Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hiçbir tedavi olmadım. Folikasit kullanıyorum. Doktorda bişiy bulamadı zaten. şimdi kayınvaldemin isteği üzerine aşılama deneyeceğiz. Bakalım nasıl olacak.

umarım eşinde kontrolden geçmiştir... Zaten aşılama yaptıracaksan eşindende bazı testler isteyecekler... Yine seni zor bir süreç bekliyor anlaşılan ... Aşılama öncesi sonrası bekleme dönemi vs vs derken yine istemediğin sorulara maruz kalacaksın... Kafanı dağıtacak şeyler bul ve düşünmememeye fazla kafana takmamaya çalış... Ben bol bol kitap okumuştum zaman akıp gitsin diye.

erıgım ve tuğba canlarım Allah yardımcınız olsun üzülmeyin kafanıza takmamaya çalışın sabredin inşallah Allah sizlere en hayırlı zaman da hayırlı birer evlat nasip eder.
erıgım ayrılmana üzüldüm ama kendini toplaman açısından belki daha iyi olacak
juju hoş geldin yeniden :) En azından bir evladınız varmış.Allah size bir kez evlat sevgisi tattırmış inşallah yine nasip eder. Tüp bebek işleminin negatif sonuçlanmasına üzüldüm fakat9 yaşında bir evladınız olduğunu duyduğuma da sevindim.

ben bu gün itibari ile 58.5 olmuşun yani kilo almışım
ama bugün bunu çok fazla umursamıyorum :( yine çok rahatsızım aynı zamanda da çok üzgünüm. Bir arkadaşımın evladı vefat etti :( uzun zamandır lösemiyle mücadele ediyorlardı ve çocuğu henüz 3 yaşındaydı :14: Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin ben bile duyunca yıkıldım o ana yüreği ne yapsın :14: diyeceğim o ki kızlar olmuyor diye üzülmeyin Rabbim neye ol der de o şey olmaz ki? sadece sabredin dua edin.

Son düzenleme:
erıgım ve tuğba canlarım Allah yardımcınız olsun üzülmeyin kafanıza takmamaya çalışın sabredin inşallah Allah sizlere en hayırlı zaman da hayırlı birer evlat nasip eder.
erıgım ayrılmana üzüldüm ama kendini toplaman açısından belki daha iyi olacak
juju hoş geldin yeniden :) En azından bir evladınız varmış.Allah size bir kez evlat sevgisi tattırmış inşallah yine nasip eder. Tüp bebek işleminin negatif sonuçlanmasına üzüldüm fakat9 yaşında bir evladınız olduğunu duyduğuma da sevindim.

ben bu gün itibari ile 58.5 olmuşun yani kilo almışım
ama bugün bunu çok fazla umursamıyorum :( yine çok rahatsızım aynı zamanda da çok üzgünüm. Bir arkadaşımın evladı vefat etti :( uzun zamandır lösemiyle mücadele ediyorlardı ve çocuğu henüz 3 yaşındaydı :14: Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin ben bile duyunca yıkıldım o ana yüreği ne yapsın :14: diyeceğim o ki kızlar olmuyor diye üzülmeyin Rabbim neye ol der de o şey olmaz ki? sadece sabredin dua edin.

Gerçekten haklısın canım. Allah sabır versin o anaya. Yürek dayanmaz gerçekten. Hayırlısını versin rabbim.
Bizde Allaha sığınıyoruz. Etrafımızdakiler bizi dahada yıpratıyor yoksa biz farkındayız herşeyin.

umarım eşinde kontrolden geçmiştir... Zaten aşılama yaptıracaksan eşindende bazı testler isteyecekler... Yine seni zor bir süreç bekliyor anlaşılan ... Aşılama öncesi sonrası bekleme dönemi vs vs derken yine istemediğin sorulara maruz kalacaksın... Kafanı dağıtacak şeyler bul ve düşünmememeye fazla kafana takmamaya çalış... Ben bol bol kitap okumuştum zaman akıp gitsin diye.

