Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:)) ben de hani yazdım ya akşam pratik bişeyler olsun istiyorum o yüzden böyle oldu dün... öyle olunca direkt üstüme alındım

:) aslında mevsim haşlanmış sebze için de çok uygun, karnıbahar, pancar... haşlayıp yoğurt ile yemeyi çok seviyorum ben

:) aslında mevsim haşlanmış sebze için de çok uygun, karnıbahar, pancar... haşlayıp yoğurt ile yemeyi çok seviyorum ben

ben yazın severim öyle şeyleri şimdi yersem çabuk acıkırım bu sefer de başka şeylere sararım zaten sabahları hiç halim olmuyor sanırım yol gözümü korkutuyor normalde 10dklık yolu 15-20dkda yürüyorum

merhaba herkese. dün akşam dünün menüsü yazacaktım. ama çocukları uyuturken onlarla beraber uyuya kalmışım.
şimdi yazayım.
sabah: 1 dometes 1 salatalık 1 yumurta ve beyaz peynir.
öğlen : haşlanmış kabak, yoğurt ve 1 kase tavuk suyu çorbası
ara : 1 küçük kase sütlaç
akşam. pırasa yemeği, yoğurt ve bir dilim ekmek

Merhaba arkadaşlarr nasılsınız? ben hem iş yapıyorum hemde burada sizleri okuyorum..inşaallah yarın daha normale dönüceğim

valla bir önceki gün balık yedim bi de o şekilde planlamaya çalışıyorum menüleri.. Aslında brokoli salatası+yoğurt yiyecektim ama çarşı işi çıkınca mecbur mantıya yöneldim ben:26:

bişi sorucam. hani pek derler ya balıkla yoğurt bir arada olmaz diye, bende hep buna dikkat etmeye çalışırım. balık yiyeceksem en az 6 saat öncesinden yoğurt-süt falan yemem. bu ne kadar doğrudur.

KIZLAR, SON HATIRLATMAYI YAPAYIM DA:

Hepimiz yarın tartılıp en geç 12 ye kadar kilomuzu yazmak zorundayız. Lütfen bu konuya dikkat edelim. Birimiz bile geç gelsek sıkıntı oluyor... Sabah ilk işimiz tartılarak kilomuzu girmek olsun... Şimdiden hepimize iyi şnslar, düşük kilolarrr :)

lily cim bende genelde senin gibi yapıyorum sen bugünlerin kıymetini iyi bil tatlım evlenip çoluk çocuğa karışınca dinelenecek vaktin bile olmayacak işten eve gelince

alın canım benim, menü önerileri paylaşıyordum ortaya, toplight demiş ya ne yiyelim akşama diye :)
ben sizler için demiştim benim menüm sabit akşama da ayranlı çorba içeceğim eb geç 7 de bitireceğim yeme işini daha sonrasında bişey yok sabaha kadar yediklerimiz erisin daha az çıkalım

bende dedim ki bu kız geldi hemen bizi unuttu ama unutmamışsın aferin sana

bişi sorucam. hani pek derler ya balıkla yoğurt bir arada olmaz diye, bende hep buna dikkat etmeye çalışırım. balık yiyeceksem en az 6 saat öncesinden yoğurt-süt falan yemem. bu ne kadar doğrudur.
ben öyle bir şey yapmıyorum eğer balık taze ise hiç yapmıyorum en fazla 1-2 saat ara veriyorum

katılıyorum sana luci cim akşam yeme işini lütfen erken bitirin gece bişeyler yemeyin ona göre

menü iyi gibi... ben de dün akşam tatlı yediğimden kötü birşey diyemicem
su ne kadar içiyorsun ve spor yapıyor musun?

Merhaba arkadaşlarr nasılsınız? ben hem iş yapıyorum hemde burada sizleri okuyorum..inşaallah yarın daha normale dönüceğim
Merhaba canım kolay gelsin

şu var eğer balık bayatsa yoğurtla bir yendiğinde zehirleme yapabilir derler bazısı da bişey olmaz yoğurt zehrini alır der ama annem bizi balıkla yoğurt yenmez diye büyüttü :) ben de gün içinde yoğurdumu ayranımı yer içerim ama balıkla yemem - balıktan birkaç saat sonra sütlü tatlı yediğim olmuştur birkaç kez... tabii birkaç yıl önce bu dediğim...

Offff bende çok acıkıyorum ara araa ve şu regl stresi gerdi beni iyice, sinir oldum tamda tartı gününe denk gelmesine :26:

gamze cim sıkma canını nasıl olsa regli olacaksın bu önemli değil

bu arada kızlar az önce oğlumu hastaneye yatırdığımda yan odada kalan bir bayan vardı 11 yaşında kızı vardı hormon değerlerinde sıkıntı var diye hastaneye yatırmışlardı meğerse kızda rahim ve yumurtalıklar yokmuş mr çekilmiş gecen hafta annesi o kadar üzgündü ki çok canım sıkıldı yaaa

ben geçen hafta resmen aç kalmıştım hatırlıyorummmm kabus gibiydi ama bugün aynı hatayı yapmayacağım sağlıklı besleneceğim ama aç kalmayacağım

bu arada evlenmeyi şu an için düşünmüyorum yaaa hem iş hem ev zaten pestilim çıkıyor bi de erkek nazı çekecek durumda hiç değilim...

Son düzenleme:

günde 2,5 litre su ve artı olarak 3 fincan yeşil çayımı içiyorum. spor yapmıyorum. işe yürüyerek gidip geliyorum. sabah akşam 15-20 dakika falan yürüyorum. benim kilom genelde bel çevresinde birikiyor. yürüyüşü arttırdığım zaman direk basen bacaklardan veriyorum. ve göbek kalıyor. o yüzden 7 li kilolara geldiğimde spora dahada ağırlık vermeyi düşünüyorum.

aaaaaa ne kötüü..Rabbim yardım etsin..bende şimdi kanal d'yi izliyorum, ilik bekleyen melis vardı yaaa onun evini yapıyor evim şahane, Rabbim yardım etsin de ne kötü aileler var yaa

dayanamadım ya azcık ta olsa yemek istedim zararı olmaz 1 lokma şeyin :)
dimi bakalım haftalık kaçamakların bilançosunu yarın göreceğiz:18::18::18:

yaaa geçende bi arkadaş internet linki vermişti o kızın da rahmi falan yokmuş hatta bana yok artık yaaa bu haber yalandır dedi ben de var öylr vakalar yalan değildir dedim
böyle bir haberi okuduğuma gerçekten çok üzüldüm yaaa Rabbim şifa versin

regli gününde ister istemez bir şişlik oluyor. relax olmaya çalış canım. bol bol su ve yeşil çay..

ne iş yapıyordun?

Sağol canım benimm Ben meb te çalışıyorum canım, ana okulundayım

tamam tatlımmmmmmmmmm, sübhaneke dinimiz amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…