- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.881
günaydın kızlar yazdıklarınızı okudum kafam pek yerinde değil o yüzden tek tek bişeyler yazamayacağım arkadaşlar dün opğlumu hastaneye götürmüştüm bi sorun var ama ne olduğunu tam tespit edemediler yatak boşalır boşalmaz hastaneye yatış yapacaklar 1 hafta hastanede kalacak o yüzden ben bir süre izin istiyorum kaptanım işlerden ve hastane meselesinden dolayı kafamı toparlayamıyorum
canım bizim topikte ya hep ya hiç ortası yokbugün ne tatili varda acaba kimse yok burada >(
günaydın kızlar yazdıklarınızı okudum kafam pek yerinde değil o yüzden tek tek bişeyler yazamayacağım arkadaşlar dün opğlumu hastaneye götürmüştüm bi sorun var ama ne olduğunu tam tespit edemediler yatak boşalır boşalmaz hastaneye yatış yapacaklar 1 hafta hastanede kalacak o yüzden ben bir süre izin istiyorum kaptanım işlerden ve hastane meselesinden dolayı kafamı toparlayamıyorum
Çok üzüldüm canım .çok geçmiş olsun.sorunu ne ki?rahatsızlogı ne
canım bizim topikte ya hep ya hiç ortası yok
çok geçmiş olsun Allah şifa versin
umarım önemli bir şey değildir
merhabalar ben daha once 13. takım cuma yarısmasında yarıstım ama bazı nedenlerden dolayı 3 hafta bıldırım yapamadım ve gruptan cıkarıldım ama cok uzuldum... zayıflamak ıstıyorum kk nun cok buyuk etkısı oluyor buna..
buraya katılma sansım var mı acaba aranıza katılabılır mıyım?
olur ınsallah yaa gercekten cok motıve oluyorum burada...
Canim kurallari biliyorsun diskalifiye olan uye tekrar takima alinamaz ancak kaptan kabul eder ve diger takimlarin kaptanlarida buna itiraz etmezse takima alinabilir ayrica sen 333.etapta diskalifiye edilmissin yanilmiyorsam bi takimin bunu goze alabilmesi icin gecmisinide bilmesi gerekir paylasim yok 3 hafta bildirim yok izne ayrilmak isteyebilirdin mazeret bildirerek neden diskakifiye oldugunuda ayrintili bilmek gerekir ben kaptan yardimcisi yarin kaptan juju da sana ayrintili bilgi verir .
izne ayrılmak aklıma hıc gelmedı bıde zaten 3. hafta dıskalıfıye oldum eger sorunsa katılmıyım o zaman..
Bugün spotruma tekrar başladım nihayet ilk gün olduğu için 2mile kesile yaptım
tmm şahnur izinli yazarız seni bu hafta... bu arada geçmiş olsun büyük oğlan değilmi... umarım ciddi bir durum yoktur.... küçük oğlanı ne yapacaksın peki???
kızlar saolun hipotiroidi var bi de hipo glisemi sanırım o net belli değil hormonlarda bi sorun var onu araştıracaklar
Canim menun guzel cikolata tanesini anlayamadim amasporuna bayildim 6 km yuruyus . Su tarcinli suyuna gelince hastalik suresince ise yarayabilir ama herseyin fzlasi zarar net birimini hatirlayamazsamda tarcininda belli gramdan fazlasinin yan etkileri var kas yapiyim derken goz cikarma butun gun o suyu icmeni tavsiye etmem sahsen saf ve dogal halinide tuket
kızlar bugün aldığım toplam kalori 988 spor yaparak yaktığım ise 112
bugünlük fena sayılmaz
tatlım akşamı neden geçiştirdin öyle sağlıksız olmuş o öğün
bir de simit tüketmemeye çalış canım susamlı olduğu için çok diyete uygun değil
aralarda yediğin bademin sayısını da yazsan iyi olur aslında
canım suyun az sade su tüketmelisin bence
akşamları 2 kase çorba çok gelmiyor mu? keşke sebze yemeği tercih etsen
o çikolatayı da ben görmemiş olayım
bir de yazılanları menüleri okuyorum demişin keşke sadece okumakla kalmasa karşılık versen bizlere de seni daha yakından tanısak
helva mışaka şaka o kadar olur ama değil mi
kızlar akşam öğünleriniz çok az bence akşam mutlaka salata olmalı doyurmalı ki bizi gece geç saatlerde açlık krizine girip bi şeyler yemeyelim
acaba ben mi yanlış düşünüyorum
wooooooooooooooooooooowwwwwww.super otesiiiii.2 cikolataciktan biseycik olmazzzzArkadaslar bugün biraz yazilarinizi okudum, menülerinizi inceledim, gelen kritikleri inceledim vs vs
Gelelim bugunku yemek ve faaliyetlerime
08:00 4 km yürüyüs
Sabah: 09:00
1 kk peynir
5 adt siyah zeytin
1 dilim ekmek
Ara : 11:00
1 kücük yesil elma
Ögle : 12:30
1/2 kase corba
4 yk sebze
2 yk yogurt
Yarim demet maydonoz
Ara:
2 adt cikolata tanesi
2 km yürüyüs
Aksam : 20:00
2 kase corba
1/2 dilim ekmek
Ayrica gün icerisinde 1,5 lt su ictim bunun 1 lt si tarcinli, zencefilli, zerdecalli ( grip olacak gibiyim de ) ilk defa bu malzemeleri kaynatmadan direk sicak suya attim ve demlendi cok da süper oldu. Bütün gün bu sicak sudan icsem olur mu arkadaslar ?
