• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

süppersin yaaa, ben 13 günde 6,5 kilo verdim geçen oturduk arkadaşlarla 3 saat kimse bir şey demedi bana, sinirimi bozdular, giremediğim kıyafetlerime giriyorum, annem, eşim, çok iyi zayıfladın diyor ama arkadaşlarda sorun var galiba :(
kısa zamanda çok iyi vermişsiniz ölçtünüzmü acaba kaçı yag kaçı kas su gibi merak ettimde

anlaşilan millet erkenci ama benim diyet 20.00 kadar devam ediyor neyse ben yapayım son ara öğünümüde öyle yazayım
başlığa uygun olmadı bu yazı yazacakken vazgeçtim yani

Son düzenleme:
Kalkış 500 lt su

10.00 2 d.buğday ekmeği 2 zeytin peynir(bir avuç kadar) salata 1 kesme şekerli çay

12.00 3 hurma 1 çay bardaği süt

14.00 2 köfte 3 kaşik nohut(susuz etsiz) 1 lokma ekmek 2 kaşik yoğurt salata(yağsız)

16.00 çay 3 hurma

18.00 1 köfte 2 kaşık yoğurt salata

20.00 1 su bardaği süt

2.5lt su

1 saat plates s.salonunda

Son düzenleme:
Kalkış 500 lt su

10.00 2 d.buğday ekmeği 2 zeytin peynir(bir avuç kadar) salata 1 kesme şekerli çay

12.00 çay 3 hurma 1 çay bardaği süt

14.00 2 köfte 3 kaşik nohut(susuz etsiz) 1 lokma ekmek 2 kaşik yoğurt salata(yağsız)

16.00 çay 3 hurma

20.00 1 su bardaği süt

2.5lt su

Forum takipte Kalkis 500 lt su yazisini görünce aynen:53: böyle oldum.duzeltme yapman lazim sanirim

Bugunki menüm;
Sabah kahve sade
Öğlen çorba 2 dilim ekmek
Aakşam; dayanamadım kalamar yedim 64,8 olmuşum tok karnına.yarın temizlik günü çılgınlar gibi temizlik yapcek bennnn;)

Tekrardan merhaba arkadaşlar. Bugünkü menümü yazayım
SABAH
1kkpeynir
5zeytin
1haşlanmış yumurta
şekersiz açık çay
2dilim kepek ekmeği
1dilim salam

ARA
1elma
1kase nestle nesfit

ÖĞLEN
1kase yoğurt
1domates
1salatalık
1dilim kepek ekmeği
1dilimin yarısı kadar kek

ARA
1muz
1mandalina

AKŞAM
3yemek kaşığı pilav
biraz tavuk yemeği
1kase yoğurt
1kase çorba

SPOR
1saat yürüyüş
1saat leslie

SU
2litre

Bitki çayım herzamanki gibi yemekten 1-2saat sonra içildi. Misafirim olduğu için şimdi girip yazabildim.Bu arada sanki bu hafta herkes daha istikrarlı gibi:) Alah hepimize kolaylık versin. bütün gün evde durup diyet yapmak daha zor :(

kızlarrrr herkese günaydınlarrr :) tartıya son gün, yarın ne yapacaz bakalım.... herkese kolaylıklar dilerim...

Tekrardan merhaba arkadaşlar. Bugünkü menümü yazayım
SABAH
1kkpeynir
5zeytin
1haşlanmış yumurta
şekersiz açık çay
2dilim kepek ekmeği
1dilim salam

ARA
1elma
1kase nestle nesfit

ÖĞLEN
1kase yoğurt
1domates
1salatalık
1dilim kepek ekmeği
1dilimin yarısı kadar kek

ARA
1muz
1mandalina

AKŞAM
3yemek kaşığı pilav
biraz tavuk yemeği
1kase yoğurt
1kase çorba

SPOR
1saat yürüyüş
1saat leslie

SU
2litre

Bitki çayım herzamanki gibi yemekten 1-2saat sonra içildi. Misafirim olduğu için şimdi girip yazabildim.Bu arada sanki bu hafta herkes daha istikrarlı gibi:) Alah hepimize kolaylık versin. bütün gün evde durup diyet yapmak daha zor :(
bana göre tüm gün evde oturup diyet yapmak tabi ev işlerin de varsa daha kolay çünki ne zaman evden çıkıyım diyetimi bozabiliyorum evde kimse şunu ye demeden kendim ayarlıyorum
diyetinde spor harika sadece sabah 2 proteini beraber almamanını öneririm yumurta varsa peynir olmamalı yada aksi

teşekkür ederim.. yo ölçtürmedim
ben sizin yerinize merak ettim kaslardan gitmemesi önemli
kızlarrrr herkese günaydınlarrr :) tartıya son gün, yarın ne yapacaz bakalım.... herkese kolaylıklar dilerim...
günaydın hayırlı sabahlar bugun tartıldım istediğim rakama ulaşamadım neyse ümitsizlki yok inş diğer günlere sizede kolay gelsin

