- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.781
kızlar bugün tartılan oldu mu ??? kilo verme durumları ne alemde
çok iyi anlıyorum senin yetiştirme tarzınla onların yetiştirme tarzı bir olmayacak ama bunları onlara anlatmak gerçekten zor. Eşinin uygun bir dille anlatmasını istemende gayet düşünceli bir davranış . Sen yine de sinirlenme o ufaklık çok değil bir seneye kalmadan evde sizi bile istemeyecek. Ayrıca eşlerde malum bizde hafta sonu eşimin bana söyleyip hak verdiklerini kardeşine bi türlü söyleyememesi yüzünden sinirlendik. Anlayacağın erkekler işte bizim gözlüklerimiz dinlendirici onların şişe dibi
kimsecikler yok :44: Nerde bu millet nerde bu devlet yahu
ben hemen bugünkü menümü yazayım
04.11.2013 pazartesi
sabah (07:00)
1 dilim ekmek
domates salatalık
roka
1 kk kadar peynir
2 yeşil 3 siyah zeytin
ara (10:00)
yarım nar
öğle (13:00)
1,5 dilim ekmek
6 yemek kaşığı sebze yemeği
ara(15:00)
10 tane fındık
1 tane mandalina
akşam(17:30)
1 bardak ayran
6 y.k sebze yemeği
1 dlm ekmek
limonlu mor lahana
1 bardak yeşil çay
2 litreye tamamlayacağım suyumu
leslie 2 mile
akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmayacağım
şekersiz çay içerim sadece bir de su o kadar
kızlar bugün tartılan oldu mu ??? kilo verme durumları ne alemde
akşam nete giremem belki diye yazdım
hayırdır kız akşam olmadan menü gelmiş.. Sizin orda erken mi oluyor akşamlar....
Ben ne yicem arkadaş akyama bilmiyorum ... öğlende hafif atırtıştım acıktım valla
Aynen katılıyorum canım hareketsiz olmuyor maalesefhadi kızlar bugün egzersizinizi yapmayıda unutmayın hee, hep az yemek değil, birazda hereket
jujum sakin ol boş ver diyeceğim ama boşveremiyorsun peki sen güveniyırmusun oğluna kendi başına halledebilir mi?
okulu yarım gün mü?
sabah evden kaçta çıkıyor? bende amma soru sordum daha 4. sınıf biraz küçük tatlım yaa benimki 3. sınıf ben 1 saattten fazla evde bırakmıyorum açıkcası güvenemiyorum bana da kızma tatlım da hani diyeyim dedim
yeni gelen arkadaş hoşgeldin sende aramıza hakkaten zargar nerde gene mi hasta bu kız yaaa
ipekten de ses yok herzamanki gibi
şöyle ki canım
batu 3. sınıfta iken ben sabah 7,45 de evden çıkıyordum batu evde kalıyordu babasıda 9,30 da eve geliyordu işten çıkıp o süre içerisinde batu yanlız kalıyordu.. tabiki ilk başlarda korktu panik yaptı ama zamanla aştık... ilk dönemlerde 10 dk da bir beni arardı telde konuşurduk babası gelene kadar evden msn ile yazışırdık.. sonrasında aramaz oldu.. ben aradığımdada anne ikide bir arama tv izliyorum demeye başladı ... benim aramamdan rahatsız oldu yani
ama bu sahsettiğim durum hergün olan bişey değil bir ay içerisinde 5-6 gün oluyordu ... zaten eve kendi başına girme konusunu da 3. sınıfta hallettik.. servisi benden 10 dk erken geliyordu dışarıda beklemesin diye anahtar verdim ve kendi kapıyı açıp içeri giriyordu ben gelene kadar...
bu sene geçtiğimiz cuma günü denedik batuyu evde bıraktım kahvaltısını hazırladım çıktım... saat başı aradım kontrol ettim kahvaltını yaptın mı.. ödevlerin bitti mi.. çantan hazırmı.. vss diye.. servis saatine 30 dk kalı arayıp hazırlanmasını söyledim ve kendi giyindi aşağı indi...
yani bilmiyorum bizimki yaşından olğun davranıyor aslında hiç yaramazlık yapma gibi bir endişem olmadı çünkü o konularda beni hiç üzmedi belkide ben erken olgunlaşmasını istiyorum ama mersin büyük şehir değil ankara olsa belki korkarım ama burası daha bi sakin .. seneye kendi kendine desrhaneye gidip gelebilmeli mesela dolmuşa kendi kendine binebilmeli ne bilim yapabileceğinin üstünde bişey yüklemiyorum ki ben batuya biliyorum ki yapabilir başarabilir....
mesela halası bu sene yaz okuluna yollucakmış batuyu muğla milas ta ... 2 hafta kalacakmış eee kim giydirecek kim takip edecek kim getirecek kim götürecek... bazı sorumlulukları yüklemezsem eğer ona bocalar
ben mi çok katı davranıyorum şimdi anlamadım....
ya babannesine kızdığım nokta beni kötü anne moduna sokması oldu...
yani çocuğun zihnine annem beni yanlız bıraktı evde
babannem beni evde yanlız bırakmadı geldi beni kurtardı olarak nakşedecek bu durum sanki ben kötü onlar iyi gibi oldu ...
