ve o tadımlık -bi ısırık accık şeklindeki kaçamaklarıda ortadan kaldırmak için kendine bir not defteri edinip minişte olsa yediği herşeyi bu hafta boyunca not ediyor.

Toplight: Vucudunun harekete ihtiyacı var son zamanlarda yoğunluğundan dolayı olsa gerek spor yok ( merdiven inip çıkmalar sayılmaz spor terletmeli :47:) Bu işi biliyorsun seni silkelemek bana düşmez ama eğer ki bayram sonrasındaki hafta süper bi dönüş yapmazsan seni kimse elimden alamaz :9:

İpek: Bacım izin dönemi hastalık dönemi bitti . Kendine gelme zamanı seni yıpratan şeyin isveç olduğunu tahmin ediyorum zaten hayret vericiydi metanı bozmadan düzgün beslenmeye paylaşım yapmaya ve spora devam etmeye çağırıyorum . En güzel kg bi ara sen vermiştin metan isveçten dolayı karışmış olabilir ama tatil bitti keyif sürüyor :4: peşimden gel canım :16:

Maymun
: en düzensiz menü -en az spor- en az sebze- en az katılım ve en çok kg verme :26: bi sırrın var mı bilmiyorum ama bunu bizimle paylaşma zamanın geldi. Seni daha çok aramızda görmek istiyoruz turizm sezonu bitti diye sevinmiştim ama sende eve dönem pek bir şey değiştirmedi. O gidenlerin peşine ağlanmayacak onların inadına çıtır olunacak:16:

Esra:
Herşey iyi gidiyorda esracım seninde zargar gibi küçük kaçamakların var hani her menüde küçük ama sonra birleştiğinde bi haftaya mal olacak kaçamaklar . bayram dönüşü muhteşem sonuçlar bekliyorum senden de:16:

Tuğba:
ilk baştaki hevesli -azimli-benimle çene yetiştiren kız nerde:26: nerde o anne adayı :26: aynen geri istiyorum o kızı. Birazda reglinin şişkinliği vardı bu hafta ama ben azimli kız gelmeli diyorum asıl sorun regl değil sana yakışmayan sessizlikti :47:

Ebyar
: Ebyarcım seninde sporu artırman gerekiyor . Sendede menü paylaşımında sıkıntı yok katılımda sıkıntı yok ama bazen küçük büyük kaçamaklar var. Sporu artırdığında kaçamaklarında azalacak. bayramda tatili değerlendirmelisin.

Dagyolu:
canım benim uzun süredir diyet yaptığını ve birazda yorulduğunu biliyorum. Ama buraya ilk geldiğinde listelerin düzensizdi düzene girmen paylaşımını artırman vs derken geldi çattı hafta ve sonuç yetersiz daha önce o kg verdiysen bundan sonrada verebileceğine inanıyorum nolur inancımı boşa çıkarma sporda paylaşımda artış menülerde düzen istiyorum çok mu istiyorum hayır senin için istiyorum unutma ve beni mahcup etme:16:

Eriğim: işte geldik zurnanın zırt dediği yere . Sanmayın ki hepinize sayıp kendimi unutacağım her ne kadar uzun süre diyet yapan birine göre 400gr iyide olsa bununla yetinmemliyim. sizinle daha çok ilgilenmem gerekiyor sanırım. Ayrıca aynen küçük kaçamaklarda benim sorunum ve sporda artırılmalı. 300gr üstü ödül versin dedim ama ben kendi adıma vermedim . Bayramdan sonra süper bi sonuçla dönmeliyim.

evet işin kısası atılacak üstünüzdeki toprak bu kadar mola yeter kısa sürede çıtır olunacak,

:22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendimizce yapacagimiz ufak tefek seyler icindemi oylama yapmak gerek?
kendimizce derken burda bi takımız ve çoğunluğun kabul ettiğini uygulayacağız mesela puan herkes puan verirse olmaz ortalık karışır puanları toplayıp ortalama almamız gerekecek vs. bunun için 2 kişi yeter ve puanlama dediğim gibi bi listesi olmalı ki adil olsun

turkbayragi.gif
CUMA zayiflama YARIŞMASI 330. ETAP SONUC LİSTELERİ
turkbayragi.gif

4 - 11 EKİM

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................4. TAKIM :65: :nazar::66:

İKİNCİ .................14. TAKIM :nazar::32:

ÜÇÜNCÜ..................13. TAKIM ve 5.TAKIM:nazar::87:

BİREYSEL DERECELER:nazar:

BİRİNCİ
14. takımdan.............mutlulukperisi.................3.23%:nazar::65::71:
İKİNCİ
4. takımdan.............defne2222......................3.16%:nazar::71:
ÜÇÜNCÜ
5. takımdan.............maymunarmut .....................1.90% :nazar::71:

maymuncum ayrıca tebrik ederim. Kızlar sizleride her ne kadar süper olmasakta iyiyiz ama süper olabiliriz fazla başarı göz çıkarmaz :16:

Maymun[/COLOR]: en düzensiz menü -en az spor- en az sebze- en az katılım ve en çok kg verme :26: bi sırrın var mı bilmiyorum ama bunu bizimle paylaşma zamanın geldi. Seni daha çok aramızda görmek istiyoruz turizm sezonu bitti diye sevinmiştim ama sende eve dönem pek bir şey değiştirmedi. O gidenlerin peşine ağlanmayacak onların inadına çıtır olunacak:16:

Yok canim benim ne sırrım olucak sıkıntıdan stresten pek bisey yiyemedim bu hafta .kahve ve tek öğün ve üstüne hastalık da gecirdim haliyle boyle oldu.yüzümde renk kalmadı sıkıntıdan.evet sebze tuketmiyorum sevmiyorum az su iciyorum su da sevmiyorum onun icin bile kendimi zorluyorum.spora cikmiyorum ama evde pek oturmuyorum hep hareket halindeyim .stres atmak icin dans ediyorum kendi kendime.uyku problemim de oldugundan saatlerim duzensiz.kiz kardesimle yasiyorum o da zayif surekli misir gevregi ve fast food tuketiyor.yemek yapsam da yemiyor haliyle bende tek basima yiyemiyorum.disardan soyluyoruz ya da atistirmalikla gecistiriyoruz :( buna bi cozum bulmak gerek ben de rahatsizim
maymuncum ayrıca tebrik ederim. Kızlar sizleride her ne kadar süper olmasakta iyiyiz ama süper olabiliriz fazla başarı göz çıkarmaz :16:

Tesekkur ederim canim

Back
X