Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabaaaa

Bende burada olmak istiyorum. Kendi kendime aldig kararlari cok cabuk bozuyorum (yemek konusunda)

Aslina bakarsaniz cokda yedigim yok ama bazi seyleri durdurup baI seylere baslamam sart ...

7aylik evliyim her aksam mecburi yemek hazirlamam gerekiyor eaim yemege acayip duskun dolayisiyla onunla yemekten alikoyamiyorum kendimi
Su an 65 kiloyum en dusuk kilom 50 bundan 4 sene once. Suan 60 -65 arasi gidip geliyorum ama hedefim 55 olmak hem fiziken bi kilo bana yakisiyor hemde kendimi en iyi hissetiigim kilom bu.

Ozel bir sirkette yonetici olarak calisiyorum ve oturarak calisiyorum. Evime 19.30 da geliyorum yemek faslimiz en gec 9da oluyor ama bu saat bana cok gec geliyor. Eger bu saatte cok ac olursam sebzeli bi yemek yiyorum ancak az cok degil. ve kesinlikli beyaz ekmek tuketmiyorum. Paylastigimdada goreceksiniz ki fazla yiyen biri degilim

Buraya katilma amacim kendi motivasyonumu yuksek tutmak ve birlikte basladigimiz yolda kendimi kandiriyor olsamda sizleri kandirmadan zayiflamak.Yani desteginize ihtiyacim var

Hepimiz icin hayirlisi

Bu arada her gun paylasim yapabilir ve yediklerimi paylasabilirim bildirimlerde tamamdir.

55 yazsan olur mu? uzun vadeli bir hedef ama gozumun onunde dursun.

bu arada imzayi nerden duzenliyoruz?
canım 55 çok düşük değil mi bence daha yakın hedefler koy 69 gibi ama sen daha iyi bilirsin

canım günde 5 mesaj şartımız var ilk olarak ve düzenli menü paylaşımı olacak

sesli güldüm ofiste:)) yapack bir şey yok hamurişi her yerde belki daha iyi adımı gördükçe vicdan azabı duyulur da o beyaz ekmeğe el uzatılacağına ufak bir dilim kepek ekmeğiyle karın doyurulur:)
hoşgeldin hamurkafa aramıza sende

Su an takimdaki aktif uyeleri, kac kilo verdiklerini, guncel kilolarini vs nerden gorebiliriz?
kızlar söylemişler yarın sabah tartı günümüz yeni durumu görürsün canım orda

hadi bakalım azimliyiz desene yarın görüşmek üzere canım

esmer im canım sen bol bol su iç 1 kavanoz turşu sadece ödem tutturur değilse kalori bazında hiç bişey yok bol su iç ödem attırıcı şeyler yap halledersin keşke yarın yeseydin tartı öncesi yemeseydin ama arada olur öyle
neyse çocuklardan kaçamak 1-2 laf yazayım dedim yarın güzel haberlerle gelin yanıma olur mu
hadi hepinize iyi gecelerrrr

hoşgeldin sanki zeynep desem tutacakmış gibi geldi sesli harf olmayınca nickinde
tam mesajı yazdım çıkarken senin mesajını gördüm 1. sayfada kurallarımız var paylaşımda sorun olmaz diyorsun günlük menü paylaşımı da yapıyoruz detayları yarın anlatırım görüşmek üzeree

evet evet tutturdunn ))

paylasim konusunda sikinti yok. detaylar icin yarin gorusuruz.

Sabah kahve
Öğlen misafirlikteydim kısır ve bir dilim börek ( ayıp olmasın diye)
Akşam kociş yoktu bır dilim ekmek biraz peynir azcıkta sucuğu haşadım( hiç fena değilmiş)
3 lt su bir kola zero.600 kalori
Bugunde iş görüşmesine gittim koşulları güzeldi inşallah olur ya bol bolda temizlik yaptım ;

Tartı günleri ne çabuk geliyor ya ben gramla verdim ah renl olaydım kesindi 1 kilo haftaya inşallah umarım birinci olucaz maşallah hepimiz kararlıyız

Hoşgeldin kilolarımız aynı umarım mayısa kadar hedefimze ulaşırız

gunde 5 mesaj konusunda, sanirim bir de mesajin basina numarasini yazin, hesabi kolaylastirin gibi bir not okudum. nasil yapacagiz? bu 1. mesajim, bu 2. mesajim gibi not mu dusecegiz mesajin bir kosesine?

canım 55 çok düşük değil mi bence daha yakın hedefler koy 69 gibi ama sen daha iyi bilirsin

55 1.5 yildan da fazla bir surede ulasmak istedigim bir hedef olarak bence makul. saglik acisindan da bki olarak boyuma gore normal. o yuzden sizin icin sakincasi yoksa benim hedefim 55 olarak kalsin. ben de imzami duzenleyebilirsem kilo cetvelimi 55'e gore ayarlayacagim.

ayrica 69 kg oldugum zaman, tama simdikine gore inanilmaz iyiydim ama kesinlikle olmak istedigim kadar saglikli ya da zayif da degildim. bir deri bir kemik olmak kesinlikle degil amacim, ama istedigim kiyafeti rahat rahat giyebilmek, uzun bir cizme giyebilmek istiyorum. 69'da bunlari yapamiyordum.

