- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.281
:)) ben de hani yazdım ya akşam pratik bişeyler olsun istiyorum o yüzden böyle oldu dün... öyle olunca direkt üstüme alındımalın canım benim, menü önerileri paylaşıyordum ortaya, toplight demiş ya ne yiyelim akşama diye :)
:)) ben de hani yazdım ya akşam pratik bişeyler olsun istiyorum o yüzden böyle oldu dün... öyle olunca direkt üstüme alındım
:) aslında mevsim haşlanmış sebze için de çok uygun, karnıbahar, pancar... haşlayıp yoğurt ile yemeyi çok seviyorum ben
:) aslında mevsim haşlanmış sebze için de çok uygun, karnıbahar, pancar... haşlayıp yoğurt ile yemeyi çok seviyorum ben
Merhaba arkadaşlarrnasılsınız? ben hem iş yapıyorum hemde burada sizleri okuyorum..inşaallah yarın daha normale dönüceğim
sanada merhababende yeşil çayımı aldım. buraya bakıyorum. bugün işler yavaş biraz nedense.
valla bir önceki gün balık yedim bi de o şekilde planlamaya çalışıyorum menüleri.. Aslında brokoli salatası+yoğurt yiyecektim ama çarşı işi çıkınca mecbur mantıya yöneldim ben:26:
Offff bende çok acıkıyorum ara araa ve şu regl stresi gerdi beni iyice, sinir oldum tamda tartı gününe denk gelmesine :26:
lily cim bende genelde senin gibi yapıyorum sen bugünlerin kıymetini iyi bil tatlım evlenip çoluk çocuğa karışınca dinelenecek vaktin bile olmayacak işten eve gelince
mantıyı bir paket almıştım dün çarşıdan eve dönünce hemen yiyip dinleneyim dedim çünkü ben çok ayakta duramıyorum eee yemek de geç kalmasın dedim hatta yol boyu düşündüm ne yapsam hem pratik hem doyurucu hem de beni yormayacak... aslında bulgur pilavı falan düşündüm ama öğlen nohut yiyince 2 öğün baklagil olmasın dedim dün zaten meyvemi unuttum bi tane domatesi tezgahta unuttum yani hepsi önceden düşünüldü ama gözümün önündekileri göremedim maalesef1 tabak 5ten 10 kaşığa kadar çıkar ben bir tabak çıkacak kadar haşlıyorum yoksa oturup fazlasını yerim biliyorum
Akşama nohut var küçük bir tencere yaptım ama ye ye bitmiyor maşallahyanına 1 dl ekmek+salata+ayran düşünüyorum öğlen de köfte+domates+ekmek yedm artık nohut en geç yarına bitecek
bir de pilav - makarna tarzı şeyleri normalde yiyen biri değilimdir son 1 yıldır pilav çok nadirdir yediğim ama işte kış gelince kendimce çabuk şeyler olsun istiyorum işten gidince tek dileğim uzanıp dinlenmek oluyor
bi de kızlar ben herşeyi yapıp tek tek hazırlayıp işe taşıyorum yani meşakkatli oluyor biraz...
evde olsam daha planlı yiyebiliyordum ama işte meyvemi bile yerken utanıyorum onca kişi içinde...:26:
ben sizler için demiştim benim menüm sabit akşama da ayranlı çorba içeceğim eb geç 7 de bitireceğim yeme işini daha sonrasında bişey yok sabaha kadar yediklerimiz erisin daha az çıkalımalın canım benim, menü önerileri paylaşıyordum ortaya, toplight demiş ya ne yiyelim akşama diye :)
bende dedim ki bu kız geldi hemen bizi unuttu ama unutmamışsın aferin sanamerhaba herkese. dün akşam dünün menüsü yazacaktım. ama çocukları uyuturken onlarla beraber uyuya kalmışım.
şimdi yazayım.
sabah: 1 dometes 1 salatalık 1 yumurta ve beyaz peynir.
öğlen : haşlanmış kabak, yoğurt ve 1 kase tavuk suyu çorbası
ara : 1 küçük kase sütlaç
akşam. pırasa yemeği, yoğurt ve bir dilim ekmek
ben öyle bir şey yapmıyorum eğer balık taze ise hiç yapmıyorum en fazla 1-2 saat ara veriyorumbişi sorucam. hani pek derler ya balıkla yoğurt bir arada olmaz diye, bende hep buna dikkat etmeye çalışırım. balık yiyeceksem en az 6 saat öncesinden yoğurt-süt falan yemem. bu ne kadar doğrudur.
