Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sahur

1 dilim ekmek
1 yumurta
domates salatalık

iftar

kuaförde açmak zorunda kaldığım için
1 ayran(200ml)
1/2 lavaş döner

su: iltihabı atmak için bol su içiyorum 3lt
bitki çayı: yok
spor: 1,5 saat tempolu yürüyüş

bu arada kızlar esra zargar filan nerdeler ebyar da eve dönmüş artık herkes düzene girmiş sanırım

kimsecikler yok :44: nerde bu millet nerde bu devlet yahu
ben hemen bugünkü menümü yazayım

04.11.2013 pazartesi

sabah (07:00)

1 dilim ekmek
domates salatalık
roka
1 kk kadar peynir
2 yeşil 3 siyah zeytin

ara (10:00)

yarım nar

öğle (13:00)
1,5 dilim ekmek
6 yemek kaşığı sebze yemeği

ara(15:00)
10 tane fındık
1 tane mandalina

akşam(17:30)
1 bardak ayran
6 y.k sebze yemeği
1 dlm ekmek
limonlu mor lahana

1 bardak yeşil çay
2 litreye tamamlayacağım suyumu
leslie 2 mile

akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmayacağım
şekersiz çay içerim sadece bir de su o kadar

valla aynısı benimkiside... Bana hak veriyormuş ama kendisi söyleyemezmiş uygun bir dille ben söylemeliymişim....

Off oof bu erkek milleti yok mu... Akşam arıcam birde uygun bir dille neden böyle yapmak istediğimi söyleyeceğim...

hayırdır kız akşam olmadan menü gelmiş.. Sizin orda erken mi oluyor akşamlar....

Ben ne yicem arkadaş akyama bilmiyorum ... öğlende hafif atırtıştım acıktım valla

Öğle öğününde ;

1 kase çorba
1 kepçe yoğurt
2 yk etli nohut yedim

akşama ne yesem acaba? kahvaltı gibi zeytin peynir hafif bişeyler mi atıştırsam. Bilemedim.

kızlar bugün tartılan oldu mu ??? kilo verme durumları ne alemde

Yok canım ben tartılmadım. Zaten regli olmam lazım ama hala olmadı. Şişkinlikte var. Tartıya çıkıp psikolojimi bozmaya cesaretim yok :)

Bu arada kızlar folik asit olarak ne içiyorsunuz?
Bana doktor inofolik önerdi suda eriyen toz. Siz ne içiyorsunuz?

hayırdır kız akşam olmadan menü gelmiş.. Sizin orda erken mi oluyor akşamlar....

Ben ne yicem arkadaş akyama bilmiyorum ... öğlende hafif atırtıştım acıktım valla
akşam nete giremem belki diye yazdım
ne yiyeceğim beli olduğu için bir de :) böyle yazınca yazdıklarımın dışına çıkamıyorum iyi oluyor hem

hadi kızlar bugün egzersizinizi yapmayıda unutmayın hee, hep az yemek değil, birazda hereket

jujum sakin ol boş ver diyeceğim ama boşveremiyorsun peki sen güveniyırmusun oğluna kendi başına halledebilir mi?
okulu yarım gün mü?
sabah evden kaçta çıkıyor? bende amma soru sordum daha 4. sınıf biraz küçük tatlım yaa benimki 3. sınıf ben 1 saattten fazla evde bırakmıyorum açıkcası güvenemiyorum bana da kızma tatlım da hani diyeyim dedim

yeni gelen arkadaş hoşgeldin sende aramıza hakkaten zargar nerde gene mi hasta bu kız yaaa
ipekten de ses yok herzamanki gibi

şöyle ki canım

batu 3. sınıfta iken ben sabah 7,45 de evden çıkıyordum batu evde kalıyordu babasıda 9,30 da eve geliyordu işten çıkıp o süre içerisinde batu yanlız kalıyordu.. tabiki ilk başlarda korktu panik yaptı ama zamanla aştık... ilk dönemlerde 10 dk da bir beni arardı telde konuşurduk babası gelene kadar evden msn ile yazışırdık.. sonrasında aramaz oldu.. ben aradığımdada anne ikide bir arama tv izliyorum demeye başladı ... benim aramamdan rahatsız oldu yani

ama bu sahsettiğim durum hergün olan bişey değil bir ay içerisinde 5-6 gün oluyordu ... zaten eve kendi başına girme konusunu da 3. sınıfta hallettik.. servisi benden 10 dk erken geliyordu dışarıda beklemesin diye anahtar verdim ve kendi kapıyı açıp içeri giriyordu ben gelene kadar...

bu sene geçtiğimiz cuma günü denedik batuyu evde bıraktım kahvaltısını hazırladım çıktım... saat başı aradım kontrol ettim kahvaltını yaptın mı.. ödevlerin bitti mi.. çantan hazırmı.. vss diye.. servis saatine 30 dk kalı arayıp hazırlanmasını söyledim ve kendi giyindi aşağı indi...

yani bilmiyorum bizimki yaşından olğun davranıyor aslında hiç yaramazlık yapma gibi bir endişem olmadı çünkü o konularda beni hiç üzmedi belkide ben erken olgunlaşmasını istiyorum ama mersin büyük şehir değil ankara olsa belki korkarım ama burası daha bi sakin .. seneye kendi kendine desrhaneye gidip gelebilmeli mesela dolmuşa kendi kendine binebilmeli ne bilim yapabileceğinin üstünde bişey yüklemiyorum ki ben batuya biliyorum ki yapabilir başarabilir....

mesela halası bu sene yaz okuluna yollucakmış batuyu muğla milas ta ... 2 hafta kalacakmış eee kim giydirecek kim takip edecek kim getirecek kim götürecek... bazı sorumlulukları yüklemezsem eğer ona bocalar

ben mi çok katı davranıyorum şimdi anlamadım....

ya babannesine kızdığım nokta beni kötü anne moduna sokması oldu...

yani çocuğun zihnine annem beni yanlız bıraktı evde
babannem beni evde yanlız bırakmadı geldi beni kurtardı olarak nakşedecek bu durum sanki ben kötü onlar iyi gibi oldu ...

