- 25 Nisan 2013
- 1.455
- 2.398
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #99.121
Burdayız şekerim :)
eskisi gibi canlı değiliz nooldu böyle bize hmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayız şekerim :)
herkese merhaba.... menü kontrolüne kim yapıyor bu aralar???
kızlar kilo vermek istiyorsunaz akşam 8 den sonra hiç bişey yemeyin ve mutlaka spor yapın sporsuz kilo verilmiyor.. verilse de zor oluyor...
yürüyüş en sağlıklı ve en enkili spordur...
erigimin gitmesi hic iyi yansimadi guruba sahsen ben cok uzuldum ins toparlaniriz kisa surede bugun diyetim de cok iyi gidiyor ins son dk kadar iyi gidet
esra nereye gidecen ki yok boyle kalmaz ins ben hazirken diyete husrana ugramak istemiyorumvalla hiç iyi olmadı kimsenin gelip gittiği yok yani, valla bende gitcem bu gidişle
esra nereye gidecen ki yok boyle kalmaz ins ben hazirken diyete husrana ugramak istemiyorum
valla eskiden zargarpurla eriğim yapıyodu tuğçe-serdarda bakıyodu, şun belli değil, bende ilk defa bugün yorum yaptım kimse bişey yapmayınca
erigimin gitmesi hic iyi yansimadi guruba sahsen ben cok uzuldum ins toparlaniriz kisa surede bugun diyetim de cok iyi gidiyor ins son dk kadar iyi gidet
valla hiç iyi olmadı kimsenin gelip gittiği yok yani, valla bende gitcem bu gidişle
yaa bende çok hazırdım bu hafta ama öyle boşluğa bırakıldık ki şu an hiçbişey yok![]()
bu arada ben bir aydır buralarda değildim ve öncelikle sizleri tanımaya çalışıyorum ...
menü yazma işini şahsen sevmiyorum ama yazana da karşı değilim bunu baştan söyleyeyim... diyetin başında ise kilo verme serüveninde yeni ise menü yazması kişiye motivasyon açısından olumlu katkı sağlıyor evet...
ben kendi adıma bu yolda epeydir yürüdüğümden olsa gerek takıma döndüğüm zaman da menü yazmayacağım ...
sizlerin menülerine zaman zaman yorum yaparım ama süreklilik arzetmeden ve yanlış yapılan şeylerin altını çizerek...
sadece şunu bilmenizi istiyorum tek kurtarıcınız var bu yolda o da SİZ siniz... ben yada bir başka takım arkadaşınız bir yere kadar size fayda sağlayabilir.. asıl sizin istemeniz sizin inanmanız önemli .. ben bu işi başaracağım.. istediğim kiloya ineceğim... aynaya baktığımda kendi bedenimden memnun olmak istiyorum demeniz lazım öncelikle ...
şayet bu cümleleri kuramıyorsanız kim gelse uzun süreli bir fayda sağlayamaz size .. saman alevi gibi olur tüm serüveniniz ve aldım verdim ben seni yenemedim dersiniz kilolarınıza....
onun için bu işin tek anahtarının kendiniz olduğununa inanın ve bu işin yüzde ellisinin beyinde bittiğini kabul edin...
dogyolu ben seni hatırlıyorum sanırım sen daha önceden de takıma girmek için yazmış ama sonradan kayboymuştun öyle değil mi???
ben kendime inanıyorum daha önce defalarca başarmıştım ama sanırım bişeyleri hala yanlış yapıyorum ki yine kilo alıp başa dönüyorum, hareketsiz bi işte çalışıyorum bu çok büyük dezavantaj, hayatıma hareket katmam lazım ama yürüyüşten öte gidemiyorum![]()
hayırlı günler arkadaşlar
ben bi türlü kendimi toparlayamıyorum kızlar çok kötüyümo yüzden topiğe de uğrayamadım
ama sizler neden boş bıraktınız topiği
![]()
hayırlı günler arkadaşlar
ben bi türlü kendimi toparlayamıyorum kızlar çok kötüyümo yüzden topiğe de uğrayamadım
ama sizler neden boş bıraktınız topiği
![]()
aynen katılıyorum sana bende hareketsiz bir işte çalışıyorum... 8 saat otur servisle eve git yemek vs derken yat uyu kalk servisle işe gel aynı kısır döngü...
