Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecmisi okuyacagim diye aksam yemegi yaktim :9: kocam bosayacak yakinda :9: evet bayrami avantaja cevirip donuyoruz kizlar. Bu kamera piskolojisi nende de var :9:

Ben bu aksam yapacagim temizligi filan uff cokk isim var cokkk :(

:) aynen ya bu bayram temizliği benim gözümde büyüyor sanki eve dedektifler gelip temizlik kontrolü yapcak :D

Bence mantıklı bir tablo ayrıca günde en az kaç puan almalıyız yada kaç puan altına inene ne ceza vereceğiz bunlarıda tartışmak lazım .

Evet canim bayramdan sonraki pazartesi tartisilacak kararlar alinacak ve o pazartesi herkes kg bildirsin ki bayramda neler olmus gorelim cumaya kadar ne yapilmali bilelim ok mi

Evet canim bayramdan sonraki pazartesi tartisilacak kararlar alinacak ve o pazartesi herkes kg bildirsin ki bayramda neler olmus gorelim cumaya kadar ne yapilmali bilelim ok mi

okey şekerim okey :)
Bayram bir insanın gözünde bu kadar mı büyür sanki tatile değil eziyet haftasına giriyoruz offffffffff

11.09.2013 menüm

sabah 07:30
1 bardak süt
1 tane halley
(işe geç kaldım kahvaltı yapamadım ondan)

ara yok

öğle 12:00
1 kase çorba
1 kepçe yoğurt
2 yk bezelye

ara yok

akşam 19:00
1 porsiyon iskenderin dönerini yedim açıkta pidesinden
ödülüm bu olsun artık :)

su:2 lt
spor: alışveriş yaptık 2 saat

iş çıkışı alışverişe gittik kocamda beni baydönere götürdü yemiycem dedim hayır yiceksin dedi :)
akşam gece 1 e kadar ayaktaydım sürekli koşuşturmaca yakmışımdır inşallah iskenderi :(

Ohh ohh bol lacamakli bi gun olmus tereyagsizsa ve ekmeginden gwrcekten cok az yediysen bisi demem iskendere ama sabah ki halley eminim ogleye cok acikmani saglamistir bende duzensiz gecirince kahvaltiyi saate baka baka bi hal oluyorim. Ayrica bugun bende kahvaltifa simit yedim uc dlm ekmek sayolir ve reflum varken bunu nasil yaptiysam oluyorum mide agrisindan :43: sen benim evide temizle anca yakarsin o iskenderi sahsen kendisi 1000calori akdam benimfe canim istedi ki hic sevmezdim esimi taniyana kadar ama esim salata yemek istedi :26: ve ekledi aksam az yiyelim iyice sistik dedi sistik oysa diyetteyim diye kiziyordu ben kg verdim diye sevinirken afam sistik dedi yaa :47:

okey şekerim okey :)
Bayram bir insanın gözünde bu kadar mı büyür sanki tatile değil eziyet haftasına giriyoruz offffffffff

Kurban kesiyoruz ete dokunmayi sevmem eldivenle bile tuhaf gelir o kadar etle kim ugrasacak ilk kurbanimizin lkani aksin dedik vekaleten kestirmeyelim.ama hic bilemiyorum me yapacagimi :26: aslinda tek care annem :16: essek kadar olduk hala anne ahh onlar olmasa biz napariz allah acisini vermesin. Bu aksam salonu ve odayi kirklayip mutfak dolaplarini silecegim gerisideyarin allahtan onceden cam kapi dolap perde islerimi bitirmistim yaprak ve lahana sarması da annemden bi tencerede bana sariyor gelene gidene yeter zaten pek misafirim olmuyor :9:

Kurban kesiyoruz ete dokunmayi sevmem eldivenle bile tuhaf gelir o kadar etle kim ugrasacak ilk kurbanimizin lkani aksin dedik vekaleten kestirmeyelim.ama hic bilemiyorum me yapacagimi :26: aslinda tek care annem :16: essek kadar olduk hala anne ahh onlar olmasa biz napariz allah acisini vermesin. Bu aksam salonu ve odayi kirklayip mutfak dolaplarini silecegim gerisideyarin allahtan onceden cam kapi dolap perde islerimi bitirmistim yaprak ve lahana sarması da annemden bi tencerede bana sariyor gelene gidene yeter zaten pek misafirim olmuyor :9:

kirklamak ne demek :)

