Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah beş mi akşam beş mi... :)
valla şahnurcum sen bilirsin ama bazı sorumlulukları yavaştan versen iyi olur derim... Kendi kendine kapıyı açabiliyormu mesela.. Benimkisi ilk günler açamamıştı sonradan gelişti ellerindeki kaslar... Anahtarı çeviremiyordu yaa

Kızlar kan grubuna göre beslenmeyi araştırdınız mı hiç?

Benim 0+ grubum ben ilk insanların kanındanmışım hayvanla beslencekmişim hahahahhahaha
Hadi ben ava gidiyorum görüşürüz sizede 2 ceylan vurayım çevirir yeriz

Yemekten en az yarım saat,yemekten sonra 2 saat süreyle sıvı alınmamalı.sağlık için.yemekten sonra içeceğimiz su midemizin salgılamış olduğu sıvını yuyarak bağırsaklara kovar.,bu yapısı bu kadar asitik sıvıya uygun olmayan 12 p.bağırsağı tahriş eder,emici memecikleri yakar ,artı mide içindekini de sindirmeli,o yuzden daha faZla ph'a sahip asit üretir,ve de mide kaslarının hareketiyle içindekini sindirmeye çalişir.bu reflü ve birçok rahatsızlıklara davetiye çıkarır+ midemize ilave erdiğimiz su alkali yaptığı için sıvını,hayatımızda hiç alkol almasak bile karaciğer serozu ola biliriz.aynısı meyve için de geçerli.yemekten sonra yedimiz meyve yani.

Bende bir kitap var,can Boğaz'dan çıkar,tavsiye ederim her kese.orda yer alıyor kan grubuna göre beslenme.ama dikkat etmem

Iyi de bu duruma uyarsak 3 lt suyu hangi arada biteceğiz??
canım o vakitler dışında rahat 10-12 bardak su içiyorum ben
yani içilecek vakit kalıyor tabi ki uygulayıp uygulamamak sizin elinizde ama ben bu yöntemle resmen kabızlık sorunumu aştım

Ebyarcığım ,merak etmez olurmuyum cnm,ama hiç vakit ayıramadım kii.
ahh canım seni gözlerimiz arıyor ihmal etme bizleri
Bende bir kitap var,can Boğaz'dan çıkar,tavsiye ederim her kese.orda yer alıyor kan grubuna göre beslenme.ama dikkat etmem
evet canım o kitabın yazarı Mehmet ali bulut
ben o adamın bi çok söyleşisine katıldım çok güzel şeyler anlatıyor
ve o da yemekten 2 saat sonra su içmeye başlayın bu bir çok hastalığa davetiye çıkarıyor diyor
bu düstura uyarsanız kabızlık problemi, klosterol, şeker hastalığı olmaz Allah'ın izniyle diyor

duydum ama uygulamasını bilmiyorum... Ben a+ yım ben ne yicem ot mu ???
ooooooooooo yarım saat önce iki saat sonra içme yarım saatte yemek sürer etti mi 3 saat ... Günde 3 öğün yediğimizi düşünürsek 9 saat su içmicez ozaman.... Hakkat ne ara içicez suyu arkadaş

kızlar süperr bi yürüyüş yaptım tam 45 dk yürüdüm 10 dakika da eliptik bisiklet çevirdim süper ter attım

canım açıyo kapıyı falan ben gecen sene yüzme kursuna giderken vermiştim anahtarı kendisi açıp eve geliyordu ama ben evdeydim tabii aslında ben kalıyırım beni yalnız bırakın diyo ama benim gözümde hala bebek yaa fazla mı evhamlıyım neyim

kızlar süperr bi yürüyüş yaptım tam 45 dk yürüdüm 10 dakika da eliptik bisiklet çevirdim süper ter attım

maşallah sana darısı benim başıma ama bugün kaanın sonuçları için hastaneye gideceğim o yüzden spor yapacak fırsatım gün içinde maalesef yok bakalım nasıl halledecem dünki menümü yazmadım ama nedenini yazayım akşam canım çok tatlı istediği için 2 tane sade lokum yedim ne diyeceksiniz bana vereceğiniz cezaya razıyım :)

Kizlar tunaydin cok gec kaldim dun ogleden sonra son kontrolume gitmistim dr ye ve masallah bi is bu kadar mi birkir daha da bitmedi ama dun yediklerimi bi yazayim:)

Sabah(09:00)
1 dilim ekmek cavdardi
1 dilim peynir domates salatalik

Aksam( 16:00)

1 kase corba
6 adet kozde mantar yagsiz
3 yk makarna salatasi (mayonezsdiz yogurt ve garniturle yapildi yagda yok)

Ara (19:00)
Yarim elma
1 dilim ayva

Spor: 45 dk yuruyus
Su: 4 lt

Bitki cayim ve oglen ve aram yok cunku drdeydim ve tuvalete sikismak icin bi dunya du ictim yemeye yer kalmadi vakitte

Gecmisi ayrintili okuyacagim inşallah

Zargar senin sacini basini yolaeim enerjim geldide islerin yogunlugu bitmedi

napıyorsunuz kızlar ben yemeğimi yedim fabrikada 2 tur attım geldim
Şimdide türk kahvemi içiyorum ohhh missss

Yok yoook ayni cadiymissin,sozumu geri aldimm

napıyorsunuz kızlar ben yemeğimi yedim fabrikada 2 tur attım geldim
Şimdide türk kahvemi içiyorum ohhh missss

Ohh afiyet olsun bende kahvalti yaptim salilari yemek cikmiyor kahvalti geliyor bize ve ustune fabrikada 8 tur attim bizim fabrikanin bahce baya buyuk kızlar la tempolu yuruyoruz bildigin terliyoruz:) kisinda kpss ye calisacagiz bakalim ne olur suan ankarada hava yemede yaninda yat cinsibden. Ama kahve icemiyorum bol su icmem gerek kahve cayda su istegimi olduriyor. Kiskandim simdi seni

Yok yoook ayni cadiymissin,sozumu geri aldimm

sopami evde unutmuşum bi kosu aldim geldim ozlemisim sizi yaa

Bu arada 1, 5 saat yuruyuse kim kotu diyebilir ki :26:

Ohh kizlar nisbet mi yapiyonuz biride keyf kahvesi yapip iccekmis insan erigim sende icermisin der :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…