- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.921
Kızlar benim dişim yine şiştiiiiii(((
Yine antibiyotik içmeliyim qaliba.
Juju,lütfennnn beni bir süre izinli yaz,rica ediyorum,diyete konsantre olamıyorum.bu sekilde herkese haksızlık ediyor gibi hissediyorum.zira devamlılığım olmadıgı için kilo alıyorumm.
Gecmis olsun canim niye tekrar ediyor mi acaba iyi bir dr ye git ayrica kg mi aldin sen :44:
Hoşçakalın kendinize iyi bakın.görüşürüz İNŞAALLAH.gerçekten burda olmamın şimdilik bir anlamı yok.diyete konsantre oldugum zaman dönerim İNŞAALLAH
yeni yeni gune basliyoruz.atesli bir geceden sonra..kizim her gece ateslenmeye basladi ama yeni bitmisti antibiyotigi.bakalim bu gun esim musait olursa tekrar gideriz hastaneyeselam kızlar bugün yoğunum ....gelen giden kalabalık odam okusamda cevap yazamayabilirim.. zaten pek de giren olmamış neden acaba???
gecmis olsun canimKızlar benim dişim yine şiştiiiiii(((
Yine antibiyotik içmeliyim qaliba.
Juju,lütfennnn beni bir süre izinli yaz,rica ediyorum,diyete konsantre olamıyorum.bu sekilde herkese haksızlık ediyor gibi hissediyorum.zira devamlılığım olmadıgı için kilo alıyorumm.
masallah sende bilmezmisin bu tur seyler ertelenmez,bosverilmez sorun allah muhafaza daha buyuyp geri gelirMalesef,geçen 1 hafta grip,şişmiş boğaz,offf.ne su içe bildim ne bişey ,öncesinde dişim,ondan önce de kulağım,şimdi yine dişim.doktora gittik,dokunulmaz bile dedi,antibiyotik falanla iyileştirdi,sonra hemen gitmeliydik ki dişimin üzerindeki eti alsın,dişler çıka bilsin,zamanımız olmadı,yine şişti
bir bir gidiyor herkes
Hoşçakalın kendinize iyi bakın.görüşürüz İNŞAALLAH.gerçekten burda olmamın şimdilik bir anlamı yok.diyete konsantre oldugum zaman dönerim İNŞAALLAH
günaydın kızlar yazdıklarınızı okudum kafam pek yerinde değil o yüzden tek tek bişeyler yazamayacağım arkadaşlar dün opğlumu hastaneye götürmüştüm bi sorun var ama ne olduğunu tam tespit edemediler yatak boşalır boşalmaz hastaneye yatış yapacaklar 1 hafta hastanede kalacak o yüzden ben bir süre izin istiyorum kaptanım işlerden ve hastane meselesinden dolayı kafamı toparlayamıyorum
Herkese günaydin
Bol hareketli alimi az yakimi cok kalorili olan bir gün olmasi dilegimle
Buarada forumlardan birinde okumustum. Sabahlari 16 adt maydonoz uzerine 2 yk limon ve 1/2 cay bardagi su ilave edilerek robottan geciriliyor ve iciliyor. Bu karisimi yaptim ve ictim tadi fena degil. Bir süre destek olmasi acisindan yapmayi düsünüyorum. Daha önce yapan var mi arkadaslar?
geçmiş olsun canım
fena değil menün her şeyden yemişin akşam ama kararında yemişin
dukan diyeti hakkında çok fikrim yok ama menülerin bana hiç sağlıklı gelmedi
ayrıca kolanın lightı olmaz 2-3 bardak çok fazla
günaydın kızlar yazdıklarınızı okudum kafam pek yerinde değil o yüzden tek tek bişeyler yazamayacağım arkadaşlar dün opğlumu hastaneye götürmüştüm bi sorun var ama ne olduğunu tam tespit edemediler yatak boşalır boşalmaz hastaneye yatış yapacaklar 1 hafta hastanede kalacak o yüzden ben bir süre izin istiyorum kaptanım işlerden ve hastane meselesinden dolayı kafamı toparlayamıyorum
Arkadaşlar yoğun bir döneme giriyoruz şirkette onun için bikaç hafta aktif olamayacağım akşamları evden girmeye çalışırım.
Yarın kilomu bildireceğim haberiniz olsun. Öptüm hepinizi.
Vayyy bi azim bir kararlılık seziyorumHeyttt noluyoruz ulennbi el atiyim su duruma
Jujum senden ricam takimdan uzaktim takimin listesini ve yeni uyelerin kg ve hedeflerini yayinlarmisin onlarla ilgili cok acimasiz planlarim var
Saka bi yana jujum senden bi liste alirsam super olacak mileti sallayim biraz eski formum yerine gelsin
Vay arkadas herkese bişey oldu .takım çökmese iyidir
yeni yeni gune basliyoruz.atesli bir geceden sonra..kizim her gece ateslenmeye basladi ama yeni bitmisti antibiyotigi.bakalim bu gun esim musait olursa tekrar gideriz hastaneye
Şu an hastanedeyiz.akşama doğru eşim gelince kızımı hastaneye getirdik gelirken yolda kaza yaptık arabanın frenleri tutmadı.elhamdullilah bizde bişey yok ama tabi arabanın tamponu kaputu vs gitti.kızıma zatürre teşhisi kondu ve hemen yatış yapıldı .şimdilik 2gün buradayız .eşim salı günü trye gidecek.hersey biraz üstüste geldi.sanırım izne ayrılmak şu dönemde benim için en mantıklısı.işlerede biraz ara verip kızıma ilgilenmem lazım.
Herkes için kötü bir gün galiba...
Yarın girme imkanım olmazsa diye şimdiden yazayım geç kalktığım için mi oldu uyuyamadığım için mi bilemedim ama sabah ki kilom 78 idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?