sen de haaaaaarikasin MASAALLAHSabah (10:00)
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalik
Ogle (12:30)
1 dilim ekmek
Domates salatalik
1 kk peynir
1kk helva
Ara (17:00)
200ml sut
1 mandalina
Aksam (19:00)
1 kase corba
Su:2 lt
Spor:45dk oglen ki yuruyus baska yok
7 li bitki cayi
CANIM AMA SEN HIC MENU PAYLASMIYORSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNN.Bugün spotruma tekrar başladım nihayet ilk gün olduğu için 2mile kesile yaptım
BU MENU DE AYYYNEN SSSSUPERRRRRRRRRRRR/05.11.2013 Tarihli Menüm
sabah (07:30)
1 dlm ekmek
salatalık
3 yeşil zeytin
1 dlm kaşar
2 tane ceviz
3 bardak şkrsz çay
ara (10:00)
yarım nar
öğle (12:30)
6 ymk kaşığı sebze yemeği
turşu
ayran 1,5 dlm ekmek
ara (15:00)
10 tane fındık
şekersiz türk khv.
akşam (17:30)
kıvırcık salata
6 ymk kaşığı sebze yemeği
yarım dlm ekmek
40 dk yürüyüş 10 dk kondisyon bisikleti
2.5 lt su
BU MENU DE SUPERRRRRRRRRRRRR.HARKIKASINIZ KIZLAARRRRRRRRRRRDünkü menü
sabah 07.00
1 dilim ekmek, peynir, şekersiz çay
ara 10.00
1 dilim ekmek
adaçayı
öğle 12.00
1 kase çorba
2 yk nohut
2 yk pilav
1 bardak ayran
akşam 17.00
5 yk tavuklu pilav
1 bardak ayran
ara 21.00
1 avuç çerez
2 küçük tulumba
3 saat ayakta servis egzersizi :)) yaptım, 3 lt su içtim, kardeşimin asker kınası vardı akşam ki ara bu yüzden böyle oldu tabii, ama daha çok yiyebilirdim, artık canımın çektiğini değil karnım açsa yiyorum, değişmeye başladı alışkanlıklarım,,
YURUMEK GIBISI YOK CANIM.BEN DUNM 1.5 SAAT YURUDUM,SIRILSIKLAMDIM EVE DONDUGUMDE45 dakika hızlı tempo yürüdüm geldim her bir yanım terledi
şu an oturdum ama bacaklarımda bi hareketlilik başladı ki sanırım yağlar yanıyor :)
cok cok gecmis olsu canim.ALLAH acil sifalar versin.biran once iyilesir INSAALLAHkızlar saolun hipotiroidi var bi de hipo glisemi sanırım o net belli değil hormonlarda bi sorun var onu araştıracaklar
zor durum gercekten.RABBIM bir yol acar INSAALLAH,bir kolaylik verir sevet canım büyüğü valla küçük evde kalacak da sorun babamızın haftaya bi yurtdışı olayı var eğer yatak boşalırsa baba da yurtdışında olursa ayvayı yedik zaten babamız ay sonuna erteleyelim diyor bende biran önce aradan çıksın kafam iyice karışık diyorum bakıcımızı çok seviyor olmazsa bakıcıda mı kalsa ki diye düşünüyorum belli değil canım yaa bakalım ne olacak bu kafa karışıklığı zorluyo zaten beni annemi çağıramam şu anda anneanneme bakıyıo kayınvalde yapamaz zaten ne olcak belli değil
takımın ruhuna el-fatiha! Takım ruhu yok burada, off
kiz seni paralarim.az once baktim ssssssssssuper menuler,MASAALLAH.boyle soylemek de takimi soguta bilir.
her sey ssuperrrrrrrrrrrr,takim superrrrrrrrrrrrr
menuler haaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
MASAALLAH.
iyide neden gelip konuşmuyolar burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?