Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlar, herkese Hayırlı nurlu Cumalar diliyorum...

Hemen kilo bildirimi yapayım ardından da düşüncelerimi aktarıcam..Kilom malesef aynı kızlar yani 69.8 :26::26::26:

Diyet maceramda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum, tüm hafta gram gitmedi :26: hafta ortası bir 300 gram gitti gibi, heralde normale döndüm diye düşünürken yine aynı çıktım :26: sanırım yaşanması gereken bir durum, illaki cozutmuşsundur diye düşünen arkadaşlarım olabilir, hemen açıklayayım..kesinlikle bir ödül öğünümden başka asla cozutmadım.. :26: sadece şu an regl olmaya çalışıyorum, çok fazla ödemim var ve karnım acayip ağırıyor :26:

Herşeye rağmen bırakmak ve vazgeçmek yok..Daha umutlu ve istekli devam diyorum arkadaşlarım..

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hepinize öncelikle hayırlı Cumalar...
Hemen sabah bildirimi yapayım ondan sonra alıntılama işine girişeceğim bu arada gözüme ufaktan birşey çarptı sanki yeni arkadaşlar katılmış aramızaaa - hepiniz hoşgeldiniz

Gelelim bildirime...

Başlangıç - 81,4 kg
Geçen hafta - 79,9 kg
Bu hafta - 79,2 kg
Fark - 0,7 kg
Toplam Fark - 1,9 kg
Yüzde hesabı - %0,87

İnşallah bu haftayı da birincilikle kapatırız zira geçen haftadan sonra kaptırmak olmaz

Günaydın arkadaşlar, herkese Hayırlı nurlu Cumalar diliyorum...

Herşeye rağmen bırakmak ve vazgeçmek yok..Daha umutlu ve istekli devam diyorum arkadaşlarım..

günaydın canııım, almamışsın ya ona bak sen... regl dönemimde ben de en az 2 kilo su topluyorum o sebeple sıkma canını... benim de bu hafta çok sıkıntılı geçti, ama 2.3. haftalarda olabiliyormuş durağanlık... durmak yok, yola devam, haftaya gör bak nasıl tıkır tıkır gidecek o kilolarrrr

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hepinize öncelikle hayırlı Cumalar...

İnşallah bu haftayı da birincilikle kapatırız zira geçen haftadan sonra kaptırmak olmaz

canım, tebriklerrr.... bu hafta 1.lik zor gibi, hayırlısı haftaya yine oluruz 1.

*** 5. TAKIM 345. ETAP ***

purmelal (75,50 / / / )
nserin (74,30 / / / )
durumda ( 64,90/ / / )
toplight (73,90 /73,90 /0,00 /%0,00 ) kilosu sabit
luci221177 (83,5 /82,5 /1,0 / %1,19)
esmer59 (64,50/ / / )
Lily86 (79,9 /79,2 /0,70 /%0,88 )
Gamze_M (69,80/69,80 /0,00 /%0,00 ) kilosu sabit 316. etapta mezun olan üye geri döndü hedef 64
dagyolu (65,30 / 66 / -0,05 /-%0,08) 333. etapta kilo bildirmeden izne ayrıldı kilosu 13 e bölündü

5. TAKIM ORTALAMASI :%

düzeltmeleri yaptım kızlar

Son düzenleme:
durmak yok yola devam gamze cim inş haftaya vereceğiz bende kilo verememiş görünüyorum maalesef

tebrikler lily cim en güzel luci ve sen vermişsin

offfff nasıl güçlendim varyaaaa, sanki onu bende biraz hissediyorum tatlımm..Regl malum acayip şişiriyor..Daha iyi motive oldum inanın..

durmak yok yola devam gamze cim inş haftaya vereceğiz bende kilo verememiş görünüyorum maalesef

tebrikler lily cim en güzel luci ve sen vermişsin

İnşaallah daha güzel olucak şahnurumm

geriye kaldı 4 kişi: nserin, purmelal,durumda ve esmer... onlardan ümitliyim, hadi kızlarrrr

offfff nasıl güçlendim varyaaaa, sanki onu bende biraz hissediyorum tatlımm..Regl malum acayip şişiriyor..Daha iyi motive oldum inanın..