Bugunku menunu cok begendim canim
Ben de dovmeciye koşucam :) ben de psikolojik olarak bunaldim olaylar olaylar :)
Günde 15 dakika tempolu yürüyüş hem metabolizmanızı hızlandırır hem de hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olur!
YENİ ÜYELERİMİZDEN WİSPER, COZNUR, BSRMHMMT ... BU CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE SİZLERİN DE KİLOLARI ALINACAĞI VE LİSTELERE DAHİL OLACAĞINIZDAN GEREKLİ ÖZENİ GÖSTERMENİZİ RİCA EDİYORUM... HEM KİLOLARINIZA HEM BURADATİ PAYLAŞIMLARINIZA...
ŞU BİR GERÇEKTİR Kİ BURADA NE KADAR PAYLAŞIMDA BULUNUR NE KADAR BİRLİKTE OLURSANIZ DİĞER ARKADAŞLARINIZLA MOTUVASYONUNUZ OKADAR YÜKSEK OLUR VE KAÇAMAK YAPMA RİSKİNİZ OKADAR AZ OLUR....
GÜNE GERGİN BAŞLADIM BEN KENDİ ADIMA.. KAYINVALDE KAYINBABA VE EŞİM ARASINDA YAŞADIĞIM BİR GERGİNLİK VE ŞUAN SİNİRLİYİM SAKİNLEŞMEYE ÇALIŞIYORUM BURAYADA O NEDENLE GEÇ GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN...
Tekrar hosgeldin canım.neden eşinden gizli zayıflamanımı istemiyor yoksamSelam kizlar geçmişe pek bakamadim yeni uyler varsada bilmiyorum varsa hosgelmisler
Gelelim bana iki haftada dr gittik testler vs girdik bi yola iste bende enfeksiyon cikti onun icin ilaclar enfeksiyonu bobreklerim tetiklemis onun icin ilaclar icim disim ilac oldu . Kafami toparladim mi bilmiyorum ama bildigim bura olmadan olmuyor bu is dun bi guzel oturup agladiktan sonra cocuk icin ugrasmaktan vazgectim gelecekse gelir rabbim bilir . Sabah tartiya ciktim ve gordugum rakam iki haftada bsna ne oldu dedirtti 63, 7 bu rakamla araniza donup bildiriminizi etkilemrk istemiyorum ama byra olmadanda yapamiyorum kendimi size teslim ettim. Aa bide donusumu kabul ederseniz eger akşamlari giremem cunku esimden bile gizli basliyorum bu defa kimse yolumdan ceviremez
Canım Allah yardımcın olsun.ben uzakta olmaktan mutluyum şu sıkıntılar bile gerilmeme yeterdi benim
valla aynısı benimkiside... Bana hak veriyormuş ama kendisi söyleyemezmiş uygun bir dille ben söylemeliymişim....
Off oof bu erkek milleti yok mu... Akşam arıcam birde uygun bir dille neden böyle yapmak istediğimi söyleyeceğim...
Canım ben hergüne gelmeye çalışıyorum neden öyle bir algıya kapıldığını anlayamadım.gec saatte bile olsa net problemi yoksa geliyorumjujum sakin ol boş ver diyeceğim ama boşveremiyorsun peki sen güveniyırmusun oğluna kendi başına halledebilir mi?
okulu yarım gün mü?
sabah evden kaçta çıkıyor? bende amma soru sordum daha 4. sınıf biraz küçük tatlım yaa benimki 3. sınıf ben 1 saattten fazla evde bırakmıyorum açıkcası güvenemiyorum bana da kızma tatlım da hani diyeyim dedim
yeni gelen arkadaş hoşgeldin sende aramıza hakkaten zargar nerde gene mi hasta bu kız yaaa
ipekten de ses yok herzamanki gibi
Canım kesinlikle hak veriyorum.herkesin kendine göre bir eğitim metodu var müdahale edilmesinden hiç hoşlanmam.sadece yazın bu mevzularda yaşadığım gerginlik bile yıl boyu bana yetiyor
şöyle ki canım
batu 3. sınıfta iken ben sabah 7,45 de evden çıkıyordum batu evde kalıyordu babasıda 9,30 da eve geliyordu işten çıkıp o süre içerisinde batu yanlız kalıyordu.. tabiki ilk başlarda korktu panik yaptı ama zamanla aştık... ilk dönemlerde 10 dk da bir beni arardı telde konuşurduk babası gelene kadar evden msn ile yazışırdık.. sonrasında aramaz oldu.. ben aradığımdada anne ikide bir arama tv izliyorum demeye başladı ... benim aramamdan rahatsız oldu yani
ama bu sahsettiğim durum hergün olan bişey değil bir ay içerisinde 5-6 gün oluyordu ... zaten eve kendi başına girme konusunu da 3. sınıfta hallettik.. servisi benden 10 dk erken geliyordu dışarıda beklemesin diye anahtar verdim ve kendi kapıyı açıp içeri giriyordu ben gelene kadar...