Evet maalesef bitmiyor bu süreç. Ben çalışıyorum pek akrabalarla görüşmüyorum bu yüzden bunu bahane ediyorum. Yoksa birde üstüne onlar ve soruları tavsiyeleri devreye girerse benim devreler yanar.
Bende kitap okumayı çok seviyorum. Sürekli kitap alırım. Uykusuzluğa da çok iyi geliyor. Uykum gelmeyince açıyorum 2 sayfa okudum mu esnemeye başlıyorum. Bazen sürükleyici oluyor ağzım ayrılana kadar okuyorum :)
Görümcemin işyerinde biri aşılamayla hamile kalmış kaynanam tutturdu o doktora gitcez diye. Birde kaynanamla gitcem doktora düşünün artık. Ne konuşcan ne anlatcan. Suratına bakcak. Lafa müdahale etcek. Bu düşünce bile yetiyor bana.
Umarım hayırlısıyla tamamlarız bu süreci. İnşallah güzel sonuçlar alırız.

erıgım ve tuğba canlarım allah yardımcınız olsun üzülmeyin kafanıza takmamaya çalışın sabredin inşallah allah sizlere en hayırlı zaman da hayırlı birer evlat nasip eder.
Erıgım ayrılmana üzüldüm ama kendini toplaman açısından belki daha iyi olacak
juju hoş geldin yeniden :) en azından bir evladınız varmış.allah size bir kez evlat sevgisi tattırmış inşallah yine nasip eder. Tüp bebek işleminin negatif sonuçlanmasına üzüldüm fakat9 yaşında bir evladınız olduğunu duyduğuma da sevindim.

Ben bu gün itibari ile 58.5 olmuşun yani kilo almışım
ama bugün bunu çok fazla umursamıyorum :( yine çok rahatsızım aynı zamanda da çok üzgünüm. Bir arkadaşımın evladı vefat etti :( uzun zamandır lösemiyle mücadele ediyorlardı ve çocuğu henüz 3 yaşındaydı :14: Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin ben bile duyunca yıkıldım o ana yüreği ne yapsın :14: Diyeceğim o ki kızlar olmuyor diye üzülmeyin rabbim neye ol der de o şey olmaz ki? Sadece sabredin dua edin.

sağol canım.. Evet rabbim bir tane nasip etti... Onun ömrünü uzatsın inş...

Bu arada başı sağolsun arkadaşının evlat acısı kimselere vermesin yaşamadan anlayılamayacak bir acıdır eminim.. Ne derece tahmin etsek de yakınından geçemeyiz...

evet maalesef bitmiyor bu süreç. Ben çalışıyorum pek akrabalarla görüşmüyorum bu yüzden bunu bahane ediyorum. Yoksa birde üstüne onlar ve soruları tavsiyeleri devreye girerse benim devreler yanar.
Bende kitap okumayı çok seviyorum. Sürekli kitap alırım. Uykusuzluğa da çok iyi geliyor. Uykum gelmeyince açıyorum 2 sayfa okudum mu esnemeye başlıyorum. Bazen sürükleyici oluyor ağzım ayrılana kadar okuyorum :)
görümcemin işyerinde biri aşılamayla hamile kalmış kaynanam tutturdu o doktora gitcez diye. Birde kaynanamla gitcem doktora düşünün artık. Ne konuşcan ne anlatcan. Suratına bakcak. Lafa müdahale etcek. Bu düşünce bile yetiyor bana.
Umarım hayırlısıyla tamamlarız bu süreci. Inşallah güzel sonuçlar alırız.

hadi yaaa kayınvalde ile mi gideceksin...zor bir durum ne diyebilirim ki.. Cinsel hayatını kayınvaldenin önünde doktorla konuşmak kolay iş değil...

Bende bunu anlamıyorum benim annem de bana aynısını yaptı.. Benim tüp bebek tutmayınca keşke filanın gittiği yere gitseydik bak o iki kere gitti ikiside tuttu... Ya iyide her merkezin yüzde yüz garantisi yok rabbim ona nasip etmiş ikiside tutmuş belki ben o merkeze de gitsem tutmayacaktı ne diye ahlanıp vahlanılır anlamam... 4 gündür annemin telefonlarını açmışorum mesela.. Sürekli arayıp hasta oldun mu olmadıysan bi daha test yaptır.. Doktorunu aradınmı bi git bakalım ne dicek... Bir daha deneyecekmisin vs vs vs vs...

