Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nasıl olsun bitti bile pazar günü başlamıştı zaten...

çok kilo aldım ben ya bu ilaçlardan sahki hala etkisi devam ediyor gibi geliyor bana

ben mesela unuturum ama burda okursam birinini şuanda yeşil çay içtiğini hemen aklıma gelir hazırlarım kendime de

okadar param olsun bende veririm... Hatta evimin en geniş odasını spor salonuna çevirir sevdiğim ne kadar alet varsa alırım.. Bahçemde havuzum olur bolbol yüzerim kendi saunam olur ter atarım ... Ahhhahhh hayallere daldırdın beni

Allah nasip ettirmeyeceğini hayal ettirmezmiş :) Bende çok hayal kurarım :)
Para birçok şeye çare , para oldu mu kilo problem olmaz

Allah nasip ettirmeyeceğini hayal ettirmezmiş :) Bende çok hayal kurarım :)
Para birçok şeye çare , para oldu mu kilo problem olmaz
valla bende para oldu mu kilonun problem olmayacağını düşünüyom en kötü ihtimalle yağları aldırırım valla

öyle deme örnekleri var .. Sibel can

yok yaa sibel canın bence psikolojik problemleri var
bu arada gülben hakkaten 9000 euro mu vermiş helal valla

yok anam para var kadında ama kilo problem işte...

yarın tartılacam korkuyorum buraya ilk başladığım kiloda çıkacağım diye

yok anam para var kadında ama kilo problem işte...

yarın tartılacam korkuyorum buraya ilk başladığım kiloda çıkacağım diye

korkunun ecele faydası yok jujum ama sen zor bir süreçten geçtin biliyorsun biliyoruz o yüzden hiç önemli değil kaç kiloda çıkarsan çık gidecek o kilolar

kk daki maydonos ile ilgili makaleyi okudunuz mu???? Denesem mi diyorum nasıl olsa çocuk mocuk yok tutmadı tutmuyo ...

kk daki maydonos ile ilgili makaleyi okudunuz mu???? Denesem mi diyorum nasıl olsa çocuk mocuk yok tutmadı tutmuyo ...

kalbini bozma sen tutar o tutar
Ama takıntı haline de getirme canım.
Ayrıca o maydonoz suyu içilirmi beyaaaaa öğğğğğ

zargar sen nasıl oldun canım. Geçtimi dişin?
Antibiyotik iyi gelir gerçi. Dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…