KIZLAR, SON HATIRLATMAYI YAPAYIM DA:
Hepimiz yarın tartılıp en geç 12 ye kadar kilomuzu yazmak zorundayız. Lütfen bu konuya dikkat edelim. Birimiz bile geç gelsek sıkıntı oluyor... Sabah ilk işimiz tartılarak kilomuzu girmek olsun... Şimdiden hepimize iyi şnslar, düşük kilolarrr :)
menü iyi gibi... ben de dün akşam tatlı yediğimden kötü birşey diyemicemmerhaba herkese. dün akşam dünün menüsü yazacaktım. ama çocukları uyuturken onlarla beraber uyuya kalmışım.
şimdi yazayım.
sabah: 1 dometes 1 salatalık 1 yumurta ve beyaz peynir.
öğlen : haşlanmış kabak, yoğurt ve 1 kase tavuk suyu çorbası
ara : 1 küçük kase sütlaç
akşam. pırasa yemeği, yoğurt ve bir dilim ekmek
Merhaba canımMerhaba arkadaşlarrnasılsınız? ben hem iş yapıyorum hemde burada sizleri okuyorum..inşaallah yarın daha normale dönüceğim
bişi sorucam. hani pek derler ya balıkla yoğurt bir arada olmaz diye, bende hep buna dikkat etmeye çalışırım. balık yiyeceksem en az 6 saat öncesinden yoğurt-süt falan yemem. bu ne kadar doğrudur.
iyi gidiyorsun aslında - kek olmasa da olurmuş ama yarım dilim 1 lokma bişey zaten
Offff bende çok acıkıyorum ara araa ve şu regl stresi gerdi beni iyice, sinir oldum tamda tartı gününe denk gelmesine :26:
lily cim bende genelde senin gibi yapıyorum sen bugünlerin kıymetini iyi bil tatlım evlenip çoluk çocuğa karışınca dinelenecek vaktin bile olmayacak işten eve gelince
----------------
katılıyorum sana luci cim akşam yeme işini lütfen erken bitirin gece bişeyler yemeyin ona göre
menü iyi gibi... ben de dün akşam tatlı yediğimden kötü birşey diyemicem
su ne kadar içiyorsun ve spor yapıyor musun?
Merhaba canımkolay gelsin
şu var eğer balık bayatsa yoğurtla bir yendiğinde zehirleme yapabilir derler bazısı da bişey olmaz yoğurt zehrini alır der ama annem bizi balıkla yoğurt yenmez diye büyüttü :) ben de gün içinde yoğurdumu ayranımı yer içerim ama balıkla yemem - balıktan birkaç saat sonra sütlü tatlı yediğim olmuştur birkaç kez...tabii birkaç yıl önce bu dediğim...
gamze cim sıkma canını nasıl olsa regli olacaksın bu önemli değil
bu arada kızlar az önce oğlumu hastaneye yatırdığımda yan odada kalan bir bayan vardı 11 yaşında kızı vardı hormon değerlerinde sıkıntı var diye hastaneye yatırmışlardı meğerse kızda rahim ve yumurtalıklar yokmuş mr çekilmiş gecen hafta annesi o kadar üzgündü ki çok canım sıkıldı yaaa
dimidayanamadım ya azcık ta olsa yemek istedimzararı olmaz 1 lokma şeyin :)
gamze cim sıkma canını nasıl olsa regli olacaksın bu önemli değil
bu arada kızlar az önce oğlumu hastaneye yatırdığımda yan odada kalan bir bayan vardı 11 yaşında kızı vardı hormon değerlerinde sıkıntı var diye hastaneye yatırmışlardı meğerse kızda rahim ve yumurtalıklar yokmuş mr çekilmiş gecen hafta annesi o kadar üzgündü ki çok canım sıkıldı yaaa
regli gününde ister istemez bir şişlik oluyor. relax olmaya çalış canım. bol bol su ve yeşil çay..
ne iş yapıyordun?
KIZLAR, SON HATIRLATMAYI YAPAYIM DA:
Hepimiz yarın tartılıp en geç 12 ye kadar kilomuzu yazmak zorundayız. Lütfen bu konuya dikkat edelim. Birimiz bile geç gelsek sıkıntı oluyor... Sabah ilk işimiz tartılarak kilomuzu girmek olsun... Şimdiden hepimize iyi şnslar, düşük kilolarrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?