• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok sağol canm benim, zaferin sarhoşluğunu yaşıyorum şu an :) çook güzel bir duyguymuş, unutmuşum ben bu hissi :) ama sizin kilolarınız düşük, kilo ne kadar fazlaysa o kadar fazla veriliyor...

Şuan akupunktur yaptırdığım için doktor da takip ediyor menümü haftada 1 ile 1.5 arası diyor ama tiroid hastası olarak beklemiyordum bukadar.ama tekrar söylüyorum sağlığına dikkat et çok zor bi diyet yaptın.

*** 5. TAKIM 344. ETAP ***
kadis (76,40/76,40 /0 /0 ) sabit izinli
purmelal (76,00 / 75,50/0,50 / %0,66 )
nserin (75,50 /74,30 / 1,20 /%1,59 )
durumda (65,30 / 64,90/0,40 /%0,61 )
toplight (74,30 /73,90 /0,40 / %0,54 )
luci221177 (87,00/83,5 /3,50 /%4,02 ) yeni üye hedef 75
esmer59 (63,50/ / / ) yeni üye hedef 55
elakerem (83,00/81,40/1,60 /%1,93 ) yeni üye hedef 68
Gamze_M (69,80/ / / ) mezun olan üye geri döndü hedef 64
Lily86 (81,40/79,5 /1,50 /%1,84 ) yeni üye hedef 70

5. TAKIM ORTALAMASI :%

(83/81,4/1,6/%1,96)
maşallah sana canım yaa çok güzel vermi,şsin

Yaramaz mı canım yaaa
Ya valla cok mutlu oldum kendin sizin kadar vermis olamasam da :) takımın yuz karasıyım sanırım yarım kilo vererek :(

76/75.5/0.5/%0.66

boyle dimi

neden öyle diyorsun tatlım en azından benden daha çok vermişsin bu sıkıntılı durumda bile çok güzel

hadi bakalım kızlarrr gamzem le esmer kaldı sizde bildirin kg ları yaa meraktan ölüyom benn:52::52::52::52:

Şuan akupunktur yaptırdığım için doktor da takip ediyor menümü haftada 1 ile 1.5 arası diyor ama tiroid hastası olarak beklemiyordum bukadar.ama tekrar söylüyorum sağlığına dikkat et çok zor bi diyet yaptın.

maşallah tatlım az olsun öz olsun, hem de troid diyorsun çok güzel verdin sen de ... ben çok sağlıksız şoklama yaptım kendime geçen hafta kabul ediyorum ama mecburdum. çünkü diyet başında şoklama yapmazsam kilo veremiyorum ve motivasyonum gidiyor, sonrada diyeti bırakıyordum hep. ama şoklama ile giden kilolar motive ediyor... sözde bugün kendimi ödüllendirecektim tartıdan sonra ama tartıyı görünce daha da gaza geldim, dedim ödül falan yok 80 i görmeden :)

arkadaşlar ben öğlen 12 ile 14,30 arası olmayacağım o zamana kadar kızlar gelirse paylaşım alanına eklerim değilse geldikten sonra eklerizz yukarıda yardımcı aradığımı yazmıştım ama kimseden ses çıkmadı kim var aday kızlar yaaa:27::27::27:

şimmmmdiii kızlar gelelim pembe cumaya....

dın dın dın dın :):)

heyecan dorukta :):)

75,5-74,3=1,2 kg verdim :):)
çıkan sonucu geçen hafta ki kiloma bölüyorum 1,2/75,5=0,015
sonrada bunu 100 le çarpıyorum :):) 0,015*100=1,5 oluyor :):)

musmutlu günüme devam ediyorummmm :):)

bunu yaptım ama 100le çarpmayı unutmuşum :26: 0,0184 çıkınca eeee dedim kaldım:44:

canım telden girdiglm icin isterdim ama olamam sanırım.yani kilo bildirimini nereye yazıyoruz?
Belki bu hafta olmafı ama pc mi yanımda tasırsam yardımcı olabilirim ama dedigim gibi bugun tasıyamam telefondan girdigim icin.

canım telden girdiglm icin isterdim ama olamam sanırım.yani kilo bildirimini nereye yazıyoruz?
Belki bu hafta olmafı ama pc mi yanımda tasırsam yardımcı olabilirim ama dedigim gibi bugun tasıyamam telefondan girdigim icin.

