Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım takıma yeni arkadaş bulmaya çalışıyorlardı aslında ama şimdi daha önce başka bir gruptan çıkarılmışın yaa ona ne derler bilmem

Arkadaslar bugün biraz yazilarinizi okudum, menülerinizi inceledim, gelen kritikleri inceledim vs vs

Gelelim bugunku yemek ve faaliyetlerime

08:00 4 km yürüyüs

Sabah: 09:00
1 kk peynir
5 adt siyah zeytin
1 dilim ekmek

Ara : 11:00
1 kücük yesil elma

Ögle : 12:30
1/2 kase corba
4 yk sebze
2 yk yogurt
Yarim demet maydonoz

Ara:
2 adt cikolata tanesi

2 km yürüyüs

Aksam : 20:00
2 kase corba
1/2 dilim ekmek

Ayrica gün icerisinde 1,5 lt su ictim bunun 1 lt si tarcinli, zencefilli, zerdecalli ( grip olacak gibiyim de ) ilk defa bu malzemeleri kaynatmadan direk sicak suya attim ve demlendi cok da süper oldu. Bütün gün bu sicak sudan icsem olur mu arkadaslar ?

Canim kurallari biliyorsun diskalifiye olan uye tekrar takima alinamaz ancak kaptan kabul eder ve diger takimlarin kaptanlarida buna itiraz etmezse takima alinabilir ayrica sen 333.etapta diskalifiye edilmissin yanilmiyorsam bi takimin bunu goze alabilmesi icin gecmisinide bilmesi gerekir paylasim yok 3 hafta bildirim yok izne ayrilmak isteyebilirdin mazeret bildirerek neden diskakifiye oldugunuda ayrintili bilmek gerekir ben kaptan yardimcisi yarin kaptan juju da sana ayrintili bilgi verir .

Canim menun guzel cikolata tanesini anlayamadim ama sporuna bayildim 6 km yuruyus . Su tarcinli suyuna gelince hastalik suresince ise yarayabilir ama herseyin fzlasi zarar net birimini hatirlayamazsamda tarcininda belli gramdan fazlasinin yan etkileri var kas yapiyim derken goz cikarma butun gun o suyu icmeni tavsiye etmem sahsen saf ve dogal halinide tuket

izne ayrılmak aklıma hıc gelmedı bıde zaten 3. hafta dıskalıfıye oldum eger sorunsa katılmıyım o zaman..

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah (10:00)
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalik

Ogle (12:30)
1 dilim ekmek
Domates salatalik
1 kk peynir
1kk helva

Ara (17:00)
200ml sut
1 mandalina

Aksam (19:00)
1 kase corba

Su:2 lt
Spor:45dk oglen ki yuruyus baska yok
7 li bitki cayi

Maşallah canım Allah azmini arttırsın.su için her diyetisyen farklı bişey söylüyor
Gündüzleri masabaşı işim olmadığı için sürekli nette olamıyorum canım akşamlarında saat farkımızdan dolayı ben evdeki işleri bitirip cocuğu uyutana kadar tr de gece yarısı oluyor.gerçi şimdi saatleriniz değişti eskiye göre daha iyi en azından

hakkaten te süper olmuş.. Eliptiğin yürüyüş sonrasında daha faydalı olduğunu duymuştum

Eminim öyledir.eliptik hayalimde suya düştü artıkın

05.11.2013 Tarihli Menüm

sabah (07:30)
1 dlm ekmek
salatalık
3 yeşil zeytin
1 dlm kaşar
2 tane ceviz
3 bardak şkrsz çay

ara (10:00)
yarım nar

öğle (12:30)
6 ymk kaşığı sebze yemeği
turşu
ayran 1,5 dlm ekmek

ara (15:00)
10 tane fındık
şekersiz türk khv.

akşam (17:30)
kıvırcık salata
6 ymk kaşığı sebze yemeği
yarım dlm ekmek

40 dk yürüyüş 10 dk kondisyon bisikleti
2.5 lt su

Menum

Kahvalti;
Simit
Cokelek 2 kasik
Zeytun ezmesi
Recel yag tadimluk

Ara
Badem
Kuru kayisi

Ogle
Balik
2 dilim ekmek
2 kasik cokelek

Ara;taze hurma

Aksam:1avuc Badem
1 avuc misir

Spor ;1.5 saat yuruyus
3 l su
tatlım akşamı neden geçiştirdin öyle sağlıksız olmuş o öğün
bir de simit tüketmemeye çalış canım susamlı olduğu için çok diyete uygun değil
aralarda yediğin bademin sayısını da yazsan iyi olur aslında
canım suyun az sade su tüketmelisin bence
akşamları 2 kase çorba çok gelmiyor mu? keşke sebze yemeği tercih etsen
o çikolatayı da ben görmemiş olayım
bir de yazılanları menüleri okuyorum demişin keşke sadece okumakla kalmasa karşılık versen bizlere de seni daha yakından tanısak
helva mı şaka şaka o kadar olur ama değil mi
kızlar akşam öğünleriniz çok az bence akşam mutlaka salata olmalı doyurmalı ki bizi gece geç saatlerde açlık krizine girip bi şeyler yemeyelim
acaba ben mi yanlış düşünüyorum

bulaşıklarımı makinaya attığım gibi yürüyüşe çıkacağım kızlar
sonra görüşmek üzere

Menum

Kahvalti;
Simit
Cokelek 2 kasik
Zeytun ezmesi
Recel yag tadimluk

Ara
Badem
Kuru kayisi

Ogle
Balik
2 dilim ekmek
2 kasik cokelek

Ara;taze hurma

Aksam:1avuc Badem
1 avuc misir

Spor ;1.5 saat yuruyus
3 l su
valla kahvaltına özendim hatta canım çekti o derece yani akşamı çerezle geçiştirmişsin miden kötü olmaz mı öyle, son olarak saatleri nerde bu menünün???
vuvvvvv süpersin menün harika, diyetisyen gibi olmuş vallahi
erikk sende iyisin maşallahın var, bi tek helva kaçmış, helvanın şeker ve yağdan oluştuğunu hatta baktığınız şeyin direk margarin olduğunu hayal edebilirsiniz, kalorilerine aldanmayın dikkat edin.

ebyar başarılı bir menü canım, iki gün sonra emeğinin karşılığını alacaksın.

Dünkü menü

sabah 07.00
1 dilim ekmek, peynir, şekersiz çay

ara 10.00
1 dilim ekmek
adaçayı

öğle 12.00
1 kase çorba
2 yk nohut
2 yk pilav
1 bardak ayran

akşam 17.00
5 yk tavuklu pilav
1 bardak ayran

ara 21.00
1 avuç çerez
2 küçük tulumba

3 saat ayakta servis egzersizi :)) yaptım, 3 lt su içtim, kardeşimin asker kınası vardı akşam ki ara bu yüzden böyle oldu tabii, ama daha çok yiyebilirdim, artık canımın çektiğini değil karnım açsa yiyorum, değişmeye başladı alışkanlıklarım,,

Az önce baktımda gruba 30 eylülde başlamışım, her hafta 1 kilo verseymişim 5 kilo verirmişim şu ana kadar ama (

günaydın kızlar yazdıklarınızı okudum kafam pek yerinde değil o yüzden tek tek bişeyler yazamayacağım arkadaşlar dün opğlumu hastaneye götürmüştüm bi sorun var ama ne olduğunu tam tespit edemediler yatak boşalır boşalmaz hastaneye yatış yapacaklar 1 hafta hastanede kalacak o yüzden ben bir süre izin istiyorum kaptanım işlerden ve hastane meselesinden dolayı kafamı toparlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…