Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de evle iş arası yürüyorum sabah kestirmeden geliyorum 15dk alıyor akşam neredeyse yarım saat çünkü uzun yoldan gidiyorum bi de dönüşte yokuş çıkıyorum ama basenden zor gidiyor benim - gerçi 2-3 cm incelmişim 6 ayda demek ki beslenmeyi iyice düzene koyunca daha da gidebilir. Ben aslında biraz dinlendikten sonra leslie yapayım diyorum ama ayağa kalkmak bile istemiyorum aslında başlamam lazım
Neyse bari yarın başlayayım bildirim yapayım durumumu bi göreyim de...

*** 5. TAKIM 344. ETAP ***

purmelal (75,50 / / / )
nserin (74,30 / / / )
durumda ( 64,90/ / / )
toplight (73,90 / / / )
luci221177 (83,5 / / / )
esmer59 (64,50/ / / )
Lily86 (79,5 / / / )
Gamze_M (69,80/ / / ) mezun olan üye geri döndü hedef 64

5. TAKIM ORTALAMASI :%

kızlar yarın ki listemiz bu

eveeettt akşam yemeğimi de yiyerek mutfağı kapattım arkadaşlar, hayırlı uğurlu olsun...

bugünki menüm:

sabah:
uyanınca sirkeli karışım (kahveden kurtardı resmen beni)
1 yumurta ile sebzeli omlet
1 salatalık + 1/2 domates
1 kk peynir

öğle:
3 adet sarma
3 yk yoğurt içine 1 tane salatalık bol nane ile

akşam:
4 adet sarma
2 yk yoğurt içine 1/2 salatalık bol nane ve isot ile
1/4 haşlanmış pancar üzerine çok az nar ekşisi ve elma sirkesi ile...

bugün 4 litre su içtim şu ana kadar, kilo vermeniz durursa daha fazla su için diye bi yazı okudum da (bu arada yüz buldum sizden sarmalar bitmeden bugün de kontrollü olarak yedim vallahi... yalnız durmak çok zooorrrr)

yeşil çay... akşama yine elma sirkeli karışımımdan içeceğim

akşama 1,5 saat açık havada yürüyüş...

Son düzenleyen: Moderatör:

maşallah canım yaa sen bugün çok erken kapadın mutfağı menünde gayet güzel

ebru diyeceğim canım sana dün mesaj atmıştım ama gözünden kaçtı sanırım şu anki kilon 92 mi? ve de hedef kilon kaç haftaya listeye girmek istiyorsan bunları yazman gerekiyor tatlım

bu arada purmelal bugün hiç uğramadı arada derede uğrardı bu kız umarım bir sorun yoktur

maşallah canım yaa sen bugün çok erken kapadın mutfağı menünde gayet güzel

saol canım, ancak erir yarına kadar yediklerim :) bazen gece uyku tutmuyor açlıktan bayılacak gibi oluyorum o zaman da 1/2 salatalık iyorum ama bir kaç gündür yemiyorum alıştım açlığa....

Menün güzel, bende kalkıp tükkanı kapatayım bari

evet şuan ki kilom 92, hedef kilom 65, boyum 1,60

evet şuan ki kilom 92, hedef kilom 65, boyum 1,60

tamam canım kendi listeme ekledim seni bu arada cuma yarışmasına katılmak isteyen 4-5 kişi vardı onlara çağrıda bulundum bakalım katılan olacak mı çünkü herkes ilk 1-2 gün ok sonra ses seda yok

ebru cum duyuyon di mi bırakıp gitmek yok haberin olsun kaptan eli sopalı bekliyor burda

hedef kiloma kadar buradayım.

Çok teşekkürler öncelikle :)) Bu gün diyetimin 4. günündeyim alıştı artık bünyem. Misal bu günkü listemi vereyim size hemen ;

SABAH:

Domates
Salatalık
Zeytin
2 dilim etimek

ÖĞLE:

Tavuk ızgara
Ayran
1 dilim etimek

ARA ÖGÜN:

Türk kahvesi

AKŞAM Büyük ihtimal eve gdince bu olucak )

1 kase mercimek çorbası
salata
2 dilim etimek

Günde 12 bardak su içiyorum ( İçtiğim bardağı sayıyorum )
Çok tatlı krizine girersem eğer 1-2 adet kuru kayısı kesiyor beni)
Oturarak çalışıyorum 15 dakıkada olsa egzersize vakit ayırabiliyorum.

7 den sonra su haricinde birsey yok

Son düzenleme:

hoşgeldin elis aramıza menün gayet güzel anladığım kadarıyla çalışıyorsun ilk sayfada takım kurallarımız var bunlara bakarak sana uyuyormu cevaplarsan seviniriz mazeretsiz 5 mesaj yazmayan günlük (haftasonu hariç) hergün menü paylaşımı yapmazsan bizi bozar bunlara uyarsan deneme süreci sonucunda takımdasın canım

haa bir de şu anki kilon ve hedef kilon nedir bunları da söylemen lazım

Ben de geldim, burdayim.

Su an 101 kilodayim. Yarin sabah tartilir, ilk resmi bildirimimi de yaparim insallah. Boyum 1.67. 31 yasindayim, bir universitede arastirma gorevlisi olarak calisiyorum. Hedefim Eylul 2014'te 69, Eylul 2015'te 55 kg'ya ulasmak. Insallah duzenli spor, saglikli bir diyet ile ve sizin desteginizle bu hedeflerime ulasirim.

Baslangic olarak genel beslenme hatalarimi yazayim ki, duzeltmekle baslayabileyim.
1. yemekleri onceden planlamazsam, abur cubur ve sagliksiz yiyeceklere yoneliyorum. Her gunun yemegini bir gun onceden planlayip hazirlamaliyim.
2. bazen isleri yetistirmek icin sabahliyorum ve uyku ve yemek duzenim sarsiliyor. gun icinde vaktimi daha dikkatli kullanip duzenli uyku, duzenli beslenmeme oncelik vermeliyim. her gun ayni saatte yemek yenildiginde metabolizma icin daha iyi oluyor diye duymustum.
3. ucu bir arada kahve tuketimine son. gunde 5 tane icsem, her biri 80 kaloriden 400 kalori ediyor. (malesef kahveye cok bagimliyim.) sade, sekersiz filtre kahveye gecis yapmaliyim.

spor planim her gun bir saat eliptik bisiklet ve bir saat yuruyus. (su an o kadar formdan dusmus durumdayim ki once bir kan dolasimimi artirmam gerek)

En son pazar günü tartıldım 75 kilo idim. Hedef kilom:65 Boyum da 1.66 kurallarınızı hemen okuyup cevaplayacağım.

Menü süper, hoş geldin sefalar getirdinn

kapat canım afiyet olsun, hadi hayırlısı :)

Teşekkürler tatlım yiyiorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…