- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.261
hadi bakalım dağyolu canım sen ne kadar çok verirsen o kadar iyi çünkü listedki son kilon 65 civarı idi ama sen diyetisyen kontrolünde gayet güzel gidiyorsun
esmer cim senin menüğnüğ de fena değil ama öğlen o kek olmamış keşke onun yerine 1 tabak sebze yemeği yeseydin hem daha fazla doymuş olurdun biraz az ama kalorili
yarın sessiz olmasında öğlene kadar bütün bildirimler gelsin dün başlamaya niyetlenen arkadş ta bugün gelmedineden acaba üstüne basa basa günde 5 mesaj zorunluluğu var diyoruz ama dinleyen yok senle ben çalıp oynuyoruz
canım ya çok sevindim yazdığına motive oldum evet istikrarlı gitmek hedefim yoksa ne az kalorili diyetler yapmışım ama sonuç başa tekrar dönme oldu
boyuma göre en fazla 64 olmam lazım çünkü boy 1.64 o yüzden hedef kiloma az kaldı inş
topliğht cım diyetimin bu cuma 28 inci günü olacak diyetisyende kontrolum var bakalım toplam kaç kilo verdim aynı zamanda burdada
bildirim yapacağim ama 65 den çok yukarlara çıktım diyetisyenin tartısında 70 küsür benim tartımda 71 kusurdu ama şimdi
toparlandım yahu bunu görenler farkadiyor birde spor yapınca bu kilolar Allahın izniyle niye yerinde kalsın değilmi hep kendimden
yazdım senin ayran detoksu ne alemde bende bir ara denemek isterim
daha bende bende burdayım beni neye görmizsiz hep beraber çalıyoruz işte
canım bir sıkıntı yok benim ayran detoksunda ama bakalım 1,5-2 kg verebilecekmiyim haftaya aslında lahana diyeti de yapacaktım ama çocuklar için izin aldım 3 gün ziyaretlerde bulunacağız sıpalarla gezmelere gideceğiz bakalım ne olur inşallah çok abartmadan haftayı tamamlarım
açıkcası zorlamadı beni bu detoks detoks gibi de değil sabah kahvaltıyı normal yapıyorsun sonrası soğuk bugday çorbası gibi düşün
sen sabah diyetisyene gitmeden tartılda kilonu bildir canım ben de merak ediyorum
ben de öğlen çıkıp biraz yürüyüş yapayım işe yarar diye düşünüyorum bu hafta hiç yürüyemedim
evet haklısın ben size takılayım dedimtatlım az önceki mesajı yazdığımda altta sadece luci ve ben vardık o yüzden öyle dedim
yarın sessiz olmasında öğlene kadar bütün bildirimler gelsin dün başlamaya niyetlenen arkadş ta bugün gelmedineden acaba üstüne basa basa günde 5 mesaj zorunluluğu var diyoruz ama dinleyen yok senle ben çalıp oynuyoruz
Canım sorun da bu zaten - yani az yedin tamam ama artık yavaştan dengeli bir beslenme tarzına geçiş yapman lazım çünkü sen de biliyorsun ki ömür boyu lahana diyeti yapılmazlilycim çok teşekkürler tatlım yaa, sen ve toplight rahatlattınız içimi... 15 gündür yok denecek kadar az beslendiğim için sanki bir anda çok yemişim gibi geldi bana
Ayyy tatlım yaaaaa, kıyamam ben sanaaaa.. Nasılda sadık diyetine ve takımına yaaevet diğer arkadaşlarıma o kadar katılıyorum ki, zaten söylenecek herşeyi söylemişler..hahahahah biz sevdayla bir keresinde 11 yemiştik ve buraya yazdığımızda topa tutlmuştuk taa nedeninin anlayamamıştım şimdi anladım hahahahhahahaha
canım menün de sporun da harikaİşte benim Menüm
Sabah
1 kk ya yakın peynir
2 zeytin
1 yumurta beyazı
Ara: minik bir mandalina
Öğle
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Ara: 30 gr. karışık çerez (140 kalori)
Akşam
1 kase çorba
1 porsiyon yoğurtlu ıspanak (yağsız haşlanmış ıspanakla yapıldı)
1 küçük dilim kuru ekmek
Su: içiyorum
Spor 45 dk. yürüyüş
14:00'dan beri ev işi (yoğun tempoda)
Mutfak kapanmıştır
şimdilik kendimi frenliyorum ama ilerisi için ne olur bilinmez