Bence sen haklısın canım. Heleki yazın böyle bir projeniz var ise , kendini hazır hissetmeli senin de aklın kalmamalı.
Ayrıca erkek çocuğu biraz özgüven kazanır bence. Yoksa illa biri yönetsin ne yapacağını söylesin ister ileride yaşantısını da etkiler.
Tabi bunlar benim görüşlerim ama sen anne olarak oğlunu tanıyorsun. Kendin disiplinine karar vermelisin.
Ayrıca karar verme psikolojisi de güçlenir. Kendini bir çocuk olarak değil bir birey olarak görür bence.

kızlar bugün aldığım toplam kalori 988 spor yaparak yaktığım ise 112
bugünlük fena sayılmaz

Bugunku menunu cok begendim canim

Ben de dovmeciye koşucam :) ben de psikolojik olarak bunaldim olaylar olaylar :)

kesinlikle öyleyim.. bugün son defa çikilatamı yiyorum... sonrasında yani yarınnn dukan atak 1.günüm olacak 2 gün atak yapıp sonrasında seyire geçicem daha önce yapmıştım çünkü fazla uzatmak istemiyorum atak evresini.

peki juju cum bildirimde bulunucam yarın diyetime başlıyorum çok şükür. sende sıkma canını konuyu okudum senin eğitim şeklin güzel ama onlarda iyi niyetlerinden yapmışlar ne yapsınlar. annemde öyle davranır çocuklara hep ablamla da annem problem yaşar o yüzden.

kızlar sonunda ocak ve dolabım geldi bugün çok şükür. alışverişimi yaptım yarından itibaren 2 gün atak ardından seyir yapıcam taaa ki 59 a düşene kadar şimdi toplarımıda şişirdim plateste yapıcam D: hemdee her sabah plates beni,m için çok farklı spor olmaktan çok farklı birşey resmen mutlu oluyorum onu yapınca.. :) birde köpek alıcam köpek bakıyorum sahiplenmek için ücretsiz sahiplendirme sitelerinden. yanıma arkadaş olması bir yana onun sayesinde her gün 1 saat ekstra yürüyüş yapabilirim :)

Tekrar hosgeldin canım.neden eşinden gizli zayıflamanımı istemiyor yoksam
Canım Allah yardımcın olsun.ben uzakta olmaktan mutluyum şu sıkıntılar bile gerilmeme yeterdi benim
Canım ben hergüne gelmeye çalışıyorum neden öyle bir algıya kapıldığını anlayamadım.gec saatte bile olsa net problemi yoksa geliyorum
Bugün gecikmemin sebebi doğumgunumdu daha doğrusu eşiyle doğumgunumuzdu.gündüz hazırlık yaptım biraz onun için o nedenle vaktim olmadı
Canım kesinlikle hak veriyorum.herkesin kendine göre bir eğitim metodu var müdahale edilmesinden hiç hoşlanmam.sadece yazın bu mevzularda yaşadığım gerginlik bile yıl boyu bana yetiyor

Günaydın kızlar dün korodan 10 da geldim.öğlen de dersteydim vaktim olmadı size yazmaya.herkes iyidir umarım

canım bu daha mantıklı 3 meyve çok ıolmaz sonuçta hemm sağlıklı beslenme hem kilo verme dukandaki kadar hızlı gitmez kilolar bu şekilde ama hem sağlıklı hemde yavaş yavaş kilo kaybedersin

Haklısınız kızlar böyle daha ıyı olacak sanırım.menulerinizi dikkatlice incelıyorum fikir almak için bu arada.

Ben de listede yer almayı çok istiyorum.gün içerisinde yazmamasam da sabah ve akşam mutlaka yazıyorum merak etme.

Sıkıntın için üzüldüm ama haklısın.benim kızım ıkıncı sınıftan beri evde yanlış kalıyor.şöyleki geçen sene ben sabahçıydım o sabahları evde yanlızdı.uyanır kahvaltısını yapardı.giyinirdi ben de öğlen gelir onu okula götürürdüm.sadece bir kez uyandı mı diye arardım.bu sene de öğlenciyim diye öğleden sonraları evde yanlız.yine bir kez arıyorum.hatta akşam babası ben ve kardeşi 6.30 da eve geliyoruz karanlıkta.kendi perdeleri çekiyor ışığı açıyor.
Yani demem o ki çocuğum mecburdu bu duruma ve çok şükür sıkıntı yaşamadık.senin de yaz okula hazır olması açısından böyle davranman çok güzel.acaba kayınvalidene şöyle desen :"biz sizin varlığınızdan mutluyuz huzurluyuz şanslıyız.lütfen bu düzene karşmayın.zaten bir ihtiyacı olsa ilk arayacağımız kişi siz olacaksınız.ama bu düzeni bozarsanız yazın aklımız daha çok kalacak nasıyor başarabiliyor mu diye"

Inşallah her şey gönlünce olur canım

Hoş geldin ben nilgün.ben de yeniyim.1.65 boyunda 74.4 kiloyum.35 yaşındayım.iki kızım var.öğretmenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…