canım telden girenlerde sorun yok biz hallederiz pc den girenler yazsın yeter bu arada yardımcı arıyorummmm:47::47::47:
kimseden ses yok siz ses vermezseniz ben sizlerden birini zorla yapacam

lily cim zamanlar olur tatlım önemli değil
nsrein adım adım atlşatmış çok güzel

arkadaşlar ben öğlen 12 ile 14,30 arası olmayacağım o zamana kadar kızlar gelirse paylaşım alanına eklerim değilse geldikten sonra eklerizz yukarıda yardımcı aradığımı yazmıştım ama kimseden ses çıkmadı kim var aday kızlar yaaa:27::27::27:

canım istediğin zaman ben de yardımcı olurum ama direkt yardımcı atanma sorumluluğunu alamayabilirim bekleyelim görelim gönüllü çıkar belki. ama yapılacak ne varsa söyle hepimiz yaparız

peki şimdi süreç nasıl işliyor kızlar, bu bizim yüzdeler diğer gruplarla mı karşılaştırılıyor? nedir olay, yeni olduğum için pek hakim değilim konuya :(

peki şimdi süreç nasıl işliyor kızlar, bu bizim yüzdeler diğer gruplarla mı karşılaştırılıyor? nedir olay, yeni olduğum için pek hakim değilim konuya :(
benim anladığım herkesin yüzdesi toplanıp genel topik ortalaması alınıyor sonra da diğer grupların genel ortalamalarıyla kıyaslanıyor

Yaramaz mı canım yaaa
Ya valla cok mutlu oldum kendin sizin kadar vermis olamasam da :) takımın yuz karasıyım sanırım yarım kilo vererek :(

76/75.5/0.5/%0.66

boyle dimi

olurmu ya bende bir hafta önce senin kadar vermiştim sen bir hafta sonradan takip ediyon beni :):)

bende geçen haftayı 75,5 le kapamıştım bu bu haftayı 74,3 le kapıyorum darısı başına :):)
ama haftaya daha iyi olacak giç merak etme!!!

purmelalcim aslında sirke mi, lahana mı, yoksa hiç kaçamak yapmamak mı... ekmek, şeker, makarna vs hiç girmedi bu hafta ağzıma... ama sirkenin gücüne inanıyorum 9 günde 6.5 kilo verdim ama eşim en az 10 kilo gitti gibi, çok inceldin diyor, henüz arkadaşlarımla görüşmüyorum şok etmek için onları.. ama sanırım irade diyorum... çok motive ve konsantre oldum bu hafta, elimden geldiğince sizlerle de her anımı paylaştım neredeyse... ve çoook mutluyum, daha da gaza geldim, devam... hepimiz ideallerimize ulaşacağız, yapınca oluyormuş demek ki!!!

valla gerçekten 10 günde böyel birşey kızlar görünce seni şok olacaklar.. hatta önce sonra resmin varsa koy bizde şok ve motive olalım :):)

bunu yaptım ama 100le çarpmayı unutmuşum :26: 0,0184 çıkınca eeee dedim kaldım:44:

bende geçen hafta öğrendim % den gayet güzel..

kızlar bizim topiğin ana sayfasıona da koyuyormuyuz bu tabloyu aslında şöyle bir tablo daha tutsak nasıl olur? tarih kişiler kiloları hani ne kadar zamanda kaç kilo vermişiz haftalık/ aylık ne kadar kilo gitmiş gibi takibi burdan yaparız süper olur :):)

canım istediğin zaman ben de yardımcı olurum ama direkt yardımcı atanma sorumluluğunu alamayabilirim bekleyelim görelim gönüllü çıkar belki. ama yapılacak ne varsa söyle hepimiz yaparız

valla kaptanlık için bende o sorumluluğu alamam demiştim ama üstüme kaldı o zaman yardımcılıkda senin üstüne kalacak tatlım:37::37::37:
bu arada bir aday daha bulalım bir de şöyle bir teklifim olacak haftaya takım tam oturduktan sonra her hafta sırası ile listeyi birisi düzenlesin ve paylaşım alanına taşısın böylece kaptan ya da yardımcıları olmazsa takım ortada kalmasın ne dersiniz?:27::27::27::27:

bu arada diğer takımları dolaştım hafiyelik yapayım dedim en iyi durumda biziz sanırım takımımız bu hafta 1. ve luci cim sen de bireysel de birinci olacaksın görünüyor:36::36::36::36::54:

