Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tugba cım inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım
zargar dişin nasıl oldu?
Esrasi senden naber? Bence sen yorumlayabilirsin menüleri
maymuncum şimdi sana ne diyecez?
Yaa kızlar acaip uykum var benim kaç gündür yorgunluk vs kendimi hiç iyi hissetmiyorum
o yüzden de pek buraya yazmak istemiyorum zaten işler de çok yoğun şu ara
jujum sen nasılsın reglin ne alemde

nasıl olsun bitti bile pazar günü başlamıştı zaten...

çok kilo aldım ben ya bu ilaçlardan sahki hala etkisi devam ediyor gibi geliyor bana

yazıyorum menüde her sabah onda bi tane buraya ayrıcana yine yazarım :d bu spor 6 gün yapılıp bir gün duruluyormuş ben ara vermiş oldum ama artıkın napalım bugün yine herşeye rağmen devam iyi olcak bencede ;)

valla nolsun iyiyim çalışkanım bu aralar ama bende işe gelmek istemiyorum bayramdan sonra hep uyuyasım var ama el mahkum burdayız yorumlarım menüleride olur yani bi denerim :)

ben mesela unuturum ama burda okursam birinini şuanda yeşil çay içtiğini hemen aklıma gelir hazırlarım kendime de

gider gider sakın moralini bozma :)

bu arada bu şeyda coşkun varya ünlüleri zayıflatan kapısına kadar yemeklerini götüren.
Aylık 3.000 euro alıyormuş . şok oldum yaa 8 milyarcık aylık.
Bence bunu düşünün çok kardayız hahahahahhaha :d

okadar param olsun bende veririm... Hatta evimin en geniş odasını spor salonuna çevirir sevdiğim ne kadar alet varsa alırım.. Bahçemde havuzum olur bolbol yüzerim kendi saunam olur ter atarım ... Ahhhahhh hayallere daldırdın beni

okadar param olsun bende veririm... Hatta evimin en geniş odasını spor salonuna çevirir sevdiğim ne kadar alet varsa alırım.. Bahçemde havuzum olur bolbol yüzerim kendi saunam olur ter atarım ... Ahhhahhh hayallere daldırdın beni

Allah nasip ettirmeyeceğini hayal ettirmezmiş :) Bende çok hayal kurarım :)
Para birçok şeye çare , para oldu mu kilo problem olmaz :D

Allah nasip ettirmeyeceğini hayal ettirmezmiş :) Bende çok hayal kurarım :)
Para birçok şeye çare , para oldu mu kilo problem olmaz :D
valla bende para oldu mu kilonun problem olmayacağını düşünüyom en kötü ihtimalle yağları aldırırım valla

öyle deme örnekleri var .. Sibel can :1:

yok yaa sibel canın bence psikolojik problemleri var
bu arada gülben hakkaten 9000 euro mu vermiş helal valla:27::27::27:

valla bende para oldu mu kilonun problem olmayacağını düşünüyom en kötü ihtimalle yağları aldırırım valla

yok yaa sibel canın bence psikolojik problemleri var
bu arada gülben hakkaten 9000 euro mu vermiş helal valla:27::27::27:

yok anam para var kadında ama kilo problem işte...

yarın tartılacam korkuyorum buraya ilk başladığım kiloda çıkacağım diye

yok anam para var kadında ama kilo problem işte...

yarın tartılacam korkuyorum buraya ilk başladığım kiloda çıkacağım diye

korkunun ecele faydası yok jujum ama sen zor bir süreçten geçtin biliyorsun biliyoruz o yüzden hiç önemli değil kaç kiloda çıkarsan çık gidecek o kilolar

kk daki maydonos ile ilgili makaleyi okudunuz mu???? Denesem mi diyorum nasıl olsa çocuk mocuk yok tutmadı tutmuyo ...

kalbini bozma sen tutar o tutar :D
Ama takıntı haline de getirme canım.
Ayrıca o maydonoz suyu içilirmi beyaaaaa öğğğğğ

zargar sen nasıl oldun canım. Geçtimi dişin?
Antibiyotik iyi gelir gerçi. Dikkat et kendine.

Back
X