- 25 Nisan 2013
- 1.455
- 2.398
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.901
Esraaa ya ben sabahtan beni siteye giremedim ya belki digerlerindede o vardor belki hep hata verdi hemen morel bozmak yok kim konusmuyomus niye konusmuyimus
neyse ben bazen abartıyorum galiba, bende işte çok yoğunum ama arada 2 dk. bakınca sorun olmuyo saat başı 2 dk.
evet canım büyüğü valla küçük evde kalacak da sorun babamızın haftaya bi yurtdışı olayı var eğer yatak boşalırsa baba da yurtdışında olursa ayvayı yedik zaten babamız ay sonuna erteleyelim diyor bende biran önce aradan çıksın kafam iyice karışık diyorum bakıcımızı çok seviyor olmazsa bakıcıda mı kalsa ki diye düşünüyorum belli değil canım yaa bakalım ne olacak bu kafa karışıklığı zorluyo zaten beni annemi çağıramam şu anda anneanneme bakıyıo kayınvalde yapamaz zaten ne olcak belli değil
Evet bugün baya bi hastayım artık yırtar mıyım acaba grip olmaktan demiştim ama olmadı :) yine de boğazımı çok rahatlatıyor bugün de devam ederim, yarına iyileşirsem bu kadar içmem
günaydın kızlar yazdıklarınızı okudum kafam pek yerinde değil o yüzden tek tek bişeyler yazamayacağım arkadaşlar dün opğlumu hastaneye götürmüştüm bi sorun var ama ne olduğunu tam tespit edemediler yatak boşalır boşalmaz hastaneye yatış yapacaklar 1 hafta hastanede kalacak o yüzden ben bir süre izin istiyorum kaptanım işlerden ve hastane meselesinden dolayı kafamı toparlayamıyorum
günaydın kızlar yazdıklarınızı okudum kafam pek yerinde değil o yüzden tek tek bişeyler yazamayacağım arkadaşlar dün opğlumu hastaneye götürmüştüm bi sorun var ama ne olduğunu tam tespit edemediler yatak boşalır boşalmaz hastaneye yatış yapacaklar 1 hafta hastanede kalacak o yüzden ben bir süre izin istiyorum kaptanım işlerden ve hastane meselesinden dolayı kafamı toparlayamıyorum
vallahi canım akşam saatlerinde aslında zorlanıyorum bayaaa ama yaşıyorum vallahiEbyar bu kadar az kaloriyle nasıl yaşayabiliyorsun ? Kıskandım
ben ve burda ki çoğu arkadaşta yaklaşık 1 aydır bu topikteyiz canımEvet zorluyorum kendimi daha fazla su tüketmek için ama çay ve kahveyi bırakamıyorum bu yüzden suyu az içiyorum.
Tamam çikolatayı hiç görmedin sen :)
Ya çorbayı o kadar çok seviyorum ki 2 kase daha yiyebilirdim ama yemedim. Hastaydım ya çok iyi geldi.
Aslında sayfa bilgisayarda genelde açık duruyor ama ben de sizleri tanımadığım için garip geliyor yazmak. Zamanla sizleri tanıdıkça alışırım. Nihayetinde uzun yıllar sonra ilk defa bir forumdayım.
canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin insgünaydın kızlar yazdıklarınızı okudum kafam pek yerinde değil o yüzden tek tek bişeyler yazamayacağım arkadaşlar dün opğlumu hastaneye götürmüştüm bi sorun var ama ne olduğunu tam tespit edemediler yatak boşalır boşalmaz hastaneye yatış yapacaklar 1 hafta hastanede kalacak o yüzden ben bir süre izin istiyorum kaptanım işlerden ve hastane meselesinden dolayı kafamı toparlayamıyorum
saol canim aslinda motideve ciddi sikinti yasiyorum daha dogrusu kendime bir yol cizemedim ne yazik ki simdilik ortada gidip geliyorum
ipek canım biliyorum ters zamanlarda burada oluyorsun ama böyle motivasyonuna engel olmuyor değilmi... spora başlamana sevindim bu arada
allah yardimcin olsunevet canım büyüğü valla küçük evde kalacak da sorun babamızın haftaya bi yurtdışı olayı var eğer yatak boşalırsa baba da yurtdışında olursa ayvayı yedik zaten babamız ay sonuna erteleyelim diyor bende biran önce aradan çıksın kafam iyice karışık diyorum bakıcımızı çok seviyor olmazsa bakıcıda mı kalsa ki diye düşünüyorum belli değil canım yaa bakalım ne olacak bu kafa karışıklığı zorluyo zaten beni annemi çağıramam şu anda anneanneme bakıyıo kayınvalde yapamaz zaten ne olcak belli değil
haklisin canim yaa.hele ben bir bakiyorum ki aksam saat 8 olmusCanım gecen de demıstım ya,her kesın gunluk menusunu paylasması,dıger menulerı yorumlaması yeterlı aslında.mesela sen yaza bılıyorsun bılgısayar acık ıs yerınde herhalde,senın ıcın sorun olmuyor,ama ınan kostur kostur,ev ıslerı,cocugun okulu,dersı,alısverıs,su,bu,bıtmıyor kı,bıtarafdan da dıyete konsantre olmaya,sporumuzu yapmaya,her yaptıgımızda da kalorı harcamaya odaklıyız.bır de bakıyosun kı gun bıttı.bu takım ruhunun olmesı anlamına gelmez kı,sonucta kımse burayla besık kertmesı degıl,degılmı.haksızmıyım.rahat ol yanı
saat 9 -10 olmadan kesinlikle acamiyorum laptobuolmuyo iste her dakika bilgisayari ac,gec basina.
