Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

neyse ben bazen abartıyorum galiba, bende işte çok yoğunum ama arada 2 dk. bakınca sorun olmuyo saat başı 2 dk.

Esraaa ya ben sabahtan beni siteye giremedim ya belki digerlerindede o vardor belki hep hata verdi hemen morel bozmak yok kim konusmuyomus niye konusmuyimus

tabiki moralimizi bozarsak bu ister istemez baskalrina da bulasiyor hemen,morali bozulamk bi kenara kalsin,bi bakiyorsun her kesde bir uzuntu oluverdi aniden
ne demis mevlana

Kardeşim sen düşünceden ibaretsin
Geriye kalan et ve kemiksin
Gül düşünürsün , gülistan olursun
Diken düşünürsün dikenlik olursun

VALLA CANIM SENİN İÇİN ZOR BİR DURUM KÜÇÜK O KADAR SÜRE KALABİLİR Mİ Kİ BAKICISIYLA

Evet bugün baya bi hastayım artık yırtar mıyım acaba grip olmaktan demiştim ama olmadı :) yine de boğazımı çok rahatlatıyor bugün de devam ederim, yarına iyileşirsem bu kadar içmem

aman kızlar dikkat edin kış aylarında hastalanmak istemiyorsanız zencefili mutlaka tüketin....

aksam gorusuruz kizlarrr
bak esracigim once namaz,sonra utu,sonra yemek yemeliyiz,sonra mutfagi toparla,camasirlari as,sonra oglumla ders calismaliyim,sonra spor,sonra ,su,bu derken ,e ben bittim zaten
yardima gel istersen
aksam gorusuruz INSAALLAH
HER KES MENULERLEEEEEE

QUOTE=ebyar;32539048]tatlım akşamı neden geçiştirdin öyle sağlıksız olmuş o öğün
bir de simit tüketmemeye çalış canım susamlı olduğu için çok diyete uygun değil
aralarda yediğin bademin sayısını da yazsan iyi olur aslında

canım suyun az sade su tüketmelisin bence
akşamları 2 kase çorba çok gelmiyor mu? keşke sebze yemeği tercih etsen
o çikolatayı da ben görmemiş olayım
bir de yazılanları menüleri okuyorum demişin keşke sadece okumakla kalmasa karşılık versen bizlere de seni daha yakından tanısak

helva mı şaka şaka o kadar olur ama değil mi
kızlar akşam öğünleriniz çok az bence akşam mutlaka salata olmalı doyurmalı ki bizi gece geç saatlerde açlık krizine girip bi şeyler yemeyelim
acaba ben mi yanlış düşünüyorum[/QUOTE]

Canim su aldigim fazlaliklar gidene kadar aksami oldugunca hafif tutmaliyim. Ayrica tek tek cvp yazamadim ama menulerin masallahi var ufak tefek ama dengeli kacamaklar

Cok gecmis olsun canim Allah dermansiz dert vermesin en misa zamanda sifa bulsun oglun yuzunuz gulsun canim

kızlar sabahları erken kalkıyorum bir de yürüyüşe başlamak beni çok yordu 12 de biraz dinleneyim diye bir uzanmıştım uyuya kalmışım şimdi uyandım :26::26: 2 de seminer vardı onu da kaçırdım
ayyy ne uykuymuş bu böyle telefonum çalmasa daha uyuyordum

Ebyar bu kadar az kaloriyle nasıl yaşayabiliyorsun ? Kıskandım
vallahi canım akşam saatlerinde aslında zorlanıyorum bayaaa ama yaşıyorum vallahi
ben ve burda ki çoğu arkadaşta yaklaşık 1 aydır bu topikteyiz canım
öyle uzun bi zaman geçmedi yani kendini yabancı hissetme lütfen

06.11.2013 Persembe

Sabah 09.30
1 kase corba

Ögle 14.30
2 dilim ekmek
2 yumurta
Biraz zeytinyagli biber salcasi

Ara 17:00
1 adet kuru incir

Aksam 19:30
1 kase corba
2 yk sebze yemegi
2 yk yogurt
2 adet izgara köfte
Yarim demet maydonoz

2 lt su tükettim :)

Bugun cok hastaydim sadece yatarak harcadigim kalori var hic spor yok maalesef

canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin ins

ipek canım biliyorum ters zamanlarda burada oluyorsun ama böyle motivasyonuna engel olmuyor değilmi... spora başlamana sevindim bu arada
saol canim aslinda motideve ciddi sikinti yasiyorum daha dogrusu kendime bir yol cizemedim ne yazik ki simdilik ortada gidip geliyorum
allah yardimcin olsun
haklisin canim yaa.hele ben bir bakiyorum ki aksam saat 8 olmus
olmuyo iste her dakika bilgisayari ac,gec basina.
saat 9 -10 olmadan kesinlikle acamiyorum laptobu