Senin kayınvalde benim annem...

günaydın kızlar....

benim tüp bebek maceram negatif sonuçlandı... şimdilik buralardayım ama aranıza dönmeye ne zaman karar veririm bilmiyorum ...
jujum inan seni çok merak etmiştim bütün bayram nete girmeye fırsatım olmadı bayram dönüşü cepten bakabildim ve o zaman öğrendim ama inan bişey yazamadım çünkü ne kadar istediğini biliyorum ben

Mrb,toplight.senin de bayramın kutlu olsun .o tatil dönüşleriii.insanın tatilini burnundan getiriyooorr.hayırdır İNŞAALLAH nesi var oğlunun

canım büyük oğlumun endokrin kontrolleri vardı böbrek üstü bezi ile ilgili bir tahlil yapılacaktı sabah onun için hastanedeydik 15,30 da gene gideceüğim

eriğim canım ne diyecem bilemedi,m kendini iyi hisset yeter nasıl istiyorsan neyse işe yeni geldim şöyle bir bakınayım gene geleceğim

hadi yaaa kayınvalde ile mi gideceksin...zor bir durum ne diyebilirim ki.. Cinsel hayatını kayınvaldenin önünde doktorla konuşmak kolay iş değil...

Bende bunu anlamıyorum benim annem de bana aynısını yaptı.. Benim tüp bebek tutmayınca keşke filanın gittiği yere gitseydik bak o iki kere gitti ikiside tuttu... Ya iyide her merkezin yüzde yüz garantisi yok rabbim ona nasip etmiş ikiside tutmuş belki ben o merkeze de gitsem tutmayacaktı ne diye ahlanıp vahlanılır anlamam... 4 gündür annemin telefonlarını açmışorum mesela.. Sürekli arayıp hasta oldun mu olmadıysan bi daha test yaptır.. Doktorunu aradınmı bi git bakalım ne dicek... Bir daha deneyecekmisin vs vs vs vs...

Senin kayınvalde benim annem...

Aynen öyle canım. Ne soruları biter , ne akıl vermeleri , ne bilmem neleri offfff. Doktordan randevu alıcam bakalım.
Tabi benle gelicek doktoru soru yağmuruna tuttucak adam bizi kovalıcak muayenehaneden .... böyle biter diye tahmin ediyorum.
Adamın yaşanmışlıkları var ise eğer direk kaynanamı sokmaz odaya olur biter :)
Bu sefer bana şunu sordunmu bunu sordunmu ne dedi şöylemi böylemi benim şartel atar sonunda ...
Bir çok sonucu yaşayabiliriz.
Veeeeee ben hamile kalana kadar bu muhabbet evde bitmez temcit pilavı gibi açılırda açılır ....

jujum inan seni çok merak etmiştim bütün bayram nete girmeye fırsatım olmadı bayram dönüşü cepten bakabildim ve o zaman öğrendim ama inan bişey yazamadım çünkü ne kadar istediğini biliyorum ben

canım büyük oğlumun endokrin kontrolleri vardı böbrek üstü bezi ile ilgili bir tahlil yapılacaktı sabah onun için hastanedeydik 15,30 da gene gideceüğim

eriğim canım ne diyecem bilemedi,m kendini iyi hisset yeter nasıl istiyorsan neyse işe yeni geldim şöyle bir bakınayım gene geleceğim

biliyorum canım sağol.. olmadı ne yapalım...

bende sabahtan beri bekliyorum şahnur nerelerde kaldı diye.. doktora gitmişsin demekki.. geçmiş olsun.

Aynen öyle canım. Ne soruları biter , ne akıl vermeleri , ne bilmem neleri offfff. Doktordan randevu alıcam bakalım.
Tabi benle gelicek doktoru soru yağmuruna tuttucak adam bizi kovalıcak muayenehaneden .... böyle biter diye tahmin ediyorum.
Adamın yaşanmışlıkları var ise eğer direk kaynanamı sokmaz odaya olur biter :)
Bu sefer bana şunu sordunmu bunu sordunmu ne dedi şöylemi böylemi benim şartel atar sonunda ...
Bir çok sonucu yaşayabiliriz.
Veeeeee ben hamile kalana kadar bu muhabbet evde bitmez temcit pilavı gibi açılırda açılır ....

zor kolay değil... sadece kafana takmamaya çalış... çok takar dert edersen bu gibi soruları olumsuz etkiler... umarım iyi haberler alırsın...

o da güzelmiş, gözgöze bakışmışınızdır :))
Baristik canim cok oldu hatta evlenme teklifi aldım.daha zamani olmadigindan şakaya vurdurdum :)

Hayirlisi meltemcim uzulme demiycem uzul bazen gercekten yasamak gerek duygulari arkalara bi yere atip kafana takmaktansa uzuleceksen simdi uzul .

