Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menüm

Sabah (11.00) : 2 dilim ekmek.peynir.zeytin

Öğle (16.00) : bir sosisli tost,ayran
Bir tane ekler

Akşam : hem acıkmadım hem çok kalorili beslenmiştim
Gece de 10 da eve gelince hemen uyudum yorgunluktan

2 kupa yeşilçay
1 Lt su
1 saat yürüyüş

Suyum çok az farkındayım .daha da çok içmeye çalışacağım

Merhaba kızlarrrrr
Dün çoook ev işim vardı,gelemedim,ama diyeti sporu ihmal etmedim
Nasılsınız?
Eriğimmm seni gördüğüme çooooookkk sevindim canım.ama sanki daha toparlanamamışsın,zira ben enerjini hemen hissederim.kötüyü de iyiyi de.eski modunda değilsin. İNŞAALLAH kısa zamanda toparlanırsın .
Juju,sinir oluğun sey benim en hassas noktam.
Mesela ben oğluma kızdım,ağladıysa ,babası veya bir baskası kucaklayıp sakinleştirse patlarım sinirden,sen sanki benden dahamı çok seviyorsun diye.

GÜNAYDIN KIZLARR
dünkü menümü aktarayım;

sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 közlenmiş yağ biberi
2 zeytin

ara
mandalina

öğlen
4 köfte
ayran

ara
muz

akşam
2 dilim tambuğday ekmekle tost
ayran

regl olduğum için krizim tuttu
üzgünüm ama bir adet ekler pasta :18:

yani dengeli ama 6 yerine 4'e düşürebilirsen zamanla daha iyi olur
çok az bence bide sosisli tost olmamış, öğlen verip akşam aç bırakmışsın buda vucudun dengesini bozuyor kendisini kitlerse veremezsin kilo falan, dikkat et. Bide sosis sucuk içinde aşırı miktarda yağ oluyor bide ne olduğu belli değil içinde sağlığını bozma tavsiye etmem,

akşam ekmeğin yerine mesela çorba yada sebze yemekleri yesek nasıl olur, akşam karbonhidrat alınca sabah göbek şişiyo buda moral bozuyo tabi, bide kilo alımıın yavaşlar, yağ biberi ne merak ettim, öğünlerin saatlerinide girelim, ekler için üzülmne regl döneminde olucak o kadar

Dünkü menüyü paylaşıyorum kızlar

sabah 07.00
1 dilim ekmek, peynir, şekersiz çay

ara 10.00
tarçınlı ada çayı

öğle 12.00
2 yk domates çorbası
3 yk pilav
2 yk rus salatası
1 bardak ayran

akşam 20.00
1 kase çorba

2,5 lt su ve slim 6

ya kızlar benim haftada 1,5 kilo vermem lazım ama naıl yapsam ki, oturarak çalışıyorum, akşam mutlaka slim 6 yapıyorum ama daha ne yapsam acaba bu hafat kardeşimde askere gidiyo öyle fazladan bi spor yapacak vaktimde yok, bi öneriniz var mı? Birde slim 6 dan sıkıldım ikinci seviyeye artık geçsem mi?

dukan için eminmisin??? 4 ay dukan geçmişi olan birisi olarak soruyorum tekrardan rukan yapmak cesaret ister... Kesin kararlıysan yapabileceksen amenna ama emin değilsen hiç başlama derim yaz boz tahtası olmasın vucudun

ara ara bende uzak olsam ne rahat olurdu diyorum valla... öyle bi sahipleniyorlar ki sanki çocuk benim değil onların ...

meltem paylaştığın can yücel'in sözü çok hoşuma gitti ya.tıpkısının aynısı diyesim geldi
evet bende beğendim ... Tıpkısının aynısı

bak ne güzel kızın şimdiden özgüvenini kazanmış kendi kendine kalabiliyor... Bizimkisi de kalıyor işte bi rahat bıraksa babanne tarafı..

ahh ahh ne diyeyim.. Ben çok çatışıyorum bu konuda .. Benim söylediğimin tam tersini yapıyor babanne tarafı ve ben etkisiz eleman gibi kalıyorum .. Söylendiğimdede ortam geriliyor ama napim bir noktada durmaları gerek

üzgün olman bişeyi değiştirmiyor be güzelim şimdi o şediğini yakmak için ekstra ne yapacağını konuşmalıyız....

gün içerisinde hareket imkanın varsa kullan... öğle aralarında çık yürü... Silim6 yı bir süredir yapıyorsun vucudun alışmıştır belkide etki etmiyordur bir seviye yükseltebilirsin ama şu bir gerçek bir haftada 1,5 kilo vermek sağlıklı değildir... Asla yağdan vererek 1,5 kilo veremezsin kas kaybedersin ki bu hiç istenen bir durum değildir