bu sene geçtiğimiz cuma günü denedik batuyu evde bıraktım kahvaltısını hazırladım çıktım... saat başı aradım kontrol ettim kahvaltını yaptın mı.. ödevlerin bitti mi.. çantan hazırmı.. vss diye.. servis saatine 30 dk kalı arayıp hazırlanmasını söyledim ve kendi giyindi aşağı indi...
yani bilmiyorum bizimki yaşından olğun davranıyor aslında hiç yaramazlık yapma gibi bir endişem olmadı çünkü o konularda beni hiç üzmedi belkide ben erken olgunlaşmasını istiyorum ama mersin büyük şehir değil ankara olsa belki korkarım ama burası daha bi sakin .. seneye kendi kendine desrhaneye gidip gelebilmeli mesela dolmuşa kendi kendine binebilmeli ne bilim yapabileceğinin üstünde bişey yüklemiyorum ki ben batuya biliyorum ki yapabilir başarabilir....
mesela halası bu sene yaz okuluna yollucakmış batuyu muğla milas ta ... 2 hafta kalacakmış eee kim giydirecek kim takip edecek kim getirecek kim götürecek... bazı sorumlulukları yüklemezsem eğer ona bocalar
ben mi çok katı davranıyorum şimdi anlamadım....
ya babannesine kızdığım nokta beni kötü anne moduna sokması oldu...
yani çocuğun zihnine annem beni yanlız bıraktı evde
babannem beni evde yanlız bırakmadı geldi beni kurtardı olarak nakşedecek bu durum sanki ben kötü onlar iyi gibi oldu ...
burdaki dengeyi sağlarsan zaten kesin başarılı olursun çünkü bende bayadır uğraşıyorum baktım dört temel öğenin dengesini sağlamayınca ne kadar az yesenizde, kilo verme falan olmuyor, sanırım vücut komplex beslenmemizi istiyor, ve egsersiz şart ne aç kalacaksın nede aşırı spor yapacaksın yani..
canım bu daha mantıklı 3 meyve çok ıolmaz sonuçta hemm sağlıklı beslenme hem kilo verme dukandaki kadar hızlı gitmez kilolar bu şekilde ama hem sağlıklı hemde yavaş yavaş kilo kaybedersin
[/B][/I][/U][/FONT][/SIZE][/COLOR]
YENİ ÜYELERİMİZDEN WİSPER, COZNUR, BSRMHMMT ... BU CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE SİZLERİN DE KİLOLARI ALINACAĞI VE LİSTELERE DAHİL OLACAĞINIZDAN GEREKLİ ÖZENİ GÖSTERMENİZİ RİCA EDİYORUM... HEM KİLOLARINIZA HEM BURADATİ PAYLAŞIMLARINIZA...
ŞU BİR GERÇEKTİR Kİ BURADA NE KADAR PAYLAŞIMDA BULUNUR NE KADAR BİRLİKTE OLURSANIZ DİĞER ARKADAŞLARINIZLA MOTUVASYONUNUZ OKADAR YÜKSEK OLUR VE KAÇAMAK YAPMA RİSKİNİZ OKADAR AZ OLUR....
GÜNE GERGİN BAŞLADIM BEN KENDİ ADIMA.. KAYINVALDE KAYINBABA VE EŞİM ARASINDA YAŞADIĞIM BİR GERGİNLİK VE ŞUAN SİNİRLİYİM SAKİNLEŞMEYE ÇALIŞIYORUM BURAYADA O NEDENLE GEÇ GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN...
Herkese merhaba,
Ben 5. takımın yeni üyesiyim. İsabet şudur ki en son cuma günü tartılmıştım ve kk de yarışma olduğunu tesadüfen gördüm ve hemen üye oldum.
Kendimi kısaca tarif etmem gerekirse sık sık diyet yapmaya çalışan 160 cm boyunda 67,4 kg ( 01.11.2013 geçen cuma itibariyle ) , fazla kiloları 6 yaşındaki kızım dolayısıyla göbeğimde ve basenlerimde barındıran birisiyim.
Sizlerle keyifle kilo vereceğimi düşünüyorum.
Hareketli kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?