Bende senden iyi haberler duymak iatiyordum bi umuttun benim icin bende dun regl oldum ve aranizdan ayrilmaya karar verdim bunun reglle ne alakasi var derseniz reglle degil benimle alakali

Iyi degilim durumu kabul etmemek hicte iyi degilmis aksine geriden bi yerlerden zirt pirt cikmasini sagliyorum. Bu piskolojiylede ne bebek gelir nede mutluluk. Izne ayrilmak istiyorum bugun dr gidecegiz esimle en azindan 4 haftaya ihtiyacim var bu hafta kg bildirimi yaparak ayrilmak istiyorum ama en son kac kg idim hatirlamiyorum bile suan yani bu sabah tartilmadim reglden oturu ama cumartesi sabah 57,8 dim
Erigim sana bol bol sabirlar diliyorum.annelik psikolojisini bilmiyorum ama arkadasimdan her regl oldugundaki uzuntuyu goruyorum. Gitmeni hic istemiyorum .Cornelle de oyle birer birer gidiyosunuz. Ama tabiki en iyisini sen bilirsin nasil iyi ve rahat hissediceksen.

bazen istesekde olmuyor işte... bir umut tüp bebeğe yöneldim aklımda kalmasın keşke demeyeyim diye... tüp bebeğe başladığıma pişman değilim verdiğim okadar paraya da pişman değilim zerre kadar umurumda değil... tek üzüldüğüm yıprandığım beni yoran tedavi sürecindeki manevi durum oldu ve sonuç... olmadı ne yapalım... bi kaç gün eve kapandım kimsenin telefonunu açmadım ve kenime ağlama izni verdim ... başkalarının yanında ağlamaktan sa boşalmam gerekiyordu...

şimdi yeni ve yeniden başlıyorum normal hayatıma dönmeye regli oldum dün bu nedenle tartılmadım kaç kilo aldım bu ilaçlar bana neye mal oldu bilmiyorum cumaşa reglim de biter kilomu da görürüm ama buradan ayrıldığım kiloyu görmeden dönmeyi düşünmüyorum geri.. ama takılıcam buralarda ...

bu süreçte burayı takip edemedim bu nedenle seninle ilgili nasıl bir durum var bilmiyorum ama seni anlıyorum bazen gerçekten kopmak istiyorsun zorlamanın anlamı olmuyor... uzaklaşmak kendini dinlemek istiyorsun ki bendede oldu ve devam ediyor .. yenmeye çalışıyorum işte ....

umarın senin için herşey yoluna girer ....
Jujum cok istemistim olsun .demek ki kısmet boyleymis bak melek gibi bi oglun var.umarim olur hersey istedigin gibi .sana da sabırlar diliyorum.
Canim bazen kendine yetmezsen kimseye yetemezssin ben kendime yetemedigim zamandayim son 3gundur oturup uzun uzun konustuk esimle gercekten kafami rahat birakmaliyim bu yuzden izne ayrilmak istiyorum yada diskalifiye olmayacagim baska cozumler.
Ben iyi bi takim topladigimiza inaniyorum sizde inanin arada sirada ugrar kulaklarinizi cekerim. Vicdanim rahatsiDi sahnuru tek birakscagim icin ama malesef meltem geldi(gelmemesini bebisin tutunmasini cok isterdim)

Hedefleriniz sadece tartida kalmasin bedeninizi aynada guzel bulana her giydiginizi yakistirana kadar devam edin . Insan kendini begendigi noktaya geldiginde basarmistir
Su kiyafet olayi beni cok geriyor.giydigimi yakistiramadigimda tum ozguvenim gidiyor.
[TABLE="width: 348"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]***5.Takım 330. Etap***[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]59,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]75,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]69,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maymunarmut[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]77,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrasi[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]66,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zargarpur[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]68,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuğba-serdar[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]71,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebyar[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]57,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsia[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]61,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dagyolu[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]65,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

eriğim ayrılacak ve 9 kişi kalacak takım... paylaşım sıklığı ne durumda bilmiyorum ama biraz daha aktif olmaya başlayacağını umut ediyorum...