benim anladığım herkesin yüzdesi toplanıp genel topik ortalaması alınıyor sonra da diğer grupların genel ortalamalarıyla kıyaslanıyor
canım lily sana açıklamış durumu akşam 6 ya kdar bütün takımlar paylaşım alanına listeleri ekliyorlar ve sıra hangi takımdaysa o takım akşam 6 dan yarın 12 ye kadar bütün listeleri değerlendirip hangi takım birinci kim bireyselde birinci dereceler belirleniyor

olurmu ya bende bir hafta önce senin kadar vermiştim sen bir hafta sonradan takip ediyon beni :):)

bende geçen haftayı 75,5 le kapamıştım bu bu haftayı 74,3 le kapıyorum darısı başına :):)
ama haftaya daha iyi olacak giç merak etme!!!

valla gerçekten 10 günde böyel birşey kızlar görünce seni şok olacaklar.. hatta önce sonra resmin varsa koy bizde şok ve motive olalım :):)

kızlar bizim topiğin ana sayfasıona da koyuyormuyuz bu tabloyu aslında şöyle bir tablo daha tutsak nasıl olur? tarih kişiler kiloları hani ne kadar zamanda kaç kilo vermişiz haftalık/ aylık ne kadar kilo gitmiş gibi takibi burdan yaparız süper olur :):)

böyle bir şey düşünüyorum ben de canım ilk sayfaya değil ama kendi hesapladığım listede aylık olarak takımın durumunu değerlendirmek istiyorum

valla kaptanlık için bende o sorumluluğu alamam demiştim ama üstüme kaldı o zaman yardımcılıkda senin üstüne kalacak tatlım:37::37::37:
bu arada bir aday daha bulalım bir de şöyle bir teklifim olacak haftaya takım tam oturduktan sonra her hafta sırası ile listeyi birisi düzenlesin ve paylaşım alanına taşısın böylece kaptan ya da yardımcıları olmazsa takım ortada kalmasın ne dersiniz?:27::27::27::27:

bu arada diğer takımları dolaştım hafiyelik yapayım dedim en iyi durumda biziz sanırım takımımız bu hafta 1. ve luci cim sen de bireysel de birinci olacaksın görünüyor:36::36::36::36::54:

bende katılıyorum sana perşembeden cuma kim bu görevi üstelenecek yazalım msıraya koyalım şimdi ben hafta başı tamam derim perşembeden bi işim çıkar falan ondan perşembe yapalım dedim.. süpperr olur

tabi biz olcaz hangi takım bizim kadar lahana tüketti :):) bireyselin de bu takımdan çıkması ayrıca gurur verici :):) süper ötesi bişiyiz biz yahuu :):)

çok kötüsün yahuuu, cevap vermemekte haklıymış kızlar biz bir aday daha bekleyelim bence de :P
listenin her hafta biri tarafından düzenlenmesi çok mantıklı, bir sıra yapalım sorumluluğu hep birlikte paylaşalım... ben varım :)

oy oy oy takımımız 1. olsunda ben başka bir şey istemem, sabah tartıda aldım ben mükafatımı :D

Ben de topiğe katılmadan önce birkaç gün geçmiş 10-12 sayfayı okumuştum öyle öğrendim ama tabii hesabı eksik yapmışım o da ayrı mevzu :))

ilk sayfaya ancak konu sahibi ekleyebilir tabloyu yapıp püsküüt'e göndeririz rica ederiz o şekilde olabilir:34:

ben de biraz gezindim de bireyselde 1. çıkarmamız zor gibi daha çok kilo veren vardır onlarda... olsun takımımız 1. olsun inşallahhhh :)

çok kötüsün yahuuu, cevap vermemekte haklıymış kızlar biz bir aday daha bekleyelim bence de :P
listenin her hafta biri tarafından düzenlenmesi çok mantıklı, bir sıra yapalım sorumluluğu hep birlikte paylaşalım... ben varım :)

oy oy oy takımımız 1. olsunda ben başka bir şey istemem, sabah tartıda aldım ben mükafatımı :D

evet her hafta süzenlenmesi işi ok gibi şimdi senin yanına bir yardımcı daha bulalım değilse silah zoruyla ben ekleyeceğim:47::47::47:

bu arada esmer ve gamze nerde kaldı yaaa
gamze okulda muhtemelen öğlen gelir diye düşünüyorum hadi esmerr:52:

Back
X