+4 km daha yürüyüş yaptım

Saat 5 te

1 küçük karnıyarık
1 dilim normal ekmek
1 mandalina

Saat 8 de çok acıktım

2 kase çorba
1/2 dilim ekmek

Biraz düzensiz oldu ama en kısa zamanda hem yeme düzenimin hem de paylaşımlarımın düzene gireceği kanısındayım :)

canım öğünlerin düzensiz bu şekilde sağlıklı kilo veremezsin
ayrıca su olmazsa olmaz 2 litreden aşağıya düşmemeli bence
sosisli tost yerine kaşarlı peynirli falan tercih et hem daha sağlıklı
yavrum ne işin vardı bu kadar yaa
insan bi bizleri merak eder gelir bakar ama
canım öğlene salata ve ekmek ekleyebilirdin
akşam içinde sebze ağırlıklı bir menü seçmen daha mantıklı bence
ben daha önce 69 kilodan 55 e kadar indim ve ara ara kaçamaklarım oldu insanız sonuçta nefsimiz istiyor
önemli olan tamamen tatlıyı hayatımızdan çıkarmak değil dozunda bırakabilmektir bir taneden bir şey olmaz bana kalırsa
ama tatlı bir şeyler yiyeceğin zaman sabah saatlerinde ye akşama bırakma :)
öğlen pilav var rus salatası yemeseydin keşke sonuçta mayonez falan vardır içinde
akşam da salata ve yoğurt ekleyebilirdin canım bu kadar kasma kendini
yoğurdu her öğünde tüketmeye gayret etmeliyiz bence
sabır canım sabır :)
bu kiloları sen 1 günde almadın ki
biliyorum insan hemencik gitsin istiyor ama gitmiyor öyle hemencik
o yüzden kendini boş yere germe elinden geleni yap ve akışına bırak :)
hiç olmamış canım
5te yemişin sonra 2 kase çorba hiç olmamış
1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eşittir sen hesap et artık akşam yediklerini

akşam auto show fuarında olunca atıştırmalık gibi oldu : ( yoksa çok ekmek yeme taraftarı değilim akşamları
yağ biberi resimdeki oluyor : )
közlenip yenir bizde çoookta lezzetlidir kekikle kırmızı pul biberle

kızlar ben bu hafta çok çok kararlı ve istikrarlıyım yediğim her şeyin kalori hesabını yapıyorum
ayrıca yemek yedikten sonra 2 saat su içmiyorum bunu alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum işe yarayacağına inanıyorum
bu şekilde kabızlık sorunum bile kalmadı

eveet kesinlikle haklısın
ama çalışınca evde hazırlamam gerekiyor salatayı
dışarıda salataya güvenip yiyemeyenlerdenim malesef
normalde öğlen akşam sebze yemek hiiiç sorun değil

hakikaten çok karışık olmuş bişey anlamadım ama alışana kadar normal tabi, sen motive olmaya bak,
bildiğin kırmızı biber bu bende çok severim yaa
yemekten sonra iki saat su içmeyeince ne oluyoki ben çok su içen biriyim öğrenmek istiyorummmm

Günaydın fıstıklar :)

Bizim evin tadilat işleri bitmedi buda beni geriyor. Ayrıca hala regli olmadım tef gibiyim anlıcanız.
Umarım bir an önce gider bu şişlik :)

Yemekten hemen önce su içmek zararlıdır; Su yenilecek yemekleri görmeden önce en az 15-20 dakika önce içilmelidir, çünkü yemekler görülünce ilgili enzimleri salgılatıp mideye gönderilir, bu süreçte mideye gelen su tüm enzimleri kullanılmadan bağırsaklara taşınmasına sebebiyet verir, yenilen yemek enzimlerle sindirilemez.

Yemek sırasında su içmek vücuda zararlıdır; Bu esnada su içilir ise tükürük bezleri pityalin üretimini azaltır, bu da başta mide, bağırsak ve karaciğerin işini zorlaştırır. Ayrıca mide hacminin büyümesine de sebep olur. Yemek ile birlikte alınan su, mide tarafından yenilen besinlerin bir parçası olarak görülecek, onu da yenilen yemeğin cinsi enzimlere tabi tutacaktır. Sindirim sistemi gereksiz yere yorulacak, hazım zorlaşacaktır.
Eğer katı gıdalar yeniyorsa (katı gıdanın boğazdan geçmesi için) az miktarda su içilmesi gerekebilir.

Yemekten yedikten sonra 2-2.5 saat geçmeden su içmemelidir; Yemek ortasında su içme ile aynı sakıncaları doğurur. (Suyun yanı sıra çay, kahve, gazoz, meyve suyu, yemiş, çekirdek, diğer içecek ve yiyecekler de yenilip içilmemelidir, mide bu süreçte rahat bırakılmalıdır.)

günaydınnn

yaa sanırım ben biraz pimpirikliyim heralde baksana nilgün de yalnız bırakıyormuş bende yavaş yavaş bırakmaya başlayayım o halde yaaa

canım seninle hiç karşılaşamıyoruz gün içinde o yüzden öyle dedim evet senin netin oldukça sen yazıyorsun amabazen bakıyorum benim için çok geç olan saatler o yüzden öyle dedim ben kaçıncı uykumdayken sen yazıyorsun tatlım

ebyar cım bu yemekten sonra 2 saat su içmemek ne işe yarıyo tatlım benimde malum kabızlık sorunum var acil açıklarmısın?

vay bee çok önemli gerçekten, sağol canımcım, demekki benim mide bu yüzden hep şişik

Iyi de bu duruma uyarsak 3 lt suyu hangi arada biteceğiz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…