yeni gelen arkadaşları tanımaya başlayacağım yavaş yavaş bir aylık uzak kalma baya baya şeyleri değiştirmiş gördüğüm kadarı ile...

az önce bir arkadaşı daha davet ettim sayıyı 10 un altına düşünmemeye çalışıyorum umarım en kısa sürede bende geri dönerim aranıza

evet şimdi kızlar bugün herkes bi tartılsın bakalım bayrama neye mal olmuş kimler almış kimler vermiş.. alanlar cumaya kadar fazlalıklarını atmanın yoluna bakacak ... almayanlar mevcut durumu koruyup mümkünse altına inmeye çalışacak...

bu arada bende tedavi sürecinde aldığımı tahmin ettiğim 3-4 kiloyu kısa sürede verme gayretinde olacağım...

Ben 77.40tım bayramda tam 78.50 olmusum.su an cumaya kadar aldiklarimi vermeye ugrasiyorum psikolojimi cok bozdu bu.tarti da bozuk olunca cok dikkat edemedim kendime.ozellikle bayramda fazla kaptirdim abur cubura

Baristik canim cok oldu hatta evlenme teklifi aldım.daha zamani olmadigindan şakaya vurdurdum :)
ayy çok sevindim yaa bizimkide sözlenelim dedi ama daha evlenme teklifi aşamasına giremedik artık süpriz olsun diye unutturmaya çalışıyo sanırım :))

Bugünkü menü

sabah 07.00
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
domates, salatalık
şekersiz çay

ara 10.00
yeşilçay
yarım simit ( zorla yedirdiler :((( )

öğle 12.00
1 kase kafkas çorba
1 yk tavuklu patates yemeği
1 yk pilav
1 bardak ayran

ara 17.00
çay ( şekersiz )

akşam 19.30
100 gr kadar palamut ızgara
bol yeşil salata
3 dilim ekmek

1,5 lt su
1 saat yürüyüş

sABAH 08:00
YARIM SİMİT
1 dilim peynir

ara yok

öğle 12:00
1 kepçe çorba
1 kepçe cacık
1 kepçe kuru fasulye

ara 16:00
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin

akşam yok

su:1,5 lt
spor yok

dun okuyunca erigimin gidecegini cok uzuldum gitme sen ne guzel olur
jujum sanada gecmis olsun vardir elbet bir hikmet teslimiyet en guzel yol
bende bugunden itibaren siki bir diyete basliyorum dun gece10 30 gibi eve geldim disarda kisa sure ancak int girebildim tlf bozuktu yazamadigima uzuldum ama nasip benim kilomda 66 2 biraz aldim ama hizli kilo hizli vermek oldugu icin bu hafta gider ins herkese kolay gelsin

günaydın arkadaşlarr

biliyorum canım sağol.. olmadı ne yapalım...

bende sabahtan beri bekliyorum şahnur nerelerde kaldı diye.. doktora gitmişsin demekki.. geçmiş olsun.

zor kolay değil... sadece kafana takmamaya çalış... çok takar dert edersen bu gibi soruları olumsuz etkiler... umarım iyi haberler alırsın...

xcanım dün tekrar dr a gittim tiroid sonuçları iyi ama 4 kasım da çıkacak böbreküstü bezlerinde sanırım problem var bakalım 5 kasımda tekrar gel dedi gene gideceğiz

kızlar şu ara işler çok yoğun fazla gelemeyebilirim haberiniz olsunn

sABAH 08:00
YARIM SİMİT
1 dilim peynir

ara yok

öğle 12:00
1 kepçe çorba
1 kepçe cacık
1 kepçe kuru fasulye

ara 16:00
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin

akşam yok

su:1,5 lt
spor yok

BENCE DAHA DENGELİ OLMAN LAZIM ama galiba arayı akşam yerine koymuşsun ondan akşamı pas geçmişsin, sporda lazım ama değil mi ;)

Back
X