Merhaba bsrmhmmt hos geldinnn

hoşbulduk merhaba :)

bakalım 2 güdür gayet iyi gidiyorum canım inşallah problemsiz bitecek meyvede yaz meyveleri hastasıyım zaten diyeti bozmamın sebeplerinden bir tanesi çilek ti ( oturup yiyemedim diye ağlayacağım kadar çok severim. diyet yapmazsam eve gelen 1 kilo çilek geldiği gibi biter bende ) ama yemiycem ki bir an önce normal halime döneyim vee fit olayım maçlara çıkarken tayt giyiyorum ince bacaklarım olsun istiyorum dövmemi yaptırmal istiyorum :)

kızlar menü paylaşmadım dün bugün yazayım komple iki günlük menümü :)

dün:
sabah salçalı peynirli dukan krep
akşam çevirme piliç
1 bardak kola

spor:
20 30 dakika yürüyüş + 2 saat voleybol idmanı

bugün:

sabah:
1 konserve ton balığı ( yağını iyice süzdüm )

öğlen:
dünden kalan tavuğum

akşam:
birşey yemedim ama tatlı istediği için canım 2 3 bardak kadar kola içtim light kola içiyorum yanlış anlaşılma olmasın :)

spor: bugün spor yapmadım plates yapacaktımda sabah yatağımla vedalaşmam çok uzun sürdü sağolsun sabah çalışanımız gelip 10 da kaldırdı beni uykumu alamadığım içinde yataktan çıkamadım

Tukkani aciyim dedim :)
06/11/2013 menum gunaydin herkese daha uyuyomusunuz :)

Sabah (06:00)
2 ince dilim recelli ekmek
1 fincan kahve

Ara (09:30)
1 mandalina
1 trabzon hurmasi

Ogle (12:00)
1 kepce corba
2izmir kofte
2 yk pilav

Ara (16:00)
1 mandalina
1 trabzon hurma

Aksam (19:30)
1 dilim ekmek
1/2 karni yarik
Bol eksili bol salata

Su:3 lt
Spkr: 40 dk yürüyüş
Bitki: 1 kayisi cay

Kg: wc cikmadim ama 63.1

Herkese günaydin

Bol hareketli alimi az yakimi cok kalorili olan bir gün olmasi dilegimle

Buarada forumlardan birinde okumustum. Sabahlari 16 adt maydonoz uzerine 2 yk limon ve 1/2 cay bardagi su ilave edilerek robottan geciriliyor ve iciliyor. Bu karisimi yaptim ve ictim tadi fena degil. Bir süre destek olmasi acisindan yapmayi düsünüyorum. Daha önce yapan var mi arkadaslar?

06.11.2013 çarşamba menüm

sabah (07:30)
1 dlm ekmek
avuç içi kadar peynirli omlet
2 tane yeşil zeytin
şekersiz çay

ara (10:30)
3 kaşık yoğurt

öğle (12:30)
1 porsiyon bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt

ara (15:00)

küçük salkım siyah üzüm

akşam (18:00)
9-10 tane fırında pişmiş hamsi
yeşil salata (yağsız)

2.5 lt su
45 dk yürüyüş

geçmiş olsun canım
fena değil menün her şeyden yemişin akşam ama kararında yemişin
dukan diyeti hakkında çok fikrim yok ama menülerin bana hiç sağlıklı gelmedi
ayrıca kolanın lightı olmaz 2-3 bardak çok fazla
gayet başarılı
evet bende duymuştum bu karışımı canım
sen yap iyi gelirse bende yapayım bari :)

GÜNAYDINN KIZLARRRR
dün işler öyle bir bastırdı ki sadece açıp 2-3 dk bakabildim yazamadım üzgünüm : ((
dünkü menüm

sabah 8
yarım simit
peynir
zeytin
1 kaşık kahvaltılık salça

öğlen 12,30
pırasa
bulgur pilavı

ara 14,00
muz

akşam
1 dilim ıspanaklı börek
ayran

yarım saat yürüyüş
evde egzersiz

3 lt su
gün içinde 2 fincan yeşil çay

bu arada kızlarrrrr arkadaşlarla "zumba" kursuna başlıyoruzz
umarım eğlenceli olduğu kadar faydalı da olurrr

şimdi bi geçmişe bakayım dün yarım yamalak bakabildiğimden bu sabah işler bastırmadan bi bakıyım

selam kızlar bugün yoğunum ....gelen giden kalabalık odam okusamda cevap yazamayabilirim.. zaten pek de giren olmamış neden acaba???

Menun gayet guzel canim

Gecmis olsun kisa surede iyilesirsin insallah menunde hastaya gore gayet iyi

Kızlar benim dişim yine şiştiiiiii(((
Yine antibiyotik içmeliyim qaliba.
Juju,lütfennnn beni bir süre izinli yaz,rica ediyorum,diyete konsantre olamıyorum.bu sekilde herkese haksızlık ediyor gibi hissediyorum.zira devamlılığım olmadıgı için kilo alıyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…