Ohh ohh bol lacamakli bi gun olmus tereyagsizsa ve ekmeginden gwrcekten cok az yediysen bisi demem iskendere ama sabah ki halley eminim ogleye cok acikmani saglamistir bende duzensiz gecirince kahvaltiyi saate baka baka bi hal oluyorim. Ayrica bugun bende kahvaltifa simit yedim uc dlm ekmek sayolir ve reflum varken bunu nasil yaptiysam oluyorum mide agrisindan :43: sen benim evide temizle anca yakarsin o iskenderi sahsen kendisi 1000calori akdam benimfe canim istedi ki hic sevmezdim esimi taniyana kadar ama esim salata yemek istedi :26: ve ekledi aksam az yiyelim iyice sistik dedi sistik oysa diyetteyim diye kiziyordu ben kg verdim diye sevinirken afam sistik dedi yaa :47:

temizlik yapcam ya ondan enerji toplamak için kaçamak oldu + ödül hakkımda vardı :D
Benim ev olsa bitek iyi şimdi kayanana görümce altımda oturuyor. onlara da yardım etcem mecburen yarın komple binanın dış cephesi boyanacak :( mutfak dolap kapaklarımı boyattım onlar takılacak. Dekoratif mobilya kağıdı aldım onlarla mutfağıma şekil yapcam. Perdeler camlar kapılar. Biraz kendi anneme de yardımcı olmak istiyorum. Tam intihar sebebi yani durum.
Ama ben naptım kalktım işe geldim en güzel kaçış yolu. Sabah komando kıyafetlerimi giycem ve bekleyin beni işler güçler :D
Bayram tatiline bak ne romantik dimi.
Bir seçenek daha var benzin döküp yakcan kökten :D Ne iş kalır ne güç :)

Evet bayramda da et doğrama faslı var birde. Doğra paketle ayır böl paçala :D
Mis gibi ağır ağır kokarız artık :D Ay bitmicek bu bayram işler :(

günaydınlarrrrrrrr
Toplight: Vucudunun harekete ihtiyacı var son zamanlarda yoğunluğundan dolayı olsa gerek spor yok ( merdiven inip çıkmalar sayılmaz spor terletmeli :47:) Bu işi biliyorsun seni silkelemek bana düşmez ama eğer ki bayram sonrasındaki hafta süper bi dönüş yapmazsan seni kimse elimden alamaz :9:
canım kendi adıma şunu söyleyeyim evet bu hafta fazla dikkat etmedim ama gecen hafta verdiğim 1,2 kg yu unutmuşsun şekerim biliyorsun uzun süredir bende diyetteyim ve 1 haftada bu kafar kg vermek büyük başarı benim için umarım bayram da da fazla kg almadan gelir fazlalıkları da veririz
bu aada dün valiz hazırladık şimdi de ortalığı toplarken hemen bişeyler yazıp yola çıkacağız az sonra

valla bizde bi de kayınvaldenin eti ile uğraşılaşacak sadece kendimizin değil bayramda kasap gibi olacağım maalesef eskiden kurban bayramlarında annemlere giderdik orda kasap gelir keser direk dağıtırlırdı eve hiç girmezdi ama bursa da böule değil herşeyi ile kendimiz uğraşıyoruz neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın ben gidip valizleri kapatıp eksikler var mı bakayım hadi kendişnize iyi bakın görüşmek üzeree

Hani bebislrri kirki cikinca yikarlar sonrada gezmeye gotururler ya esracim benimkide o hesap dipkose temizleyip bayrama misafirlere gostermelik :9:

Misafirler gelcek ay erikcim ne kadar titizsin ne kadar hamaratsın filan övgülerle sonlanacak ve dedikodusu 40 mahalleye yayılacak bir durumdur :)

Misafirler bayramda senle muhabbet eder gözleriyle evi kontrol eder heryere bakarlar tavanlar kadar :D

bi konu var netleştiremedik, bayramda napiyoruz nete giremiycez yani sadece cuma günü bildirimemi girsek acep

temizlik yapcam ya ondan enerji toplamak için kaçamak oldu + ödül hakkımda vardı :D
Benim ev olsa bitek iyi şimdi kayanana görümce altımda oturuyor. onlara da yardım etcem mecburen yarın komple binanın dış cephesi boyanacak :( mutfak dolap kapaklarımı boyattım onlar takılacak. Dekoratif mobilya kağıdı aldım onlarla mutfağıma şekil yapcam. Perdeler camlar kapılar. Biraz kendi anneme de yardımcı olmak istiyorum. Tam intihar sebebi yani durum.
Ama ben naptım kalktım işe geldim en güzel kaçış yolu. Sabah komando kıyafetlerimi giycem ve bekleyin beni işler güçler :D
Bayram tatiline bak ne romantik dimi.
Bir seçenek daha var benzin döküp yakcan kökten :D Ne iş kalır ne güç :)

