- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.761
Günde 15 dakika tempolu yürüyüş hem metabolizmanızı hızlandırır hem de hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olur!
YENİ ÜYELERİMİZDEN WİSPER, COZNUR, BSRMHMMT ... BU CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE SİZLERİN DE KİLOLARI ALINACAĞI VE LİSTELERE DAHİL OLACAĞINIZDAN GEREKLİ ÖZENİ GÖSTERMENİZİ RİCA EDİYORUM... HEM KİLOLARINIZA HEM BURADATİ PAYLAŞIMLARINIZA...
ŞU BİR GERÇEKTİR Kİ BURADA NE KADAR PAYLAŞIMDA BULUNUR NE KADAR BİRLİKTE OLURSANIZ DİĞER ARKADAŞLARINIZLA MOTUVASYONUNUZ OKADAR YÜKSEK OLUR VE KAÇAMAK YAPMA RİSKİNİZ OKADAR AZ OLUR....
GÜNE GERGİN BAŞLADIM BEN KENDİ ADIMA.. KAYINVALDE KAYINBABA VE EŞİM ARASINDA YAŞADIĞIM BİR GERGİNLİK VE ŞUAN SİNİRLİYİM SAKİNLEŞMEYE ÇALIŞIYORUM BURAYADA O NEDENLE GEÇ GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN...
Günde 15 dakika tempolu yürüyüş hem metabolizmanızı hızlandırır hem de hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olur!
YENİ ÜYELERİMİZDEN WİSPER, COZNUR, BSRMHMMT ... BU CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE SİZLERİN DE KİLOLARI ALINACAĞI VE LİSTELERE DAHİL OLACAĞINIZDAN GEREKLİ ÖZENİ GÖSTERMENİZİ RİCA EDİYORUM... HEM KİLOLARINIZA HEM BURADATİ PAYLAŞIMLARINIZA...
ŞU BİR GERÇEKTİR Kİ BURADA NE KADAR PAYLAŞIMDA BULUNUR NE KADAR BİRLİKTE OLURSANIZ DİĞER ARKADAŞLARINIZLA MOTUVASYONUNUZ OKADAR YÜKSEK OLUR VE KAÇAMAK YAPMA RİSKİNİZ OKADAR AZ OLUR....
GÜNE GERGİN BAŞLADIM BEN KENDİ ADIMA.. KAYINVALDE KAYINBABA VE EŞİM ARASINDA YAŞADIĞIM BİR GERGİNLİK VE ŞUAN SİNİRLİYİM SAKİNLEŞMEYE ÇALIŞIYORUM BURAYADA O NEDENLE GEÇ GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN...
öyle zaten boş vermeye çalışıyorum ama huzurlu yuvama müdahala olunca geriliyorum işte bazen... özünde iyi olmaya çalışılıyor ya sorun ordan çıkıyor zaten... onlar iyi bişey yaptıklarını düşünerek benim gerilmememe neden oluyorlar... ama anlatamıyorum ki onların iyi niyetinin aslında pek iyi olmadığını.. amannnnnnnnnnnnnnn boş ver gitsin arkadaş...
eeeeeeeeeeeee ne var ne yok bakalım...
bu hafta baya baya asılmamız lazım çünkü eski yarışmacı girişimiz olacak... yani - değerler havada uçuşacak.. bizinde ortalama sınırımız olan %0,30 yakalamamız için biraz daha azmetmemiz gerekmekte...
Bütün gece ağlamaktan helak olup ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi güne devam eden canlıya kadın denir...c.yücel
Herkese merhaba,
Ben 5. takımın yeni üyesiyim. İsabet şudur ki en son cuma günü tartılmıştım ve kk de yarışma olduğunu tesadüfen gördüm ve hemen üye oldum.
Kendimi kısaca tarif etmem gerekirse sık sık diyet yapmaya çalışan 160 cm boyunda 67,4 kg ( 01.11.2013 geçen cuma itibariyle ) , fazla kiloları 6 yaşındaki kızım dolayısıyla göbeğimde ve basenlerimde barındıran birisiyim.
Sizlerle keyifle kilo vereceğimi düşünüyorum.
Hareketli kalın..
Herkese merhaba,
Ben 5. takımın yeni üyesiyim. İsabet şudur ki en son cuma günü tartılmıştım ve kk de yarışma olduğunu tesadüfen gördüm ve hemen üye oldum.
Kendimi kısaca tarif etmem gerekirse sık sık diyet yapmaya çalışan 160 cm boyunda 67,4 kg ( 01.11.2013 geçen cuma itibariyle ) , fazla kiloları 6 yaşındaki kızım dolayısıyla göbeğimde ve basenlerimde barındıran birisiyim.
Sizlerle keyifle kilo vereceğimi düşünüyorum.
Hareketli kalın..
