Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok üzüldüm canım .çok geçmiş olsun.sorunu ne ki?rahatsızlogı ne

bugün ne tatili varda acaba kimse yok burada >(
canım bizim topikte ya hep ya hiç ortası yok

çok geçmiş olsun Allah şifa versin
umarım önemli bir şey değildir

45 dakika hızlı tempo yürüdüm geldim her bir yanım terledi
şu an oturdum ama bacaklarımda bi hareketlilik başladı ki sanırım yağlar yanıyor :)

Çok üzüldüm canım .çok geçmiş olsun.sorunu ne ki?rahatsızlogı ne

canım bizim topikte ya hep ya hiç ortası yok

çok geçmiş olsun Allah şifa versin
umarım önemli bir şey değildir

kızlar saolun hipotiroidi var bi de hipo glisemi sanırım o net belli değil hormonlarda bi sorun var onu araştıracaklar

olur ınsallah yaa gercekten cok motıve oluyorum burada...

izne ayrılmak aklıma hıc gelmedı bıde zaten 3. hafta dıskalıfıye oldum eger sorunsa katılmıyım o zaman..

eriğim gerekeni söylemiş aslında... kk daki geçmişin pek de iç açıcı değil ben takıma alma taraftarı değilim kusura bakmazsan
Bugün spotruma tekrar başladım nihayet ilk gün olduğu için 2mile kesile yaptım

ipek canım biliyorum ters zamanlarda burada oluyorsun ama böyle motivasyonuna engel olmuyor değilmi... spora başlamana sevindim bu arada

tmm şahnur izinli yazarız seni bu hafta... bu arada geçmiş olsun büyük oğlan değilmi... umarım ciddi bir durum yoktur.... küçük oğlanı ne yapacaksın peki???

tmm şahnur izinli yazarız seni bu hafta... bu arada geçmiş olsun büyük oğlan değilmi... umarım ciddi bir durum yoktur.... küçük oğlanı ne yapacaksın peki???

evet canım büyüğü valla küçük evde kalacak da sorun babamızın haftaya bi yurtdışı olayı var eğer yatak boşalırsa baba da yurtdışında olursa ayvayı yedik zaten babamız ay sonuna erteleyelim diyor bende biran önce aradan çıksın kafam iyice karışık diyorum bakıcımızı çok seviyor olmazsa bakıcıda mı kalsa ki diye düşünüyorum belli değil canım yaa bakalım ne olacak bu kafa karışıklığı zorluyo zaten beni annemi çağıramam şu anda anneanneme bakıyıo kayınvalde yapamaz zaten ne olcak belli değil

Evet bugün baya bi hastayım artık yırtar mıyım acaba grip olmaktan demiştim ama olmadı :) yine de boğazımı çok rahatlatıyor bugün de devam ederim, yarına iyileşirsem bu kadar içmem

Evet zorluyorum kendimi daha fazla su tüketmek için ama çay ve kahveyi bırakamıyorum bu yüzden suyu az içiyorum.
Tamam çikolatayı hiç görmedin sen :)
Ya çorbayı o kadar çok seviyorum ki 2 kase daha yiyebilirdim ama yemedim. Hastaydım ya çok iyi geldi.
Aslında sayfa bilgisayarda genelde açık duruyor ama ben de sizleri tanımadığım için garip geliyor yazmak. Zamanla sizleri tanıdıkça alışırım. Nihayetinde uzun yıllar sonra ilk defa bir forumdayım.

Toplight çok geçmiş olsun canım. Umarım en kısa sürede toparlar oğlun.

Kızlar ben bugün regli oldum ondan rahatsızım. İşlerimde yoğun sabahtan beri anca yazabiliyorum size.

wooooooooooooooooooooowwwwwww.super otesiiiii.2 cikolataciktan biseycik olmazzzz
sen de haaaaaarikasin MASAALLAH
Bugün spotruma tekrar başladım nihayet ilk gün olduğu için 2mile kesile yaptım
CANIM AMA SEN HIC MENU PAYLASMIYORSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNN.
BU MENU DE AYYYNEN SSSSUPERRRRRRRRRRRR/
BU MENU DE SUPERRRRRRRRRRRRR.HARKIKASINIZ KIZLAARRRRRRRRRRR
45 dakika hızlı tempo yürüdüm geldim her bir yanım terledi
şu an oturdum ama bacaklarımda bi hareketlilik başladı ki sanırım yağlar yanıyor :)
YURUMEK GIBISI YOK CANIM.BEN DUNM 1.5 SAAT YURUDUM,SIRILSIKLAMDIM EVE DONDUGUMDE
kızlar saolun hipotiroidi var bi de hipo glisemi sanırım o net belli değil hormonlarda bi sorun var onu araştıracaklar
cok cok gecmis olsu canim.ALLAH acil sifalar versin.biran once iyilesir INSAALLAH

zor durum gercekten.RABBIM bir yol acar INSAALLAH,bir kolaylik verir s

takımın ruhuna el-fatiha! Takım ruhu yok burada, off

kiz seni paralarim.az once baktim ssssssssssuper menuler,MASAALLAH.boyle soylemek de takimi soguta bilir.
her sey ssuperrrrrrrrrrrr,takim superrrrrrrrrrrrr
menuler haaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
MASAALLAH.

iyide neden gelip konuşmuyolar burda

Canım gecen de demıstım ya,her kesın gunluk menusunu paylasması,dıger menulerı yorumlaması yeterlı aslında.mesela sen yaza bılıyorsun bılgısayar acık ıs yerınde herhalde,senın ıcın sorun olmuyor,ama ınan kostur kostur,ev ıslerı,cocugun okulu,dersı,alısverıs,su,bu,bıtmıyor kı,bıtarafdan da dıyete konsantre olmaya,sporumuzu yapmaya,her yaptıgımızda da kalorı harcamaya odaklıyız.bır de bakıyosun kı gun bıttı.bu takım ruhunun olmesı anlamına gelmez kı,sonucta kımse burayla besık kertmesı degıl,degılmı.haksızmıyım.rahat ol yanı

Sen ne yap bılıyormusun,yarısmaya katılmak ısteyen topıkınde pusuya dura bılırsın,katılmak ısteyenı hoop buraya.ben ne zaman baksam bırı cagırmıs oluyoo

Esraaa ya ben sabahtan beni siteye giremedim ya belki digerlerindede o vardor belki hep hata verdi hemen morel bozmak yok kim konusmuyomus niye konusmuyimus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…