günaydınlarrrrrr

toplightcım ben şöyle yaptım 1/4 lahana, 2 adet kuru soğan orta boy, 1 domates, 2 sivri acı biber, 1 tatlı kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı isot, 1 çay kaşığı kimyon(kokusunu alıyor, gaz yapmasını engelliyor) 1/4 maydanoz ufak ufak doğranacak, 1 adet tavuk bulyon ya da tavuk suyu... düdüklü tencereye tüm malzemeyi koy, yarısını geçmeyecek kadar su olsun içinde (tarifte üstünü örtecek kadar diyor, çok sulu cıvık bir şey oluyor, içilmiyor) düdüklü fışırdadıktan sonra 10-15 dakika kadar daha kaynattıktan sonra ben blenderdan geçiriyorum çorba gibi olması için kimileri geçirmiyormuş. kaseye alınca boool nane ve isot kyup içiyorum ezogelin gibi oldu vallahi... bazıları baştan tüm lahana ile yapıyorlarmış ama çorba kaldıkça lahana liflerine ayrılıyor ve 2.günden sonra o lifler ince ince ağzına geliyor insanın hoş olmuyor... afiyet olsun canım benim
canımkerevizhavuçfalankoymadınmısen bazı listelerde varda?

Kalkış 500 lt su

12.00 3 hurma 1 çay bardaği süt

16.00 çay 3 hurma

20.00 1 su bardaği süt

2.5lt su

benim gözüme sadece kahvaltıdaki şekerli çay battı çayı şekersiz içmeye çalış tatlım yaa inan onun keyfi başka güzel oluyor alışınca hemde boşuna kalori almamış olursun

İmuneks AL canım tqkviye hiç bişiyin kalmaz
canım evde supradin allday vardı ondan aldım hem akşam hem sabah

günaydın tatlım evet yarın büyük gün kızlar yarın aynı zamanda karne günü o yüzden sizden ricam 12 den önce lütfen bildirimlerinizi yapın öğleden sonra okula karne almaya gideceğim çünkü fazla ilgilenemem

gelelim bana
sabah itibari ile tartıldım gene sonunda gecen cuma ki kiloma gelebildim 1 gün önce 600 gr fazlalık vardı
menümü yazayım
sabah
1,5 dilim kepekli ekmek
1 yumuırta
1 kk peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
sonra 2 saat ara ile ayranlı detoks çorbası en son saat 19 da yedim akşamı kapattım
spor maalesef yapamadım normalde bu diyetle 1,5-2 kg ya yakın veriliyormuş ama benim sadece 600 gr gitti dün bakalım bugün ne kadar gidecek?

bana göre tüm gün evde oturup diyet yapmak tabi ev işlerin de varsa daha kolay çünki ne zaman evden çıkıyım diyetimi bozabiliyorum evde kimse şunu ye demeden kendim ayarlıyorum
diyetinde spor harika sadece sabah 2 proteini beraber almamanını öneririm yumurta varsa peynir olmamalı yada aksi

ben sizin yerinize merak ettim kaslardan gitmemesi önemli

günaydın hayırlı sabahlar bugun tartıldım istediğim rakama ulaşamadım neyse ümitsizlki yok inş diğer günlere sizede kolay gelsin

hadi bakalım dağyolu canım sen ne kadar çok verirsen o kadar iyi çünkü listedki son kilon 65 civarı idi ama sen diyetisyen kontrolünde gayet güzel gidiyorsun

esmer cim senin menüğnüğ de fena değil ama öğlen o kek olmamış keşke onun yerine 1 tabak sebze yemeği yeseydin hem daha fazla doymuş olurdun biraz az ama kalorili

günaydınlarrrrrr

canımkerevizhavuçfalankoymadınmısen bazı listelerde varda?

canım evet kereviz koyan var fakat ben nefret ediyorum kerevizden o sebeple koymadım, havuç koymayın diyorlar, pişince değerleri yükseliyormuş, o nedenle koymadım... ona bakarsan patlıcan, kabak koyanlar bile var, liste orjinalinden iyice sapıtmış durumda :)

ben severim kerevizi koyayım olmaz sa bu arada neden burası bu kadar sakin yaaa nserin in profiline baktım dün sabah 11 de girmiş ama hiç mesaj yazmadı gecen cumadan beri?:53::53:

ben severim kerevizi koyayım olmaz sa bu arada neden burası bu kadar sakin yaaa nserin in profiline baktım dün sabah 11 de girmiş ama hiç mesaj yazmadı gecen cumadan beri?:53::53:

evet ortalarda yok, başka ulaşım şansımız da yok... beklemekten başka çare yok sanırım :( burası bu hafta çok sessiz ve de sakin :(

evet ortalarda yok, başka ulaşım şansımız da yok... beklemekten başka çare yok sanırım :( burası bu hafta çok sessiz ve de sakin :(

yarın sessiz olmasında öğlene kadar bütün bildirimler gelsin dün başlamaya niyetlenen arkadş ta bugün gelmedineden acaba üstüne basa basa günde 5 mesaj zorunluluğu var diyoruz ama dinleyen yok senle ben çalıp oynuyoruz:37::37:

Back
X