evet o fazladan dı gözündende birşey kaçmıyor maşallah
benim de dikkatimi çeken sabahki şekerli çay oldu tabii 500lt suyu ben 500ml olarak algıladığım için bir arkadaş farkedip yazmış ya onu görünce ben de aaa hakkaten öyleymiş dedim :)Kalkış 500 lt su
10.00 2 d.buğday ekmeği 2 zeytin peynir(bir avuç kadar) salata 1 kesme şekerli çay
12.00 3 hurma 1 çay bardaği süt
14.00 2 köfte 3 kaşik nohut(susuz etsiz) 1 lokma ekmek 2 kaşik yoğurt salata(yağsız)
16.00 çay 3 hurma
18.00 1 köfte 2 kaşık yoğurt salata
20.00 1 su bardaği süt
2.5lt su
1 saat plates s.salonunda
Sen İsveç diyeti falan mı yapıyorsun? Menülerin çok az ve o diyete benziyor:44:Bugunki menüm;
Sabah kahve sade
Öğlen çorba 2 dilim ekmek
Aakşam; dayanamadım kalamar yedim 64,8 olmuşum tok karnına.yarın temizlik günü çılgınlar gibi temizlik yapcek bennnn
iyi gidiyorsun aslında - kek olmasa da olurmuş ama yarım dilim 1 lokma bişey zatenTekrardan merhaba arkadaşlar. Bugünkü menümü yazayım
SABAH
1kkpeynir
5zeytin
1haşlanmış yumurta
şekersiz açık çay
2dilim kepek ekmeği
1dilim salam
ARA
1elma
1kase nestle nesfit
ÖĞLEN
1kase yoğurt
1domates
1salatalık
1dilim kepek ekmeği
1dilimin yarısı kadar kek
ARA
1muz
1mandalina
AKŞAM
3yemek kaşığı pilav
biraz tavuk yemeği
1kase yoğurt
1kase çorba
SPOR
1saat yürüyüş
1saat leslie
SU
2litre
Bitki çayım herzamanki gibi yemekten 1-2saat sonra içildi. Misafirim olduğu için şimdi girip yazabildim.Bu arada sanki bu hafta herkes daha istikrarlı gibi:) Alah hepimize kolaylık versin. bütün gün evde durup diyet yapmak daha zor
ben de yıllardır yumurta ile peyniri bir arada yememem gerektiğini düşünürdüm çünkü ilk diyetisyenim öyle demişti hatta üstünden 15 yıl geçmesine rağmen listem de durur yani :) o zaman minimum düzeyde protein almam gerekiyordu ve birkaç yıl öncesine kadar da bunu uyguladım ama mesela 2 kk peynir yerine 1 kk peynir+1 yumurta yapabilirsin - ben çok çok nadirdir bunu yaptığım ama mesela krebi peynirle yerim ee o da yumurtadan yapılıyor - yani kişiden kişiye değişiyor bunlarbana göre tüm gün evde oturup diyet yapmak tabi ev işlerin de varsa daha kolay çünki ne zaman evden çıkıyım diyetimi bozabiliyorum evde kimse şunu ye demeden kendim ayarlıyorum
diyetinde spor harika sadece sabah 2 proteini beraber almamanını öneririm yumurta varsa peynir olmamalı yada aksi
günaydınlarrrrrr
canımkerevizhavuçfalankoymadınmısen bazı listelerde varda?
benim gözüme sadece kahvaltıdaki şekerli çay battı çayı şekersiz içmeye çalış tatlım yaa inan onun keyfi başka güzel oluyor alışınca hemde boşuna kalori almamış olursun
canım evde supradin allday vardı ondan aldım hem akşam hem sabah
günaydın tatlım evet yarın büyük gün kızlar yarın aynı zamanda karne günü o yüzden sizden ricam 12 den önce lütfen bildirimlerinizi yapın öğleden sonra okula karne almaya gideceğim çünkü fazla ilgilenemem
gelelim bana
sabah itibari ile tartıldım gene sonunda gecen cuma ki kiloma gelebildim 1 gün önce 600 gr fazlalık vardı
menümü yazayım
sabah
1,5 dilim kepekli ekmek
1 yumuırta
1 kk peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
sonra 2 saat ara ile ayranlı detoks çorbası en son saat 19 da yedim akşamı kapattım
spor maalesef yapamadım normalde bu diyetle 1,5-2 kg ya yakın veriliyormuş ama benim sadece 600 gr gitti dün bakalım bugün ne kadar gidecek?
ben de bayılırım kerevizeben severim kerevizi koyayım olmaz sa bu arada neden burası bu kadar sakin yaaa nserin in profiline baktım dün sabah 11 de girmiş ama hiç mesaj yazmadı gecen cumadan beri?