güçleneceksin tabi... diyetlerin büyük bir çoğunluğu bu süreçte bitiyormuş, 2. ve 3. hafta kilo veremediğini görünce moral bozup bırakıyorlarmış, asıl azim etseler bundan sonra gidecek kilolar, mükafatımızı alacağız elbet!!!

canım ilk kilo 79,5 değil 79,9 bu arada ilk hedef kilom 70 sonra zamanla ulaştıkça düşüreceğim - boy 155cm

canım iyi gidiyorsun sarmalara dayanıp da iradeli olmanı takdir ediyorum valla

kilonun bölünmesi ne demek?

Zaten tatlım ben burada olmasaydım çoktan diyetim bitmiştii, şükürler olsun buradayım ve kilolarımdan kurtulana kadar da devam diyorum

canım senin kilonu kendimdeki listeye 79,5 yazmışım ama düzelttim son halini gördüğün gibi
bu arada izinli olan üye kaç hafta yarışmalara girmediyse geri dönüünde kilosu o kadar etap a bölünüyor

Günaydın kızlar

Bu SABAH: Domates , peynir , 2 dilim etimek yedim ve cay içtim.

en son pazar günü tartılmıştım 75 kilo idim. Diyetimin 5. gününde 73,5 olmuşum bilgilendireyim dedim motive oldum valla öle istikrarlıyım kı nefsim körelsin bile yapmıyorum aferim bana

teşekkürler cnmm hoşbuldukk iyi haftalarrr

inşallah allah gönlüne göre verir canım benim..

gayet güzel gidiyor elis diğer arkadaşlara da söylediğim gibi yeni gelen arkadaşlar lütfen mesajlarını numaralandırsınlar

tatlım moral bozma kilo verme sürecinde bir süre durur kilo verme cok normal. esas olay yaaa artık zayıflayamıyorum diyip sukoyvermemekte. dönüşün muhteşem olacak:)

Hoşgeldinnnn Menün de güzelmiş bence kısa bir sürede ideal kilona ulaşacaksın

Hoşgeldin aramıza
Eksik ve hatalarının farkında olduğuna göre artık bunlara dikkat edersin
bu arada 3ü 1 aradaya ben de iş yerindeki arkadaşlara uyup bi ara fena sarmıştım ama çok şekerli geliyor o yüzden 2si bir arada alıp 1 şeker atıyordum amam kestim sen de çok seviyorsan 2si 1 arada alıp içine daha az şeker atarak ve gün içindeki miktarı azaltarak başlayabilirsin birden kesip sonra aynı hızda başlamaktansa kademeli olarak azaltıp sonrasında tamamen bırakmak uygun olabilir tabii kendini en iyi sen tanırsın

turşu benm de dikkatimi çekti ama genel olarak iyi

ben de hostes konuşması gibi hissettim okurken çok hoş bir üslup kullanmışsın şekerim

ay çok güldüm, hostes ne alaka? sen de diğer yardımcı değil misin bakiiim, göster maharetini sen de ben de seni seviyoruuummm <3
diğer yardımcı bendim canım

kurallar aynen öyle - hoşgeldin aramıza

bu yağ yakımını sağlamıyor sadece bağırsakların daha etkin çalışmasını sağlayıp kabızlığı önlüyor - hiç bir gıda tek başına yağ yakımına, kilo vermeye sebep olmaz sadece destek olur sağlıklı beslenme sürecinde

Kızlarrrrrrr yemek yememeye çözüm buldummm

sen de mi facete bir sayfadan aldın tatlım bunu - dün görmüştüm de

canım benim hamile olma ihtimalin var baksana turşunun dibine vurmuşsun bak bakalım test falan yap mutlu haberini bekliyoruz hamileyken de beslenmene dikkat ederek devam edebilirsin kilo vermesen de almamış olursun - zaten kilolu bir insan eğer ki hamileyse 5-6 ay kilo almadan da hamileliğini devam ettirebilirmiş dikkat ederse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…