Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecmis olsun canim niye tekrar ediyor mi acaba iyi bir dr ye git ayrica kg mi aldin sen :44:

Gecmis olsun canim niye tekrar ediyor mi acaba iyi bir dr ye git ayrica kg mi aldin sen :44:

Malesef,geçen 1 hafta grip,şişmiş boğaz,offf.ne su içe bildim ne bişey ,öncesinde dişim,ondan önce de kulağım,şimdi yine dişim.doktora gittik,dokunulmaz bile dedi,antibiyotik falanla iyileştirdi,sonra hemen gitmeliydik ki dişimin üzerindeki eti alsın,dişler çıka bilsin,zamanımız olmadı,yine şişti

Hoşçakalın kendinize iyi bakın.görüşürüz İNŞAALLAH.gerçekten burda olmamın şimdilik bir anlamı yok.diyete konsantre oldugum zaman dönerim İNŞAALLAH

selam kızlar bugün yoğunum ....gelen giden kalabalık odam okusamda cevap yazamayabilirim.. zaten pek de giren olmamış neden acaba???
yeni yeni gune basliyoruz.atesli bir geceden sonra..kizim her gece ateslenmeye basladi ama yeni bitmisti antibiyotigi.bakalim bu gun esim musait olursa tekrar gideriz hastaneye
gecmis olsun canim
masallah sende bilmezmisin bu tur seyler ertelenmez,bosverilmez sorun allah muhafaza daha buyuyp geri gelir
bir bir gidiyor herkes

olumsuz dusunceye yer yok lutfen

kendime duzenli bi yol tutmak icin ugrasip duruyorum yoksa olmayacak bu.dukana baktim olmayacak gibi mevsimlerden romanin liste duzenine bakiyorum simdi

gecmiş olsun canım

Zargar geçmiş olsun canım.
Bende yoğunum kızlar müsait olunca yazacağım. Şimdi toplantım var. ok by

ne güzel bir dilek o öyle maydanoz limon su karışımı ödem atmak için birebir ben çok denedim ama verdiğin şey kilo değil yani vücutta ödem tutmuyorsun yinede ödemi atmak ve ödem tutmamak adına güzel bir karışım :) maydanozu sevmeyen ben için bile oldukça lezzetli

canım dukan protein ağırlıklı bir diyet yani yumurta süt peynir kırmızı ve beyaz et sınırsız light içeceğinde 1 bardağı 1 kaloriyi geçmiyorsa eğer onuda tüketebiliyorsun noprmalde bende o kadar içmem hatta içemem ama neden bilmiyorum belkide içim yandığı için içtim dün akşam :)

Çok üzüldüm canım çok.Allah acil şifalar versin evladına.kolay gelsin ayrıca.

Tam sopalığım biliyorum.ama bu hafta çok yoğun geçiyor.mutlaka herkesin de meşguliyetleri vardır kendine göre.siz ayırabildiğinize göre ben de ayırmalıyım biliyorum.öğretmenim ve öğlenciyim biliyorsunuz.akşam okuldan dön yemek hazırla mutfağı topla vs 8 de bakabiliyorum bilgisayara.ama koroya başladım ve haftanın üç günü korodayım.bu akşam da var.dersim erken bitti diye bari gitmeden yazayım dedim.diyet yapamıyorum ne spor ne dikkat.her şey birbirine girdi.hayatım boyunca beslenmeyi beceremediğim için dukana başlamıştım.ama ondan da sıkılmışım.şimdi oradan oraya savruluyorum.sizi de bırakmak istemiyorum.menü paylaşsam topa tutarsınız.neyse yüzümü karartıyorum ve iğrenç ötesi menümü paylaşıyorum.belki azarlarınız beni kendime getirir.

Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği.light peynir.şekersiz çay.siyah zeytin.acılı ezme

Öğle : 1 simit

Ara : 1 kare çikolata

Akşam : yoğurtlu makarna

Yarım Lt su
1 saat tempolu yürüyüş

Şimdi koroya çıkıyorum .yürüyerek gidip geleceğim.1 saatlik tempolu yürümüş olacağım.o yüzden yazdım listeye

Arkadaşlar yoğun bir döneme giriyoruz şirkette onun için bikaç hafta aktif olamayacağım akşamları evden girmeye çalışırım.
Yarın kilomu bildireceğim haberiniz olsun. Öptüm hepinizi.

Heyttt noluyoruz ulenn bi el atiyim su duruma

Jujum senden ricam takimdan uzaktim takimin listesini ve yeni uyelerin kg ve hedeflerini yayinlarmisin onlarla ilgili cok acimasiz planlarim var

Saka bi yana jujum senden bi liste alirsam super olacak mileti sallayim biraz eski formum yerine gelsin

evet kızlar günün menüsü ile ben karşınızdayım :) canım hiiiiç birşey yemek istemedi zorladım kendimi tek öğün oldu ama olsun :) akşama sadece dukanella yapaıp yiyeceğim :)

öğlen + akşam:
zeytin yağlı taze fasulye
kendi suyunda kavrulmuş dana eti

spor:
plates yaptım 30 dk kadar

su:
2 litre

gece çalıştığım için öğlenden sonra kalkıyorum ve o yorgunlukla birşey yemek istemiyor canım bende ancak böyle geçiştiriyorum. gece saat 2 3 gibi dukanella yapar yerim :)

Cok yogun ve berbat bir günün ardindan bugünkü menüm asagidadir

Sabah 09:00
1 kase corba
1 dilim tam tahilli ekmek

Ögle 12:30
1/2 kase corba
2 adet biber dolmasi
2 yk yogurt

Ara 17:00
1 kuru incir

Ara 18:00
1 mandalina

Aksam 19:30
1 kase corba
3 yk makarna
2 yk yogurt

Eve gec gelince oy cogunluguyla en hizlisindan makarna oldu aksam yemeginde. Dedigim gibi berbat bir gün oldugu icin ögle yemegiyle aksamin arasi cok acildi ve cok aciktim. Cantamdaki elmayi bile yiyemedim düsünün.
Ama ictigim suyu günde 2 lt ye cikardim ona cok seviniyorum.
Buarada kizlar iyi ki beni takima almissiniz. Kizim cikolata yerken ben yarin ne derim diye yemiyorum. Cips, gazli icecek, cekirdek 1 haftadir hic tüketmedim. Cok heyecanliyim. Yarin kg lar aciklanacak. Ay keske makarnayi da yemeseydim az önce ooooffff. Biraz daha suya dayanayim bari :)))

Vayyy bi azim bir kararlılık seziyorum
Vay arkadas herkese bişey oldu .takım çökmese iyidir

Sorma nasıl bir gün bugün anlamadım gitti

yeni yeni gune basliyoruz.atesli bir geceden sonra..kizim her gece ateslenmeye basladi ama yeni bitmisti antibiyotigi.bakalim bu gun esim musait olursa tekrar gideriz hastaneye

Şu an hastanedeyiz.akşama doğru eşim gelince kızımı hastaneye getirdik gelirken yolda kaza yaptık arabanın frenleri tutmadı.elhamdullilah bizde bişey yok ama tabi arabanın tamponu kaputu vs gitti.kızıma zatürre teşhisi kondu ve hemen yatış yapıldı .şimdilik 2gün buradayız .eşim salı günü trye gidecek.hersey biraz üstüste geldi.sanırım izne ayrılmak şu dönemde benim için en mantıklısı.işlerede biraz ara verip kızıma ilgilenmem lazım.
Herkes için kötü bir gün galiba...
Yarın girme imkanım olmazsa diye şimdiden yazayım geç kalktığım için mi oldu uyuyamadığım için mi bilemedim ama sabah ki kilom 78 idi

Off çok kötü oldumm
NEYSE KI BIŞEY OLMAMIŞ size.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.ALLAH kızına şifa versin.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…