bence iyi gidiyorsun ve eminim ki istediğin kiloya ulaşacaksıncanım ya çok sevindim yazdığına motive oldum evet istikrarlı gitmek hedefim yoksa ne az kalorili diyetler yapmışım ama sonuç başa tekrar dönme oldu
boyuma göre en fazla 64 olmam lazım çünkü boy 1.64 o yüzden hedef kiloma az kaldı inş
topliğht cım diyetimin bu cuma 28 inci günü olacak diyetisyende kontrolum var bakalım toplam kaç kilo verdim aynı zamanda burdada
bildirim yapacağim ama 65 den çok yukarlara çıktım diyetisyenin tartısında 70 küsür benim tartımda 71 kusurdu ama şimdi
toparlandım yahu görenler farkadiyor birde spor yapınca bu kilolar Allahın izniyle niye yerinde kalsın değilmi hep kendimden
yazdım senin ayran detoksu ne alemde bende bir ara denemek isterim
yalnız mı yaşıyorsun???hmm korkunç gezmelerden olası diyet yaptığım sürece kaçtım ama senin kurtuluşun yok sende ne kadar az yersen o kadar karlısın ben genelde bu dönem yanlız yaşiyorum malesef millet le olunca zafiyetim var ama senin uşaklar heç seni yanlızlığa düçar eder mi kolay gelsin
evet evet spor a her zaman evet yarın bildirim yapacağim inş erkenden
benim işler bana bakar ben kk bakar en iyisi işleri daha fazla baktırmayayım hadi size kolay gelsin
Canım sorun da bu zaten - yani az yedin tamam ama artık yavaştan dengeli bir beslenme tarzına geçiş yapman lazım çünkü sen de biliyorsun ki ömür boyu lahana diyeti yapılmaz
11 mi? Azmışvalla ben bi ara tencere dibine gelene kadar 20 falan yemiştim 1 tanecik daha yiyeyim derken o yüzden sarma mı? benden uzak olsun yoksa dayanamam...
canım menün de sporun da harikasadece kahvaltında ekmek göremedim sanki?:44:
senin menünü yazmadan önce de az çok tahmin etmiştim yazınca emin oldum - bazı diyetisyenler ara öğünde süt+meyve verir kimi de sadece meyve verir haliyle fındık göze çarpıyordu
benim de dikkatimi çeken sabahki şekerli çay oldu tabii 500lt suyu ben 500ml olarak algıladığım için bir arkadaş farkedip yazmış ya onu görünce ben de aaa hakkaten öyleymiş dedim :)
Sen İsveç diyeti falan mı yapıyorsun? Menülerin çok az ve o diyete benziyor:44:
iyi gidiyorsun aslında - kek olmasa da olurmuş ama yarım dilim 1 lokma bişey zaten
ben de yıllardır yumurta ile peyniri bir arada yememem gerektiğini düşünürdüm çünkü ilk diyetisyenim öyle demişti hatta üstünden 15 yıl geçmesine rağmen listem de durur yani :) o zaman minimum düzeyde protein almam gerekiyordu ve birkaç yıl öncesine kadar da bunu uyguladım ama mesela 2 kk peynir yerine 1 kk peynir+1 yumurta yapabilirsin - ben çok çok nadirdir bunu yaptığım ama mesela krebi peynirle yerim ee o da yumurtadan yapılıyor - yani kişiden kişiye değişiyor bunlar
sen ayran detoksundaydın menün de güzel zaten sabitbence ilk gün için 600g güzel sen de 1 ver 2 yerine nolcak - önemli olan ödemi atmak kilo vermek değil mi? üzme yani kendini sonuçta tartıda eksileri göreceksin önemli olan da bu
ben de bayılırım kerevizeevde de var ayıklanacak - akşam ayıklayıp haşlayayım bari çünkü 1 kg aldım hepsini yiyemem bir kısmını haşlayıp buzluğa atacağım
bence iyi gidiyorsun ve eminim ki istediğin kiloya ulaşacaksın
yalnız mı yaşıyorsun???ben de öyle... Ama kafam rahat karışan eden yok bu sayede kendin pişir kendin ye modundayım
Dünkü menümü yazayım anlayacaksınız:18:
Sabah - 09:00
- 2 dilim çavdar ekmeği+
- 1 kk light peynir+az salçayla yapılmış klasik yağsız tost
- 1-2 bardak açık çay
Ara - 10:30
- 1 fincan sütlü neskafe (yarı süt yarı sıcak su+1 çay kaşığı neskafe - şekersiz)
Öğle - 12:30
- 5 yk nohut yemeği
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 bardak ayran
Ara - 16:00
- 3 tane gün kurusu kayısı
Akşam - 18:30 (çarşıdaydım)
- 5 yk mantı (salçalı suda yağsız haşlandı)
- 1 kase yoğurt
20:00 - ara öğün değil bildiğiniz kaçamak
- 1 kase kazandibi (hazır tatlı sütle yaptım ama pek bişeye benzetemedim - sevmedim)
- 2 tane madlen çikolata - bitter
Su - 2lt
Spor - 1 saat çarşı gezmesi - eve giderken yokuşlu yoldan çıktım yani epey efor sarf ettim canlarım
Sonuç: 1156 kcal...