33 yaşındayım. Hedef kilom 53.
Hoş geldin canım :)
Öncelikle sensiz burası çekilmiyor :) Ayrıca geçmiş olsun bendede çıktı banada fitil verdi. Bitsin tekrar gidicem kontrole.
Aynen takmamak en iyisi bu çocuk işini. Rabbim ol dedikten sonra olur. Kendini üzme ağlama bidaha.
Kilonuda takma vercez burda nasıl olsa. Gram gram olsada gitcek o pis yağlar :)
Sabah 4 km yürüyüş yaptım bana hızlı tempoda gibi geldi ama 40 dk da yürüdüm 4 km yi.
Üzerine 1 bardak su ve 1 yeşil elma yedim
1 saat sonra tesadüf oldu ama ekmeksiz 1 tabak çorba içtim
8 dk lık göbek egzersizi var bilirsiniz onu yaptım
Öğle yemeğinde yoğurt + ıspanak + makarna yedim ( ekmek yerine )
Şimdilik bu kadar arkadaşlar şimdi form çayımı içeceğim :)
canım hoş geldin umarım istediğin kg ulaşır burdan mezun olursun. bir şey rica etsem yediklerinin porsiyonlarınıda belirtirsen sevinirim . mesela makarna demişsisn ne kadar 2 yk makarna= 1 dilim ekmek yerine geçiyor
Öncelikle teşekkür ederim bu gibi yönlendirmelere ihtiyacım olacak.
Ispanak 3 yemek kaşığı
Makarna 3 yemek kaşığı ( çok olmuş ozaman )
meltemcim desteğin için sağol canım 63,7 den 54 e inecem azmettim olacak. kimse için sinirlerini yıpratma hafta sonuda ben kayın bilader ve eşimle ilgili stresi yaşadım ve değmez dedim kuaföre gittim kendime bakım yaptım . konuyu net bilmiyorum ama eşini kendi tarafından uzaklaştırma gerisi kapının dış mandalı kimseye taviz vermeyeceğini az çok yapını biliyorum canım gördüğüm en güçlü kadınlardan birisin
Sabah 4 km yürüyüş yaptım bana hızlı tempoda gibi geldi ama 40 dk da yürüdüm 4 km yi.
Üzerine 1 bardak su ve 1 yeşil elma yedim
1 saat sonra tesadüf oldu ama ekmeksiz 1 tabak çorba içtim
8 dk lık göbek egzersizi var bilirsiniz onu yaptım
Öğle yemeğinde yoğurt + ıspanak + makarna yedim ( ekmek yerine )
Şimdilik bu kadar arkadaşlar şimdi form çayımı içeceğim :)
güçlü mü .. hani nerde:26:
yürüyüşü nerede yapıyorsun canım ...40 dk yürüyüş az değil bence ideal ölçülerde üstüne egzersizde yapıyormusun ne güzel devamlı olduğu zaman etki eder biliyorsun
güçlü mü .. hani nerde:26:
valla canım konu şu... oğlum 4. sınıfa gidiyor eşim vardiyalı çalıştığı için çoğunlukla evde olur ve okula giderken oğlumla ilgilenir.. evde olmadığı dönemlerde babanneye bırakırdık ordan giderdi okula.. ama biz artık büyüdüğünü ve kendi kendine hazırlanıp okula gidebileceğini bir gün test ettik ve evet sorunsuz kendi hazırlandı servisine bindi gitti...
hal böyle olunca bu hafta eşim evde yok ve babanneye bırakmak istemedim yazılı haftası akşamları çalıştırırım dedim ve oğlana söyledim bak kendin gideceksin kendini hazırla diye.. neyse oğlanla cebelleştim ikna ettim.. o rahatı istiyor babanneye gitmeyi yani..
neysem bıraktım eve saat başı da arıyor konuşuyorum oğlumla sonra 9,30 da babanne aradı beni büyükbabası batuyu almaya gidiyor neden evde yanlız bırakıyorsunuz ben seni arıyorum ki batu annem izin vermez dedi sen onu ara tamam gidebilirsin de vs vs vs ....
sinirlendim tabi benim yapmaya çalıştığım şeyi her ne kadar iyi niyetli olsalarda bozmuş oluyorlar.. ben kendine güveni gelsin bazı sorumlulukları alsın artık aşama aşama hayata atılsın dedeğim oğlum bana göre bu nedenle ikilem yaşamak zorunda kalıyor... bir tarafta ben ve babası bir tarafta babanne ve büyükbabasının eğitme düzeyleri arasında bocalıyor...
sinirlendim gerildim eşime söyledim sen konuş ben konuşursam geriliriz bana alınırlar ama sen oğullarısın sen konuşursan daha iyi olur dedim ama ona bana hak verdiği halde beni sinir etti öyle işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?