ama hareket katmak zorundayız biz... yürüyüş yapabiliyorsan ne ala sana en güzeli benim ona şuan için zamanım olmuyor eskiden koşu bandım vardı evde yürüyordum oda bozuldu malesef... neyseki eliptik aldım en azından onu yapabilirim... adetim biraz hafiflesin başlayacağım onada...
sen ne kadar süre yürüyebiliyorsun peki ...
hafta içi bir saat yürüyebiliyorum havalar soğumazsa, hafta sonu 3-4 saati buluyoruz arkadaşımla![]()
aynen katılıyorum sana bende hareketsiz bir işte çalışıyorum... 8 saat otur servisle eve git yemek vs derken yat uyu kalk servisle işe gel aynı kısır döngü...
ama hareket katmak zorundayız biz... yürüyüş yapabiliyorsan ne ala sana en güzeli benim ona şuan için zamanım olmuyor eskiden koşu bandım vardı evde yürüyordum oda bozuldu malesef... neyseki eliptik aldım en azından onu yapabilirim... adetim biraz hafiflesin başlayacağım onada...
sen ne kadar süre yürüyebiliyorsun peki ...
hafta içi bir saat yürüyebiliyorum havalar soğumazsa, hafta sonu 3-4 saati buluyoruz arkadaşımla![]()
bu bahsettiğin yürüyüş nasıl bir yürüyüş... çarşı pazar gezmesi gibi mi yoksa eşofman çekip tempolu mu yürüyorsun ??
anladım... biliyorsun ki çarşı pazar gezmesi tarzında olan yürüyüşün pek bi etkisi yok... asıl yağ yakımını sağlayan yürüme amaçlı yapılan yürüyüştür... ve yaptığın sporti egzersiz eğer seni terletmiyorsa demekki hafif yapıyorsun demektir buda yağ yakımına pek etki etmez.. yürüyüş yada yaptığın sportif faaliyet ne ise ısınma evresinden sonra kalp ritmini artıracak şekilde tempo artırılmalı ki yağ yakımı başlasın...duruma göre değişken, herikiside diyebilirim, o gün işimiz varsa çarşıda yoksa yürüyüş parkurunda..
anladım... biliyorsun ki çarşı pazar gezmesi tarzında olan yürüyüşün pek bi etkisi yok... asıl yağ yakımını sağlayan yürüme amaçlı yapılan yürüyüştür... ve yaptığın sporti egzersiz eğer seni terletmiyorsa demekki hafif yapıyorsun demektir buda yağ yakımına pek etki etmez.. yürüyüş yada yaptığın sportif faaliyet ne ise ısınma evresinden sonra kalp ritmini artıracak şekilde tempo artırılmalı ki yağ yakımı başlasın...
şayet yapabiliyorsan 20 dk yürüyüş yapıp kasları ısıttıktan sonra ara ara 4-5 dk koşular ekle yürüyüşüne biraz koş yürü biraz koş yürü.. bu iniş çıkışlar yağ yakımını daha çok tetikliyor...
okaar çok zamının var mı??? çünkü baya zaman alıyor 1 saat yürü ardından bir saat egzersiz yap etti mi iki saat.. sonrasında zaten başka şey yapmaya takatin kalmaz...aslında dvdler satılıyoya bunlardan birkaç tane almıştım yürüyüp eve gelip bunlardan yapınca hem ısıtıyo kalbi hızlandırıyo hem terletiyo hemde bitişe yakın bi bakıyosun soğutmuş seni ve gevşeyip rahatlıyorsun bundan yapsam iyi olacak galiba
okaar çok zamının var mı??? çünkü baya zaman alıyor 1 saat yürü ardından bir saat egzersiz yap etti mi iki saat.. sonrasında zaten başka şey yapmaya takatin kalmaz...
benim dediğimde bir saatlik yürüyüşünü daha verimle hale getirmek açısından bir öneriydi...