Son düzenleme:
Merhaba 5. Takım :)
Ben de 24 Ocak Cuma itibarıyla sizlere katılmaktan dolayı mutluyum.
23 yaşındayım boyum 174 ve 71 kiloyum. İki sene önce 57 kiloya kadar düşmüştüm ama sonrasında hem dikkatli beslenmedim hem sporu azalttım ve üniversite bitince de evde sınavlara hazırlık sürecinde sürekli oturdum. Oturarak çalışmak ve abur cuburu kaçırmam yüzünden şimdi 71 kiloyum. Hedefimse 60 kiloya inmek. Zayıflama konusunda çok sabredebilen biri değilim yani vermem gereken tüm kiloyu 3 ayda veya 4 ayda vermek istiyorum. Çünkü devamlı sonuca odaklanan biriyimdir. Eğer kilo verdiğimi görürsem vermeye devam etmek isterim ama veremezsem motivasyonumu çabuk kaybediyorum. Neyse demek istediğim ayda 4 kilo verebilirsem çok sevindici olur.
Daha önce hiç bir zayıflama grubuna katılmamıştım. Forumda diyet günlüğüm var arada yazıyorum ama yarışma beni gaza getirecek bundan eminim. Yarın yediklerimi ve yapmışsam sporumu yazdığımda görüşmek üzere. Herkese diyetlerinde bol azim ve az kalori dilerim , iyi geceler :)

kızlar okunacak gibi değil ne kadar yazmışsınız öyle göz atmış ilk sayfalara daha çok liyl yazdığın yorumlara teşekkür ederim evliyim eşim geç geldiği için gün içinde yanlızlığımı dile getirdim menumu yazıp kaçıyım

herkese günaydın kıslarrrr, cumamız mübarek olsun... keyifli neşeli bir gün olsun inşallah hepimiz için... bu hafta biraz hayal kırıklığı içindeyim koskoca bir hafta her şeye diren, yeme, bol su iç, balon gibi gez- spor yapacam diye canın çıksın tartıda sadece 1 kilocuk gitiğini gör... evet bu hafta bedenim, metabolizmam bana aşırı direndi, sebebini bilmiyorum ama durdu kilolar...şu an kilom 82,5... benim kilom ve bünyemdeki bir insanın rahat 1 haftada 3-4 kilo vermesi gerekiyordu... bu sebeple üzgünüm lakin totale baktığımda diyetimin 17.günü bugün, toplamda 7,5 kilo vermiş olmak da mutluluk verici... beden olarak ufaldım, çok iyi hissediyorum... bakalım metabolizmamın direnci ne zaman kırılacak... azimliyim haftaya görecem o 7 li kiloları inşalllahhhhh :) hadi bildirimlerinizi bekliyorum, öptüm hepinizi....

*** 5. TAKIM 344. ETAP ***

purmelal (75,50 / / / )
nserin (74,30 / / / )
durumda ( 64,90/ / / )
toplight (73,90 / / / )
luci221177 (83,5 /82,5 /1,0 / %1,19)
esmer59 (64,50/ / / )
Lily86 (79,5 / / / )
Gamze_M (69,80/ / / ) mezun olan üye geri döndü hedef 64

5. TAKIM ORTALAMASI :%

Son düzenleyen: Moderatör:
dün gece word sayfası donunca kopyala yapıştır yapamadım şimdi yazıyorum menumu

Kalkış 500ml su

9.00 2 d.ekmek 3 zeytin peynir salata

11.00 1 çay b.süt 4 hurma

13.00 2 köfte kadar tavuk salata 3 kaşik nohut 2 kaşik yoğurt 1 parça ekmek

15.00 1 çay bardaği süt 4 hurma

17.00 1 köfte kadar tavuk 2 kaşık yoğurt

19.00 1 çay bardaği süt

2.5t su

15 dk e.bisiklet gün boyu ev temizliği

17 günde 7.5 kilo nerde görülmüş yani ben duymamıştım sayende duydum üzülecek hiç bir şey yok süpersin devam

kızlar benim tartım dijital diyetisyenin tartısı hani her değeri ölçen o büyük tartılardan arada 1 kilo fark var ben hangisini baz alıyım yani

benim tartı ona göre 1 kilo fazla tartıyor toplight cım ben yazayım sen hangisini baz alırsanız kabulumdur

az sonra yazacağim kilomu bekleyin ve görün sabırsızlanmayın geliyor birazdan

28 günde diyetisyenin tartısına göre 70.3 den 65 e düştüm

benim tartıma göre 71 küsürden 66 a düştüm

17 günde 7.5 kilo nerde görülmüş yani ben duymamıştım sayende duydum üzülecek hiç bir şey yok süpersin devam

teşekkür ederim ama önceki diyet süreçlerimde gerçi en son 5 yıl önce diyet yapmıştım haftada 3-4 kilo veriyordum, yaşla beraber metabolizmada direnişe geçiyormuş anladım- çok kolay kilo verip alan biri olduğum için şaşkınım ya da geçmişi çok iyi hatırlayamıyor muyum ne, bir haftada 1 kilo benim bünyeme göre az...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…