Merhaba bsrmhmmt hos geldinnn
bilirim canım bende etçiyimdir yoksa dukana 4 ay nasıl dayanılır.. ama meyvayıda severim mesela şu anda sırf meyva yasak diye başlayamıyorum yoksa ne ekmek ararım ne pilav ne makarna yerim üç öğün etimi yoğurdumu yumurtamı...inşallah başarabilirsin sen.. bi arkadaşımızda yenilerden dukana başladı ama kısa sürdü macerası
geçmiş olsun canım06.11.2013 Persembe
Sabah 09.30
1 kase çorba
Ögle 14.30
2 dilim ekmek
2 yumurta
Biraz zeytinyagli biber salcasi
Ara 17:00
1 adet kuru incir
Aksam 19:30
1 kase corba
2 yk sebze yemegi
2 yk yogurt
2 adet izgara köfte
Yarim demet maydonoz
2 lt su tükettim :)
Bugun cok hastaydim sadece yatarak harcadigim kalori var hic spor yok maalesef
dukan diyeti hakkında çok fikrim yok ama menülerin bana hiç sağlıklı gelmedihoşbulduk merhaba :)
bakalım 2 güdür gayet iyi gidiyorum canıminşallah problemsiz bitecek meyvede yaz meyveleri hastasıyım zaten diyeti bozmamın sebeplerinden bir tanesi çilek ti ( oturup yiyemedim diye ağlayacağım kadar çok severim. diyet yapmazsam eve gelen 1 kilo çilek geldiği gibi biter bende ) ama yemiycem ki bir an önce normal halime döneyim vee fit olayım maçlara çıkarken tayt giyiyorum ince bacaklarım olsun istiyorum dövmemi yaptırmal istiyorum :)
kızlar menü paylaşmadım dün bugün yazayım komple iki günlük menümü :)
dün:
sabah salçalı peynirli dukan krep
akşam çevirme piliç
1 bardak kola
spor:
20 30 dakika yürüyüş + 2 saat voleybol idmanı
bugün:
sabah:
1 konserve ton balığı ( yağını iyice süzdüm )
öğlen:
dünden kalan tavuğum
akşam:
birşey yemedim ama tatlı istediği için canım 2 3 bardak kadar kola içtim light kola içiyorum yanlış anlaşılma olmasın :)
spor: bugün spor yapmadımplates yapacaktımda sabah yatağımla vedalaşmam çok uzun sürdü sağolsun sabah çalışanımız gelip 10 da kaldırdı beni uykumu alamadığım içinde yataktan çıkamadım
gayet başarılıTukkani aciyim dedim :)
06/11/2013 menum gunaydin herkese daha uyuyomusunuz :)
Sabah (06:00)
2 ince dilim recelli ekmek
1 fincan kahve
Ara (09:30)
1 mandalina
1 trabzon hurmasi
Ogle (12:00)
1 kepce corba
2izmir kofte
2 yk pilav
Ara (16:00)
1 mandalina
1 trabzon hurma
Aksam (19:30)
1 dilim ekmek
1/2 karni yarik
Bol eksili bol salata
Su:3 lt
Spkr: 40 dk yürüyüş
Bitki: 1 kayisi cay
Kg: wc cikmadim ama 63.1
evet bende duymuştum bu karışımı canımHerkese günaydin
Bol hareketli alimi az yakimi cok kalorili olan bir gün olmasi dilegimle
Buarada forumlardan birinde okumustum. Sabahlari 16 adt maydonoz uzerine 2 yk limon ve 1/2 cay bardagi su ilave edilerek robottan geciriliyor ve iciliyor. Bu karisimi yaptim ve ictim tadi fena degil. Bir süre destek olmasi acisindan yapmayi düsünüyorum. Daha önce yapan var mi arkadaslar?
06.11.2013 çarşamba menüm
sabah (07:30)
1 dlm ekmek
avuç içi kadar peynirli omlet
2 tane yeşil zeytin
şekersiz çay
ara (10:30)
3 kaşık yoğurt
öğle (12:30)
1 porsiyon bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
ara (15:00)
küçük salkım siyah üzüm
akşam (18:00)
9-10 tane fırında pişmiş hamsi
yeşil salata (yağsız)
2.5 lt su
45 dk yürüyüş
06.11.2013 Persembe
Sabah 09.30
1 kase corba
Ögle 14.30
2 dilim ekmek
2 yumurta
Biraz zeytinyagli biber salcasi
Ara 17:00
1 adet kuru incir
Aksam 19:30
1 kase corba
2 yk sebze yemegi
2 yk yogurt
2 adet izgara köfte
Yarim demet maydonoz
2 lt su tükettim :)
Bugun cok hastaydim sadece yatarak harcadigim kalori var hic spor yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?