Ya canım aslında çikolatalı kek falan çekti ama şu kazandibini bitireyim dedim canım istedikçe 1 kase süte göz kararı döküp pişiriyorum zaten 4 defa mı yaptım ne...:44: ama çok beğenmedim buğday nişastasında yamışlar bebek maması gibiydi ağzımın tadı bozuldu o yüzden çikolata yedim
lily cim senin deepfreze de mantı çok anlaşılan menülerinde sık sık görüyorum haftada bir ye 1 tabak ye ki 5 yk da bir tabak nerdeyseMerhaba kızlar tekrardan
Bugün dairede işler biraz telaşeliydi şu an sakin sessizken yazayım dedim aslında ilk pc açtım direkt bu sayfadaydım ama ancak yazma fırsatım oldu.
Valla itiraf ediyorum herşeyden yiyorum kızlartabii azar azar...
Dünkü menümü yazayım anlayacaksınız:18:
Sabah - 09:00
- 2 dilim çavdar ekmeği+
- 1 kk light peynir+az salçayla yapılmış klasik yağsız tost
- 1-2 bardak açık çay
Ara - 10:30
- 1 fincan sütlü neskafe (yarı süt yarı sıcak su+1 çay kaşığı neskafe - şekersiz)
Öğle - 12:30
- 5 yk nohut yemeği
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 bardak ayran
Ara - 16:00
- 3 tane gün kurusu kayısı
Akşam - 18:30 (çarşıdaydım)
- 5 yk mantı (salçalı suda yağsız haşlandı)
- 1 kase yoğurt
20:00 - ara öğün değil bildiğiniz kaçamak
- 1 kase kazandibi (hazır tatlı sütle yaptım ama pek bişeye benzetemedim - sevmedim)
- 2 tane madlen çikolata - bitter
Su - 2lt
Spor - 1 saat çarşı gezmesi - eve giderken yokuşlu yoldan çıktım yani epey efor sarf ettim canlarım
Sonuç: 1156 kcal...
Ya canım aslında çikolatalı kek falan çekti ama şu kazandibini bitireyim dedim canım istedikçe 1 kase süte göz kararı döküp pişiriyorum zaten 4 defa mı yaptım ne...:44: ama çok beğenmedim buğday nişastasında yamışlar bebek maması gibiydi ağzımın tadı bozuldu o yüzden çikolata yedim
canım merhaba, diyetin kalori olarak güzel ama kazandibi, madlen işi bozmuş gibi... bir de sabah hem 2 dilim çavdar ekmeği hem de tost yemişsin gibi algıladım ama sanırım çavdardan yapılmış tost mu demek istedin? bir de hiç meyve sebze göremedim, domates, salatalık, elma, mandalina... salata? bunlardan alınacak vitamine de ihtiyacın var bence... fazla karbonhidratlı gibi...
canım haşlayıp da atabilirsin yemeğini de pişirdikten sonra plastik kaplara koyup atabilirsincanım sen kerevizi haşlayıp dolaba mı atıyorsun o nasıl oluyor merak ettim yaaa
bu arada öğlen gittim 45 dk yürüyüş yaptım geldim
canım merhaba, diyetin kalori olarak güzel ama kazandibi, madlen işi bozmuş gibi... bir de sabah hem 2 dilim çavdar ekmeği hem de tost yemişsin gibi algıladım ama sanırım çavdardan yapılmış tost mu demek istedin? bir de hiç meyve sebze göremedim, domates, salatalık, elma, mandalina... salata? bunlardan alınacak vitamine de ihtiyacın var bence... fazla karbonhidratlı gibi...
lily cim senin deepfreze de mantı çok anlaşılan menülerinde sık sık görüyorum haftada bir ye 1 tabak ye ki 5 yk da bir tabak nerdeyse
sen o kazandibini at çöpe madem tadı da güzel değilmiş bi de üstüne madlen yemişsin hem kazandibi hem madlen hem mantı hepsi birden olmamış miktarları çok olmasa da
bu arada luci ye katılıyorum hiç sebze ve meyve yok protein çok az sayılır karbo olmuş çoğunluk emin ol çok doymamışsındır da bu akşam gamze ve luci mutfağı erken kapatıyorlar sen neler yemeyi düşünüyorsun bi yaz bakalım ona göre biz burda karar verelim:26::26::26:
akşama bol salata üzerine serpiştirilmiş light ton balığı da olabilir, fikir olarak, yağı süzülmüş limonlu toplightcım öneri için yazıyorum...
akşama bol salata üzerine serpiştirilmiş light ton balığı da olabilir, fikir olarak, yağı süzülmüş limonlu toplightcım öneri için yazıyorum...
sen toplighta mı yazmıştın ? ben kendi üstüme alındım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?