Evet bayramda da et doğrama faslı var birde. Doğra paketle ayır böl paçala :D
Mis gibi ağır ağır kokarız artık :D Ay bitmicek bu bayram işler :(

Ayy benide kendinide bunalima soktun ben bide protein diyeti yapcam bayram boyunca dort gun kesin ooo gelecek :9: masallah sende temizlik ekibi gibisin kiz gunlugun ne kadar resmen senin yaninda sansliyim islerin cogunu kocam yapiyo sagolsun ikimiz bi yandan nasladik mi yarin saat ikide biter :16:

günaydınlarrrrrrrr
valla bizde bi de kayınvaldenin eti ile uğraşılaşacak sadece kendimizin değil bayramda kasap gibi olacağım maalesef eskiden kurban bayramlarında annemlere giderdik orda kasap gelir keser direk dağıtırlırdı eve hiç girmezdi ama bursa da böule değil herşeyi ile kendimiz uğraşıyoruz neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın ben gidip valizleri kapatıp eksikler var mı bakayım hadi kendişnize iyi bakın görüşmek üzeree

Günaydın canım :)

Evet bizde altlı üstlü olduğumuzdan 3 evin etiyle uğraşacağız. Et görmekten tiskincez bi müddet sonra zaten.
Sanada hayırlı yolculuklar canım :)

Ayy benide kendinide bunalima soktun ben bide protein diyeti yapcam bayram boyunca dort gun kesin ooo gelecek :9: masallah sende temizlik ekibi gibisin kiz gunlugun ne kadar resmen senin yaninda sansliyim islerin cogunu kocam yapiyo sagolsun ikimiz bi yandan nasladik mi yarin saat ikide biter :16:

Deprosyana girdim senide alet ediyom valla :)

Kız bende kocamın hakkını yiyemem. Çok yardımcı oluyor. Beni kakılmış modunda görünce utancından soruyor ben napayım diye bende ititraz yok tabi hemen yapıştırıyorum işleri :D

eriğim protein diyetini nasıl yapıcaksıın anlatırmısın

bi konu var netleştiremedik, bayramda napiyoruz nete giremiycez yani sadece cuma günü bildirimemi girsek acep

Canim cuma bildirim yok 25 inde bildirim yapilacak biz hesaplarken ikiye bolecegiz.ama ben sizlerden bayram donusu jg istiyorum bakalim kimler ne yapmis demi.

Proteindede zaten et yenecek malum bende et yeyip tatliya sarmaya bulasmamayi dushnuyorum sadece kahvaltida belki bi dilim ekmek zaten protein diyeti uzun sure yapilmamali 4 gun yapcam bende ve 2 ltden cok su icilmeli cunku bobreklerde tas yapar protein artiklari ve zaten eskiler bosa dememis

Ye tatliyi icme suyu yanarsa yansin
Ye yagliyi ic suyu donarsa donsun

:9:

günaydınlarrrrrrrr

canım kendi adıma şunu söyleyeyim evet bu hafta fazla dikkat etmedim ama gecen hafta verdiğim 1,2 kg yu unutmuşsun şekerim biliyorsun uzun süredir bende diyetteyim ve 1 haftada bu kafar kg vermek büyük başarı benim için umarım bayram da da fazla kg almadan gelir fazlalıkları da veririz
bu aada dün valiz hazırladık şimdi de ortalığı toplarken hemen bişeyler yazıp yola çıkacağız az sonra

Yok tatlim unutmadim bu yorumlar 4-11 ekim arasi haftayi kapsiyor :9: sen ders calismayada bu hafta baslamadin mi :26: insallah bayramda hepimiz kg verip doneriz :16:

Ayy kizlar sizin hepinizin isi daha zormus biximkide kasapta hallolcak cogu paylar verilecek vs ama tabi misafir yiyecegi kisim mecbur eve gircek ben onu dusunurken sizin hepten isiniz zor. Iyi yolculuklar canim kazasiz belasiz gidip gelin insallah ankarafa bana kalsin ::25::25:

Back
X